• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? פברואר 2022

מה תשחקו/תריצו החודש? (אם זה קמפיין קבוע אתם מוזמנים לספר בקצרה על ההתקדמות בו).
מיועד לכל שיטות משחקי התפקידים, מה שבא לכם, תרגישו חופשי לשתף.
כותבים משהו? מכינים משהו? עובדים על פרוייקט בתחום? - גם אפשר.
נשמח לשמוע!

שני הקמפיינים הראשיים שאני מריץ במלסטרה צפויים להמשך גם החודש, כאשר כל אחד מהם יזכה לפחות בפגישת משחק אחת, ובתקווה שתיים:

"אחרי ההתנפצות" (שמוקלט עבור הפודקאסט של מלסטרה) יגיע למה שיהפוך לפרקים 15 ו-16 בפודקאסט, וכנראה יביא את העלילה ממש קרוב ל"גראנד פינאלה".
כמו כן, אולי נקליט גם את הפרק הטכני המובטח שעוסק בשיטת המשחק של מלסטרה.

הקמפיין המקביל, "זנב לאיילים" צפוי להמשך גם הוא, ולהגיע לרגע הקליימקס הגדול הראשון של הקמפיין, אם וכאשר מאמצי הדמויות לחשוף משהו אפל שמסתתר עמוק מתחת לאחוזת המשפחה של אחת הדמויות יצליחו. אם הדמויות יפעלו נכון, הקליימקס הזה יוכל לשמש גם כרמז הממשי הראשון מול מי הם ואחרים באמת מתמודדים ב"ארכי קמפיין" שעומד גם מעל הקמפיין הזה וגם מעל הקמפיין של הפודקאסט.
מצד שני - יש סיכוי טוב שהדמויות, או לפחות נפ"סית שהן מאד קשורות אליה, יהיו בסכנה מוחשית מאד של מוות.
(מעבר לזה ש"כאשר אתה מציץ בארכי-נבל, גם הוא מציץ בך").

מעבר לזה, הקבוצה שלי שהשלימה את המודול 'עין הזבוב' מחכה כעת שכל השחקניות יחליטו האם הן נשארות עם הדמות מהמודול או מחליפות דמות, ואם מחליפות - יקבעו וייצרו את הדמות החדשה, כך שלפי זה אדע להחליט האם ולהיכן ממשיכים.

ויש שתי קבוצות אחרות שעוד נמצאות באמצע של מודול עין הזבוב, וגם להן אני כנראה אריץ פעם או פעמיים החודש, ונראה מי מהן תשרוד ו/או תתקרב לסוף המודל.

ואני עדיין מחכה להזדמנות להמשיך בקמפיין הטולקינאי הישן שלי - 'דמדומי המערב' - אבל כנראה שזה לא יקרה החודש.

אז החודש שהסתיים הוא נקודת ציון משמעותית עבורי - קמפיין הבית שלי Spiral Depths of Madness 5E שנמשך שנתיים וחצי הגיע לסופו, אני שוקל לכתוב פוסט סיכום נפרד בעניין.
יש בו הרבה רגשות מעורבים, מצד אחד שמחה על כך שסגרנו מעגל סיפורי ומצד שני התפרקות של הקבוצה שרצה יחד (ברובה) לא מעט זמן.
הבאתי שני שחקנים אורחים לסשן האחרון שהדמויות שלהם פרצו מהערפל כדי לסייע לחבורה הראשית בקרב האחרון כנגד הדמוגורגון (אלו שני שחקני עבר שנאלצו לפרוש), כיף גדול ופעם ראשונה אני מנחה און ליין לשבעה אנשים בו זמנית :)

קמפיין Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden 5E, החבורה חקרה מגדל שכנראה נקבר הפוך בתוך השלג ולמדה עוד פרטים מסתוריים ומעניינים על תרבות הנת'ריל שאבדה לפני אלפי שנים וניצלה בנס מהתאבנות על ידי בסיליסק שהסתובב בין ההריסות.

חוץ מזה, במחשבות לגבי וואנשוטים בשיטות אחרות...

עריכה אחרונה:
מריץ בפורום את הקמפיין בנפילת הממלכות, שבו לצערי אח השחקנים נאלץ לפרוש בשל חוסר זמן.
שתי הדמויות (שלא בדיוק נמצאות בחבורה, אבל מכירות קצת אחת את השנייה ומערכת היחסים ביניהן קצת מורכבת) רוכבות כרגע באותו הכיוון - הן ירדו מאותה הספינה (לגמרי במקרה, וכידוע אין מקרה בעולם - מקרה אותיות רק מה' - ה' זה קיצור של המנחה) וכרגע מתקדמות לאורך הכפרים של פאלסיה לכיוון מזרח.
ללא ידיעתם של הדמויות, הן למעשה מתכוונות להגיע לאותו המקום - נקודה מסוימת בהרים האסורים, בה מצוי אחד מן השערים למישור בני האלמוות. הדמות של גרגויל (ג'ונתן מקסימוס) שעובדת עבור בן אלמוות מסוים קיבלה ממנו פקודה להגיע לשם, בעוד ד'יראן הולך לשם עם מכשפה תאבת-בצע בשם הלנה שיודעת את המיקום וקיבלה ממנו כמה הבטחות תמורת העזרה שלה במציאת השער והחזרה למישור בני האלמוות.

בנוסף, מריץ בפורום את הפליי טסט לשיטת גנזך, ובו השחקן סירב להצעה של לורד נעלה לדו קרב המערב רסיסים נגד האיש שרצח את אבא שלו, במטרה להרוג אותו בדו קרב וכך לזכות בנקמה וברסיסים.
מתחת לפני השטח רוחשים בנסיכות כוחות נוספים, הנסיך הנעלה טרם החליט למי תינשא בתו ולמעשה רוב התוכניות של הלורדים קשורות לעניין. התוכנית הספציפית הזו הייתה בעלת סיכוי מסוים להביא לשחקן חרב רסיס, אבל עם סיכוי גבוה יותר שהוא יפסיד את הכסף שהשקיע בעסקה, שהיה שקול לרבע מאוצרות משפחתו.
בנוסף, בעוד זמן לא-ארוך עומד להתרחש מפגש שנתי של הנסיכים הנעלים, עם קרבות כבוד, טורנירים והרבה מאוד תככים. השנה, המפגש עומד להיערך בקולינאר.
מה הוא צופן לשחקן? אין לדעת, לכל הפחות בינתיים.

משחק באחת הקבוצות של עין הזבוב ש Envinyatar Envinyatarהזכיר.

לפני מספר ימים התחלתי לכתוב משחק סולו לניהול מדינה בתוך אימפריה גלקטית, אדווח בהמשך על ההתקדמות. הרעיון המרכזי הוא להחליף את המנחה בכל מיני מחוללים אקראיים, אבל עם כמה שיותר היגיון - כלומר, מסובכים מאוד מאוד, שמשתרעים על פני עשרות עמודים.

מריץ שני קמפיינים בדיסקורד - האחד ''מסתורין באולדסטון'', שמתרחש בעולם המערכה שלי ששונה מקצה לקצה לאחרונה. הדמויות הן:
-רואיל ודרינאן בראזמולד, ''בניו'' של מדען מקורי - כלומר,הוא זה שלקח את גופותיהם מבית הקברות והשיבם כאל-מתים. אביהם נרצח והם חשדו בטומאס אדיסון, מדען יריב של אביהם. בהאל אל המוות התגלה בפניהם והציע להם נקמה בתמורה לשירות - כך הפכו לפלאדין וכוהן.
-טומאס אדיסון, מדען מקומי ונחשד על ידי התאומים האל-מתים ברצח אביהם.
-רהוגאר, כוהן מקומי לפאאלואוס אל הצדק והסדר.
-טומי, חצי-אלף שנולד לבית מלוכה ועוד לרשת את כתר אימו. דודיו רצחו את אביו האנושי, והוא ואימו ברחו. לאחרשאימו מתה אימצה אותו דרואידית, שלימדה אותו את דרכי הטבע. טומי רוצה לכבוש יום אחד את מולדתו שוב.
לאחר שאחיו הבכור נחטף ואחיו הצעיר קולל, הנסיך ריכאורד לה-סיפוז דה-קאסטומיאר פנה לתאומים ולטומי וביקש מהם לעזור לו למצוא את אחיו. בעזרת גובלין בוגד בשם גופ הם מצאו את הנסיך הבכור - שנהרג בקרב נגד החוטף, חבר-ילדות שלו, כורודין מזאיאר (שמנסה לכבוש את הממלכה. לשם כך חטף את פיליפ, הנסיך הבכור, וקילל אותו שלא יוולד לו בן זכר על מנת שלא יהיה יורש לאחר שיהרוג את ריכאורד ויקלל את זטאליאר. זה קרה כשאשתו של פיליפ הייתה בהריון). החבורה חזרה, וגילתה שהמלך סיפוז נפטר מזקנה. בהלוויה של המלך והנסיך פגשו את טומאס ורהוגאר.
לאחר שחטפו אותו האחים, שוחרר טומאס על ידי ריכאורד וטומי (לא לפני שכמעט שחטו אותו). רואיל השתכנע שטומאס לא רצח את אביו ונפטר מאמונתו בבהאל, אבל דרינאן לא. בהאל מבקש מדרינאן לרצוח את רואיל על מנת להוכיח את נאמנותו.
אל האמת והשקר ד'אאומיר חושף שכורודין מזאיאר כרת ברית עם בהאל, והוא הרוצח של אבי התאומים.

השני מתרחש בעולם המערכה של פאטי (מהסיפור שאני מפרסם פה) והוא בעו''פ. הדמויות התרסקו בחלל במשימה לעצור את ת'ארור, אדון החורשחור, מלפתוח חור שחור, וכרגע אבודים בכוכב לכת לא ידוע - בדיוק התחלנו היום (1/2).

המזימה שלי לגרום ל מירטוקן מירטוקן להריץ מו"ד 4 בקבוצה הביתית הצליחה, ונתחיל עוד מעט את ההרפתקה טירוף במנזר גארדמור ששמעתי עליה ביקורות מאוד טובות. אני אשחק את רזיאל, דווה שמת וחזר לחיים כרבננט- ועכשיו כל הגלגולים הקודמים שלו נלחמים בשליטה על הגוף החדש שלו! עומד להיות כיף, במיוחד כשאני משחק מקצוע שרציתי לשחק כבר הרבה זמן, וסטיג' וורלוק מספר ההרחבה arcane powers.

אז אחרי תקופה ארוכה שאני מאוד רוצה ומנסה למצוא חברים שירצו גם, הצלחתי סוף סוף לארגן קבוצה שתתחיל משחק פרונטלי החודש בע"ה. כולם מאוד מצפים ואני מקווה מאוד שזה יצליח לצאת לפועל - בשנים האחרונות לא הצלחתי להריץ פרונטלית יותר מכמה וואנשוטים, במיוחד בתקופת הקורונה, אז אני די מתרגש להתחיל קמפיין רציני. התוכנית היא להריץ את עליית אדוני הרונות בפאת'פיינדר 2, זה נראה כמו אחלה קמפיין קלאסי להכיר בעזרתו שחקנים חדשים לתחביב.
מעבר לכך, אני ממשיך לשחק בעיקר בפורום, בתור שחקן ב"ויהי חושך" של ליאור במה' 5, ובתור מנחה ב"כוחם של אלפים" בPF2 (החבורה בדיוק במשימה הראשונה שלהם מטעם בית הספר, מנסים להציל זן נדיר של תרנגולות בסכנת הכחדה).

ממשיכים לשחק במיני קמפיין של וורהאמר פנטזי, מהדורה שלישית. התעכב בגלל שהמנחה חיובי לקורונה, אבל נחזור שבוע הבא.

בנוסף, מתניע מיני קמפיין של פאת׳פיינדר פראי עם הבן והחברים שלו.

בקבוצה הביתית אני ממשיך לשחק (אני שחקן!!!) בקמפיין "יהלומי הקסם" (ואנור) את מכשפת הרחוב האוטודידקטית לַבְרַס לַאוֹחֵיר. היא ושתי חברותיה, שחיות מהיד לפה ומתפרנסות מאיסוף יהלומי הקסם, שלאחר זיקוק ע"י התאגיד הטכנומאגי "אורות הכרך" הופכים להיות הדלק שמניע את העיר הגדולה שבשוליה הן חיות, מצאו את עצמן במצב מורכב: מסתבר ש"אורות הכרך" מזקקים את הילהומים בתהליך שעולה בחייהם של רבים, לרוב של אנשים משולי החברה, שאיש לא ממש מחפש. זה הדלק שמניע את העיר כולה. מצד שני, עומדת אנגלהרד – טרוריסטית אלפית בעלת כוחות קסם אדירים ודרך אלטרנטיבית להפיק אנרגיה מהיהלומים, שעושה מאמצים לפגוע בעיר. החבורה יצרה אתה קשרים, אלא שהיא בעצמה צרת אופקים ורדופת דעות קדומות. קשה לדעת האם ניתן לפעול יחד אתה או לפחות לנסות לכוון את ההתקפות שלה על העיר בצורה יותר שקולה.

קמפיין "ערבות המערב" שאני מנחה (ואנור) נכנס להקפאת קורונה. החלטתי שלא מתאים לי להעביר אותו לזום כרגע. במקום זה, אני וחבורת הילדים שאני מנחה (הכוללת את נבו74 נבו הן 74[מממ...]) עברנו לשחק "השנה השקטה" בזום. זה מאוד כיף, אבל אני מחכה לחזור לקמפיין.

מלבד זאת, אני, נבו74 נבו הן 74[מממ...] והאח הצעיר שלו משחקים משחק בהמשכים של סליחה, האם אמרת קסם רחוב. אחת לכמה ימים אנחנו עושים סבב נוסף של המשחק, מוסיפים לעיר הקסם המגנטית שאנחנו יוצרים שכונות, אתרים ותושבים מוזרים ומעניינים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה