"דיון מושתל" זה די בלתי אפשרי, כי המאפיונרים לא יכולים לדבר בניהם. קשה לי להאמין שיש כאן מישהו שיכול לאלתר משהו כזה, ולכן זה דיי לא רלוונטי לדיון. בכל מקרה, למה קינג לא מאפיונר לדעתך?
אולי כן ואולי לא, תמיד צריך את הספקטומאץ כתבדינרבלו כתב:
גאלאן-לא אמרתי את זה אמרתי שהם לא מנסים להשתיל את הדיון המושתל הספציפי הזה כי תראה מישהו פה מתנגד לזה?
[דיון מושתל-דיון שאחד מהמאפיונרים מצית בכוונה כדאי להסיח את דעתינו מדיונים שעשוים לפגוע בהם.]
הרעיון של הדיונים המושתלים מעניין, אבל לדעתי זו הפרזה בכוחם של המאפיונרים. רוב הסיכויים שהם לא שחקנים עד כדי כך ותיקים ומנוסים והם בכלל עוד לא סיכמו תוכנית.
לא אמרתי שאני חושב שהוא לא מאפיונר אמרתי שבעייני יש פחות סיכוי שהוא מאפיונר[תקן אותי אם אני טועה.]גאלאן כתב
"דיון מושתל" זה די בלתי אפשרי, כי המאפיונרים לא יכולים לדבר בניהם. קשה לי להאמין שיש כאן מישהו שיכול לאלתר משהו כזה, ולכן זה דיי לא רלוונטי לדיון. בכל מקרה, למה קינג לא מאפיונר לדעתך?
הפייטן מסולאס אמר/ה:אלדרין אמר/ה:אקראי - יצא 4
אז מצביע הפייטן מסולאס
הקם להורגך השכם להורגו!!&@&!!
מצביע אלדרין
הפייטן מסולאס אמר/ה:יכול להיות שלקחת את ההצבעה שלי יותר מידי ברצינות.
אבל אתה פתחת את זה:
בינתיים אני לא האשמתי אף אחד שהוא האזרח החשוד בעוד שאתה מנסה להטיל את זה עליי.
ולקחת את זה ברצינות כזאת רק כדי לנסות להפליל אותי, באמת :| איזה אזרח היה לוקח את את ההצבעה שלי ברצינות רבה?
הייתה לך הזדמנות קטנה להחשיד מישהו בשביל להסית את אור הזרקורים ממך.
וגם ל2much לא ניסיתי להביא לינץ׳ על אלאדרין רק הצבעתי לו.
ועם כבר כבר מדברים על שחקן חדש אני חושב שהמנחה של המשחק יעדיף לבחור מאפיונרים יותר דומיננטים בפורום הזה מאשר שחקן חדש שזה הפעם הראשונה שלו לשחק מאפיה ברשת, בשביל הכיף והאיכות של המשחק וגם מתוך עניין חברתי.
2MUCH אמר/ה:אתה, לעומת זאת, מצטייר כמאפיונר שמחפש הריגה קלה. הרי ברור שהטעות שעשה הפייטן היא טעות מתחילים קלאסית, ואתה ששיחקת ביותר ממאפיה אחת, אמור לדעת זאת.
כיוון שאני לא מוצא סיבה ממשית לעשות בו לינץ'. אני רק מראה מהם הדברים המחשידים בינתיים. אם זו טעות של מתחילים (שזה אפשרי), אז לא יעזור לעשות עליו לינץ, בינתיים אני משאיר את ההצבעה שלי ככה.darkmo10 אמר/ה:במקום עשרים הודעות אני אפריד בין נושא לנושא ב---
נקסט - אם אתה כל כך חושד בפייטן, למה אתה מצביע לטייגר?
darkmo10 אמר/ה:נקסט - ולא למדת כלום מהמאפיה הקודמת? אז למה אתה מאשים מישהו חסר ניסיון על חוסר ניסיון אם גם אתה חסר ניסיון?![]()
2MUCH אמר/ה:עוד נושא שצריך להתחשב בו הוא הלורקרים. בכל המאפיות שהשתתפתי בהן היה לפחות מאפיונר לורקר אחד- זו השיטה הכי אפקטיבית למאפיונר.
כרגע מי שלא מגיב הרבה הם:
קינג: הגיב הרבה בהתחלה, אבל עכשיו כמעט ולא. הדפוס הזה מעיד על זה שהוא עסוק.
דינרבלו: שיגר הודעה לא רלוונטית כלשהי לדארקמו10 ונעלם. חזר בעמוד 3 להודעה אחת כלום ונעלם. בכל זאת, אני לא ממש חושד בו, זה נראה לי כמו דפוס ההתנהגות שלי במאפיות קודמות.
העוג הברברי: הצבעה אקראית, ולא ראינו אותו יותר. אם מישהו מהם באמת לורקר, זה הוא.
טיגר: בכלל לא הגיב. לדעתי זה כי הוא פשוט לא בבית ביומיים האלו.
בגלל שזה רק יום וחצי-יומיים זה עוד לא ממש מחשיד, אבל אם עד מחר בערב הם לא יגיבו תגובה רצינית, זה יהיה.
וואו. עשינו לינץ' על אזרח והמאפיונרים רצחו עוד אחד משלנו. ממש מקדם אותנו. איך זה עוזר להשיג מידע?אלדרין אמר/ה:דראקמו,ביום השני יותר קל להשיג מידע כי אתה יודע שאזרח/מאפיונר נהרג.