• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא (דראגולד) -

IN
"אני מבין. ומה רצונכם בעיר?" שואל השומר, בפנים יותר מתעניינות.
"יקירי סמית' ואני באנו לרגל קבוצת הסוחרים שאמורה להגיע לכאן. היא הגיעה כבר?"
"כן, אבל החוק העירוני מחייב אותי לשאול אתכם מה אתם רוצים לקנות שם. אם אתם יכולים לקנות את זה בעיר זו חובתכם, כדי לעזור לכלכלה"
"אנחנו רוצים לקנות... איך אנסח את זה? ממ... קשת קסמים! כן כן, אני חופץ בקשת קסמים בכל ליבי הקטן והעצוב. נכון סמית'?" שואל אותך רונלד, ומבלי לחכות לתשובה (כפי שנהוג אצל עשירים) ממשיך בדיבור.
"אבל... הם סוחרי תבלינים..." אומר השומר בפנים חשודות.
"אה?" שואל רונלד, "אה.. אה... כן, כן כמובן. ספר לו עוד על זה, מר סמית'" אומר רונלד, מבקש לעזרה בפניו.

OUT
רק שתבין, זו פארודיה על כל העשירים והשקרנים הגרועים. כל הבדיקות תרמית מתבצעות על התרמית של רונלד, רק שתדע.

"קשת קסמים היא מילת קוד של האדון שלי, הוא מתכוון לתבלין נדיר למדי ששמענו שנמצא ברשות הסוחרים הללו
אתה מבין, אמו של אדוני חולה מאוד והיא ביקשה מבנה שיביא לה את התבלין הזה, שהיא רוצה לטעום אותו פעם אחת אחרונה לפני שהיא תצא למסע הגדול לממלכתם של האלים.
חיפשנו במשך לא מעט זמן וקבוצת הסוחרים האלו הם הראשונים שהצלחנו למצוא את התבלין אצלהם, אז אם תואיל בטובך אנחנו רוצים לסיים את העניין כאן כמה שיותר מהר, אולי לקנות עוד קצת מזון למסע שמחכה לנו, אנחנו לא נתעכב בעיר ליותר מדי זמן.

In
ג׳ור סופג את הכאב מהמכות שספג משכירי החרב בחריקת שיניים. הוא סותם את פיו ומרגיש איך הקסם מבעבע מתוך בטנו, ועולה אל גרונו, בדומה להקאה. הוא מרגיש את המילים שקרא ממגילות הדרקונים חולפות במוחו... והוא פותח את פיו. זרם לוהט של חומצה נשפך ונשפרץ החוצה בעודו משמיע קול של המסה ומעלה עשן רעיל. החומצה נוחתת על עורם של השכירים, שורפת את עורם וממיסה אותו עד העצם.
Meta
Tempest breath

ממלכה (רוי)
In
במהלך הקפיצה אסאדר נחתך מחרבו של אחד מהם, לאחר שהוא נוחת הוא מתעלם מאלו ששברו עצמות בקפיצה ונועץ את מבטו בזה שנשאר שלם, הוא נועץ בו ובבריון עם הרגל השבורה את שתי חרבותיו במהירות מסחררת, ומשסף את הגוף של שניהם, לאחר מכן הוא הולך כמה צעדים אחורה 'תברחו, נראה אתכם' הוא חושב לעצמו ומגחך.
Meta
פעולה משנית- סימון זה שלא פצוע כמטרת הציד
פעולה רגילה- מכת גרגרן אימים
התקפה נגד האיש הבריא: 10+7=17
אם פגע נזק: 4+4+4=12
התקפה נגד האיש הפצוע ברגל: 11+7=18
אם פגע נזק: 5+4=9
פעולת תנועה- תזוזה אחורה

OUT
מצטער מאוד שלא הייתי, היה סיוט בסיס. אני מקווה להיות הרבה יותר זמין מעכשיו...
אז אני לא עושה כלום בינתיים?

נ.ב.
אם אתה יכול לשלוח לי ה"פ כשיש לי מה לזרוק זה יהיה יותר טוב כי אני אדע להתחבר (אין לי גישה תמידית לרשת :cry: )

ממלכה (סול) -

IN
שכירי החרב מתים, גופם מאוכל על ידי החומצה. הגמד נותן מכה עם המגן לאיש ומעלף אותו סופית. עוד קולות רגליים נשמעים. "אני אסחב את הממזר לשער המפקדה. תמצא דרך לחסל או לעצור אותם" אומר יאנס וגורר את האיש.

ממלכה (עוג) -

OUT
לא הבנת אותי, האיש ששבר את הרגל נחת למטה... אבל לא משנה, רצחת את האחר במילא.

IN
אתה קוצץ את ראשו של הבריא, מסיים את התגרה ומגחך.

נביא (דראגולד) -

IN
"בסדר, נאמר לעכשיו שזה נכון. אבל אני אאלץ לקרוא ל-" הוא נעצר על ידי השומר השני. "מה הטעם שלו?" הוא שואל.
"למי אכפת, אידיוט? אני מתחקר פה אנשים!"
"אוי, תעשה לי טובה. אתה לא מתחקר טוב, תן לי לשאול אותו".
"אוי, שתוק כבר. פשוט ניתן להם לעבור לתבלין המזורגג שלהם. אני רוצה לחזור לבהות באוויר, זה טוב מלדבר איתך".
"טוב!"
"טוב!"

השומרים נותנים לכם לעבור. "צמד כזה של טיפשים לא פגשתי בחיים. אבל זה לא מפתיע אותי" לוחש לך רונלד. "אני אבדוק בשוק וב(תקווה) כמה סמטות של גנבים. תבדוק בטברנה, בבית של הנער ותנסה לברר איפה הבית של הדוד. אולי נוכל לחסל אותו אם הוא שם לבד ולהיפטר ממנו עכשיו". "אה, כן. אל תדבר אלי, תפגוש אותי שעתיים לפני השקיעה. נלך שעה ונחזור שעה. נחליף מידע כבר שם, אם אתה זקוק לי תנסה למצוא אותי. אבל רק במקרה חשוב. אסור שיראו אותנו ביחד".

נביא (שרק) -

OUT
כן, די. חוץ מכמה קטעים שאני אריץ שם. רשמתי לך בסקייפ אבל לא ענית. לשלוח לך ה"פיות לפורום במקום?

ויקאס משוטט לו בעיר, ולאחר זמן מה הוא שואל עובר אורח אקראי אקראי היכן הבית של ראש העיר, בהנחה שנמסרה לו תשובה מספקת הוא הולך לשם.

ממלכה (רוי)
In
אסאדר מחייך בעצב 'הם לא היו חייבים למות' הוא חושב לעצמו עוד כמה אנשים שמתו בגלל חוסר הזהירות שלי, אפילו שלא רציתי זאת, לא משנה שהם היו של הנביא- הם יכלו להשתנות' אסאדר מרים את ראשו בעצב, מסתכל על הירח, "עדיין אני צריך לבדוק מה האיש בגלימה עושה" הוא אומר ויורד לכיוון הקהל (אם הוא שם), אוסף מטבע או שתיים (אם נשארו) ואם הקהל עדיין שם הוא אומר "ההופעה נגמרה!"
אם מישהו בקהל שואל על האנשים שעלו: אסאדר מחייך ואומר "הכול היה הצגה, שמח שנהניתם, הם הלכו הביתה"
לאחר שהקהל מתפזר (או מיד אם הוא לא היה שם) אסאדר מתגנב בשקט לכיוון החלון של הבית אליו נכנס האיש בגלימה והוא מאזין פנימה, לשמוע אם יש שם עוד מישהו.
Meta
תרמית על הקהל: 16+0=16
התגנבות אל הבית: 18+2=20
Out
יש לי רצף של זריקות טובות, בסוף עוד תחשוב שאני מרמה :lol:

ממלכה (עוג) -

IN
אתה אוסף מטבע, הקהל מתפזר. ממלמל ברובו, נלחץ קצת מהעבר. אתה מתגנב אל הבית, אבל אתה לא שומע איש. נראה לך שאתה שומע צעדים יורדים במדרגות, אבל אין שום קול אחר.

ממלכה (סול) -

IN
אתה עובר דרך המדף ורואה מנהרה מוארת על ידי לפידים. אתה מפתיע שלושה שכירי חרב שרצו לעברך, הם עוצרים. "עצור, פולש!"

ותודה :)

נביא (שרק) -

OUT
שום בעיה. אני אודיע לך.

נביא (דראגולד) -

IN
"ליד הנפחייה, מימין" אומר האיש. אתה מגיע לשם. שמונה אנשי משמר ניצבים בכניסה, אתה רואה את ראש העיר, מלווה על ידי שני שומרים, הולך לכיוון מקדש פיילור. מהבית יוצאים כמה שוטרים, מחליפים את אלה שבכניסה. אתה מבין שהכל בעצם החלפת משמרות פטרולית ענקית. אתה שומע את הנפח קורא לך, "מוצרי מלחמה! למלקקים של הנביא, אם יש צורך להרוג אחד - אני האיש!". אחד השומרים מסתכל עליך, אבל לא מגיב.

ממלכה (רוי- מזל טוב :D )
In
אסאדר מתלבט מה לעשות, האם הוא יכנס או לא, עם כול הסיכון שבדבר, הוא חייב לגלות מה יש בפנים, לבסוף הוא מחליט 'טוב,אני אכנס' ומציץ דרך החלון לראות אם יש מישהו בסלון של הבית.

ממלכה (עוג), ותודה :)

IN
אתה מציץ בדיוק כשנראה לך שקצהו של נדן חרב היה איפשהו שם. לא ברור. אתה רואה שזה בית של שני חדרים, החדר הצדדי קטן, ויש בו שולחן ושלוש כוסות עץ עם צלחת עץ, פרורים עליה. על כל הסלון פזורים שקי שינה, בסביבות העשרים, ונראית תמונה על הקיר, התמונה מציירת גשם של חצים יורד על העיר.

ממלכה (רוי)
In
"טוב, אני חייב להיכנס, אני נכנס" הוא אומר ואז מבין שהוא מדבר לעצמו. הרגלים של לחץ, הוא מניח. הוא עולה על החלון ונכנס פנימה לחדר, ובמהירות הוא מתחבא מאחורי המדרגות, נושם נשימה עמוקה ומחכה לאיש בגלימה שיופיע.
Out
אני לא מאמין שלא לקחתי הכשרה בהתגנבות

ויקאס מעיף מבט אחרון על הבית, בוחן אותו באופן מהיר, מנסה לרשום את הפרטים בזיכרונו.
לאחר מכן הוא ניגש אל הנפח, מעמיד פנים שהוא באמת מעוניין במוצרים שלו, ומביט בסחורה, אולי בוחן חרב אחת, הוא מחמיא לנפח על עבודתו והולך משם, פונה לכיוון הטברנה.
meth
תפיסה 25 (10 תוסף, 15 בקובייה).

ממלכה (עוג) -

IN
אתה נכנס, האנדרנלין בוער בך. אתה לא רואה כלום, אבל נדמה לך שאתה שומע קול רחוק של צעדים במדרגות יורדות.

נביא (דראגולד) -

IN
אתה רושם הכל בזיכרונך. בדרך לשם אתה רואה את רונלד עם אציל זוטר, "כן, כן אדוני. דוח לבירה, חייל במסווה. כן, כן" הוא אומר מספיק בכל כדי שתשמע. הוא מסמן בידו שהכל הולך טוב, אך הוא ממשיך משם.
אתה רואה את הטברנה עם ציור של שקנאי עליה. "מקור השקנאי" הוא לא בניין גדול, אך המקום בו מנוצל היטב. מאחור, בצד שמאל, ישנו הדלפק וארבע חביות בירה מאחוריו, חלק יושבים בכיסאות שם ושותים. באמצע עומדת זירת האבקות קטנה של תרנגולים. מסביב ישנם שולנות עץ מלוכלכים במקצת, קיא בפינה, ומאחור מצד שמאל מדרגות קטנות המובילות כנראה לחדרים, נער מופקד עליהן.

ממלכה (רוי)
In
אסאדר רץ מאחורי המדרגות. הוא עומד שם בציפייה, כול דקה נראית כמו נצח, והוא שולף את שתי החרבות ומחזיק אותם בידיו. כשהוא קולט כמה הוא מתנשף הוא מנסה להתנגד לזה, אבל זה חזק ממנו. בסופו של דבר הוא פשוט משתדל מתנשף בשקט ומחכה לאיש בגלימות. מקווה שהוא יגיע מהר.

יוקאס מתיישב ליד הבר, מזמין משקה ומתחיל לדבר עם המוזג. ״ובכן, ״זמנים מטורפים,אה? עושה רושם שכל העיר מתכוננת להתקפה או משהו, מה כבר יש לאנשי הנביא לרצות מהעיירה שלכם?״:P

ממלכה (עוג) -

OUT
אין מדרגות... זה מה שמוזר.

נביא (דראגולד) -

IN
"לא יודע, משהו עם ראש העיר או הבן שלו. מטורפים כאלה עוד לא ראיתי בחיי, רצים כמו עיוורים אחרי נביא מזורגג שהיה אמור להיות מת מזמן!" הוא אומר בכעס מתגבר ויורק לריצפה. "זמנים מוטרפים בהחלט חבר, זמנים מוטרפים בהחלט".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה