• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ערפדית (ניצחון לעיירה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
the tiger אמר/ה:
גאלאן : כן אתה צודק שמה הוא עשה בהחלט מעט חשוד, אבל יכול להיות שזה נווה ממשחק לא טוב (לא טרח לוודאות את מה שהוא אומר), בדיוק כמו שהוא טוען, הוא אומר שהוא לא בדק אתה אומר שמה שהוא עשה לא היה בסדר, וזהו אין עוד הרבה מה לעשות אם זה, לזכור שנקסט עשה את זה, להבהיר לו שלהבא יוודא את מה שהוא אומר, בדיוק כמו ירין שטען שהייתי מאפיה משחק קודם בלי לוודאות את זה, זה אולי שקר, אבל כזה שיכול בקלות לנבוע מעצלנות ולא ממאפיונריות.

אז כן זה חשוד, אבל אין ממש מה להוסיף על זה
למיטב זכרוני, המאפיונרים היו מנגוס, עוג, אתה (או שזה היה tiger? זה מבלבל) ומייק וולפספיורי. אני בטוח בלפחות 65% שזה אתה. לאחר בדיקה קצרה, מסתבר שה35% צדקו, ואתה היית אזרח. אני מצטער על הטעות שלי. אם זאת, הלורקריות הזו אכן הרגישה לי סוג של מאפיונריות.

@tiger-זה מכניס אותך עכשיו לתמונה. במשחק הקודם שמרת על פרופיל נמוך בעזרת לורקריות עד סופו. האם יש קשר בין המקרים?

yarinarc אמר/ה:
the tiger אמר/ה:
@tiger-זה מכניס אותך עכשיו לתמונה. במשחק הקודם שמרת על פרופיל נמוך בעזרת לורקריות עד סופו. האם יש קשר בין המקרים?
איזה מקרים?
לא הייתי מאפיונר במאפייה הקודמת, ואני לא מסכים שהייתי לורקר ובכל מקרה אין צורך לפתוח את זה במאפייה הזאת.

Dark sith אמר/ה:
אוקיי.
אז הנה שאלה לנקסטורל- למה התעלמת מהציטוט הארוך של גאלאן של כל ההודעות שלו? פשוט רואים שיש בו הרבה הודעות. חוץ מזה, הן כנראה לא משלימות אחת את השניה באופן רציף כך שלהגיד שזה מבולגן זה לא תירוץ. הנה שאלה.

בהחלט מבולגן, אי אפשר לזהות הודעות שונות. מצידי,זו יכולה להיות הודעה אחת גדולה.
זה למה התעלמתי בהודעה אחת, ואז קראתי את ההודעות ב, טוב, עץ עצמו, והגעתי למסקנה שטעיתי. לא יותר.
שאסביר עוד פעם?

גאלאן- מה שאני רואה בציטוט הזה זו הערה חסרת תוכן לדארקמו והבהרה קלה "הצבעה אומרת מוות, אם אתה לא רוצה להרוג אל תצביע"
ואחרי זה אין באמת תוכן ממשי. יש משהו קטן של "אני לא חושב כמוך" שזה לגיטימי, אבל זה לא באמת תוכן.
אחרי זה יש הערה על תוכנית ססק. זהו.

ההודעות המדוברות, אגב
דארקמו - הצבעה זה ללינץ'. להצביע לא מחזק את הטענה שלך, להצביע אומר ש"אני חושב שצריך להרוג את הבחור הזה" (ולכל המתחכמים, לא זה לא המצב בהצבעה רנדומלית. מרגישים טוב עכשיו?). בבקשה אל תצביע אם זה לא המצב, הדעה שלך מחוזקת מספיק מעצם העובדה שאמרת אותה בקול רם.
בכל מקרה, דאני, אני לא חושב שמרתוס מאפיונר. אני חושב שהוא הציע רעיון לא טוב, אבל ההצעה הזאת כל כך נפוצה, ועושים אותה לעיתים כל כך קרובות, שאני לא חושב שעצם ההצעה מחשידה בצורה כלשהי
אגב תוכנית ססק, לא עובדת יותר. יש חסם תפקידים, כל עוד הוא בחיים לא יעבוד. אם הוא מת.. אפשר להתחיל לדבר.

הוא מתעקש אחרי זה שההודעות שלי הן ללא תוכן

אחרי שירין מצטט הודעה (נוספת) שלי שהיא בברור לעניין, תגובתו

לפי מה שאני זוכר זו הפעם היחידה שהוא הגיב הודעה עם תוכן, אז אני לא חושב שאפשר לומר "הוא חף מפשע" רק בגלל שהוא הגיב הודעה אחת נורמלית

עמוד 16. יש לו עוד תגובות באותו העניין. זה כבר לא "נראה לי ראיתי משהו אז אני מציין אותו". זה באופן ברור נסיון אקטיבי להאשים אותי. שוב, כשמתעלמים מההסתייגות הטפשית, אין ספק שזאת לא הייתה העלאת חשד קל אלא נסיון אמיתי להאשים. ונסיון שמבוסס, לפי טענתו על עצלנות וחוסר תשומת לב מצידו. לפי טענתי מדובר בשקר. בשני המקרים, זה לא נראה טוב לנקסטורל. אתה מאשים מישהו בצורה כזאת ומתעצל לקרוא את התגובות שהם שולחים לך? סלח לי, זאת לא התנהגות במאפיה.

ש(
2MUCH אמר/ה:
גנדלף
בוקר טוב. העובדה שאתה היית הראשון בלצטט את ההודעה של דרגוניאן (עמ׳ 18, אני לא יכול לצטט משום מה) לא נותן לך מונופולין עליה. אני דיברתי על נושא אחר:
בהודעה ההיא אתה השתמשת במה שדרגוניאן אמר כדי להראות שהוא אומר דברים סתמיים. אני רציתי לדעת למה הוא תומך בחיסול לורקרים. רציתי לראות איך הוא מגן על העמדה הזו, שנראתה לי טפשית.
זה לא העניין. העניין הוא שאתה כבר הגבת אחרי התגובה שלו, ולא רק זה, ההודעה שלך עסקה באותו נושא בדיוק.
מהצד זה יכול להראות כאילו ראית 2 אנשים מתעמתים עם דרגוניאן ואז קפצת על ההזדמנות כי ראית 'אור ירוק'. כמו שכתבתי כבר קודם, אני לא משוכנע שזה העניין. הטענה שלי - אם היית טאוני טוב היית עושה את זה בלי תגובות של אנשים אחרים שהיו ממריצים אותך.

@לגבי הדיון שמקשר למאפיות קודמות - מאפיות קודמות זה ידע-חוץ משחקי, ואי אפשר להשתמש בידע שהסקתם מהן בטיעונים של המאפיה הזו.

@נקסטורל/גאלאן - לפי דעתי נקסטורל מתנהג פחות כמו מאפיונר שמעד בלשונו ויותר כמו טאוני שלא שם לב, אם כי זה בהחלט לא חיובי להאשים מישהו ואז להתעצל לקרוא את התגובות ששלחו. נקסטורל, זכור שהעלאות חשד(ויותר חשוב מזה, האשמות) עושים באופן מבוסס או לא עושים בכלל.

גאלאן 1 (עוג)
עוג 1 (גאלאן)
נקסטורל 1 (דני)
דרקונים 1 (מוזר)
הטייגר 1 (טייגר)
דארקמו 1 (טומאץ')
מרתוס 2 (נקסטורל, דרקונים)
גנדלף 1 (דרגוניין)
דארק סית' 1 (ירין)

צריך 8 ללינץ'.

לא השתנה כלום, אני רק מעדכן באופן יומי.

לא נמצאים:

yariniac - חוזר ב21 ביולי.
דרגוניין - קיבל צו 8.

אני לא חושב שלהגיד ''זה היה היום הראשון'' מצדיק כל שטות שנפלטת פה, לפני שאתם מאשימים תבדקו את החשדות שלכם כי אז יש סיבה לחשוד בכם על הסטת אור הזרקורים ומה לא,
חוץ מזה במאפיה מחפשים חשודים כל הזמן, לא רק ביום הראשון.

ההבדל הוא שביום הראשון החיפוש לא מבוסס על שום דבר.
ברצינות, כל עוד אף אחד לא מצביע אני לא רואה סיבה לחשוד במישהוא מלבד אלה שמנסים להפוך ניסוח אומלל לניסוח מחשיד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה