• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא -

in
"מוסכם. נראה את המצב שכנלך לשם".
אתם יוצאים מהמחנה. כעבור הליכה של שלוש שעות אתם מגיעים לכפר הקטן. כל הכניסות שמורות על ידי שומרים. ישנו מגדל קטן על יד הכניסה הקדמית, הכניסה המזרחית כרגע עמוסה בקבוצת סוחרים נודדת שנכנסת לעיר, רוב השומרים מועסקים בהם. הכניסה המזרחית מפוטרלת כרגע בנוסף לשמירה, אך נראה שהשומרים בה עייפים ועסוקים בדיבור (לא הפטרול).

ממלכה -

in
"ואני שמעתי שיש לכם כסף, ושאתם תשמרו על השתיקה. אני לא אומר לך את שמי" הוא אומר בגמגום קל, "ומ-מאיפה אני יודע שתקיימו את זה. אולי זו מלכודת של הבוס? זו מלכודת? כן? כן?! האיש נלחץ, שופך את הבירה שלו בטעות. המלצרית מתקרבת לנקות. "היא! היא המתנקשת שלכם! האיש נלחץ, אך נשאר במקום".

ויקאס בוחן את הסביבה בזהירות, מנסה למצוא פרצות בהגנות, נקודות חלשות, או שומרים שנראים חלשים במיוחד, לשאר החבורה נדמה לרגע כי עיניו מבזיקות בצבע צהוב.

תפיסה: גלגול קובייה: 13 תוסף:10
סה"כ 23.

מצאתי משהו?

In
ג׳ור מחייך למלצרית וקורץ לה, מהנהן בראשו ביחד עם אסאדאר.
״אל תדאג, חבר. אנחנו נשמור על שתיקה,״ הוא אומר בביטחון מלא ומסתובב בשביל להעיף מבט רב משמעות באסדאר. ״אני לא מעוניין בשמך. ואני לא רוצה למסור לך את שלי,״ חצי האלף אומר, מסתכל על האדם בכנות.
״יש לנו את הכסף שלך.״ הוא מושיט את ידו בין בגדיו, מפשפש שם לרגע, ובאיטיות שולף שקיק עור גדוש במטבעות זהב. לאחר מכן הוא שולף מבגדיו מפית לבנה ורקומה ביד, ומושיט אותה לאיש.
״תראה,״ הוא אומר בכובד ראש, בזמן שהוא מנקה לאדם באיטיות את כתם הבירה שנשפך לו. ״יש לנו אינטרס שהמידע יגיע אלינו, ואלינו בלבד. בשביל זה אנחנו נותנים לך את התשלום,״ הוא נוגע בידו האחרת בשקיק, ובכוונה גורם לו לרשרש.
״מה אתה אומר?״

ממלכה -

in
"בסדר, אבל אתה תנקה את זה" אומרת המלצרית באי אכפתיות והלכת.
האיש מסתכל עליך, נרגע במקצת. הוא לא מדבר כרגע, רק מלקלק את השיכר מהשולחן.

out
זה אתגר מיומנות. הניסוח שלכם גם משפיע על הד"ק.

אפשר להשתמש ב:
תובנה, לתת +2/-2 (הצלחה/כישלון) לבדיקה הבאה. פעם אחת. נחשב כשהצלחה/כישלון.
איום, אבל זה סוגר את הדיפלומטיה. עד 3 פעמים.
דיפלומטיה, אבל זה סוגר את האיום. עד פעמיים.
תרמית, אבל אם אתם נתפסים זה 2 כשלונות. עד פעמיים.
שוחד של 50 מ"ז, שמקנה הצלחה אחת. אפשר להשתמש רק פעם אחת.

סול נותן לכם +2 לבדיקה הבאה בגלל הניסוח.

נביא -

in
החומה המרכזית בנוייה מהעץ הכי חזק והכי צעיר. בחומה המערבית העץ סדוק קצת, ובחומה המזרחית הוא קצת רקוב.
השומרים באמצעית נראים עירניים אך מדברים ביניהם. נראה שיש וויכוח. השומרים בחומה המערבית הפטרול מדבר קצת עם השומרים, מרענן אותם לעכשיו. נראה שהם שתו או הלכו לישון מאוחר אתמול בלילה והם תקועים בשמירת בוקר. ויקאס שומע צעקה של "מתי ההחלפת משמרות!?", אבל התשובה לא נצעקת (חוץ מ"סתום כבר!"). השומרים בחומה המזרחית מועסקים, והם שולחים את אחד מהם לבדוק משהו. נראה שצריך אישורים לשם, משהו שלסוחרים יש בעיה איתו.

בכל חומה יש שני שומרים (חוץ מבאמצעית, שלושה. וכרגע במזרחית, אחד). הפטרול מונה שלושה שומרים.

Out
אני לא מגלגל, כמיטב המסורת. רועי, אני אשמח אם אתה תעשה את זה.
יש לי המון כסף עודף, אין לי בעיה לעשות את זה.

In
רווח מעט לג׳ור על כך שהשכנוע הראשוני שלו צלח, אם כי הוא ידע שזהו לא הסוף. הוא מפשפש בשנית בין גלימותיו, ומוציא שקיק עור נוסף, סגור ומהודק בחוזקה, בצבע שחור. הוא מניח אותו באיטיות מכוונת וברשרוש מטבעות על הדלפק.
״עוזר להחלטה?״

Out
כמו שאמרתי, אני השתמשתי בכסף, אל תדאג.
משתמשים רק בדיפלומטיה - אני לא רוצה בכלל להסתכן בקטע הזה. אני מניח שאני לא יכול להגיב ברצף כי גם אתה צריך לפעול, אז אתה מוזמן לצאת במסע השכנוע.

"ובכן, נראה לי שזה מה שנעשה, השומרים בכניסה המזרחית עסוקים עם הסוחרים האלה. נראה לי שאני ותוגוט נעשה הצגה קטנה, האנשים יכנסו לפאניקה ובזמן הזה אתם תוכלו להיכנס בלי בעיות.
טוב, זה מטפל בכניסה, למישהו יש רעיון מה נעשה ביציאה מכאן?"

נביא -

in
"לא סיכמנו על הלילה? השעה עכשיו בסביבות 11 בבוקר, יש לנו 7 שעות בערך לשרוף כאן". אומר לארנס.
"אני הורג?" שואל תוגוט. "חכה, חכה עם זה!" אומר לארנס, "אתה מעדיף מהיר וקטלני או חשאי וזהיר?"

ממלכה
In
"אני שמח שאנחנו מתחילים להגיע להבנה, וכפי שאתה רואה אנחנו גם לוחמים מעולים, נוכל להגן עליך, אינך צריך לפחד ממי שזה יפגע בו, אנחנו נדאג שהם לא יגיע אליך" אומר אסאדר, "ובכול מקרה, גם אם לא תספר לנו, במה זה יעזור לך? אנחנו היחידים שיכולים לעזור לך, בלעדינו מי שזה לא יהיה יפגע בך, ובלעדינו כול המידע אותו אתה יודע יתבזבז, כי אני בטוח שאתה לא רוצה שהם ישרדו ויחמקו ממך. בנוסף זוהי נקמה מעולה על כול הסבל שאתה מרגיש בגללם"
Out
בפרמות' גילגלנו, אבל אם סול לא מגלגל אז אני מעדיף גם לא, אבל תודיע מה אתה מעדיף

out
אופס :oops: חשבתי שזה כבר הלילה...
in
"כמובן שכדאי לחכות, אבל בואו ונישאר ערניים, אנחנו לא רוצים לפספס הזדמנות טובה להתחמק פנימה ואנחנו גם לא רוצים שייתפסו אותנו בהפתעה."

ממלכה -

out
סול לא גילגל כי לא היה צורך. הוא שיחד אותו.
גלגול נדרש...

נביא -

in
"אז נקים מחנה, נגיד... קילומטר וחצי מפה? משהו כזה? או שאתה מעדיף שכבר נהיה בעיר. בלילה הכל יהיה יותר חשאי, אבל יכול להיות שהם יותר יצפו לנו.
אם נהיה בכפר כבר עכשיו זה יהיה יתרון מוחץ, נוכל לברר יותר על הילד ועל ההגנה עליו".

"אני חושב שאולי אתה וג'יין תיכנסו לכפר, אני וטוגות לא נשתלב טוב בסביבה, תבברו את הפרטים ואל תעוררו חשד, אנחנו נקים מחנה בערך קילומטר וחצי מהכפר מאחורי ה(גבהה/סלע/חורשה/ תנאי שטח כלשהו) אנחנו נחכה לכם שם, תחזרו אלינו בערך שעה לפני שקיעת השמש."

נביא -

out
אני צריך את התגובה של שרק.

in
"בסדר מבחינתי. ראיתי גבעה גדולה לא רחוקה, תחנו שם. תצפו לפטרולים או לצופים, הכפר לא נשאר חייב למחנה. מקובל עלייך ג'יין?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה