• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

מוות עגום - עץ משחק

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה -

IN
פני-צלקת זורק את סיד אחורה ומכה אותו שוב - הפעם המכה שלו מפספסת, אך הוא נע בזריזות, מכה שוב - המכה הפעם מוצאת את מטרתה, הרגל הימנית של סיד. מעבר לכאב המשתק שנע, פני-צלקת נוגח בו, זורק אותו על הקיר והרחק ממנו. הקשת רואה את המצב משתבש ונרתע מאלרניר - הוא זז מעט בכדי לקבל זווית טובה יותר ובמחשבה מהירה הוא יורה חץ אל עבר הלוחם, אך השריון של אלרניר חוסם אותו, והחץ נשבר ונופל על הרצפה בקול מבשר רעות בשביל הבריון הכלוא באמצע. האיש, עדיין נאבק לעמוד על רגליו, נוגח באלרניר. "מזדיין! אני הולך לחסל אותך, אההה!" הוא צורח בכאב כשהוא מכריח את עצמו לנסות ולפגוע באלרניר - ההנפה שלו גרועה ביותר, החרב כמעט נשמטתת מידיו.


META

התקפות נגד סיד -

מכה מאטה (התקלות) - 16 נגד דרג"ש, פספוס.
*ניצול נקודת פעולה*
תעוף אחורה! - 26 נגד דרג"ש, מאמין שפגע, סיד מואט עד סוף תורו הבא של פני-צלקת. בנוסף, אם סיד זז בתור הבא הוא סופג 5 נזק. סידמוחלק 3 משבצות אחורה, אל עבר O14.

התקפות נגד אלרניר -

מכה נואשת (התקלות, רק כשמדמם) - 1 טבעי... הוא מושפל.
ירייה מלוכלת - 17 נגד דרג"ש... פספוס.

אגב, הבריון מדמם. כל אחד שמדמם יסומן עם '(מ)' ליד השם שלו. למשל, 'בריון (מ)'.
 

קבצים מצורפים

אלרניר מתעלם מצרחותיו של הבריון המיילל וממשיך לתקוף אותו בהנפות רחבות ובטוחות.
Meta
פעולה רגילה-התקפה בטוחה נגד הבריון
התקפה-7+13=20
נזק(אני מניח שהחטאתי)-5
למקרה שלא-7
 
META
press the advantage מהתור הקודם על הבריון כי הוא הפך למדמם - 31 מול דרג"ש, 17 נזק (קרה לפני שעפתי לקיר)
אני מואט ובשטח קשה, כלומר אני לא יכול להגיע לקפא"פ עם אף אחד מהאויבים. הייתי זורק סכין אבל בלי התקפת פתע זה עושה כלום נזק.. ולכן אני אשתמש במשב מרענן. לא לדאוג מרתוס, תור הבא אני עושה nova
פעולה רגילה - משב מרענן.
IN:
סיד נשען על הקיר, מתנשף בכאב אחרי המכה הקשה שהוא חטף. לראשונה בקרב הוא שותק, מסדיר את הנשימה לפני שהוא חוזר להלחם
 
עמים חופשיים -

IN
רוגאר מוביל אותם אל עבר השערים - ארבעה קרוואנים נחים בשורה, כולם עשויים עץ שנראה כאילו הוא מת. בקדמת הקרוואנים יש הרבה אלפים שמתגודדים. אחת מהם אומר משהו לשנית, וארדאן מזהה שהוא שאל אותו אם הוא הביא את הסוסים.
"כבר, אדוני" האלף הצעיר יותר אומר בקידת כבוד והולך אל עבר האורווה הקרובה - מרחק של מאה מטרים, כי האורווה קרובה אל השערים.
"היי! היי!" אומר רוגאר אל האלפים המופתעים.
"שלום, אדון גמד" עונה אחד מהם, כנראה בכבוד מבחינתם. לא נראה שרואגאר נעלב.
"שלום, אדוני האלף. אנחנו רוצים להצטרף אל המשלחת שלך - להגן עליה, הכל בחינם".
האלף מביט בשלושה בחשדנות. "לא" הוא אומר לבסוף. "אנחנו לא צריכים עזרה".

ממלכה -

IN
הבריון קורס, החרב של אלרניר מפלחת את בטנו. פני-צלקת מפסיק מיד להילחם. "שיט, הוא מת!" הוא צורח. "בסדר, מספיק, מספיק. מה אתם רוצים מבולרוט? אני... אני מוכן לשקול להכניס אתכם".
הבריון עם הקשת מותח עוד חץ, ומבטו נח על אלרניר - מבט רושף, שונא. "דבר מהר, כלב. הרגע רצחת את אח שלי".
 
הי, מצאתי תמונה מתאימה יותר לקסדה.
http://raymondminnaar.deviantart.com/art/Silver-lord-467968807
IN
אלרניר מניף את חרבו האדומה מדם לעבר הקשת, קולו מתכתי ומאיים.
"החץ הראשון שלך בקושי שרט את השריון שלי, אתה מוכן להמר על חייך שהחץ הזה יצליח יותר?
שכן אני מבטיח לך זאת, אם תירה את החץ הזה ותיכשל להרוג אותי, לא תהיה לך ההזדמנות לירות חץ נוסף."
אלרניר מוריד את חרבו במהלך שנראה לא מאיים, אך למעשה ממקם אותו בתנוחה מתאימה יותר להסתערות מהירה.
"אחיך ניסה להרוג אותי ושילם על כך בחייו. אל תעשה אותה טעות."
OUT
פעולת הכנה, תנועה לכיוון הקשת במקרה שהוא יורה (הייתי אומר לאיזה משבצת בדיוק אבל אני על פלאפון ולא יכול לפתוח אקסל.)
 
עמים חופשיים -

IN
"הגנה של דשיר תתקבל בברכה בזמנים הקשים האלה" הוא אומר. "אך הגנתו של פחדן ושל בן אנוש? כשאנו נוסעים בדרך ששולטים בה בני אנוש? איך אנחנו יודעים שהוא לא מרגל?" הוא אומר בזעם.
"היי! אני לא פחדן! אני בא לנקות את שמי! תן לי להצטרף למסע הארור שלך, חי בלאדן, ואיש לא יתקרב מרחק מאה מטרים אל ראשך" אומר רוגאר במעט תסכול.
 
העמים החופשיים-
In
"כמו שרוגאר אמר, אני חושב שמגיע לו לטהר את שמו. אתה לא מפסיד מכך דבר." אומר אדראן "ובנוגע לבן האנוש..." הוא מהרהר לרגע, הוא גם לא סומך עליו לחלוטין, והאלפים לא יסכימו לשמוע דברים כמו 'הוא הנציג של קסוול' וכדומה. "מפקד המוצב סומך על האדם הזה, ואני לא מפקפק בשיקול דעתו של מפקד המוצב. הוא מבין בדברים כאלו יותר ממני." אומר אדראן.
 
עמים חופשיים -

IN
"בסדר" הוא אומר, משוכנע. "אני מאמין שהוא לא מרגל. אז למה אתם רוצים להצטרף בכלל? עם כל הכבוד, דשיר, אף אחד לא הציע ללוות אותנו בלי תשלום. המלחמה הפכה את האלפים לקמצנים ולכאלה שחושבים על הטובה של עצמם... אני לא רגיל לנדיבות של זרים. קבל את סליחתי, בן אנוש".
 
סיד משתעל קצת, מאלץ חיוך אבל מדבר בקול הרבה יותר שמח ממה שהוא נראה ׳אני רק רוצה לדבר איתו. הייתי מציע להוריד את הנשקים שלנו בכניסה כאקט של אמון, אבל אין לי אמון בכם ולכן נשמור את הנשקים שלנו. הא, ואם תנסו טריקים כלשהם אני אדאג להרוג את כולכם. אתם מוזמנים לנסות לברוח, יש לי חברים בעיר הזאת ומחוצה לה. יהיה פרס גדול מאוד על הראש של כולכם.

אז, שניכנס?׳
 
ממלכה -

IN
פני-צלקת נע בכבדות, פציעות הקרב עוד מקשות עליו, והוא דופק על הדלת היחידה בסמטה, דלת עץ חלקה. לאחר שלוש דפיקות הוא שם את אוזנו על הדלת.
"אני לא שומע כלום... אין לי מפתח לפה. אתה מסוגל לפרוץ את הדלת?" הוא שואל את סיד.
 
"לפרוץ את הדלת? של הבחור שאני רוצה לדבר איתו? לא לא לא.. אם אין לך מפתח זאת הבעיה שלך, ואתה תפתור אותה. אני ממליץ על לבעוט בדלת, ואני מוכן אפילו להציע כסף מכיסי לתיקון שלה. אני הייתי ממהר, אלרניר נראה קצת עצבני והחרב שלו מסוכנת יותר ממה שחשבתי בהתחלה"
 
עמים
"אה, אני שמח שהגענו להבנה" אומר מארו ועולה בקפיצה על אחת הכירכרות, ומתיישב בנוחות.
"אני מקבל את הסליחה שלך כמובן, בהחלט מובן שתחשוד בזרים שמציעים לעזור ללא תמורה"
מבחינתי, התמורה הכי גדולה שיכולה להיות זה להיות כאן בנוחות במקום בחזית. קסוול עוד יצטער על זה ששלח אותי לכאן...
 
ממלכה -

IN
פני-צלקת מביט בסיד, עיניו ניצתות בכעס. "לך תזדיין" הוא אומר ומתחיל לצעוד אל עבר הסמטה. הקשת הרותח, עדיין מחזיק את החץ, לא מעז לשחרר אותו על אלרניר, לפחות לא כרגע. נראה שפני-צלקת לא אכפתי לכך שהוא הפנה את הגב לסיד ואלרניר, או שהוא סומך על חברו או שהוא בטוח שהשניים לא יתקפו. הדלת עצמה נפתחת מבפנים - נער נמוך יוצא, שערו חום וארוך על כתפיו. הוא לבוש בשריון עור פשוט וחרב ארוכה שנראית מעט חלודה. אלרניר גבוה ממנו ביותר מראש. "תודה שוב!" הוא צועק אל הבית.
החדר שנגלה לפניהם נראה כלא יותר מחדר שינה עם שני כיסאות ושולחן עגול שמפריד ביניהם. על השולחן עדיין יש לחם שלא נאכל עד הסוף, וכמה פירורים נראים על בגדיו של הנער. "גם אתם באתם לאדון בולרוט? הוא יציל את חייכם כפי שהוא הציל את שלי" הוא מחייך ומחווה אל עבר הדלת. הנער ממשיך ללכת, עוצר על הגופה שפני-צלקת וחברו מתחילים לגרור. הוא צורח בפחד והלם, כמעט מקיא, ובורח במהירות.

עמים חופשיים -

IN
רוגאר ואדראן עולים על אחד הקרוואנים, כשהאלף שדיבר איתם מבקש לרגע תשומת לב. "השלושה הללו ילוו אותנו במהלך המסע הקטן שלנו לעזור לחזית. כפי שאתם בוודאי יודעים, היו שמועות על שודדים אנושיים. יותר מעשרים מהם. אני רוצה תשומת לב מלאה, אנחנו לא חיילים ואנחנו לא נילחם - אם נראה עשרים מהם, נברח. אם נראה חמישה או שישה... יש לנו אנשים לטפל בהם" הוא מצביע על השלושה. הדברים לא מובנים בהתחלה למארו, אך אלף צנום לידו מתרגם אותם עם חיוך על פניו. שערו של האלף בהיר וצבעו כדבש. הוא לוחץ את ידו של מארו במעט להיטות. "מעולם לא ראיתי בן אנוש" הוא אומר בפלא, מעיף מבט על האוזניים של מארו. "הא, הן באמת לא מחודדות" הוא אומר במעט פליאה.
 
אלרניר לא מסיר מבט מהקשת כאשר הנער יוצא מהחדר, אך הוא מחזיר את חרבו ומפנה את מבטו כשהקשת ופני-צלקת מתחילים לגרור את הגופה.
הוא מסמן לסיד.
"קדימה, אין לנו זמן לבזבז."
 
עמים
הא, אלף פחדן. גם אם הם יהיו 30 בני אדם זה יהיה משחק ילדים. לא פלא שאף שביר אמר לנו שאף אחד לא נהרג מהשודדים, האלפים האלו פשוט בורחים ברגע שהם מריחים סכנה. כמה מעורר רחמים.
מארו לוחץ את ידו של האלף חזרה בחום. "ואני מעולם לא ראיתי אלף ידידותי לבני אדם. מהו שימך?"
 
ממלכה -

IN
"אמר לי את מקומות המחבוא הטובים ביותר מן הצבא. אני לא הולך לקרב האבוד הזה" הנער צועק מהמשך הרחוב, נראה לא מפוחד. אולי מפאת השעה.
כשהם נכנסים, הם רואים שהבית גדול יותר ממה שהוא נראה מבחוץ. מן המטבח יוצא אדם כבן שלושים לפחות - שערו השחור קצר, עיניו כחולות והוא בעל זקן מדובלל. הוא לובש כפפות עור שחורות עבות ומסתובב עם גלימה כחולה כהה, עם סימנים מאגיים עליה. כשהוא מחייך, שניהם מרגישים מעט לא בנוח. "לפרוץ לבית שלי ולחסל את השומרים האישיים שטרחתי להמיר לצידי זה לא מעשה יפה" הוא מורה על הכיסא בשולחן. "אחד מכם יאלץ לעמוד, אני רגיל לפגישות פרטיות יותר".

עמים חופשיים -

IN
"אילת'רין" הוא אומר, ושולף בקבוק של יין אלפי משובח מן התיק שהוא נושא על כתפו. עיניו הירוקות של האלף מחייכות כשהן נחות על הבקבוק. הוא מנסה לפתוח אותו בעוד הקרוואן מתחיל לזוז, וכמעט שופך אותו כשהגלגל עולה על אבן גדולה. הוא לוקח לגימה מעודנת, קטנה הרבה יותר ממה שמארו טאק ראה בפונדקים שהוא רגיל אליהם. הוא מעביר את הבקבוק אל ארדאן, בכדי להראות שהוא חברותי גם אליו. רוגאר מוציא בקבוק משלו, תוצרת גמדית, ומחייך בהערכה אל אילת'רין. "אני שמעתי סיפורים נהדרים וסיפורים נוראיים עליכם, בני האנוש. זה לא הוגן לשפוט רבים על טעות של אחד. אין בי אהבה ללורד קסוול, אבל יש בי הערצה אל בני אדם אחרים - ברסאיוס, למשל. גם ריקן אמיץ" מארו מופתע לשמוע הצהרה גלויה כל כך בהערצה לברסאיוס. הוא שמע שדברים כאלה אנשים אומרים רק בנאומים סוחפים של מרד או בחדרי העינויים. "ואני גם לא חושב שחצי אלפים הם מרושעים. אתם שונים, כן, אבל תועבות? אני לא חושב כך" הוא מחזיר אליו את הבקבוק ושותה עוד מעט, מעביר אותו שוב, הפעם למארו. הטעם של היין מצויין - לורד קסוול אף פעם לא חסך ביינות, ולמרות המעשים שלו בהחלט לא התבייש לקנות יין אלפי. אבל היין פה, טרי וחדש, היה טעים יותר, בהרבה. טעמו המתוק מעט מעביר רטט בכל הגוף בכל לגימה ממנו.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה
Top