• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
In
ג׳ור לוקח את שקיקי הזהב ומכניס אותם בין גלימותיו. את הפסל הוא מוציא ממחבואו וזורק אותו לרגליו של הגמד.
״כלול את זה בדוח שלך...״ הוא אומר, מסתכל על הפסל בתיעוב. ״זה מה שנראה לי שקורה כאן. כבר ברור לנו שהמקום שייך למאמינים בנביא, אך נראה שהוא ריק פרט למה שמצאנו. תראה את המפה הזאת לרגע,״ ג׳ור אומר וחוטף את המפה מידו של יאנס. ״הממ... נראה לי שנחבור אל אסאדאר יותר מהר מכפי שחשבנו, הלא כן?״ הוא אומר בחצי חיוך, יוצא מהחדר, ומנסה לעקוב אחרי המפה לבית המדובר.
Out
אנלא לוקח את הפסלון. אולי יאנס יעשה את זה.

ממלכה (עוג) -

IN
מספר עוברי אורח מבחינים בך בדיוק כשעמדת לרדת בסולם מאולתר שהצלחת למצוא. "היי, אומן רחוב!" אומר אחד מהם. חלק מהאנשים מתחילים להריע.
נזרקים אליך מספר מטבעות זהב, ואתה מצליח למקד את שאר תשומת הלב שנשארה לך כדי לראות שהאיש בגלימות מסתכל עליך מהחלון ומצביע עליך. מהבית יוצאים כמה אנשים ומתחילים לפלס דרכם בקהל אליך.

OUT
אתה על הקרקע אגב, ירדת.

ממלכה (סול) -

IN
"אל תמהר לקחת את הזהב, זה גם נכלל בדוח" אומר הגמד וחוטף את הזהב ממך. "זה רכוש הממלכה, נראה לאחר כך אם תקבל אותו". הגמד לוקח בתיעוב את הפסל ושם אותו בתוך תיקו.
אתה מנסה לעקוב אחרי המפה, אבל כמעט בפנייה הראשונה אתה נתקע בקיר. המפה לא הגיונית מבחינת הבניינים.

In
״הממ...״ ג׳ור אומר, מהרהר בהיגיון של המפה. ״ייתכן שהמפה בכלל מתארת מקום אחר, אם כי אני לא חושב שזה המצב. בוא נראה...״ הוא מתכופף, ומעביר את ידיו(בעלות הכפפה, כמובן) על הרצפה המלוכלכת והשחורה של הרחוב. ״אולי לחלאות יש מעבר סודי איפשהו מתחת לרחובות, והמפה הזו מתארת את זה.״
הוא מתרומם, ומעביר את ידיו על הקיר שמולו, מנסה למצוא דלת נסתרת.

אם זה לא הולך, הוא חוזר לבית ומשם הוא מנסה חמצוא דלתות נסתרות.

IN
אתה מנסה לחפש ברחוב, אבל אתה לא מצליח למצוא כלום. אתה שומע רעשים.
"כן, אבל לפי המידע שהוא נותן הוא ילך להתאמן בלחימה שלו תחת אבטחה שנוכל להתגבר עליה. אפשר לקחת אותו שם" אומר קול אחד.
"אני מעדיף מתי שהוא ישן. מהיר וקטלני" עונה לו קול אחר. הקול של האיש בגלימות הלבנות. "אבל זה לא יעבוד!" אומר לו הקול האחר, "אז הוא יהיה תחת הכי הרבה שמירה. זה מה שהם מצפים!".
"לא, הם מצפים שננהג על פי מה שהם לא מצפים" אומר קולו של האיש בעל הגלימות הלבנות. "זו חשיבה מיותרת" אומר הקול השני. אתה והגמד מצליחים להתכופף בזמן, אתם רואים אותם נכנסים דרך מדף הספרים.
"אנחנו במילא צריכים לעבור על התוכנית שוב, החלק האחר-" הוא עוצר, מסתכל על התמונות החרוכות. "האוצר! התמונות!" הוא עוצר. "רק לא, רק ל-" הוא נעצר על ידי קולו של האיש בעל הגלימות הלבנות. "המפה, היא נעלמה. צריך אחת חדשה מהבוס, הוא לא יהיה מרוצה". הוא נאנח ומתיישב על אחד השרפרפים. שניהם שוקעים במחשבות, לעכשיו.

ממלכה (סול) -

IN
הם קמים לבסוף, לאחר מה שנראה כרבע שעה. "בוא, צריך להתארגן ולהשיג מפה חדשה. הסכין לא יכניס את עצמו" אומר הבחור הלא מוכר, צלקת על עינו הימנית. "הבחורים שלי אמורים כבר לחסל את הבחור השני, חוסר מזל במעקב שלו" האיש צוחק במקצת ומוציא בקבוקון קטן של יין, לוקח לגימה. שני האנשים קמים ועוברים דרך מדף הספרים.
"שנסתער עליהם או שנעזור לחבר שלך?" שואל אותך יאנס.

ממלכה (רוי)
In
אסאדר תופס מטבע זהב ואז מבחין באיש באמצע הקהל, הוא מתחיל לטפס חזרה למעלה על הסולם, לקול התשואות של עוברי האורח, 'טיפשים' הוא חושב, 'אפשר לרצוח לידם והם לא יבחינו', הוא מגיע לגג ומתרחק למיקום בו עוברי האורח לא יוכלו להבחין בו, הוא שולף את 2 החרבות, נושם נשימה 'זה לא יהיה פשוט, בעיקר שאני לבד' הוא חושב ומגיע לקצה הגג, למיקום בו יוכל לקפוץ מיד לגג אחר, מחכה שהאיש יגיע, במקרה הרע הוא יצטרך לברוח פצוע, במקרה הטוב הוא יצליח להביס אותו, הוא נרתע מהמחשבה שיצטרך להרוג אותו כמו ברברי עלוב.
Meta
טיפוס חזרה על הסולם- פעולת תנועה
אתלטיקה: 18+9=27
שליפת 2 החרבות- פעולה משנית
התרחקות לקצה הגג- פעולת תנועה

ממלכה (עוג) -

IN
ארבעת האנשים מתחילים לעשות את דרכך אליהם, "רבותיי, שמרו על רוגע! אנו שוטרים סמויים והאיש שטוען שהוא לוליין הוא לא יותר ממכשף של הנביא! אנחנו נביא אותו בשקט ובשלווה, התפזרו!" אומר אחד מהם.
כל האנשים ברחוב מתחילים לצרוח ולברוח, חלק מנסים לזרוק עליך כמה דברים וחלק בורחים לכיוון משמר העיר. הגג מתחיל לקרוס, אז אתה נאלץ לקפץ כל פעם, להסתכן בנפילה אם לא, או לחטוף מהאבנים שחלק מהאזרחים זורקים עליך.

ארבעתם עולים בשתי דרכים ורצים להקיף אותך, אתה מסתכל במבט מהיר ורואה שהאיש בגלימות איננו. אבל למי אכפת? אתה צריך להגן על עצמך!

META
חוקי קרב -
כשאתה זז אתה מגלגל אתלטיקה, בתוצאה גרועה אתה יוצר חור בגג ונופל. אם אתה לא זז אתה חוטף 3 אבנים (נגד דרג"ש). אתה מאוגף כרגע, אבל אין להם עוד הזדמנות לתקוף.
לא חוקי לרצוח בעיר.

אני לא מניח שאתה צריך מפה (2 מולך, 2 מאחוריך. אתה לכוד). אם אתה זקוק לאחת תאמר לי.

גלגל יוזמה, ובהצלחה!

ממלכה (רוי)
In
"הרגעו! זו בסך הכול אי הבנה! אני עוקב אחרי חייליו של הנביא! חשבתי שאלו אתם!" הוא אומר ומחזיר את נשקיו לנדנים, כשהוא רואה שהשוטרים לא מאמינים לו הוא מרים את ידיו ואומר "קחו אותי איתכם, רק אני רוצה לדעת דבר אחד- מה קרה בבית ההוא עם האיש בגלימות?" הוא שואל ומחייך חיוך ערמומי לשוטרים.

ממלכה (עוג) -

IN
הם כולם מצחקקים שם. "רגע, באמת נפלת לזה?" אחד מהם שואל אותך. הם שולפים אלות. "אז זה יהיה קל משחבשנו..." הוא אומר, ומכה.
כל האחרים מכים, והרבה יותר קל להם לפגוע - הם במצב רוח טוב, זה ליד זה, ואתה מאוגף. בנוסף שלוש אבנים שאזרחים זרקו גם מנסות את מזלן לפגוע בך.

OUT
אגב, למקרה שתשאל. אני משתמש פה בחוק עם החצי חיים והנזק הכפול.

META
התקפה, 9 נגד דרג"ש, פספוס.
התקפה, 16 נגד דרג"ש, אם פגע אז 6 נזק.
התקפה, 19 נגד דרג"ש, 6 נזק.
התקפה, 11 נגד דרג"ש, פספוס.
---
התקפה (אבן), 2 טבעי, פספוס.
התקפה (אבן), 20 טבעי (איזה בזבוז!!! :( ). 2 נזק.
התקפה (אבן), 13 נגד דרג"ש. אם פגע אז 2 נזק.

IN2
שני בריונים מפספסים אותך בפגיעות מרושלות. האחר מכה בך בחזה, והשני פוגע לך בגב.
אתה מתאושש מזה בסופו של דבר רק כדי לגלות שאבן עברה לך מעל הראש. אתה נרגע מעט כשאתה שם לב להעדר חוש הכיוון, אבל אבן אחרת פוגעת לך בדיוק באף שלך, שמתחיל לדמם. אחרת פוגעת בשריון שלך.

In
״אסאדאר יצטרך להסתדר בלעדינו בינתיים. אז זה מה שתעשה... תעקוף את הסמטה מימין ותארוב להם ליד הדלת. אני אתקרב כמה שאוכל וברגע שהם יצוצו אטיל עליהם את כשפיי...״ הוא מוריד את כפפותיו במהירות. ״אני אשתדל להשאיר אחד בחיים, או לכל הפחות מעולף. נוכל להשתמש במידע שלו״.

רגע לפני שיאנס מתקרב לאזור הסכנה, ג׳ור קופץ ממקומו. הוא שואף אוויר, ומרגיש את התחושה של המאגיה מבעבעת בבטנו וזורמת בדמו בחום מענג. ברגע שהם רואים אותו, ג׳ור פותח את פיו לרווחה, כאילו בצעקה, וממנו יוצאת שרשרת של ברקים בקול רועם וחזק. לפתע, כל הרחוב הואר באור כחול-לבן, והברברים צעקו וצווחו בכאב כשהברקים הממו וחישמלו את גופם, מהר יותר משיוכלו לחשוב.

Meta
lightning breath.

ממלכה (סול) -

IN
קסמך פוגע בשניהם, "תמותו, בוגדי ממלכה!" צורח הגמד בעוד הוא מסתער על האדם השני, שולף את פטיש המלחמה שלו ונלחם עם האדם המופתע. האדם בעל הגלימות הלבנות מסתכל על המצב, "אני קורא לשכירי החרב שלך! אני צריך לרוץ לתכנן את הכל! תיפטר מהם, מי שמחטט שלא יתפלא שהוא ימות..." הוא אומר ובורח מבעד למדף הספרים. "בואו, מפה! תקבלו את כל מה שעליהם ועוד 300 מ"ז שהם גנבו! תתקפו!". 2 שכירי חרב יוצאים מבעד למדף הספרים, אחד מהם מסתכל עליך, והשני מסתכל על הגמד. אתה שומע עוד מהם באים, אבל הם מתעכבים.

האיש לא מצליח לשלוף את חרבו לפני שהוא מתחשמל קשות מהקסם שלך. הגמד מנסה לנצל את זה, והוא מצליח. הוא כמעט מעלף את ראש שכירי החרב (לא גיליתי לך כלום... "שכירי החרב שלך". הקשר :P ) במקומו.

OUT
אני לא חושב שאתה צריך מפה, כי כולם בטווח שלך וזה ליד זה (חוץ ממך... אתה רחוק). תאמר לי אם אתה צריך.

META
12+6=18 נגד תגובה, עבר.
13 נזק. אתה מכיר את החוקים האחרים.
אגב, אני משתמש פה בחוק של החצי חיים וכפול נזק.

In
ג׳ור ממשיך בריצתו. אחרי שהוא מתעשת מהטלת הכישוף הקודם, הסתלקות האדם בגלימות הלבנות ובואם של שכירי החרב, הוא מרים את ידיו באוויר, ומהן יוצא חרוט אדיר של להבות מסתחררות וענבריות החורכות את שני שכירי החרב האומללים וממיסות את שריונם.

Meta
burning spray

Out
יש מצב שבארבעת הימים הבאים לא יהיה לי אינטרנט. אם זה המצב, חכה לי. אם זה לא, נמשיך כרגיל.

ממלכה (רוי)
In
"ואני לא מאמין שהאמנתם לי" הוא אומר ומסתכל בעיניו של האיש שמולו, בודק את הנקודות הרגישות שלו ואז נותן לו אגרוף באף, האף של הבריון מתחיל לדמם והוא לא שם לב ברגע שאסאדר קופץ אחורה לבניין אחר (הרי לשם הגעתי שעליתי לגג), ומחייך חיוך זדוני אל כול הבריונים הכועסים.
Meta
פעולה משנית- סימון הבריון שמולי כמטרת הציד (1ק8+ נזק)
פעולה רגילה- פגע וברח
התקפה: 17+4=21
אם פגע נזק: 2+6=8 ואני לא מעורר ממנו התקפה מזדמנת שאני זז בפעם הראשונה בתור זה
פעולת תנועה- קפיצה
אקרובטיקה/ אתלטיקה (תבחר אם זה פעלול לולייני או סתם קפיצה): 20+6=26

אני אוכל להגיב בסביבות מחר בבוקר.

דרארגולד - לצערי לא. אם אני רואה שהוא לא יגיב עד מחר בבוקר אני אחליף אותך עם ג'יין, להסבר מלא ראה ספויילר.

נביא -
אתה תלך לכפר במקומה.

ממלכה (סול) -

IN
אתה שורף את אחד משכירי החרב, משאיר את גופתו על הקרקע. אתה שומע את הגמד והאיש נלחמים בעוד השניים האחרים מסתערים עליך.
"תמות, חתיכת כלב מוצץ גופות" הוא אומר לגמד בעוד הוא דוקר את ידו וזרם דם משפריץ החוצה ממנה.
שני שכירי החרב צורחים בעוד הם מסתערים עליך, "הרגת אותו! לא עוד קסמים!" אחד מהם צורח ודמעות בעיניו. (כן, כן, גם לדב"שים עלובים יש משמעות לאחרים. הומור OOTS)

META
12+7=19, אני מניח שעבר. אם כן אז 8 נזק.
19+7=12, עבר. 8 נזק.

ממלכה (עוג) -

IN
אתה נותן אגרוף כל כך חזק עד שזה מעלף אותו. שלושת האחרים מנסים להכות בך בעת הקפיצה.

META
14+4=18, אם עבר אז 4 נזק.
1 טבעי, 12 בהצלה ממנו. פספוס בכל מקרה.
6+4=10, פספוס!!!

IN 2
נראה שרק לאחד מהם יש סיכוי לפגוע, ומשהם רואים שהם פספסו הם קופצים אחריך, או לפחות מנסים.

META 2
2+4=6, כישלון.
20 טבעי, הצלחה מסחררת.
4+4=8, כישלון.

IN 3
הם מנסים לקפוץ אחריך, אחד מהם נופל ושובר את מפרקתו. האחר מצליח, וגם משתמש במומנטום כדי לנסות להכות בך. האחר נופל, שובר את רגליו.

META 3
18+6=24. 4 נזק.

IN 4
האנשים מתחילים לברוח, אף אחד כבר לא נשאר לזרוק עליך אבנים. הקורות של הבית הזה עדיין רופפים, אז אתה נאלץ להיזהר.

נביא -

IN
"שינוי בתוכניות" אומר רונלד. "ויקאס, בוא איתי. ג'יין תלמד יותר מהר את תפקידה אם היא תקים מחנה. וגם אסור שיראו אותה, אנחנו צריכים אותה כהפתעה" הוא אומר תוך כדי שאתם מתחילים ללכת לכיוון העיר.

נביא (שרק) -

IN
אתם מקימים מחנה ומחכים לחברים, מנצלים קצת משאבי טבע כדי לאכול ארוחה טובה.

OUT
כל כמה זמן אני אכתוב לך אם אתה רואה משהו (תגלגל תפיסה מתי שאני אומר לך). צריך להיזהר מצופים וחיות בר.

נביא (דראגולד) -

IN
אתם מגיעים לאותו אזור בו הייתם קודם. הסוחרים כבר לא שם, אבל נראה שהשומרים עדיין מתעסקים בזה. השער האמצעי נשאר באותו מצב. הפטרול עזב את המערבי, אבל הייתה החלפת משמרות. "באיזה אתה רוצה ללכת?" שואל רונלד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה