• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מוות עגום - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה (גאלאן) -

IN
הוא נותן לסיד את המטה הארוך השחור שלו. בקצה המטה יושבת לה אבן חן אדומה וגדולה, ועל המטה ישנם עיטורים של רונות כסופות. נראה יוקרתי. "אל תשרוט את זה" הוא אומר, נע מעט לאט יותר בלי להישען קצת על המטה. הוא מוביל אותם דרך הרחובות אל עבר הבניין הנכסף - בניין גדול, ארוך ומרובע. חסר כל יצירתיות, כמעט. ישנו עמוד ברזל הנתלה מהאבן, ועליו יש שלט גדול עשוי עץ. "המוסד לאקדמיית הקסם בנשימה-ראשונה" נכתב באותיות זהובות גדולות על השלט. בולרוט מוביל את סיד אל עבר הכניסה, שלמרבית הפלא לא שמורה. נראה שהוא מתמצא בהיכל הגדול שנגלה לפניהם - המוני אנשים, רובם לבושי גלימות ומחזיקים מטות, אך חלקם גם לובשים מדי צבא. "האקדמיה קצרה בכסף, אז הם נדרשים לתרום את חלקם. בין אם זה מגים קרביים" הוא מחווה בידו השמאלית על מג לבוש שריון קל בעל הסמלים של בית קראנדאן, "או בין אם זה במכירת חפצי קסם להמונים" הוא מחווה בידו הימנית על דוכן מאולתר גדול שהוקם, עליו ניצבים שיקויים רבים וטבעות ומגילות מעטות. הריח באוויר חריף ומלא תבלינים, ומקשה על הנשימה של סיד. בולרוט לא מתייחס לזה, ממשיך בדרכו עד שהוא מגיע אל אדם היושב על כיסא גדול ומולו ספר עבה, הספר הכי ארוך שסיד ראה בכל חייו. "באתי לראות את הילמאר" הוא אומר בקצרה.
"מי?" שואל אותו האיש על הספר.
"הילמאר. הוא האחד שביקש גיוס לואנדאגריף לפני שבוע בערך. גבוה, רזה, שיער שחור ועיניים כחולות, אם אני לא טועה. הוא לבוש בגלימות מסע וטוען כל הזמן שיש לפעול ביחידנות נגד אנאראק. הסיבה שבאתי לפגוש אותו" הוא מסביר לסיד.
"אה" האיש על הספר מדפדף בו מעט. "כן, הוא ביצע רישום כאן. הוא אמור להיות בחדריו, בקומה השנייה. חדר מספר שלושים ושש. הוא ביקש שלא יפריעו לו".
"הוא יתמודד".
האיש, כנראה חסר סבלנות או רצון להתווכח, פשוט מושך בכתפיו. "בסדר גמור. אבל אני צריך לבצע רישום שלך, הוראה מלכותית כדי למנוע משתמטים. שם?"
"בולרוט. והאיש שלידי הוא סיד. שנינו עובדים תחת הוד מעלתו, אבל עדיין תרשום"
האיש כותב בשקט עם נוצתו, ולבסוף מפזר מעט חול בכדי שהדיו יתייבש. "בבקשה" הוא אומר, מחווה אל עבר המדרגות לקומה השנייה.
בולרוט נשען על הקיר, מעט לפני המדרגות. "שאלות? בקשות? רצון לברוח מפה בצרחות? אני לא אאשים אותך. אני שונא את המקום הזה".

ממלכה (מרתוס) -

IN
אלרניר נועל את הדלת מאחוריו ומתחיל לחפש - הוא עובר בכל הבית, ומגלה שלמעט אוכל שלא נאכל והכיסאות הבסיסיים נראה שאין כלום בבית.
אבל רק נראה. תחת קורת עץ מתרופפת, הוא מוצא סקיצה של מפה - היא בשפה המדוברת, ומראה ציור כללי של הבירה וציור של מקום המחבא של המג. מאחור ישנה עוד מפה, הפעם ביותר פרטים, שמראה עיר ובית שמוקף בעיגול ונכתב מעליו בגדול "ואנדאגריף, לזכור".

עמים
"אני לא מצפה לכלום אלית'רין, אבל אי אפשר שלא לשים לב שלפי המבטים של רוב האלפים כאן הם היו יותר משמחים לראות אותי נופל בקרב הזה.
תרגע, יהיה בסדר, אנחנו נצא אל השודדים האלו ואף אלף לא ימות."
כשהגמד מסיים לדבר מארו מחייך אליו ויוצא לדרך, הוא מתחיל לחבב את הרוגאר הזה. קוטל-אלפים. איזה כינוי מפגר.

עמים רוי
בחיי, זה ניהיה מעניין מרגע לרגע. "בבקשה אראניס, תחדירי לליבם עוד קצת קינאה שתלבה את הסיכסוך הקטן הזה. אני רוצה לראות דם" מוסיף מארו תפילה חרישית בזמן שהוא מתקדם לעמדה ממנה יוכל לראות טוב יותר.

עמים חופשיים (אסיד) -

IN
בן האנוש בשריון קם מהרצפה, נתמך על ידי אחד מהאנשים שעומדים מאחוריו. "הפעם הגזמת" הוא אומר לשור, שמחזיק את הגרזן הדו ידני שלו בזלזול. הוא מקרב אותו באיום, אך הלוחם בשריון נותן לו בעיטה שזורקת אותו אל הקרקע. "כלב ארור, אתה תשלם על הטבח חסר הרסן ששילחת בהם!" הוא צועק אל השור, שבנתיים צוחק. "כבר שלחתי את הבנים אליהם. זה רק אני והחברים שלי פה, והגופות שלכם" הוא צועק, מתלהב, ומסתער עם הגרזן שלו - הלוחם בשריון חוסם אותו, אך נסוג לאחור מפרץ ההתקפה החזק. חמשת החיילים שמאחורי השור מסתערים גם הם, רק אחד מהם עוצר לשלוף קשת. "ראזין כבר מסתתר ומאזין למקרה שיש פה עוד מהמזוינים שנאמנים ל'דרכים הצודקות'" צועק השור, מכה שוב עם הגרזן שלו - המכה הפעם פוגעת בשריון, וקול זוועתי נשמע כשהמתכת שורטת את פלדת השריון. בעוד הלוחם נאבק לשלוף את החרב והמגן שלו, חץ אחד פוגע באיש שעזר לו לקום - הוא נופל מת על הרצפה, בעוד האחרים מתחילים גם הם להילחם סביבם, לצעוק ולקלל.

עמים חופשיים (עוג)

IN
ארדאן שומע צעקות וקללות, וקולות קרב. רוגאר גם שומע את הרעשים, וארדאן חושב שהוא רואה את פניו הופכות לקודרות בחשכה.
"חרא!" צועק רוגאר, מהדק אחיזתו בפטיש הדו ידני שלו ומסתער קדימה, אל עבר קולות הקרב. "איתי, ארדאן ואילת'רין! נחסל אותם! אני לא נותן למינטאור הזה להתחמק שוב!"

ממלכה (מרתוס) -

OUT
לא, אין כלום. זה נראה כאילו הוא הביא את זה והחביא את זה, או לפחות שאל את החומרים ליצירה של המפות הללו ממקום אחר.

האמת שהתכוונתי יותר בכיוון של "אלרניר יוצר סקיצה של המפה המפורטת יותר כי לא סביר שהוא יזכור אותה במדויק."
אבל אם אין שום דרך-

IN
אלרניר לוקח את המפה המפורטת יותר ויוצא מהחדר, לא לפני שהוא מחזיר את המפה השנייה והקרש למקומם.
הוא מחפש חנות בה הוא יוכל לקנות את הכלים בהם הוא יוכל להעתיק את המפה.
לאחר שהוא מוצא חנות כזאת (אני מניח שיש) הוא קונה עט נוצה, מעט דיו וגליל קלף, מעתיק את המפה ואז חוזר אל החדר, בודק שאף אחד לא נכנכס אליו מאז שהוא עזב ואז מחזיר את המפה המקורית למקומה, שומר את המפה המועתקת מוחבאת בבגדיו.

העמים חופשיים (רוי)-
In
"האם נלחמתי פעם?" חוזר אדראן על דבריו של רוגאר, קצת מופתע מהשאלה, הוא רגיל לקחת את זה כמובן מאליו "כן, הייתי בצבא האלפי ונלחמתי כבר באל מתים בעבר. לא טיפלנו רבות בשודדים, אבל היה מקרה או שניים דומים לכך."
------------------------------------------------
אדראן שולף את החרב שלו, אך לא מאיר אותה באור קורן עוד. הם צריכים להישאר עדיין שקטים. אדראן תופס בכתפו של רוגאר ומסמן לו על פיו, והם מתחילים ללכת בין העצים. קריאות רמות רק יחשפו את מיקומם כרגע.

׳זה לא שונה מידי מהארמון אני חושב. אתם מתלבשים בצורה מצחיקה יותר, אבל חוץ מזה הכל די דומה. אני אנחש שיש לכם יותר תה וספרים?׳ סיד מסתכל בחשדנות על המקום סביבו. הוא תמיד נמנע מהאזור הזה של העיר, קוסמים ואלפים ו..עוד דברים של קוסמים. ׳הגענו, קדימה נסיים עם זה.׳ סיד ממשיך לדבר בהיסח הדעת, כאילו לא באמת מצפה לתשובה ׳איך זה שאף אחד מהקוסמים לא מזהה אותך? ולמה הוא יושב על ספר? מי חשב על לשבת על ספר בכלל, מה זה הרעיון הזה?׳

OUT
זאת פעם ראשונה שאני מנסה מפה בדוקס. מן הסתם סומך על השחקנים הלא רלוונטים לקרב לא להסתכל (במקרה הזה, ממלכה). אם זה ילך טוב, נעבור לדוקס למפות במקום אקסל.
קרב עם השודדים ביער - https://docs.google.com/spreadsheets/d/13aK7fGOx858eQYpoUci9kseCSHd92NJxgwfMeU5t5rE/edit#gid=0

עמים חופשיים (עוג) -

IN
"טוב מאוד. לא הייתי בטוח, הבנתי שהדשירים שלכם זה יותר כוח פוליטי מאשר מעשים בקרב" הוא אומר. ארדאן ורוגאר רצים, וחצי-האלף חושב שהוא שומע את צעדיו של אילת'רין ממרחק, שקטים אך מהירים. קולות הקרב מתחזקים ככל שהם ממשיכים קדימה, עד שהמחזה נגלה לעיניהם - שני אבירים גדולים, אחד חבוש בקסדה גדולה והשני בעל ראש של פר, נאבקים זה בזה. האחד בעל הראש של פר מחזיק גרזן דו ידני, ונראה שהוא דוחק את האביר שמולו אחורה, אך לא בקלות. לוחמים נלחמים סביבם, וארדאן לא רואה את מארו בשום מקום. רוגאר מסתכל על המינוטאור במבט רושף. "אני מחזיר את הכבוד שלי, פרה ארורה!" הוא צועק בעוד הוא מסתער קדימה. אילת'רין תפס מיקום טוב מאחורי ארדאן. "אני רואה איש שמסתתר בעצים ונע ביניהם - זה כנראה מארו" הוא לוחש, ומכין את הקשת שלו.

עמים חופשיים -

IN
רוגאר רץ מבין העצים החשוכים קדימה. "אני מחזיר את הכבוד שלי, פרה ארורה!" הוא צועק בעוד הוא מסתער קדימה אליו.

OUT
הסבר על תוואי השטח:

העצים משמשים מחסה. הם תוואי שטח קשה (לוקח 2 משבצות תנועה לנוע במשבצת עץ) אבל משמשים מחסה מלא (+5 לדרג"ש של מי שבפנים). אם תוקפים מישהו קפא"פ משם, יש עליו יתרון קרבי (אין לו מקום לתמרן).
השיחים משמשים מחסה חלקי (+2 לדרג"ש) והם תוואי שטח קשה. אם מפילים מישהו על שיח, הוא צריך לבזבז חצי מהתנועה שלו בכדי לקום או שהוא חוטף 1ק6 נזק (קוצים, שורשים בולטים וכו').
אם רוצים לעבור דרך משבצת של הגזע עץ שנפל זה לא עולה תנועה (אי אפשר להיות בדיוק על המשבצות שם, אבל אפשר פשוט לקפוץ בקלות מעל. אם מסיגים יריב לשם (למשל עם כוח שדוחף מישהו X משבצות, אז דוחפים אותו למשהו שכולל את המשבצות האלו) הוא נופל שרוע.

ממלכה (מרתוס) -

IN
אלרניר מעתיק את המפה, בצורה אירונית באופן טוב יותר מהמקור. הוא מחזיר את המפה והכל נראה כפי שהיה לפני שנכנס.

ממלכה (גאלאן) -

IN
"לכם? אל תשייך אותי אליהם" אומר בולרוט, נעלב. "אני לא קשור בשום אופן לאקדמיה. למי יש את הסבלנות לבירוקרטיה? פארגוס ידע לנהל את האקדמיה, אבל המגיסטר שלפניו היה איש מעצבן במיוחד, וקנאי עד אין קץ. אם הוא היה שולט עכשיו, סביר להניח שהיינו צריכים להגיש בקשה להיכנס למבנה ולחכות כמה חודשים עד ה'לא' שנקבל" הוא מפסיק להישען על הקיר ומתחיל לעלות במדרגות, וסיד שם לב שהוא מתקשה במטלה. הוא לא מתנשם, אך הוא זז לאט, נאנק בשקט. הם עולים אל הקומה השנייה. "הסבר מהיר - הקוסם שאנחנו עומדים לפגוש עכשיו רצה במשך הרבה מאוד זמן ללכת אל לורד ואנדאגריף ולדרוש ממנו להביא את הצבא. הוא קשור נורא אל האלפים, ולפני הבנתי הוא גדל שם. אז תיזהר לא לקרוא להם מחודדי אוזניים או משהו כזה, כי יש אנשים שפשוט לא מבינים איך אפשר לצחוק על גזעים אחרים" הוא אומר, וסיד שם לב שבולרוט נראה נרגש מעט. הוא מתקדם בדממה אל עבר החדר, וכשהם מגיעים הם רואים את הדלת - הספרות שלוש ושש גולפו על הדלת מעץ. בולרוט פותח את הדלת ובפנים יושב אדם צעיר, לבוש בגלימות פשוטות ושערו שחור וקצר. הוא גבוה, אך רזה. לעומת הרבה מגים שסיד ראה, הוא לא חיוור או ממלמל לעצמו, אלא כועס בצורה בטוחה וקולנית.
"מי אתה לעזאזל?" הוא שואל בכעס את בולרוט. המג שקט לרגע, בוחן מכף רגל ועד ראש את הילמאר.
"מרתק..." הוא ממלמל לעצמו.
"מה? על מה לעזאזל אתה מדבר? מי אתה? תסביר מי אתה או שאני אורה לשומרים להוציא אותך החוצה, או אוציא אותך החוצה בעצמי" אומר הילמאר בכעס.
"הרגע, הילמאר. אני בולרוט. זה סיד" הוא מחווה בידו על סיד. "באנו כי שמעתי על הרצון שלך לפגוש את ואנדאגריף. איתי, זה אפשרי. יש לי קשרים איתו, ויחד נוכל לגייס צבא שיגן על האדמה האלפית".
"מה... מי אתה, לעזאזל?"
"בולרוט, כבר עניתי על השאלה. וזה סיד. זוכר?" הוא אומר בסבלנות שוב. "אנחנו רוצים לעצור את הצבא, כמוך. אם רק תקש-"
המג קוטע אותו. "לא דיברתי אליך. דיברתי אל האחד שלידך. מי אתה, לעזאזל, שפורץ יחד עם מג אקראי אל החדר שלי?" הוא זועם, סוגר את המכתב שהוא עיין בו. סיד שם לב אל החדר - צנוע למראה, אך בעל שולחן עבודה רחב עשוי עץ משובח, שמלא בניירות ובקולמוסים. יש מעט דיו על הרצפה ועל קצות האצבעות של הילמאר, אך המג נראה מסודר מעבר לזה - אם כי הופעתו יורדת בשעת כעסו, אין ספק.

"השם הוא סיד, ואני מנחש שניצחתי אותך בהתערבות פעם, שאתה מדבר בטון הזה?" סיד מדבר בטון משועשע מעט "והדלת לא הייתה נעולה. בפעם האחרונה שניסיתי, לפרוץ לחדר דורש קצת יותר מאמץ מזה - לא שאני גנב, כמובן. רק סידרתי חשבונות עם בחור שסירב לשלם"

"אז, אתה חבר של השיק- של האלפים. בולרוט פה, יש לו מוח מצוין. הוא גרם לקונטרול להראות כמו טיפש במשך הרבה מאוד זמן, ואני גרמתי לקונטרול לסלוח על ההשפלה הזאת. אז בולרוט פה, הוא רוצה לדבר ואפילו לעבוד איתך. אני אף פעם לא הייתי מתעסק עם מדליק נרות שלא לצורך, לא אישי כמובן, אבל בולרוט פה התעקש ובפעם האחרונה שהוא התעקש על משהו מצאתי את עצמי עם חרב של איזה בריון בבטן. אז מה דעתך להפסיק עם ההצגה ולהקשיב למר בולרוט פה? אני בטוח שהוא מרוגז כי לקחתי לו את המקל, ושמעתי שאם מרחיקים אותו מאנשים כמוכם יותר מידי זמן, כל הקסם הזה מתפרץ בבת אחת." סיד מעט מברבר ולוקח את הזמן במקום לדבר לעניין. הוא נהנה מזה, לדבר עם אנשים שלרוב מסתכלים עליו בבוז, ולא מתכוון לבזבז את ההזדמנות הזאת על שיחה קצרה. הוא סוקר קצת את החדר בזמן שהוא מדבר, הולך קצת ומסתכל מה יש שם. הוא משחק עם המטה של בולרוט בידיים שלו, נזהר שלא לפגוע בו בשום צורה אבל מנצל גם את ההזדמנות הזאת, שמג כל כך זקוק לו שהוא מפקיד את מקל-הקסמים שלו בידיו.

ממלכה (גאלאן) -

IN
"אני לא מתערב עם טיפוסים מפוקפקים כמוך" אומר הילמאר בכעס. "אני דורש שתעוף מפה ומיד, לפני שאני קורא למשמר ומכבד אותך בכדור אש!"
"אני הייתי רוצה לראות אותך מנסה" אומר בולרוט בחצי חיוך. "תפסיק את ההצגה. אני בולרוט, הוא סיד. שנציג את עצמנו עוד פעם?" אומר בולרוט, נשען על אחד הקירות. "אני רוצה לעבוד איתך. אתה עובד עם לורד וואנדגריף?"
"לא" אומר הילמאר, מלא חשדנות.
"אני מסוגל לשנות את זה" אומר בולרוט.
"בתמורה למחיר, כמובן" אומר הילמאר, טון של עניין מלא חשד נוטף ממילותיו.
"מה יש בעולם בלי מחיר?" אומר בולרוט במשיכת כתפיים. "התנאי הוא כזה - אתה לוקח אותי, את סיד פה ואת החבר הטוב ביותר של שנינו אל עבר האדמות האלפיות. אני אסדר לך פגישה עם וואנדאגריף, הוא מכר וותיק שלי".
"מאיפה אתה מכיר אותו?" שואל הילמאר, עדיין מלא חשד.
"זה לא אמור להדאיג אותך" אומר בולרוט. הילמאר לא מתרצה מהתשובה, ובולרוט מנענע בראשו באכזבה. "בסדר, בסדר. במהלך הטיולים שלי בעולם הצלתי אותו מקבוצה שרצתה לחסל אותו רק על מה שהוא. נשמע מוכר, מג?" הוא אומר, מרוצה מהבדיחה שלו. הילמאר מסמיק מעט, ונרגע. הוא מציע לסיד את הכיסא של שולחן העבודה בחדר, ומתיישב על המיטה שלו.
"ברור לך שאני אצטרך לשמוע יותר לפני שאני אפילו שוקל להסכים לזה" הוא אומר לבולרוט, שמהנהן.
"ברור לי. אתה לא מפגר" הוא שולף מכיסו נייר מגולגל וניגש לתת אותו להילמאר. המג מעיין בו, בזמן שבולרוט חוזר להישען על הקיר. "נו?"
"אני... אני המום. פגישה אישית איתו? והוא יודע את השם שלי? נוכל לגייס לגיונות שלמים ככה..." הילמאר לוחש לעצמו. "זה החותם שלו והכל... כן, כן. בסדר, אני מניח שלא יזיק לי להתעניין. מי החבר הזה שלכם?"
"פגשתי אותו הבוקר. בחור מקסים" אומר בולרוט. הילמאר לא מתרצה מן התשובה. "אני לא מכיר אותו לעומק. סיד היה איתו יותר זמן ממני, אני משער".

הממ. אני לא יודע כמה זמן יעבור עד שבאלרוט וסיד יחזרו, אם בכלל, ייתכן שאנשיו של קונטרול יפנו אליהם עוד לפני שהם יחזרו.
אלרניר חוזר אל הסמטה בה הוא פגש לראשונה את איש הקשר, מקווה שיהיה שם מישהו שיוכל להפנות אותו למקום בו סיד ובלארוט נמצאים או לפחות אל המקום אליו הם יגיעו.

ממלכה (מרתוס) -

IN
הוא נכנס אל הסמטה השקטה, והאיש שהוא פגש הבוקר יושב בה שם, מגלף בעץ מתוך שעמום. "אה, אתה כאן. הייתי בטוח ששלחו אותי סתם לחכות לכם" הוא אומר בחצי חיוך. "איך אפשר לעזור לך? מצאת משהו בבית?"

העמים החופשיים-
In
אדראן מסתכל על הקשת מעבר לעצים ומצביע אליו "אילית'ירן, אתה יכול להוריד אותו בזמן שאנחנו נסתער על המינוטאור?" הוא מבקש ממנו (אני מניח שהוא מסכים) ואז אדראן מסתער על המינוטאור. הוא נועץ בו את החרב בעוצמה, והמינוטאור משתנק בכאב, בעוד אש בוהקת ואור קדוש מוארים מחרבו של הדשיר.

Meta
יוזמה: 10+7=17
פעולה משנית- תיעול קדושה: תעוזה קדושה
השפעה: ההתקפה אחת שאתה מבצע בתור זה זוכה בתוסף 2+ לנזק.
פעולה רגילה- הסתערות עם Ardent Strike (ניתן להשתמש בכוח גם בהסתערות)
תזוזה ל-N7
התקפה (על השור): 20 (טבעי)+ 14=34 נגד דרג"ש
פגיעה: 8+5+2=15 נזק ועוד 2 נזק אש וקורן, והשור מסומן בעזרת קריאת תיגר קדושה

Out
מצד אחד אני מרגיש רע שיצא לי 20 טבעי על הגלגול הראשון במשחק, מצד שני ביזבזתי את זה על התקפה בסיסית אז זה לא כזה נורא (כי לא היה לי כוח טוב יותר, בגלל שאני לא בטוח אם מארו פועל לפניי או אחריי)

אלרניר מהנהן, מוציא את המפה מכיסו ומושיט אותה לאיש.
"זה עותק של מפה שמצאתי בחדרו של באלרוט, אני לא מזהה את העיר שמוצגת כאן, אבל ברור שלבאלרוט יש עניין שם."
אחרי שהוא נותן לאיש כמה רגעים לבחון את המפה הוא פונה אליו שוב.
"מוקדם יותר הופרדתי מסיד ובאלרוט, האם אתה יודע איפה הם כעת?"

ממלכה (מרתוס) -

IN
"מעניין..." אומר האיש. "ואנדאגריף זה לורד אלפי די חזק, הוא שקול לגנרל גריאון האלפי, בערך. לפחות מבחינת כוח צבאי שהוא יכול לפקד עליו" הוא מביט שוב במפה. "מעניין מאוד. אני אדאג שזה יגיע לידיו של קונטרול, ומשם לידיו של לורד קסוול. אולי הם יוכלו לזהות את העיר. אין לי מושג בבנייה אלפית" הוא לוחץ את ידו של אלרניר. "עבודה מצויינת. בנוגע לשאלתך, הם בבית המגים הרשמי" הוא מכוון אותו ברחובות הבירה. "זה המקום הרשמי של האקדמיה בעיר, אז אני ממליץ לך להיזהר. קסם והכל... אני לא בוטח בזה" הוא אומר והולך, נעלם בין האנשים שוב.

עמים
IN
התפילה שלי נענתה חושב מארו בחיוך כשהקרב מתחיל, והחיוך שלו גדל עוד יותר כאשר הגמד מסתער לשדה הקרב. "זה הולך להיות משחק ילדים" הוא אומר לעצמו ומנזק לאוויר זינוק אדיר ונוחת ליד שני שודדים מופתעים תוך כדי שהוא נותן מכה בקרקע עם אלת קרב, שההדף שלה שולח עשרות אבנים שפוגעות בשור ומעיפות אותו אחורה, ופורצות את ההגנות שלו, אז הוא מתרומם בתנועה חלקה ושולח בעיטה ואגרוף מהירים לשני השודדים שלידו. הם נופלים מתים ומארו מסתכל בחיוך אכזרי אל השור "עוד לא גמרתי איתך, פרה" ורץ לעברו, מכה בו בעוצמה עם האלה, ומזעזע את שיווי משקלו ואחיזתו בנשק, בניסיון לגרום לו להזיק לעצמו.

META
יוזמה: 27
סיבוב הפתעה:
פעולת תנועה - סוויפט פלייט
קופץ 9 משבצות ונוחת בM11

פעולה סטנדרטית - מאה עלים
פגיעה: 20 טיבעי
נזק: 36. השור נדחף 2 משבצות אחורה לQ6 ואני מקבל עוד מטרה לFOB

פעולה חופשית - פלורי אוף בלווס
7 נזק לכל אחד מהשודדים שלידי.

סיבוב רגיל
פעולת תנועה לR7
פעולה סטנדרתית - קוף שיכור
פגיעה: 26 נגד רצון
נזק: 11 (הוספתי 2 מהנשק הקסום, אני מקווה שזה בסדר), והשור זוכה לתקוף את עצמו כפעולה חופשית כשבנוסף לתוספים הרגילים שלו הוא מקבל עוד +3, וזה מעורר את הכוח סימון של עוג ועושה לו עוד נזק.

פעולה חופשית - סערת חבטות
7 נזק לשור, אני מזיז אותו לQ7 אז עד סוף תורי הבא יש לי יתרון קרבי עליו מהכישרון Deadly Draw שלי.

סיד מסתכל במבט מבולבל מעט בבולרוט, מופתע מהדברים שלו.
׳אלרניר, קוטל-הבריונים ומגייס-החנינות. בחור חביב מאוד, קצת שקט, לא הייתי נכנס איתו לדו קרב. יש לו כמה חברים שם גבוה שדואגים שבולרוט הטוב לא ימצא את עצמו עם פחות איברים מהמספר שהוא התעורר איתו. הוא גם לא פה, אבל אני לא חושב שזה אמור להפריע לו. זאת הייתה הבחירה שלו לעשות את כל.. זה, אחרי הכל׳

הוא יושב, מרים תוך כדי דיבור דברים שנמצאים על השולחן של הילמאר ובוחן אותם. הוא מתופף עם היד על המטה של בולרוט מתוך עצבנות, מצד אחד שונא כל רגע שהוא צריך להיות פה ומהצד השני סקרן בנוגע לכל הדברים שלא חשב שאי פעם תהיה לו הזדמנות לגעת ולהתעסק איתם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה