• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ונילה: אף אחד אינו בן אלמוות [המשחק נגמר, ניצחון לעיר]

יום. עכשיו יום. בוקר.

אתם לא חייבים RPG, אתם יכולים לשחק RPG. זה בונוס בשבילי או בשיל מי שמשעמם לו לחפור במציאות ורוצה לחפור בימי הביניים.

אז קדימה, אני עושה ספירת קולות...
אנטרקס [אודין]
דג [מייק]
מייק [שאדו]
TNJ [פסקי]

לא מצביעים: גאלאן, גארל, דג, שרקליך, TNJ, אנטרקס, האנט, עמרי, באקאפיט.

שבעה קולות לחיסול.

האנט, האזרח התמים שנטבח בשל טעות של העיירה במאפיה הקודמת, חוזר לחיים לאחר שנשמת דוב עולה השמימה למלא את מקומו, אותו דוב אגב עשה זאת בהתנדבות וכי אם הוא במילא מת, למה לא לעזור לי בנדיבות ליבו לחזור ולהעניש את הורגיו, או כך לפחות סיפר לי כשהחלפנו דיבורי נימוסים בעוד מחזירים אותי לחיים, הוא היה איש(דוב) שיחה מצויין, וחבל לי עליו, לכן עלינו למגר את בני הכת!וכדאי להציל את כולם, כמובן...

האנט חוזר,הוא מקשיב לשאדו המדבר על הנושא,בעודו עסוק במחשבות רבות על עוף.איך בא לי עוף, חשב, או דג עסיסי.אבל מה שבאמת באמת בא לי לאכול,חשב, זה נמר צלוי היטב...

____________________________________________________________________________________

למרות ההרגשה המאוד חזקה שלי שדג הוא איש כת, הרגשות לא מספיקות בלי הכוחות כלשהן, וכרגע אין כאלה.אז ברנדמוליות מוחלטת בחרתי שאני מצביע: פסקי ואפילו כתבתי לזה תיאור חביב.צלש לי...

hant אמר/ה:
למרות ההרגשה המאוד חזקה שלי שדג הוא איש כת, הרגשות לא מספיקות בלי הכוחות כלשהן, וכרגע אין כאלה.אז ברנדמוליות מוחלטת בחרתי שאני מצביע: פסקי ואפילו כתבתי לזה תיאור חביב.צלש לי...
זה עוש ממש רגשה טובה שאנשים סומכים עליך :?

מצביע: אודין, בגלל שקוראים לו אודין ואודין זה אל וכולם יודעים שחברי הכת סוגדים לאלים, אז הוא מאפיונר בביטחון מלא 8-)
לא הצלחתי לחשוב על סיבה יותר מפגרת להצביע.

תראו, עדיף שכבר תגידו שזו הצבעה רנדומלית, כי לתת סיבה מפגרת כמו שהוא הצביע למישהו שכבר הייתה לו הצבעה [אחת] או שהוא מזכיר לך מאפיונר זה טעות של המאפיה, כשאתם עושים את זה אתם בעצם מצילים אותם אוטומטית מהטעות הזאת.

לאור ההסבר של מייק, לא מצביע, בנתיים.

Shadow123 אמר/ה:
תראו, עדיף שכבר תגידו שזו הצבעה רנדומלית, כי לתת סיבה מפגרת כמו שהוא הצביע למישהו שכבר הייתה לו הצבעה [אחת] או שהוא מזכיר לך מאפיונר זה טעות של המאפיה, כשאתם עושים את זה אתם בעצם מצילים אותם אוטומטית מהטעות הזאת.

הסיבות האלה הן בצחוק. עדיף שכולם יצביעו לאנשים בלי הצבעה, ואז נסיים את היום הראשון בלי תוצאה. אחרי זה נראה מי מת בלילה ואז יהיה לנו יותר ביסוס לטענות.

דג אמר/ה:
Shadow123 אמר/ה:

הסיבות האלה הן בצחוק. עדיף שכולם יצביעו לאנשים בלי הצבעה, ואז נסיים את היום הראשון בלי תוצאה. אחרי זה נראה מי מת בלילה ואז יהיה לנו יותר ביסוס לטענות.
מזתומרת "יצביעו לאנשים בלי הצבעה"?

בכל מקרה, זה מה שאמרתי במאפיה הקודמת, ותראה מה קרה לי :)
בכל מקרה, בין אם זה נכון ובין אם לא, עדיין עדיף להגיד שזו הצבעה רנדומלית מאשר לתת סיבות מפגרות.

Shadow123 אמר/ה:
דג אמר/ה:
Shadow123 אמר/ה:

מזתומרת "יצביעו לאנשים בלי הצבעה"?

בכל מקרה, זה מה שאמרתי במאפיה הקודמת, ותראה מה קרה לי :)
בכל מקרה, בין אם זה נכון ובין אם לא, עדיין עדיף להגיד שזו הצבעה רנדומלית מאשר לתת סיבות מפגרות.
לאנשים בלי הצבעה זאת אומרת אנשים שלא הצביעו להם. כמו שאני הצבעתי לאודין. תכל'ס זה אכן היתה הצבעה רנדומלית בלי שום מטרה הגיונית, רק בגלל שאף אחד אחר לא הצביע לו. אבל נתנתי סיבה מפגרת בצחוק. לא צריך לחשוב שזה סיבות אמיתיות או רציניות.

תגידו, אפשר לסיים יום ללא לינץ'? בגלל שאני בעד לנסות להוריד היום מאפיונר, אבל אם לא יהיה לנו מושג, אולי הצעד החכם יהיה לראות מה קורה בלילה ולא להסתכן בלחסל אזרח בלינץ'.

אוקיי, כרגע אין טעם להיות פזיזים. בואו ננסה למשוך את המשחק ולראות מה קורה. כרגע אין אף אחד על הכוונת שלי כך שלא מצביע.

גארל, אתה פועל בחוסר היגיון נוראי.
כבר הצביעו לדג, ואתה לא יכול לדעת אם הוא חבר כת או לא. אתה סתם מקרב מישהו שקרוב לוודאי שהוא אזרח אל הלינץ'. אלא אם כן אתה מאמין שהוא חבר כת מסיבה כלשהי, ואז אני אשמח לשמוע את הטיעונים שלך.

פסקי צודק. הצבעה שניה בשלב הזה לא באמת אומרת כלום (בניגוד לבולשיט הקטן שערכתי בתחילת המשחק הקודם). חסרים חמישה אנשים כדי לעשות לינץ', וגארל לא באמת הביא שום טיעונים או משהו. סתם הצבעה אקראית. אם כבר, קצת הצבעות כפולות על אנשים עוזרות לעורר דיונים, בלי ממש לאיים על מישהו.

גם לנסות להחשיד מישהו בשלב כלכך מוקדם זה חשוד.

ולפי זה אתה חשוד, וגם אני, וגם vivo...ובעצם הרוב פה.מה שמוביל אותנו למסקנה המתבקשת והברוה גם בלי זה שכולם חשודים.

אז די לעשות עניין, כולה שתי הצבעות.זה עוד לא רציני.

ובכל זאת, עדיף היה להצביע למישהו שלא הצביעו לו עדיין או אפילו לא להצביע.
אבל בסדר, אני מקבל שבתור הצבעה רנדומלית אין בזה הרבה סכנה.
גארל, זאת הייתה הצבעה רנדומלית או לא?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה