• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה זומבית - עץ משחק (ניצחון למאפיה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
"דיון מושתל" זה די בלתי אפשרי, כי המאפיונרים לא יכולים לדבר בניהם. קשה לי להאמין שיש כאן מישהו שיכול לאלתר משהו כזה, ולכן זה דיי לא רלוונטי לדיון. בכל מקרה, למה קינג לא מאפיונר לדעתך?

דינרבלו כתב:
גאלאן-לא אמרתי את זה אמרתי שהם לא מנסים להשתיל את הדיון המושתל הספציפי הזה כי תראה מישהו פה מתנגד לזה?
[דיון מושתל-דיון שאחד מהמאפיונרים מצית בכוונה כדאי להסיח את דעתינו מדיונים שעשוים לפגוע בהם.]
טומאץ כתב
הרעיון של הדיונים המושתלים מעניין, אבל לדעתי זו הפרזה בכוחם של המאפיונרים. רוב הסיכויים שהם לא שחקנים עד כדי כך ותיקים ומנוסים והם בכלל עוד לא סיכמו תוכנית.
אולי כן ואולי לא, תמיד צריך את הספק

גאלאן כתב
"דיון מושתל" זה די בלתי אפשרי, כי המאפיונרים לא יכולים לדבר בניהם. קשה לי להאמין שיש כאן מישהו שיכול לאלתר משהו כזה, ולכן זה דיי לא רלוונטי לדיון. בכל מקרה, למה קינג לא מאפיונר לדעתך?
לא אמרתי שאני חושב שהוא לא מאפיונר אמרתי שבעייני יש פחות סיכוי שהוא מאפיונר[תקן אותי אם אני טועה.]

הפייטן מסולאס אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
אקראי - יצא 4
אז מצביע הפייטן מסולאס

הקם להורגך השכם להורגו!!&@&!!
מצביע אלדרין

הפייטן מסולאס אמר/ה:
יכול להיות שלקחת את ההצבעה שלי יותר מידי ברצינות.
אבל אתה פתחת את זה:
בינתיים אני לא האשמתי אף אחד שהוא האזרח החשוד בעוד שאתה מנסה להטיל את זה עליי.
ולקחת את זה ברצינות כזאת רק כדי לנסות להפליל אותי, באמת :| איזה אזרח היה לוקח את את ההצבעה שלי ברצינות רבה?
הייתה לך הזדמנות קטנה להחשיד מישהו בשביל להסית את אור הזרקורים ממך.

וגם ל2much לא ניסיתי להביא לינץ׳ על אלאדרין רק הצבעתי לו.
ועם כבר כבר מדברים על שחקן חדש אני חושב שהמנחה של המשחק יעדיף לבחור מאפיונרים יותר דומיננטים בפורום הזה מאשר שחקן חדש שזה הפעם הראשונה שלו לשחק מאפיה ברשת, בשביל הכיף והאיכות של המשחק וגם מתוך עניין חברתי.

אלו הדברים שמחשידים לדעתי עם הפייטן.

2MUCH אמר/ה:
אתה, לעומת זאת, מצטייר כמאפיונר שמחפש הריגה קלה. הרי ברור שהטעות שעשה הפייטן היא טעות מתחילים קלאסית, ואתה ששיחקת ביותר ממאפיה אחת, אמור לדעת זאת.

שבמאפיה ששיחקתי פשוט לא היה מה לעשות בגלל הוויכוחים בין קינג ונרוביאן, שלא הובילו אותנו לשום מקום, עד שפרשתי כי לא היה לי זמן להגיב כמו שצריך.

סליחה שלא הגבתי.
עשיתם בלגן רציני, אתם מדברים על שני נושאים באותו הזמן, וזה יוצר בלבול.
דבר ראשון, הסיכוים שיש דיון מושתל קלושים, כי אם תשים לב, כל מי שהתחיל דיון עדיין משתתף בו, והוא לא ברח מהמערכה, ככה שהוא לוקח סיכון שיאשימו אותו, והוא ייתפס, מה שמפחית את הסיכוים שיש דיון מושתל.
הפייטן עשה טעות, טעות לשני הצדדים, אם הוא מאפיונר, אז הוא תקף את נקסטורל חזק מדי, והחשדות נגדו גדלו יותר מדי, ואם הוא אזרח, אז הוא שם נגדו חשדות, בשני המקרים הוא עשה טעות של שחקן חדש, אני לא אומר שזה הופך אותו לתמים, אבל במקום לנסות לתפוס אותו על טעות של שחקן מתחיל, תנסו לתפוס אותו על משהו בעל יותר בסיס.
אלדרין, חייב להיות לינץ' ביום הראשון, כי הדרך היחידה לדעת אם מישהו מאפיונר בוודאות זה עם לינץ'.

במקום עשרים הודעות אני אפריד בין נושא לנושא ב---
---
גאלאן - כולם מפחדים להשתמש בזה ישירות, אז הם משתמשים בזה בעירבון מוגבל מאוד, ועם כל הזהירות הזאת של כולם הדיון לא ממש מתקדם.
---
אלדרין - אין דבר כזה בלי לינץ' ביום הראשון.
---
נקסט - אם אתה כל כך חושד בפייטן, למה אתה מצביע לטייגר?
---
חייב להצביע למישהו:
גלגול...
ו...
8!
מצביע דינר!
---
נקסט - ולא למדת כלום מהמאפיה הקודמת? אז למה אתה מאשים מישהו חסר ניסיון על חוסר ניסיון אם גם אתה חסר ניסיון? :roll:
---
עמיתפ - תגדיר דיון מושתל?

darkmo10 אמר/ה:
במקום עשרים הודעות אני אפריד בין נושא לנושא ב---

נקסט - אם אתה כל כך חושד בפייטן, למה אתה מצביע לטייגר?
כיוון שאני לא מוצא סיבה ממשית לעשות בו לינץ'. אני רק מראה מהם הדברים המחשידים בינתיים. אם זו טעות של מתחילים (שזה אפשרי), אז לא יעזור לעשות עליו לינץ, בינתיים אני משאיר את ההצבעה שלי ככה.

darkmo10 אמר/ה:
נקסט - ולא למדת כלום מהמאפיה הקודמת? אז למה אתה מאשים מישהו חסר ניסיון על חוסר ניסיון אם גם אתה חסר ניסיון? :roll:

מה למדתי? למדתי לא להקלע לוויכוח בין קינג לנרוביאן, ולמדתי להרשם רק אם יש הרבה זמן. זה הכל...

מצב הצבעות:

דינרבלו 2 (עמית, דארקמו)
גאלאן 2 (טומאץ', אלדרין)
אלדרין 2 (העוג הברברי, הפייטן מסולאס)
עמית 1 (גאלאן)
דארקמו 1 (קינג)
טייגר 1 (נקסטורל)
טומאץ' 1 (טייגר)
נקסטורל 1 (דארק סית')

צריך 6 ללינץ'.

התחלתי לסדר את זה מספרית לנוחיותכם.

אלדרין- בגלל שאיזה אינטרס יש לעיירה שיהיו כמה אנשים עם שתי הצבעות עליהם

הצעה:
במקום לפרק את ההודעות בצורה מבלבלת, בתחילת כל הודעה יהיה רשום בצורה מודגשת כזאת או אחרת (כמו נטוי) את נושא ההודעה. כלומר שבתחילת ההודעה הזאת הייתי רושם "הצבעה על גאלאן". זה גם מסודר, וגם אפשר לדעת מי מדבר אל מי- כשיענו לי, גם הם ירשמו ב"כותרת" הצבעה על גאלאן. לדעתי זה מועיל

2MUCH אמר/ה:
עוד נושא שצריך להתחשב בו הוא הלורקרים. בכל המאפיות שהשתתפתי בהן היה לפחות מאפיונר לורקר אחד- זו השיטה הכי אפקטיבית למאפיונר.
כרגע מי שלא מגיב הרבה הם:
קינג: הגיב הרבה בהתחלה, אבל עכשיו כמעט ולא. הדפוס הזה מעיד על זה שהוא עסוק.
דינרבלו: שיגר הודעה לא רלוונטית כלשהי לדארקמו10 ונעלם. חזר בעמוד 3 להודעה אחת כלום ונעלם. בכל זאת, אני לא ממש חושד בו, זה נראה לי כמו דפוס ההתנהגות שלי במאפיות קודמות.
העוג הברברי: הצבעה אקראית, ולא ראינו אותו יותר. אם מישהו מהם באמת לורקר, זה הוא.
טיגר: בכלל לא הגיב. לדעתי זה כי הוא פשוט לא בבית ביומיים האלו.

בגלל שזה רק יום וחצי-יומיים זה עוד לא ממש מחשיד, אבל אם עד מחר בערב הם לא יגיבו תגובה רצינית, זה יהיה.

wut. הגבתי בעמוד הראשון ולא הגבתי לאחר מכן מסיבה מוצדקת מאוד. כל הדיונים פה הם על זוטות לא חשובות. כל ההשערות של אנשים פה מבוססות על מידע מאוד מצומצם שלדעתי אפילו לא שווה התייחסות. אם אתה לא יודע עד כמה בנאדם רציני במשחק ועד כמה הוא משחק הפוך על הפוך אתה לא יכול לדעת אם הוא סתם תמים שעשה טעות או משחק מתוחכם וע"פ מה שאני רואה אי אפשר לקבוע על אדם אחד פה עד כמה מתוחכם הוא משחק. אני יודע שזה מחשיד שאדם לא מגיב וזאת שיטה אפקטיבית להימנע מהסתבכויות, אבל כרגע להגיב לדעתי יותר גרוע מלא להגיב בשלב הזה של המשחק.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה