• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ערפדית (ניצחון לעיירה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
nextorl אמר/ה:
איך אתה רוצה לקרוא לזה? סמכתי על הזכרון שלי, שבדרך כלל משרת אותי טוב, וחשבתי שמצאתי קצה חוט.
אני לא חושב שבמשחק כזה אפשר לסמוך על הזיכרון. מצד אחד זה מחזק את הטענה של מוזר שאתה שחקן לא מחויב למאפייה, מהצד השני תקיפה ללא ביסוס היא ללא ספק מחשידה. במיוחד כשגאלאן הוא שחקן כל כך דומיננטי, ניחא היית אומר את זה עליי.
בינתיים 2 השחקנים היחידים שבולטים בשבילי במאפייה הם סית' (בגלל האמירה השטותית שלו שלא הובהרה בהודעה עצמה-->ספוילר) ונקסטרול.
Dark sith אמר/ה:
ירין- מה זאת החבירה הזאת לעוג, אתה לא רוצה שמישו יחשוב שאתה קשור עליו איכשהו. נכון? נכון שאתה לא רוצה?
אני מתנסח במילה "בולטים", כי שום דבר ממה שהם אמרו באמת רומז על היותם מאפיונרים אבל ההתנהגות שלהם אנטי-עיירתית.

Dark sith אמר/ה:
למה לחפש קצה חוט בכוח אם גם ככה לא עברת על העץ? זה לא שלא מצאת שום קצה חוט, פשוט לא חיפשת קצה חוט ותקפת.
בהודעה ש-the tiger ציטט בספוילר שלו, אתה עשית בדיוק את אותו הדבר. למה אצלו ואצלך זה שונה?

זה תחיל כאן:
https://www.pundak.co.il/forums/threads/34764/post-603191

ונגמר כאן:
https://www.pundak.co.il/forums/threads/34764/post-603205

אם תקראו את כל ההודעה הראשונה שלי ותמשיכו לקרוא את הדיון תראו שאמרתי שזה היה בצחוק- הגזמה.

אגב, גאלאן עשה את אותו הדבר אחר כך לי, בכוונה או לא בכוונה.

גאלאן אמר/ה:
אגב, אם אני זוכר נכון דארק סית' בטעות אמר שהוא מאפיונר בחלק מוקדם יותר של העץ. לדעתי זה מאוד מחשיד, אני שוקל להצביע לו.

...

(ולפני שמתחכם יקפוץ, כן אני מקצין את הדוגמה, אחרת מישהו יגיד שזה תקין. אני משתמש בהקצנה בשביל להראות איך הלא-קיצוני הוא פגום)

ואני חושב שהוא הסביר את זה יותר טוב ממני וגם הבין אותי יותר טוב מכם.

עוג- אם כבר מדברים, אני אמרתי אמת. ירין אכן חבר אליך. אבל לאמירה שלי לא באמת התכוונתי. פשוט דחפתי האשמת שווא כדי שתראו כמה זה תלוש.

Dark sith אמר/ה:
עוג- אם כבר מדברים, אני אמרתי אמת. ירין אכן חבר אליך. אבל לאמירה שלי לא באמת התכוונתי. פשוט דחפתי האשמת שווא כדי שתראו כמה זה תלוש.
רק שבניגוד להדגמה של גאלאן, אתה תירצת שזה דוגמה רק אחרי כמה זמן שהאשימו אותך בגלל זה, ולא אמרת מראש "תראו, ככה אני מדגים שהאשמות שווא זה תלוש". לדעתי זה נראה כמו ניסיון להתחמק.

זה המילה שלי נגד שלך. אין לך סיבה להאמין לי. אם אתה רוצה לחשוב שזה היה ניסיון להתחמק אז אני לא באמת יכול לעשות משו כדי לשנות את דעתך. וגם היית יכול להגיד את זה אז, אולי הייתי יכול לנמק יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על כ15 עמודים אחורה. המקרה לא זכור לי לגמרי, אם כי אני יכול להגיד לך שלי זה נראה ברור לגמרי (כולל מה שגאלאן כתב, גם בלי שהוא יסביר את עצמו.

סית' אני מאמין לך שצחקת כשכתבת את זה, אבל בדיוק כמו שסרקזם לא יכול לעבור (לפעמים) בשיחה כתובה, ככה גם לא תמיד אפשר להבין את הנימה של מה שאתה כותב. ההבדל בינך לבין גאלאן הוא שגאלאן כתב באותה הודעה הבהרה שאכן זאת דוגמה מוגזמת.

Dark sith אמר/ה:
גאלאן הוא גם יותר טוב במאפיה וגם (אני מניח) הבין מהמקרה שלי שאם הוא לא יסביר את מה שהוא כתב אנשים יצאו עליו.
אממ... בכל מקרה הדוגמה של גאלאן הייתה מוגזמת ושקרית (הוא התבסס על משהו שלא קרה), בעוד בהודעה שלך היה משהו אופציונלי לחלוטין (הדעה שלך, שמבוססת על משהו שכן קרה). אי אפשר לקחת דברים במאפייה כמובנים מאליהם, כי כל שחקן טוב חושב טוב טוב לפני שהוא רושם הודעה.

כי שנינו הבאנו דוגמאות לדברים שונים. גאלאן הביא דוגמא להסתמכות על הזכרון ואני הבאתי להאשמות שווא.
האשמות שווא מבוססות על משו שקרה, אבל הן... לשווא. לא משו מופרך, אלא משו מנופח.

העוג הברברי אמר/ה:
Dark sith אמר/ה:
רק שבניגוד להדגמה של גאלאן, אתה תירצת שזה דוגמה רק אחרי כמה זמן שהאשימו אותך בגלל זה, ולא אמרת מראש "תראו, ככה אני מדגים שהאשמות שווא זה תלוש". לדעתי זה נראה כמו ניסיון להתחמק.
גאלאן התבדח מההתחלה. זו בדיחה.

2MUCH אמר/ה:
העוג הברברי אמר/ה:
Dark sith אמר/ה:
גאלאן התבדח מההתחלה. זו בדיחה.

יוחזר קוד הצבעים לאלתר!!!

אבל ברצינות, אם גם סית׳ וגם גאלאן התבדחו אין סיבה להמשיך להתעסק בזה

גנדלף -
Gandalf אמר/ה:
@דארקמו:
darkmo10 אמר/ה:
[...]
4)הופס, בוקר טוב דרגוניין. רוצה לספר לנו למה פתאום אתה קופץ להגן על נקסטורל אחרי ש17 עמודים לא אמרת כלום בעצם? או ''אמממ אני תמיד בעד ציד לורקרים''?

[...]
[...]
4) גם במשחק הקודם הוא הציע כל הזמן לצוד לורקרים, ומזכיר שהוא היה אזרח. למרות זאת, במשחק הקודם בד"כ הוא הגיב את זה בדרך אגב כמו "מלבד זאת אני סבור שיש להרוס את קרתגו" שמתלווה לכל נאום, וכאן הוא אומר את זה בנפרד. זה מעניין.
[...]
4. ידע חוץ-משחקי ולא תופס למאפיה הזו.[/quote]
מה אנחנו בית משפט? זה לא שדיברתי איתו או משהו. זה שהסתכלתי על מאפיות קודמות. הסתכלות על מאפיות קודמות לדעתי היא צעד סביר בהחלט ורבים השחקנים שמשתמשים בזה. אלא אם כן אתה אומר שאסור לי להגיד דברים בהתבסס על ההיכרות שלי עם השחקן ואני צריך להתחיל מאפס? כי אם כן, עדיף כבר ליצור משתמשים חדשים לכל מאפיה וכך למנוע שימוש כזה שנעשה אוטומטית.
---
נקסטורל -
nextorl אמר/ה:
אין לי כל כך מה לומר, אז עשיתי טעות. חיפשתי אולי קצה חוט יותר מדי בכוח, לא יודע.
מי שמחפש קצה חוט בכוח, חובה עליו לחפש. אם לא קראת את כל ההודעות עד הסוף, משמע לא באמת חיפשת אלא סתם זרקת באוויר. תעשה טובה, תחשוב קצת יותר לפני שאתה כותב. החשדתני מאוד.
מצביע נקסטורל
ועכשיו אני ממשיך לקרוא ורואה שכבר כתבו את זה לגביך.
---
סית' -
Dark sith אמר/ה:
זה המילה שלי נגד שלך. אין לך סיבה להאמין לי. אם אתה רוצה לחשוב שזה היה ניסיון להתחמק אז אני לא באמת יכול לעשות משו כדי לשנות את דעתך. וגם היית יכול להגיד את זה אז, אולי הייתי יכול לנמק יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על כ15 עמודים אחורה. המקרה לא זכור לי לגמרי, אם כי אני יכול להגיד לך שלי זה נראה ברור לגמרי (כולל מה שגאלאן כתב, גם בלי שהוא יסביר את עצמו.
...כל דבר זה המילה של מישהו נגד המילה של מישהו אחר, אין סיבה להגיד את זה אלא אם כן אתה רוצה שאנשים יחשבו מי יותר אמין במקום על הטיעונים עצמם. ובקשר לגאלאן, הוא הבהיר כבר באותה הודעה בניגוד אליך. זה מעלה חשד, אבל לדעתי לא כזה שקרוב למשמעותי עדיין. טעויות קורות.
Dark sith אמר/ה:
זה לא בדיחה. לר כמו שאתם מנסחים את זה.
זה לקח. זה אומנם לא ברצינות ורק כדי להעביר נקודה- אבל צריך לקחת את המסר ברצינות.
אני מניח שהכוונה היא שלא התכוונת ברצינות למה שאמרת, אלא התבדחת בשביל להעביר דרך המוגזם את כוונותיך. מדוייק מספיק?

גאלאן 1 (עוג)
עוג 1 (גאלאן)
נקסטורל 2 (דני, דארקמו)
דרקונים 1 (מוזר)
הטייגר 1 (טייגר)
מרתוס 2 (נקסטורל, דרקונים)
גנדלף 1 (דרגוניין)
דארק סית' 1 (ירין)

צריך 8 ללינץ'.

טומאץ', במקרה תפסתי את זה שביטלת הצבעה. בבקשה בפעם הבאה תדגיש, כי אני לא בהכרח קורא את כל עמודי המאפיה... רק את הדברים שמעניינים אותי אישית.
כמו כן, תפעלו כמו טומאץ' - אם יש לכם שאלה, תדגישו אותה. הוא עשה בשכל ככה.

לא נמצאים:

yariniac - חוזר ב21 ביולי.
דרגוניין - קיבל צו 8 (מילואים).

מדוייק בצורה מדהימה.

אמרתי לעוג שכזו המילה שלי נגד שלו בגלל שאני לא מתכוון לנסות לשכנע אותו כשהוא לעולם לא יוכל לדעת בוודאות. לפחות לא עד סוף המאפיה.

ודאקרמו- אני לא בטוח אם אתה קורא את כל ההודעות שלי

Dark sith אמר/ה:
גאלאן הוא גם יותר טוב במאפיה וגם (אני מניח) הבין מהמקרה שלי שאם הוא לא יסביר את מה שהוא כתב אנשים יצאו עליו.

אמרתי, בלי אישור מצד גאלאן, שהוא הסביר את עצמו בגלל שאף אחד לא הבין אותי. ברור שגאלאן יצטרך להגיד אם זה נכון או לא נכון. לא בטוח אם הצלחתי להעביר את הנקודה שלי נכון. רץ לנקות את הבית

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה