• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
"פרס אתה אומר? אני בטוחה שאוכל לחשוב על משהו." ג'יין אומרת ומהרהרת לרגע "כפרס על הידע שלך, אתן לך להזמין אותי לארוחת ערב כשנחזור מן המשימה. ואולי שם נוכל לדון ולחשוב על מעשה נוסף מצדך שיגרור פרס נוסף מצידי." היא מסתכלת בעיניו ומלקקת את שפתיה בחושניות. פתאום נרתעת ממנו, מסמיקה בחן ובורחת משם. אני צריכה להעביר מסר קצת שונה. אסור לי לצבור שם של מפתה אלא לוחמת. ג'יין מחליטה להעביר את שארית הזמן במנוחה, אז היא מוצאת לעצמה פינה מוצלת ושם נחה עד השעה היעודה.

"מה הלחץ? אז מה אם הנער שמור, אם מישהו יעמוד בדרכנו אני אדאג אישית לקרוע את הלב שלו מבית החזה, אין לך למה לדאוג,
אנשי הממלכה הם חסרי אונים, אתה ראית את זה בקרב היום ואתה עוד תראה את זה פעמים רבות.
אל תגיד לי שאתה חושש מכמה שומרים פשוטים שראש עיירה הצליח למצוא באיזה חור!"

ג'יין מתבוננת בהם וחושבת לעצמה לא כדאי שאצטרף אליהם, אני לא רוצה להחזיר את חמתו של רונלד עלי. עדיף לתת לו עוד קצת זמן להרגע. ובמחשבות אלה שוכחת מקיומם ומתרכזת בשאר העולם סביבה. היא מאוד נהנית מתחושת האדמה בין ידיה ומריח האוויר הנקי של הטבע.

נביא (דראגולד) -

in
"כמובן שלא, כמובן שלא!" הוא צוחק בקול ושניהם מרימים את כוס הבירה. "על המשפט של בית החזה מגיעה לך כוס, על חשבוני!" רונלד ממשיך לצחוק ואומר לברמנית להזמין.
"השאלה היא לא איך נגיע לנער, אלא איך נעשה את זה בחשאיות. אם נעשה את זה בקול כל הכפר יקום עלינו, ויש שם לפחות מאתיים איש. עד כמה שאני לוחם טוב, ואתה נראה לי אחד מצויין, גם אנחנו וגם הפרחחית ותוגוט לא יוכלו לנצח את כולם. לא בלי העזרה של רנין כמובן" והוא מצביע לכיוון האלף. "אומרים שהוא רצח חמישה שומרים... בידיים לא חמושות!" הוא צוחק בקול. רנין מסתכל עליך ואומר, "תתעלם קצת מרונלד... לפעמים הוא משתכר בקלות. לא שמה שהוא אומר זה לא אמת, כמובן" הוא מחייך".

"אין לי בעיה עם זה, נתקלתי במספיק אנשים שיכורים בחיי.
ובכן, מאתיים אנשים בהחלט יכולים להוות בעייה, אבל אלה אנשי כפרים, הם סומכים על השומרים העלובים שלהם ולא ירצו לקחת יותר מדי סיכונים, אנחנו רק צריכים לדאוג להרוג כמה מהשומרים וכל העסק ייגמר.
אבל, אני לא חושב שנצטרך, האנשים האלה עוד יכולים להועיל לנביא. וטורף חכם יודע מתי לתקוף ומתי להתגנב. במקרה הזה, יהיה הרבה יותר קל למצוא את חדר השינה של הילד ולקחת אותו משם, אני בטוח שידידתנו הנוכלת מסוגלת להועיל במציאת המיקום."

נביא (דראגולד) -
in
"אני רואה אותה מהצד" אומר רנין. זה מרשים יחסית, היא בצללים. "הרבה מאוד מחיי הצעירים חידדו את חושי. ביניהם היה גם ציד, משני הכיוונים" רניון אומר בחצי חיוך.
"דבר איתה. היא נראית לי פזיזה מדי למשימת התגנבות. אתם צריכים קור רוח שם, ואני לא יכול לעזור. רק לפקח מהצללים".

" רעיו טוב, אנחנו לא רוצים שהיא תחולל מהומה שלא לצורך, אני אגש לדבר איתה"
ויקאס קם, מנגב מעליו את השיכר שנשפך על גלימתו, וניגש לעברה של ג'יין.

"היי ויקאס!" ג'יין קוראת לעברו "גילית משהו מעניין על המשימה הקרובה?" היא קמה על רגליה ומושיטה את ידה ללחיצה, מחייכת.

ויקאס משיט את ידו בחזרה.
" לא משהו מיוחד, העסק פשוט מאוד, לפחות הוא יהיה פשוט אם אנחנו נצליח לחמוק מעיני השומרים.
את חושבת שתהייה מסוגלת לאתר את המיקום של הילד בלי לעורר בעיות מצד השומרים?
עד כמה שהייתי שמח להרוג אותם, הפקודות שלנו אומרות שעלינו לחטוף את הילד עם כמה שפחות רעש."

Out
וואו, אתם מתקדמים, אני מצטער, שבת
In
ממלכה
"נעים להכיר, אני אסאדר" אומר האיש ולוחץ את ידו של יאנס, לאחר מכן הוא לוחץ את ידו של ג'ור, "אני אסכים לעשות כול משימה, בכול זאת, אני עדיין נאמן", כשהוא בטוח שהקבוצה השנייה [אם הם לא נכנסו כבר] לא מסתכלים הוא מוסיף בלחש "אני בטוח שהיא תיגמר בטוב, כמו הקודמות" ולעג בדבריו.
לאחר שתיקה קצרה שלו הוא שואל, "טוב, יש לכם הצעות לדרך פעולה כולשהיא? כי בטוח שלא ימשיכו לתת לנו הדרכה אחרי שנצא לפונדק, הם לא ירצו לחשוף אותנו"
Out
מצטרף לשאלות של סול על הגמד.
אני חושב שכדאי שכול אחד יאמר איך הוא נראה, כי הרי אנחנו אמורים לדעת את זה: אסאדר הוא בגובה רגיל לבן אנוש, לא גבוה מידי ולא נמוך מידי, בעל שיער שחור וארוך שאסוף בצמה ופונה מעלה [ראית אווטאר? כמו שיש לסוקה], עיניו חומות כהות מאוד, ויש לו קול די נמוך, אסאדר לובש שריון עור.

Out
רועי, באמת לא ענית לי. פוי.

In
ג׳ור לוחץ את ידו של אסאדאר בחמימות ובחיוך. ״הא, טוב לדבר עם מישהו בגובה העיניים!״ אומר ומשחרר צחוק בריא. ברגע שהוא נרגע ומרגיע את יאנס הזועם, הוא מגיב לאסאדאר. ״ובכן, אני מציע לפעול. לתכנן דרכי פעולה לא ממש יועיל לנ בדבר. אלתור היא תכונה מוצלחת למדי, אחרי הכל,״ הוא אומר, עוצר, ופונה לכולם בנימה החלטית. ״אז, נצא?״

Out
רועי - הרצה?

ג׳ור הוא חצי אלף גבוה יחסית. שערו השחור הקצר יחסית אסוף בצמה אחורה. יש לו זקן תיש קצר. עיניו בצבע ענבר(כתום, לצורך העניין). על שתי ידיו יש איןספור כוויות אדומות. שתי כפות ידיו אדומות, מחוספסות מכך, למרות שפרט לכך ג׳ור נראה נאה למדי.

ג'יין חושבת לרגע ואומרת "יש לי יותר סיכוי להצליח בזה מלכם, עד כמה שראיתי לפחות." היא מסכימה איתו, "אז מה התוכנית היא קודם כל לאתר איפה הוא נמצא?"
שווה לבדוק בבית של הדוד שלו ולבדוק אם המידע היה אמין... היא חושבת לעצמה.
"יאללה בוא נלך לשער המערבי. כבר כמעט שמונה!" ובלי לחכות לתשובתו ג'יין יוצאת לכיוון השער. אני מקווה שהשער באמת בכיוון הזה, המקום הזה מבלבל אותי!

ויקאס משתהה עוד שנייה לאחר שג'יין הולכת מהמקום, ולבסוף צועד גם הוא לכיוון נקודת המפגש, שורק לעצמו מה שנשמע כמו רצף אקראי של צלילים.

ממלכה -

out
איזה שאלות? אמרתי שהוא בא לפקח, והוא אמר שהוא יתן לכם לעשות את הדיבורים.

in
"אפשר לצאת. כן. תוביל את הדרך" הגמד אומר, נרגע מעט מהטון הקולני שהיה לו.
"נעים להכיר. אני לא חושב ששמעתי עליך, אבל אתה נראה לי כמו לוחם יציב. אני מכבד את מי שמשתמש בשני ידיו לשני כלי נשק, בני עמי לא כל כך טובים בזה. אני אשמח להילחם לצידך".

נביא -

in
אתם מגיעים לשער המערבי שם עומד רונלד, מחזיק את ראשו ושותה קצת מים. יש שם בדיוק גדוד שנכנס פצוע.
"נהדר, אפשר לצאת. אז, מה התוכנית? אני חשבתי על שנסתנן לכפר, אני וויקאס נעסיק את דעת השומרים, ג'יין תתגנב לחדר של הילד בזמן שאנחנו ניפטר מהם." הוא מגרד בראשו. "אפשר אלימות, אבל אסור לנו להסתכן בצרחות שלהם. לא הצלחתי לחשוב על תוכנית טובה מאוד. יש לכם משהו?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה