• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מוות עגום - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אלרניר נעצר לאחר מספר צעדים פונה אל בלרוט.
"אנחנו צריכים להתפצל, אני לא יכול להכניס אותך סתם כך לבית אצולה בלי להסדיר זאת קודם לכן ראש הבית והשומרים. בזמן שאני אסדר את המפגש אתה וסיד תוכלו לחפש איש קשר ללורד האלפי."

"רק רגע" סיד עוצר כשהמג מסיים לדבר "אני לא חושב שאתה באותו הראש איתנו. לתת לך לדבר עם האנשים של אלרניר זה דבר אחד, אבל אני לא לוקח פקודות ממך. אני אפילו לא יודע עליך כלום, חוץ מזה שאתה מאוד משכנע ומשוכנע שיכול לפתור את כל הבעיות שלנו. לעזור לך לעזור לנו זה משהו אחד, אבל לדבר עם אנשי הקשר שלך וללכת לפי התוכנית שלך? לא סומך עליך מספיק בשביל זה, ואני יכול להראות לך את המקום שבו החרב של הבריון שלך פגעה בי אם אתה רוצה הוכחה."

ממלכה -

IN
בולרוט מביט בסיד ללא הבנה. "לא פקדתי עליך" הוא אומר, נדהם מעט. "אני שאלתי אותך אם אתה יכול למצוא אנשים שיוכלו להביא אותנו אל אדמות האלפים, אל לורד ואנדאגריף. אני מכיר אחד, אבל אני לא משוכנע שהוא ירצה לעשות את המאמץ" הוא קד בפני סיד, לא ברור אם בלעג או בכנות. "אני מתנצל". לאחר מכן הוא פונה אל אלרניר. "נשמעת תוכנית מצויינת" הוא מהנהן בסיפוק. "סיד, נכון? הבריונים שלי הגנו עלי מפני אנשים המבקשים לחסל אותי. בדיוק כמו שהגנת על עצמך מבפניהם. אני עדיין יכול להוביא אותך אל הגופה, אם תחפוץ בכך. אני מכיר את העיר טוב למדי, אם כי לא הייתי פה בשנים האחרונות".

עמים
מארו נושם נשימה עמוקה, סופג לתוכו את האוויר הנעים של הלילה ומסתכל על הירח, ברגע של שתיקה הוא מכריז "עכשיו... נחכה. אם אתה רוצה להקים מלכודות אתה מוזמן, אם יש ביניכם אנשים שיודעים לשמור על שקט, אפשר לשלוח אותם מעט קדימה לתצפית בשביל שנדע מתי האויב מגיע ומאיזה כיוון."

OUT
אני לא רוצה להתקדם בשביל לא להשאיר את השיירה מאחורה חשופה.

אלרניר מהנהן.
"אני אצא לדרכי אם כך."
הוא עוזב את השניים בהליכה מהירה, מנסה להשיג את האיש של קונטרול אשר יצר איתם קשר כדי להסביר לו את המצב.
את המידע שיש לו בולרוט יוכל לתת ממעמקי הצינוק.

עמים חופשיים -

IN
ראש השיירה מהנהן. "טירין, קח עוד שלושה אנשים איתך וסקור את העצים" הוא אומר לאחד האלפים, שמהנהן ויוצא לעשות כדרכו.
בלי שאלות. כפי שארדאן רגיל לראות - משמעת אלפית במיטבה.
רוגאר מרחרח באוויר. "אני חושב שאני מריח זיעה... סירחון, ממקום לא רחוק. אנחנו עוקבים?" הוא מרחרח עוד מעט את האוויר. אילת'רין מביט בשעשוע על הגמד. "שימשת ככלב ציד בכוחות הגמדיים?"
"אידיוט, כל אחד לומד להריח את דרכו במכרות. אתה מריח איפה העופרת, איפה הברזל ואיפה הפלדה, ככה אתה מתמצא. אנחנו לא יכולים לתקוע לפיד מחורבן בכל מקום" עונה לו רוגאר, חצי במלמול. הגמד עדיין מרחרח. "וריחות שאני לא מכיר הם ההתמחות שלי".

ממלכה (מרתוס) -

IN
אלרניר ניגש אל האדם שדיבר איתם הבוקר - מודיע של קונטרול. מושלם.
"אתם מסתובבים איתו?" הוא אומר באי הבנה מלאה, ועם שמץ של כעס ופחד. "מה לעזאזל אתם חושבים לעצמכם?"

העמים החופשיים-
In
במהלך הדרך אדראן נושא תפילה חרישית לקמרהאן, שיביא לצדק את הפושעים האלו, ולמאנורה שתחזק את ידו בתור הנבחר שלה. במהלך התפילה הוא אוחז בסמל הקדוש שלו, יושב באחורי הכרכרה ומתפלל. שתפילתו מסתיימת, הוא מרגיש בטוח יותר בעצמו.
------
״מרשים״ אומר אדראן לרוגאר על חוש הריח שלו ״למרות שזו הפעם הראשונה שאני שומע שככה הגמדים עובדים במכרות. אתה יכול לעקוב אחרי הריח?״ הוא שואל בתקווה.

עמים חופשיים -

IN
"לא כולם צריכים להשתמש באף שלהם. רק במכרות האפלים ביותר, רחוקים מאור השמש. איפה שלוקח לך מסע של ממש להגיע משם אל הקרקע שלמעלה. איפה שאתה לוקח אוכל לשבוע" הוא אומר, מוטרד מעט מן הזיכרון. "אני יכול לעקוב אחרי הריח, אין שום ספק!" הוא אומר בגאווה. "אבל זה עלול לקחת אותנו אל תוך אמבוש, או אל תוך לב ליבם של השודדים הארורים".

ממלכה
קולו של אלרניר משקף את כעסו של המודיע כשאלרניר מתרגז מתון דיבורו.
"הוא אמר שיש לו מידע שימושי שיכול לעזור במלחמה ושהוא מעוניין לשתף את הידע הזה ואת כוחו שלו לצבא הממלכה. הוא מבקש בתמורה שאת המידע הוא יעביר אישית למלך או לאחד האנשים הקרובים אליו.
אם נוכל לארגן מפגש שכזה ייתכן שנוכל להפוך את המכשף מגורם מזיק לבעל ברית, ואם לא נוכל-הוא יהיה במגרש הביתי שלנו ונוכל לתפוס ולכלוא אותו בקלות."

עמים חופשיים -

IN
"התווכחנו אם להקים מחנה במקום זה או אחר, עד שהדליקו מדורה. ריח העשן הכבד חיפה על הפרה" הוא אומר, רושף בכעס. "אם הייתי מריח אותו בזמן, הייתי... לא הייתי בורח, זה בטוח! הייתי מקים מארב יפה... היינו מחסלים אותו במהירות" קולו רווי באשמה.

ממלכה (מרתוס) -

IN
"פגישה עם המלך?" הסוכן אומר, המום. "מי לעזאזל הוא חושב את עצמו? ארכמג מזדיין?" הוא נרגע מעט. "אני... אעשה כל שביכולתי. אני אודיע לקונטרול. בכל מקרה, ראה את העניין כסגור - הוא יופיע בפני המלך היום. ריקן במילא מתכוון לצאת עוד מעט למסע הימי שלו, וקונטרול אמר שהוד מעלתו ישמח לתעסוקה מהריב האינסופי עם קסוול, עם האלפים ועם הכוהנים והצפון. אני חושב שהוא ישמח לדבר עם מג. הם חסרים לו שם, אתה יודע. אלפארי קסוול לא מרשה לאף מג להתקרב אליו בכלל. הוא צודק, האמת - לא אכפת לי אם ארכמג אחד ניסה להציל את המלך. השני ניסה להשמיד את העולם" הוא אומר, אך בולם את עצמו לבסוף. "השתהיתי יותר מדי, סלח לי... בנתיים, עקוב אחריו - או שלחילופין, בדוק את הבית שלו. הוא נשאר ריק, לא?" הוא אומר בלחש, ומתרחק משם אל עבר הכיוון הכללי של הארמון, נבלע בין הקהל.

עמים
"אמרתי כבר את דעתי בנושא" אומר מארו ברוגז "ואם היא היתה משתנה בדקה האחרונה היתי מודיע לכם. אני לא רואה שום סיבה הגיונית ללכת אליהם ולהסתכן במארב כשאפשר לחכות להם כאן ולעשות את המארב בעצמנו".

"כנראה לא הבנת, שתיין תה. אתה מועיל לנו, ולכן אתה פה ולא מדמם בסמטה שלך. אנחנו מסכנים את עצמנו בשביל לגרום לאנשים בשלטון לחוס עליך, ואנחנו עושים את זה כי אתה יכול לעזור לנו להרוג את הליץ' המזורגג. זהו. זה הכל. אני לא יודע מה האינטרסים שלך, אני לא עומד לעקוב אחרי התוכנית שלך. אתה עוזר לנו ובתמורה אנחנו עוזרים לך, ופה אני רוצה שהקשר יגמר. אם יש לך עוד מה להציע מלבד לעשות צרות עם קסמים, אתה מוזמן לספר לח - אבל את התוכניות שלך תספר לאנשים של קונטרול, לא פה."

עמים חופשיים -

IN
"לא כולם פה הם לוחמים" אומר אילת'רין, מצביע על האלפים שמתחילים להקים את המחנה בדממה. "חלק הם סוחרים פשוטים. אם הלחימה תתפשט לפה, רבים עלולים למות. זה סיכון שאני לא מוכן לקחת".

ממלכה (גאלאן) -

IN
"מדמם בסמטה?" הוא צוחק בקול, אך לא ברשעות או בזלזול. "מדמם בסמטה. מצויין. אני רוצה להבין, סיד, למה אתה כל כך נרגז לגבי האפשרויות שאני מציע? אמרתי שאני רוצה לעזור, וכשאני מציע קשר אל הלורד האלפי היחיד שיכול לעזור כנגד הכוחות של אנאראק, ועוד דרך מקור נסמך שנאמן לממלכה, אתה חושד ודוחה את הצעתי? אתה בעל אפשרויות כל כך רבות להביס את אנאראק שאתה לא מוכן לבחור את שלי?" הוא אומר, מתחיל ללכת ברחוב ומסתובב באמצע בחוסר סבלנות מובהק. "האינטרסים שלי הם הישרדות וחמלה. הישרדות כי אנאראק יהרוג את כולנו אם לא יחסלו אותו, וחמלה כי אני ארחם על עצמי ברגע שאראה באיזה בוץ העולם שקע וזה יהיה מאוחר מדי. האם זה מספיק טוב בשבילך בשביל לעקוב אחרי? לפחות בעיר הזאת, כשהמקור כל כך קרוב?"

לפי מה שראיתי בסמטה סיד יכול לטפל בעצמו. ואני צריך לראות אם ישנם הוכחות בבית של המג לכך שהוא מתכנן משהו. קשה לי להאמין שכוונותיו של מי שמעודד עריקה טהורות.
אלרניר חוזר אל חדרו של בולט, מחפש אחר תאים נסתרים\מכתבים\כל דבר שייתן לו עוד מידע על המג ועל מניעיו האמתיים.
OUT
לגלגל חיפוש?

״ובכל זאת נאבקת במאמץ המלחמתי כבר זמן רב. אם הרעיון שלך יהיה נקי מבעיות, אני בטוח שחברנו קונטרול ישמח לקבל אותה. יש סיבה לא לחכות לאלרניר ואנשי הקשר שלו, לבחור אופציה שתכלול פחות אלפים בתוכה?״

מארו מסתכל על האלפים שאילת'רין מצביע עליהם, ומגחך. "לאף אחד מהם לא היה אכפת אם אני היתי מת, למה נראה לך שלי אכפת אם הם ימותו?" הוא מסתכל בשעשוע על המבט ההמום של מי ששמע אותו, אלפים לא רגילים לשמוע דברים כאלו.
לאחר כמה שניות של שקט מארו ממשיך, יותר רגוע. "שיהיה... אני לא הולך להתווכח על זה עכשיו, בכל זאת יש לך סיפורים יפים, ולא היתי רוצה שתפסיק לספר לי אותם בגלל שכמה חברה כאן יאבדו את הראש. חוץ מזה, גם ארדאן ורוגר נשמעים להוטים ללכת לחפש אותם וזה לא שבאמת צריך להכין מארב בשביל לרסק את העצמות של כמה בני אדם שנותנים לפרה להוביל אותם... שנזוז?"
מארו הולך אחרי רוגאר, אבל מהר מאד נפרד מהחבורה, מתגנב לצידם.

התגנבות: 32

ממלכה -

IN
"מאמץ מלחמתי? ככה אתה קורא לזה?" הוא מניף את ידיו, מקיף את האזור. "אז הם שולחים לורדים וגבירות ומעט חיילים. אז הוא יוצא לו בספינות יפות ושט אל עבר השקיעה. מאמץ מלחמתי זה מה שהיה בימי מלחמת דות', או בקמפיינים של ריימונד כנגד האורקים וכל שארי הגובלינים" הוא אומר בזעם. "זאת בדיחה. שלא לדבר על זה שאנאראק לא יובס בקרב צבאי. וגם אם כן, ואני בהחלט מפקפק בכך, המחיר יהיה עצום. הדרך שלי היא הדרך הטובה ביותר לכולם - יהיה קשה למצוא את המקום ולהשיג גישה אליו, אבל אין שום סיכוי אחר להביס אותו. זה כלי הנשק היחיד שאנאראק מחפש, ושיחד איתו נשמיד אותו" הוא מסתכל למעלה אל השמיים. "הייתי אומר שמתחיל להיות מעט מאוחר. אנחנו יוצאים או שאנחנו מחכים לחברך הטוב? הוא בוודאי יצא לדווח לקונטרול עלי, או לפחות לנסות ולמצוא עלי עוד קצת מידע. המקור שלי בעיר. אם בשלב כלשהו זה נראה לך חשוד, אתה מוזמן להסתובב אחורה ואני אלך איתך. עשינו עסק?"

עמים חופשיים -

IN
אילת'רין כועס למשמע ההערה האחרונה. "אם אתה מצפה שישפטו בני אדם אחד אחד, אין לך זכות לשפוט את האלפים בצורה כל כך כללית. לא כל אלף חפץ שבני אנוש ימותו בצרורות".
"יוצאים" אומר רוגאר. "אילת'רין, אתה מחזיק קשת יפה. תפוס עמדה טובה ברגע שאתה רואה שאנחנו נלחמים ותחורר אותם. אני ו..." הוא מתקשה לזכור את השם, אך לבסוף מצליח. "ארדאן נצא עליהם. קוטל-אלפים, אתה מסתער מאחור אם אתה מצליח להתגנב מאחוריהם" הוא נראה מחוייך מכינויו למארו, אך אילת'רין לא שותף להומור. "הלילה, אנחנו צדים" רוגאר אומר, בעוד מארו מתרחק מהקבוצה יותר ויותר.

עמים חופשיים (עוג) -

IN
רוגאר וארדאן עושים את דרכם ביערות. אילת'רין נעלם מאחור, מתחבא בחורש ומנסה למצוא עמדה טובה לכשהקרב יבוא, אך הגמד וחצי-האלף נעים יחד בשקט. "נלחמת אי פעם?" שואל רוגאר בסקרנות, בעוד עיניו תרות לחפש אחרי סכנות.
ארדאן נדרך. הוא שמע קול קרקוש מתכתי מהמשך הדרך. שריון כבד. הוא מכיר כאלו, הוא לובש אחד. זה לא היה הקול של השריון שלו.

עמים חופשיים (אסיד) -

IN
מארו ממשיך קדימה, מתעלם משאר החבורה ונעלם בצללים. הוא משתמש בחורש בכדי לחפות על ריחו, מתגנב בשקט. הוא חושב שהוא שומע קולות מהמשך הדרך, בערך קילומטר ומשהו מהשביל שעליו חנו.
"-חנו לא נתקוף עוד שיירה, שור. לא אכפת לי מה עשית קודם, אנחנו לא עושים את זה שוב" אומר קול מתכתי. מישהו מדבר מקסדה.
"מספיק! לא ביקשתי פקודות. אנחנו הולכים, נקודה. הממזר היה נדיב מאוד עם ההצעה שלו. בזיזה אחרונה ואני עף מפה" עונה מישהו, כנראה שור. מארו מריח זיעה באוויר. במהרה נגלים אליו שישה אנשים, אחד מהם חובש קסדה גדולה. הוא שרירי, גדול, והצללים מחפים עליו. הוא לא רואה אותו, אך ריח הזיעה מגיע לאפו. לא של פרה, אם כי של בני אנוש. לבני אנוש הוא רגיל. עומד לפניו עוד חייל, מאחוריו עוד שני חיילים שכנראה מלווים אותו. גם הוא לבוש בקסדה מתכתית גדולה. מבנה גופו גם גדול, ונראה למארו שהוא לובש שריון.
"אתה לא תעבור אותי, שור. אתה לא הולך לפגוע בעוד שיירה כזאת, ולא אכפת לי בשם מי" אומר החייל שמולו.
"הא! לא אכפת לי מהחרא הזה! אני יוצא לשם, אני אזיין את האלפים האלה ואני אקצוץ את מי שבא לי. לכו תזדיינו כולכם" אומר שור ומוציא גרזן דו ידני. אפילו בצללים מארו שומע את לחישת הפלדה שיצאה מנדנה.
"אל תתגרה בי, שור. אתה יודע שנלחמתי בקרב הגדול".
"והפסדתם! תעופו מפה לפני שאני מחסל אתכם. אני המנהיג עכשיו" הוא דוחף את בן האנוש שעומד מולו אחורה, והוא נופל על הרצפה בקול קרקוש מתכתי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה