• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה זומבית - עץ משחק (ניצחון למאפיה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דארקמו, בנוגע לציטוט שלך לקינג- הוא הציג בסרקסטיות את מה שאמרת, כשלפי דבריו אמרת "אני לא מאפיונר, הם מאפיונרים. הם, הלורקרים. בוא נחפש אותם במקום לריב על שטויות!"

להגיד לך את האמת? אני מסכים איתו.

לעזאזל, אני עדיין לא יודע למי להצביע. אני אצביע למישהו עד 10. מבטיח!

גאלאן - אני מודע לזה. אבל קצת סרקזם הומור ורצינות מוגזמת משלי לי יזיקו, נכון?
אני לא עד כדי כך רציני שלקחתי את המשפט הזה ברצינות מתמדת. אבל כן ניתחתי אותו בשביל להראות מה דעתי עליו.
ואם לא הבנת את זה במשפט "אנחנו? רציניים? הצחקת אותי" אז אני צריך לעבוד על זה שאנשים יבינו את מה שאני כותב. או שאנשים צריכים ללמוד דארקמואית מדוברת. או שאני אעוף מהמאפיה לפני שאחד מהם יקרה, וזה יהיה חתיכת בזבוז בשבילנו.

לא אמרתי שאני חושב שגאלאן וקינג מאפיונרים, אמרתי שאני חושב שהם לא, למרות שהם מתנהגים כמו bff- אבל עדיין לא אומר כלום.
אני הכי חושד כרגע בדארקמו, אבל הוא כבר שקול למת (לא גאלאן, אני לא אצביע לו בכל זאת) אז אם לא יהיה שינוי דרסטי אצלו ואצל עוד שחקן, הוא מת.

מעניין אותי למה טייגר שאל למה דארקמו מחשיד אחרי שהם הלכו כאסח, אני באמת מסוקרן.

אני לא מאיים בנטישה - אני רואה שאצם הולכים להעיף אותי. :roll:
לצערי כבר די השלמתי עם זה שבמשחק הזה אנחנו נפסיד - לא נראה לי שזה ילך לכיוון טוב.
אני הולך לעבור שוב על העץ, ואחר כך אני אבחר מישהו להצביע לו.

עריכה (לא באמת, פשוט הגיעו לי הודעות באמצע): עוד דקה הייתי אומר את זה, סית'.

Dark sith אמר/ה:
לא אמרתי שאני חושב שגאלאן וקינג מאפיונרים, אמרתי שאני חושב שהם לא, למרות שהם מתנהגים כמו bff- אבל עדיין לא אומר כלום.
אני הכי חושד כרגע בדארקמו, אבל הוא כבר שקול למת (לא גאלאן, אני לא אצביע לו בכל זאת) אז אם לא יהיה שינוי דרסטי אצלו ואצל עוד שחקן, הוא מת.

מעניין אותי למה טייגר שאל למה דארקמו מחשיד אחרי שהם הלכו כאסח, אני באמת מסוקרן.
כי אני גם רוצה לגבש דעה על אנשים, ולקבל דעות ורעיונות של אחרים עוזר. חוץ מזה, הייתי ואני גם עכשיו בספק אם דארקמו מאפיונר, לכן אני עדיין גם לא מצביע לו.

רוי, הוא דיבר על זה שאם אזרח/שוטר/רופא מתים, והעיירה מנצחת, אז גם הם זוכים(אם הם מתים זה מקטין את הסיכוים לזכות מה שנכון).
דארקמו, אם אתה תמות זה לא יהפוך את המשחק לאבוד, חוץ מזה, ה"אנחנו" זו דרך עקיפה לנסות להגיד שאתה אזרח, ולנסות לקנות אמון, מה שמגביר את חשודותיי כרגע.

נקסט
נתחיל מזה: (הערות באדום)
נקסטורל אמר/ה:
מצביע טייגר, אקראי לחלוטין
חייב להעיר שזה אקראי, ולא רק אקראי אלא גם לחלוטין
נקסטורל אמר/ה:
דינר- שמעת על פסיכולוגיה הפוכה?
כאן התחילו האשמות כלפי! ואפילו לא חשבתי על האפשרות שמאפיונר יאשים את עצמו בשביל שיחשבו שהוא לא אשם! וברצינות, יצא לי 10.
נקסטורל אמר/ה:
הפייטן מסולאס אמר/ה:
נקסטורל אמר/ה:
פייטן- אתה רוצה לתלות מישהו שהצביע לך באקראי רק בגלל שיצא לו בקוביה 4? אני חושב שזה קצת מוזר...

אין לי בעיה שאלדרין מצביע לי.
אבל אם לא להצביע לו אז למי? בסופו של דבר אני בוחר אלדרין כי בינתיים יש לי סיבה קטנה להצביע לו, למרות שהוא עשה את זה באקריות.

אבל עדיין, לדעתי זו לא סיבה אמיתית להצביע לאלדרין, הרי הוא הצביע אקראי. לכן אי אפשר לקבל אף חשדה מההצבעות האקראיות, אם כבר, אתה מחשיד אותי.

הפייטן מסולאס אמר/ה:
וחוץ מזה, מזה משנה אם אני מצביע לו זה בסך הכל סיבוב שאין עוד חשדות ולא ידוע מי הרוצח.

טעות. זהו סיבוב שבו מנסים למצוא דברים מחשידים באחרים, מה שלדעתי מצאתי בך. לא ידוע מי המאפיונרים עד הסיבוב האחרון, לכן זה גם לא קשור בכלל.
גם אני הייתי חושד מהOMGUS הזה. אם לא הייתי מבין שהוא חסר נסיון.
כאן מגיע הקטע שבו ידידינו החביב יותר מדי מנסה להסביר שהפייטן חדש ושזה נקרא OMGUS, ושזה דווקא לא מוזר - זה הגיוני. כמו שאני עצמי אמרתי, אין פסול בלהצביע למישהו הצבעה שנייה
אבל נקסטורל המתוסכל תוקף.

נקסטורל אמר/ה:
2Much- אני לפחןת.מנסה ליצור טיעון...
לא הלך הפעם. נמצא הזדמנות אחרת.

אם אני לא טועה, הפייטן לא הגיב בין ההודעה הקודמת להודעה הזאת:
נקסטורל אמר/ה:
פייטן- מה שאתה אומר בעצם זה "נקסטורל הוא מאפיונר מרושע שקופץ על ההזדמנות להאשים אזרח נוב תמים כמוני" ואני מצטער לומר לך אבל אף אחד לא מאמין לך, וזה מחשיד יותר ממני שמנסה לעורר דיון, ומצליח בכך.
גאלאן שואל "למה הגבת את ההודעה הזאת"
נקסטורל אמר/ה:
כיוון שקראתי מספר הודעות שפספסתי וגיליתי מספר האשמות מחשידות עלי, ובנוסף לשאר הודעותיו) "מצטער שאני שואל אני פשוט חדש וכו' "( זה מאוד מחשיד ונראה לי כמו ניסיון להטיל את האשמה והחשדות עלי, כמו שהוא אומר שאני עושה לו
זה היה ניסיון התגוננות ללא התקפה עליך, בעיקר לא מצד הפייטן. ניסית להסיט את החיצים שלא ירו עליך.

נקסטורל אמר/ה:
Dark sith אמר/ה:
נקסטורל- זה לא מחשיד. אאז״נ אתה תקפת והוא התגונן ואיזה דרך יותר טובה להתגונן מאשר לתקוף את הצד השני? ההגנה הכי טובה היא התקפה. הוא תקף אותך ולכן אתה ״חושד״ בו? מה מחשיד בו בעצם?
״מצטער שאני שואל אני פשוט חדש״ זה של אלרדין לא של הפייטן.
דארק סית'- מה שמחשיד בו זה שהוא מיד תוקף ועושה מה שאני לכאורה עושה- מעביר את החשדות. =מה שמחשיד בו זה שהוא מתנהג כמוני
בנוסף היו כמה קטעים בהם הפייטן אמר שהוא חדש ולא יודע. כי הוא חדש ולא יודע
שם אני מבקש שיצטט את הקטעים שמחשידים אותו ויסביר מה מחשיד לדעתו
נקסטורל אמר/ה:
דארקמו- אני אתן ציטוטים כשאגיע הביתה.
גאלאן- כיוון שהוא מאשים אותי במשהו ואז עושה את זה בעצמו שזה גם מה שאתה עושה

נקסטורל אמר/ה:
הפייטן מסולאס אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
אקראי - יצא 4
אז מצביע הפייטן מסולאס

הקם להורגך השכם להורגו!!&@&!!
מצביע אלדרין

הפייטן מסולאס אמר/ה:
יכול להיות שלקחת את ההצבעה שלי יותר מידי ברצינות.
אבל אתה פתחת את זה:
בינתיים אני לא האשמתי אף אחד שהוא האזרח החשוד בעוד שאתה מנסה להטיל את זה עליי. שניכם השתמשתם באותן השיטות
ולקחת את זה ברצינות כזאת רק כדי לנסות להפליל אותי, באמת :| איזה אזרח היה לוקח את את ההצבעה שלי ברצינות רבה?
הייתה לך הזדמנות קטנה להחשיד מישהו בשביל להסית את אור הזרקורים ממך.וניצלת אותה

וגם ל2much לא ניסיתי להביא לינץ׳ על אלאדרין רק הצבעתי לו.
ועם כבר כבר מדברים על שחקן חדש אני חושב שהמנחה של המשחק יעדיף לבחור מאפיונרים יותר דומיננטים בפורום הזה מאשר שחקן חדש שזה הפעם הראשונה שלו לשחק מאפיה ברשת, בשביל הכיף והאיכות של המשחק וגם מתוך עניין חברתי. טיעון הגיוני למדי, אם כי לא באמת תורם ובעל משמעות

אלו הדברים שמחשידים לדעתי עם הפייטן.שהוא האשים אותך וטען שהוא חושב שרוי לא היה עושה אותו מאפיונר?

נקסטורל אמר/ה:
2MUCH אמר/ה:
אתה, לעומת זאת, מצטייר כמאפיונר שמחפש הריגה קלה. הרי ברור שהטעות שעשה הפייטן היא טעות מתחילים קלאסית, ואתה ששיחקת ביותר ממאפיה אחת, אמור לדעת זאת.

שבמאפיה ששיחקתי פשוט לא היה מה לעשות בגלל הוויכוחים בין קינג ונרוביאן, שלא הובילו אותנו לשום מקום, עד שפרשתי כי לא היה לי זמן להגיב כמו שצריך.
יענו, גם מנסה להגיד אני חדש.
נקסטורל אמר/ה:
darkmo10 אמר/ה:
במקום עשרים הודעות אני אפריד בין נושא לנושא ב---

נקסט - אם אתה כל כך חושד בפייטן, למה אתה מצביע לטייגר?
כיוון שאני לא מוצא סיבה ממשית לעשות בו לינץ'. אתה סתם מברבר שעה על החשד אני רק מראה מהם הדברים המחשידים בינתיים. אם זו טעות של מתחילים (שזה אפשרי), אז לא יעזור לעשות עליו לינץ, בינתיים אני משאיר את ההצבעה שלי ככה. אז אתה מצביע למישהו שפחות מחשיד אותך?

darkmo10 אמר/ה:
נקסט - ולא למדת כלום מהמאפיה הקודמת? אז למה אתה מאשים מישהו חסר ניסיון על חוסר ניסיון אם גם אתה חסר ניסיון? :roll:

מה למדתי? למדתי לא להקלע לוויכוח בין קינג לנרוביאן, ולמדתי להרשם רק אם יש הרבה זמן. זה הכל... אני לא בטוח אם הוא אמר סתם קודם על החוסר נסיון או שהוא אומר סתם עכשיו על הניסיון. נראה לי שהוא מנסה להרוויח משני הצדדים.
זה היה בעמוד 7. הוא חוזר בעמוד 10

נקסטורל אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
בגלל זה לא באתי בצעקות "מאפיונר! מאפיונר!" אלא אמרתי שתפסיק להשתמש בתירוץ הזה, מאותה הסיבה
אה,נכון,סתם צבעת את השם שלי בכחול ליופי.
כחול זה רק כדי שיהיה ברור אל מי מדברים, זו לא הצבעה
ממש צבא הגנה לעוגים

אז אחרי שהוא הגן על העוג, העלמות עד עמוד 15:

נקסטורל אמר/ה:
טוב טוב, אחרי שהצלחתי סוף סוף לסיים (כמעט!) את השיעורים, ועברתי את הימים הבעייתיים של הטיולים, אני חוזר להגיב בכל המרץ.

דארקמו- אני באמת מתחיל לחשוד בך. "אני מניח שאם זה היה המצב הייתי יודע את זה (ועל הדרך הייתי יודע גם שאני מאפיונר)." בדיוק מה שלא אומרים במאפיה, אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר ישירות- אתה חשוד, לפחות בעיני. וכל הקטע הזה עם ה"דיון מושתל" גם די מחשיד. ושלא נדבר על שינוי ההצבעות המהיר. על תאמר שזה היה "רק בגלל הדדליין :roll: " כי כבר שינית הצבעות ממש בהתחלת המשחק, על הרגע הראשון.

מצביע דארקמו10

אם כבר יש דדליין אז לבחור את הכי חשוד.
רואה שחושדים בו, אז הוא קופץ להצטרף. כמו עוג, "a witch!"
נקסטורל אמר/ה:
amitf0123 אמר/ה:
אמרתי שאני מצביע לו מכמה סיבות, לא רק זו, יש גם את ההצבעות המתחלפות, ההאשמת אנשים שהם מאפיונרים בצורה עקיפה, זה שהוא אומר רבות "אם אני מאפיונר", הגזמה בקשר ללורקריות, וחזרה על עצמו, התירוצים העלובים של ההאשמות(המאפיונר החכם לדוגמה).
אני לא חושב שהוא מאפיונר, אני חושב שהוא חשוד, מאוד, חוץ מזה, היום הראשון צריך להיגמר מתישהו, ואנחנו מתעסקים בו כבר שבוע שלם, אז הצבעתי לראש רשימת החשודים שלי, דארקמו.
ME TOO בנוסף לסיבות שהזכרתי בהודעה שלי
חיזוק לטענה שלי - אתה טענת ככה - גם אני! בואו נעשה לינץ'!
נקסטורל אמר/ה:
דינרבלו-אני לא מבין איפה יש הסתה ללינץ', דארקמו הכי מחשיד אותי בינתיים, במיוחד בגלל כל הדיבורים על הדיונים המושתלים וה"אם אני מאפיונר", "אני יודע שאני לא מאפיונר" וכו'.
דינר, למיטב זכרוני, לא דיבר על הסתה ללינץ'. ושוב, הוא חוזר על דברי אחרים ומנסה לסחוף ללינץ'
נקסטורל אמר/ה:
tiger אמר/ה:
גאלאן אמר/ה:
אוקיי, אני באמת לא יודע למי להצביע. דארקמו מחשיד אותי, אפילו מחשיד אותי מאוד, אבל גם עוד שחקנים (KR, טומאץ', נקסטורל טיפה). אני גם יודע שלא להצביע זה שווה ערך להצביע לדארקמו, אז אני בטוח יצביע *למישהו*.

כולללם להגיב היום. אין דבר כזה "אין לי מה להגיד", תגיבו משהו
על סמך איזה תגובות/אופן התנהגות דארקמו מחשיד אותך?

אני די בטוח שכבר הסברתי, בהודעה הזו בדיוק:
נקסטורל אמר/ה:
טוב טוב, אחרי שהצלחתי סוף סוף לסיים (כמעט!) את השיעורים, ועברתי את הימים הבעייתיים של הטיולים, אני חוזר להגיב בכל המרץ.

דארקמו- אני באמת מתחיל לחשוד בך. "אני מניח שאם זה היה המצב הייתי יודע את זה (ועל הדרך הייתי יודע גם שאני מאפיונר)." בדיוק מה שלא אומרים במאפיה, אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר ישירות- אתה חשוד, לפחות בעיני. וכל הקטע הזה עם ה"דיון מושתל" גם די מחשיד. ושלא נדבר על שינוי ההצבעות המהיר. על תאמר שזה היה "רק בגלל הדדליין :roll: " כי כבר שינית הצבעות ממש בהתחלת המשחק, על הרגע הראשון.

מצביע דארקמו10
הוא כבר הצביע לי, אבל בואו נדגיש את זה בשביל להגביר את הסחף
נקסטורל אמר/ה:
darkmo
darkmo10 אמר/ה:
דיבורים כל דיונים מושתלים לא אני התחלתי.
אם אני מאפיונר התחיל כי אמרו שבגלל שאני מאפיונר אני מתנהג ככה וככה - ואז טענתי שזה לא נכון, הסברתי למה עשיתי את זה, ואמרתי שאם אני מאפיונר סביר להניח שהייתי עושה בדיוק אותו דבר.
אני אומר שאני יודע שאני לא מאפיונר - אבל אין לי דרך להוכיח את זה. לכן, זה לא באמת משנה מה אני אגיד - כי גם אם הייתי מאפיונר הייתי אומר את זה. אבל אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר, רוב הסיכויים הם שאתה כן מאפיונר, ובבקשה אין לי כוח ללאמאסו של קינג שוב פעם...
[אתה אומר לאמאסו אבל אין לי כוח ללאמאסו=אני טוען ככה ואני לא רוצה להיכנס ללמה ואיך]

יותר מדי - כן, זה נראה כמו OMGUS. שהגיע באיחור מטורף. אמרתי את זה עכשיו, לא כשהוא הצביע לי איפהשהו באמצע.

אני מסכים שההתנהגות של טייגר יכולה להתפרש בצורה מאפיונרית, אבל אני (כרגע) לא חושב שהוא מאפיונר, אם כי אני אשמח לתגובה.

רוי - אבל פוגע בעיירה יותר.
נקסט - עוד אחד שאומר "a witch!". מה? ואסור לי להצטרף לחשדות של אחרים אם זה מחשיד גם אותי? אתה פשוט הכי מחשיד כאן, בינתיים יש לי עוד חשודים (פייטן, אלדרין) אבל אתה הכי חשוד אצלי ולכן אני מצביע לך. בגלל הדדליין כמו שאמרת כל כך הרבה פעמים...[כי זה היה בגלל הדדליין]
רק שבניגוד לקודם, אתה משתמש בסיבות פחות "מאפיונריות".
טייגר - תקרא את כל הדיון שבו KR אומר על בסיס FBI ודברים אחרים שאני מאפיונר. לא צריך לפתוח את כל הדיון עלי מחדש - כבר עברנו את זה.
ובנוגע לקינג- ככה הוא משחק תמיד, עם FBI ולאמאסו וכל החרטא הזה, זה לא מאפיונרי, זה פשוט סגנון המשחק שלו. זה קטע שמאוד עזר לי להבנה שלי את המלך של הנקמה

darkmo10 אמר/ה:
אני הסתכלתי על מי שהכי מחשיד אותי, ואמרתי מה מחשיד אותי בו. אם זו התנהגות מאפיונרית, אז אני אשאל אותך שאלה פשוטה - אזרחים אמורים לשתוק ולתת למאפיונרים לטבוח בהם?
לא, מה שעשית זה "הוא מצביע לי רק כי אחרים עשו ככה!", ונותן כל הזמן את אותם תירוצים "חשבתי שיש דדליין" אף ע"פ שחלפת הצבעות בעמ' הראשון, וכך הלאה... זה מה שאמרתי עליך, אבל אז לא האשמתי אותך, נכון?
ומשם הוא לא הגיב.

אותי מחשיד בעיקר זה שהוא נכנס לדיון רק בשביל להגיד משהו שיגן על עוג מאלדרין. זו הייתה התגובה היחידה שלו במשך 7 עמודים. וגם כל העניין של לקפוץ על מישהו אחרי שכבר האשימו אותו ואז לנסות לסחוף ללינץ' מחשיד.

לסיכום - מצביע נקסטורל - נקסטורל, תודה שהסברת לי את התנהגותו של קינג, זה עזר לי להבין את ההתנהגות שלך.

קינג - רובנו ביחד, אבל אנחנו לא יודעים מי בוגד. כשאני אומר אנחנו אני מתכוון לעיירה. אם אתה רוצה, אני מוכן להגיד מעכשיו העיירה במקום אנחנו.
עמיתפ - תודה שהסברת את זה לרוי. וכמו שאמרתי, אני רואה שאני הולך למות.
רק דבר אחד - אם אתם מורידים עכשיו אזרח, מחר נקום עם 2 אזרחים פחות. סיכויים פחותים ביותר לעיירה (קינג, הפסקתי להגיד לנו. מרוצה?)

עד עכשיו היית בסוג של ריב עם קינג, ופתאום אתה מתחיל לתקוף את נקסטורל?, בהתחלה זה היה עם גאלאן, שממנו עברת לקינג, ושהריב הזה נגמר, אתה עובר לנקסטורל?, חוץ מזה, כל הההאשמות שלך הן: "הוא מאפיונר, תראו, הוא מאפיונר!".
הקטע עם הפייטן כבר תם ונשלם, הפייטן עשה טעות, נקסטורל פיתח מזה דיון קצר, משהו שכל אזרח יכול לעשות.
ההגנה על עוג, אם מישהו(נקרא לו בחור א') היה מאשים מישהו אחר(נקרא לו בחור ב'), ואתה רואה סיבה למה בחור ב' לא אשם, וזאת האשמת סרק, אתה לא היית עוזר לבחור ב'?
בקשר להצטרפות ללינץ', נכון, זה די מחשיד, אבל הוא הצטרף ללינץ' רק פעם אחת, וזה היה נגדך, כי הוא חשד בך, זה לא טיעון בעל בסיס מוצק, אבל כן, זה הופך אותו לחשוד.

דארקמו, זאת הייתה התקפה די כושלת. אני אומר די כי יש שם דבר נכון מידי פעם, אבל הרוב זה שטויות. אני לא אכנס לפרטים (אני לא זוכר את הפרטים, אני אגיב מאוחר יותר בנוגע לזה), אבל נקסטורל *לא* הגן על עוג. הוא הסביר את עוג. לפי ההגיון שלך אני מגן על KR כל הודעה שנייה, ואני מקווה שברור לכולם שזה לא המצב. אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה להגיב את ההודעה הזאת אלא אם אתה נואש משהו (שזה הגיוני, גם אזרח היה נואש במצב הזה. אבל אזרח היה משתדל יותר לתרום. לדעתי לא מצביע לכאן או לכאן).

אני חייב ללכת, אני אמשיך עוד מעט

נקסטורל - תגובה רצינית מחר לא עוזרת כשהדדליין היום.
גאלאן - דבר אחד זה להסביר מישהו, ודבר אחר זה להופיע בשביל להגן על מישהו ולהיעלם שוב.
ואני רואה שלא מקשיבים לי כי כבר ננעלתם עלי, לא כי מה שאני אומר מוטעה.

מצב הצבעות:

דארקמו 4 (קינג, עמית, נקסטורל, עוג)
טייגר 1 (טומאץ')
קינג 1 (אלדרין)

צריך 6 ללינץ'.

דדליין עד חצות, 24:00, ביום חמישי בלילה.

darkmo10 אמר/ה:
אם יש תיקו אז שניים מתים?
אם כן, בואו נוריד אותי ואת נקסטורל. אני לפחות אצליח להוריד מאפיונר אחד.

rui אמר/ה:
לינץ' על מי שיש לו את הרוב. במקרה של תיקו עם הרוב אין לינץ'.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה