אני לא חושב שהוא מאפיונר, אז הוא התנסח לא טוב והתעלם מכמה הודעות, זה לא מאפיונר, זה שחקן שלא ממש מחויב למשחק
אני לא חושב שבמשחק כזה אפשר לסמוך על הזיכרון. מצד אחד זה מחזק את הטענה של מוזר שאתה שחקן לא מחויב למאפייה, מהצד השני תקיפה ללא ביסוס היא ללא ספק מחשידה. במיוחד כשגאלאן הוא שחקן כל כך דומיננטי, ניחא היית אומר את זה עליי.nextorl אמר/ה:איך אתה רוצה לקרוא לזה? סמכתי על הזכרון שלי, שבדרך כלל משרת אותי טוב, וחשבתי שמצאתי קצה חוט.
Dark sith אמר/ה:ירין- מה זאת החבירה הזאת לעוג, אתה לא רוצה שמישו יחשוב שאתה קשור עליו איכשהו. נכון? נכון שאתה לא רוצה?
בהודעה ש-the tiger ציטט בספוילר שלו, אתה עשית בדיוק את אותו הדבר. למה אצלו ואצלך זה שונה?Dark sith אמר/ה:למה לחפש קצה חוט בכוח אם גם ככה לא עברת על העץ? זה לא שלא מצאת שום קצה חוט, פשוט לא חיפשת קצה חוט ותקפת.
גאלאן אמר/ה:אגב, אם אני זוכר נכון דארק סית' בטעות אמר שהוא מאפיונר בחלק מוקדם יותר של העץ. לדעתי זה מאוד מחשיד, אני שוקל להצביע לו.
...
(ולפני שמתחכם יקפוץ, כן אני מקצין את הדוגמה, אחרת מישהו יגיד שזה תקין. אני משתמש בהקצנה בשביל להראות איך הלא-קיצוני הוא פגום)
רק שבניגוד להדגמה של גאלאן, אתה תירצת שזה דוגמה רק אחרי כמה זמן שהאשימו אותך בגלל זה, ולא אמרת מראש "תראו, ככה אני מדגים שהאשמות שווא זה תלוש". לדעתי זה נראה כמו ניסיון להתחמק.Dark sith אמר/ה:עוג- אם כבר מדברים, אני אמרתי אמת. ירין אכן חבר אליך. אבל לאמירה שלי לא באמת התכוונתי. פשוט דחפתי האשמת שווא כדי שתראו כמה זה תלוש.
אממ... בכל מקרה הדוגמה של גאלאן הייתה מוגזמת ושקרית (הוא התבסס על משהו שלא קרה), בעוד בהודעה שלך היה משהו אופציונלי לחלוטין (הדעה שלך, שמבוססת על משהו שכן קרה). אי אפשר לקחת דברים במאפייה כמובנים מאליהם, כי כל שחקן טוב חושב טוב טוב לפני שהוא רושם הודעה.Dark sith אמר/ה:גאלאן הוא גם יותר טוב במאפיה וגם (אני מניח) הבין מהמקרה שלי שאם הוא לא יסביר את מה שהוא כתב אנשים יצאו עליו.
גאלאן התבדח מההתחלה. זו בדיחה.העוג הברברי אמר/ה:רק שבניגוד להדגמה של גאלאן, אתה תירצת שזה דוגמה רק אחרי כמה זמן שהאשימו אותך בגלל זה, ולא אמרת מראש "תראו, ככה אני מדגים שהאשמות שווא זה תלוש". לדעתי זה נראה כמו ניסיון להתחמק.Dark sith אמר/ה:עוג- אם כבר מדברים, אני אמרתי אמת. ירין אכן חבר אליך. אבל לאמירה שלי לא באמת התכוונתי. פשוט דחפתי האשמת שווא כדי שתראו כמה זה תלוש.
2MUCH אמר/ה:גאלאן התבדח מההתחלה. זו בדיחה.העוג הברברי אמר/ה:רק שבניגוד להדגמה של גאלאן, אתה תירצת שזה דוגמה רק אחרי כמה זמן שהאשימו אותך בגלל זה, ולא אמרת מראש "תראו, ככה אני מדגים שהאשמות שווא זה תלוש". לדעתי זה נראה כמו ניסיון להתחמק.Dark sith אמר/ה:עוג- אם כבר מדברים, אני אמרתי אמת. ירין אכן חבר אליך. אבל לאמירה שלי לא באמת התכוונתי. פשוט דחפתי האשמת שווא כדי שתראו כמה זה תלוש.
[...]Gandalf אמר/ה:@דארקמו:
[...]darkmo10 אמר/ה:[...]
4)הופס, בוקר טוב דרגוניין. רוצה לספר לנו למה פתאום אתה קופץ להגן על נקסטורל אחרי ש17 עמודים לא אמרת כלום בעצם? או ''אמממ אני תמיד בעד ציד לורקרים''?
[...]
4) גם במשחק הקודם הוא הציע כל הזמן לצוד לורקרים, ומזכיר שהוא היה אזרח. למרות זאת, במשחק הקודם בד"כ הוא הגיב את זה בדרך אגב כמו "מלבד זאת אני סבור שיש להרוס את קרתגו" שמתלווה לכל נאום, וכאן הוא אומר את זה בנפרד. זה מעניין.
מי שמחפש קצה חוט בכוח, חובה עליו לחפש. אם לא קראת את כל ההודעות עד הסוף, משמע לא באמת חיפשת אלא סתם זרקת באוויר. תעשה טובה, תחשוב קצת יותר לפני שאתה כותב. החשדתני מאוד.nextorl אמר/ה:אין לי כל כך מה לומר, אז עשיתי טעות. חיפשתי אולי קצה חוט יותר מדי בכוח, לא יודע.
...כל דבר זה המילה של מישהו נגד המילה של מישהו אחר, אין סיבה להגיד את זה אלא אם כן אתה רוצה שאנשים יחשבו מי יותר אמין במקום על הטיעונים עצמם. ובקשר לגאלאן, הוא הבהיר כבר באותה הודעה בניגוד אליך. זה מעלה חשד, אבל לדעתי לא כזה שקרוב למשמעותי עדיין. טעויות קורות.Dark sith אמר/ה:זה המילה שלי נגד שלך. אין לך סיבה להאמין לי. אם אתה רוצה לחשוב שזה היה ניסיון להתחמק אז אני לא באמת יכול לעשות משו כדי לשנות את דעתך. וגם היית יכול להגיד את זה אז, אולי הייתי יכול לנמק יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על כ15 עמודים אחורה. המקרה לא זכור לי לגמרי, אם כי אני יכול להגיד לך שלי זה נראה ברור לגמרי (כולל מה שגאלאן כתב, גם בלי שהוא יסביר את עצמו.
אני מניח שהכוונה היא שלא התכוונת ברצינות למה שאמרת, אלא התבדחת בשביל להעביר דרך המוגזם את כוונותיך. מדוייק מספיק?Dark sith אמר/ה:זה לא בדיחה. לר כמו שאתם מנסחים את זה.
זה לקח. זה אומנם לא ברצינות ורק כדי להעביר נקודה- אבל צריך לקחת את המסר ברצינות.
Dark sith אמר/ה:גאלאן הוא גם יותר טוב במאפיה וגם (אני מניח) הבין מהמקרה שלי שאם הוא לא יסביר את מה שהוא כתב אנשים יצאו עליו.