"רק למי שמגיע לו" אומר הגמד בבדיחות הדעת, פוטר את העניין בהנפת יד קלה. "המראה שלך אכן נראה... שונה" הוא מנסה שלא להתעכב על המילה, "מכדי להיות אחד מבניו של הר הגעש. טוסון החדשה - ובכן, זאת דרך ארוכה לעבור, לא? אתה שואל על ממלכתנו כי אתה מקווה להתיישב בה יום אחד?" השאלה הישירה יוצאת מפיו באותה קלות בה הוא נושם."תודה, לשניכם. על המחמאה ועל המשקה." קאס מחייך כשהוא לוקח את הכוס, "אני מטוסון החדשה, במקור. למרות שלא הייתי שם כבר שנים. גדלתי עם אמא שלי, והיא דיברה על ההר באהדה, תמיד רציתי לבקר שם. אני מקווה שהמועצה תשלח אותי לשם יום אחד, אבל עד אז- אסתפק במה שתוכלו לספר לי על בולאק-רוב. זה נכון שאתם זורקים את מי שאתם לא אוהבים ללבה?" הוא שואל ומרים את הכוס לשפתיו, גומע אותה בלגימה אחת.
השגריר מבחין בשירו-סנשאי צועד אליו ומפסיק לאכול, מזדקף מעט בכיסאו. כשהוא מגיע, עיניו של דם הדרקון הירוק כבר נעוצות בו."הממ... יכול להיות שאת צודקת" אומר שירו. הוא קד עמוקות ללילוואנה, מביע את תודתו באופן שמעבר למילים.
"על החיים ועל המוות" הוא אומר ונושם עמוקות. שירו-סנשאי פוסע לעבר סא-אאגה, קד אליו את הקידה המסורתית השמורה לשגרירים ואנשי מעלה.
"שלום לך, סא-אאגה מהשושלת הירוקה, נציג האימפריה והלועט באדמה זו" הוא מברך את השגריר, מקפיד להרכין את ראשו זמן שהוא אומר את הברכה. הלוחם מרים את ראשו, מחכה לראות כיצד יברך אותו בתגובה השגריר. באימפריה היה ניתן ללמוד רבות מהדרך בה בן שיחך מברך אותך.
"שלום וברכה, סנשאי" השגריר עונה בצורה רשמית - שירו מתפתה לומר אפילו מעט חמימה יחסית לגודל המעמד - בטרם הוא משחרר אותו לעמוד בצורה נוחה, משתמש בתנועה צבאית נכונה. ידע יחסית נדיר לשגרירים, אשר חיים הרחק מאנשי הצבא.
הדבר היחיד שלא ברור לשירו-סנשאי הוא הקיצור דווקא לשמו השני. דמי דרקון לא נוטים לעשות זאת: אומרים את השם באופן מלא, כך היה מאז ומעולם.
"אכן, הידע הצבאי הארוות'י ידוע ברחבי העולם. זוהי הסיבה שיש להציבו בגאון למול ממלכות אחרות - ולקדם עמן שיתופי פעולה בנושא" היא מתחמקת באלגנטיות. "עבודה שכידוע לך, יקרה מאוד לליבי"."מילות חוכמה יוצאות מפיך, הוד מעלתך" אומר הקטור, עדיין שומר על חיוכו המנומס. "אני בטוח שהוד מעלתו הנסיך יילמד ממך רבות על פוליטיקה. ואני גם בטוח שתמצאי אנשי צבא מיומנים לעזור לכך שיידע גם טקטיקה ולחימה, הרי דברים שכאלו צריך ללמוד עוד מגיל צעיר". אומר האביר בידיעה שמעטים אנשי הצבא שהולכים אל סיעת המלכה ולא אל סיעתו של הריבון, מה שאומר שהיא תצטרך לפנות אל הריבון בשביל להתקדם בנושא. וכעת היא צריכה להסכים עם כך בפומבי.