• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
איגנציוס, אילידיה והקטור -

ממש בטרם עוזבת חצי-האלפית את הגופה, היא מזהה דבר אחד מטריד במיוחד: השריון של האיש המת נקרע לגזרים בנקודות מסוימות, כמעט במלאכת מחשבת, אך מעט מהסמל המקורי שעוד היה רקום שם ניתן לזיהוי, ולו רק כי הוא כל כך מוכר לה:
יד המחזיקה לפיד.

איגנציוס, במקביל, סורק היטב לעקבות מסביב - הוא מבלה מספר דקות בבחינת הגבולות השונים ומכריע לבסוף: חתול-הבר הגיע לבד, ללא גוליאת' נוסף.

שירו-סנשאי -

האנשים נרתעים מעט משירו-סנשאי, כפי שהוא שם לב, אך הוא רגיל לכך - דם דרקון אינו מראה שבשגרה. אחרי מספר דקות עבודה, חלקן כוללות הדגמה אישית כיצד יש לבנות דברים כאלו או אחרים, ניכר שהוא ביסס עמם מספיק אמון. הוא עזר ככל שהוא יכל, יש לקוות. עכשיו זה תלוי בהם.

שירו מושך בכתפיו בתנועה כמעט בלתי מורגשת כשהאנשים נרתעים ממנו. הוא לא בא להיות הגיבור שלהם, אלא לעשות את העבודה ולהגן עליהם.
לאחר מכן הוא לוקח סוס, אם יש בנמצא, ויוצא לעבר המיקום של אמאגיל והחיילים שלו, בתקווה שהם עדיין שם. לפני שהוא יוצא הוא מזכיר למריטה לאסוף את מה שאפשר כדי שישמש כמקדמה לשכירים.

IN
"אם הבנתי את הסיטואציה נכון, מישהו מהמעמקים סחט את את אחד מהאבירי המעמקים, שבתמורה סחט את האיש הזה שנראה שהשתגע בשבי במעמקים. שניהם הלכו להרוג את לנגו, וכמו שאמרת קראנג- נראה שהחתול היה הכיסוי שלהם" היא אומרת.

"אבל גם החתול היה צריך להגיע מאיפשהו, בואו נעקוב אחרי העקבות של החתול. אלא אם מישהו רוצה לשאול אותו עוד שאלות, מבחינתי אפשר לשחרר את האיש הזה".

"בחנתי את האזור בזמן ששוחחנו - אני חושב שגם איגנציוס הגיע לאותה המסקנה; אין המשך לעקבות" חצי האורק אומר. "או שהחתול הזה מוכשר במיוחד, או שקסם מעורב פה. אם מדובר בהתנקשות של ממש, אני מהמר על האופציה השנייה".

IN
אילידיה חורקת בשיניים שלה "זו הייתה הבחירה שלקחנו, ובכול זאת נשארנו בלי כיוון" אומרת אילידיה. "מה עכשיו? אנחנו יכולים לנסות לעבור בכמה בתים שאפשר בדרך חזור ואולי לנסות לשאול שאלות, אלא אם למישהו יש כיוון חדש" אומרת אילידיה.

"הבחירה שעשינו הייתה הנכונה להצלתו של הכפר" קראנג מתקרב לאילידיה, שוקל לרגע לשים עליה יד לניחום אך מחליט שלא. "בלעדיה, ייתכן וסיירי האויב היו נסוגים אחורה. עכשיו נתונה לנו האפשרות לחזור בביטחון יחסי אל הלורד נורברט ולדרוש תגבורת כדי להגן כמו שצריך על האנשים שכאן. אני מקווה שוירניק והלורד יוכלו לשלב כוחות לחקור יותר את מה שאירע כאן. אם אבירי המעמקים קשורים לזה בצורה כלשהי..." הוא לא ממשיך את קו המחשבה, מכבד מספיק את חצי האלפית כדי לא להשמיע את ספקותיו בגלוי.

"לעזאזל, אני שונא איך שקסם מופנה לרעתנו היום. נשמע שלעבור בבתים בדרך חזור הוא המעט שנותר לעשות כאן, למרות שאני בספק שהתשאול יניב פרי."

לאחר רגע של היסוס איגנציוס שואל את אילידיה "יצא לך לשמוע בעבר על אבירי מעמקים שסרחו? עד כמה זה נפוץ אצלכם?"

החבורה המאגית-
"אני סבור שאנו צריכים לשמור את האשמות לזמן אחר. להזכירכם גם מצאנו כאלו שטענו שהמלכה קשורה לעניין. נראה שמישהו מנסה להפנות אצבעות מאשימות לכל הכיוונים. אלינו לחקור את העניין בזהירות יתרה".

IN
אילידיה מגלגלת את עיניה בכעס על ההערה של איגנציוס "זה לא תפקיד נוצץ איגנציוס, לא מגיעים אליו רק טובי הבנים של הארץ. זה תפקיד קשה במציאות קשה, והיירזאוג תמיד היה הטוב מבנינו. אני חושדת באנשים שלי כמו שאתם חושדים, ואני בטוחה שברגע שאודיע להיירזאוג הוא יבצע חקירה מקיפה בנושא."

"דבריו של סר הקטור נכונים ונבונים" מנסה קראנג להרגיע את הרוחות. "האשמות ובדיות לא ייסיעו בידינו, עלינו להתבסס על עובדות בלבד. כרגע, יש מספיק כדי לחקור שני כיוונים. אין הדבר אומר שלא מנסים להסית אותנו במכוון לעברם. המשחק פה הופך לגדול ומסובך מרגע לרגע".

IN
"בואו לפחות נגרור מפה את הגופות. אולי אין לנו את הזמן לקבורה נאותה, אבל החתול לא יחזור ולפחות הבעלים שלו יצטרכו לשלוח מישהו לוודא מה קרה" אומרת אילידיה, פונה לאיש ומסמנת לו לעוף מפה בראש שלה. לאחר מכן, הם מתחילים בדרך חזרה, אילידיה עדיין בעד לעבור דרך הבתים ולנסות לתשאל את האנשים עד כמה שאפשר.

קראנג נרתם למשימה, מסייע בקבורה ראויה ככל הניתן. ניכר שהוא מסכים פעם נוספת עם דבריו של הקטור, אך נותר דומם ולא משמיע התנגדות.

הדרך חזרה בטלה כמעט - היא עוברת במהירות, עם מעט מאוד בתים. הדיירים שמעזים לפתוח דלת או חלון לקבוצה לא יודעים דבר; חלקם מכירים את לנגו "מפה ומשם", כפי שהם אמרו, אך מגיבים בזעזוע מסוים למותו - גם אם קראנג מתעקש שהקבוצה לא תפיץ כיצד הוא מת, שלא להבהילם לחינם. ניכר שרוב החקירות של האנשים הובילו אותם לחשוש, והשיחה עם יותר מבעל בית אחד מסתיימת בהבאתו מסמרים וקרשים כדי "לחסום את הרוחות הרעות שבחוץ".

החבורה מגיעה לכפר, רואה מרחוק את הקהל עובד בקצב מהיר יחסית על בניית גדרות, סולמות והגנות נוספות. ניכר שוירניק ושירו-סנשאי הצליחו לשכנעם שהאיום ממשי, סוף כל סוף.

בשעה ששירו-סנשאי מתכונן ליציאה - סוסו כבר שתה ונח, מסוגל לצאת לדרך - הקבוצה הגדולה יותר מגיעה. בטרם הם מספיקים להחליף ברכות, וירניק מגיח מהשביל הראשי, רוכב במהירות אל הכפר. הוא עוצר באחת, מופתע לראות את החבורה יחדיו, אך מחייך קלות בעודו מסמן להם לבוא אליו, לא טורח לרדת מסוסו.

"פגשתי שליח מנורברט בדרך. הוא רוצה שכולנו נחזור כמה שיותר מהר" הצלופח לא מבזבז זמן, יורה כמעט מיד את החדשות. "אז שחררתי את הנער וחזרתי אליכם כדי לדווח. הוא אומר שהלורד התאושש ובמצב יותר טוב, ורוצה תדרוך מלא על כל העסק כדי להחליט מה לעשות".

"לצערי אני לא אוכל לחזור איתכם. ללכת אל הלורד, לחזור ואז גם להגיע אל קבוצת השכירים זה דבר לא ריאלי. עדיף שנשיג כמה שיותר מטרות בו זמנית. אתם תלכו אל הלורד ותשכנעו אותו לשלוח תגבורת וכסף, ככה שנוכל לשלם לשכירים בסופו של דבר" אומר שירו.
"יש את הדוח שכתבתי, כשעוד היינו בשני המחנות, והוא יכול לתת ללורד קצת מידע בנוסף למה שאתם תגידו לו".

"אלך גם אני אל הלורד. קראנג ידידי, אני מציע שתצא עם שירו להשכרת השכירים. איננו רוצים שתקרה תקרית בעיר" אומר הקטור כאשר הוא יודע מה עלול לקרות כאשר חצי אורק ייכנס אל ביתו של הלורד בשעת מלחמה זו.

חצי האורק מהנהן למשמע הדברים, מתייצב לצד שירו-סנשאי.
"אם כך, הבה ונצא" וירניק שורק למספר נערים שדואגים להביא לחבורה את הסוסים שלהם למסע.
"נגיע תוך מספר ימים מועט לארודר. שירו, קראנג - אתם מתפצלים מאיתנו קצת אחרי מחצית הדרך, ממשיכים לכיוון הבחור שלך" הוא מפנה את חציו האחרון של המשפט לדם הדרקון. "אנחנו נרחרח בעיר".

רגע לפני שהחבורה עוזבת, ניכר ששאר אנשי הכפר מפסיקים מעבודתם. שקט משתרר לרגע, מתוח במעט, בעוד מריטה מביטה מרחוק. ניכר שמישהו ירצה לנאום או אולי להפיג את החשש, עד שקבוצות הילדים שהקטור ואיגנציוס אימנו פורצות את הקהל, לבושים בגלימות ובחרבות.
"אנחנו נעמוד למשמר עד שתגיעו!" קוראת ילדה עזה מבין הקהל, דלי מחורר לראשה מקנה לה קסדה מאולתרת. "כה אמרו אבירי האביר!"
"אנחנו נגן עליהם למקרה שהם יכשלו! אנחנו נשלח בהם כדורי אש ורוחות ורעמים, ו- וברק כמו של הריבון, וגם כדורי אש!" קורא ילד נמוך יותר, לבוש במספר סחבות מאולתרות שמאפשרות לו להיראות מכובד, כביכול.
"אמרת כדורי אש!" קובלת הילדה.
"את סתם מקנאת שלך יש רק חרב! יהיו הרבה כדורי אש, כן!" הילד דוחף את הילדה ומתחיל לרוץ משם, בשעה שהשוליות של איגנציוס בורחות יחד איתו, ונושאי הכלים של סר הקטור פוצחים במרדף.
האנשים צוחקים, ולרגע - ולו הקל שבקלים - תקווה נושבת באוויר.

הדרך אל ארודר הגדולה חולפת לעת עתה ללא בעיות. החבורה מתחילה להקים את מחנה הלילה, אילידיה ואיגנציוס מסייעים למצוא מיקום הגנתי ונחבא בין מספר שיחים, וכל אחד פורק את הציוד שלו.
"העצים רטובים" וירניק מתייאש בעודו מנסה - בפעם השביעית בערך - להדליק מדורה עם מספר ענפים. "איפה ילד הפלא? צריך להתחיל לצלות ארנבות".
"אם כך, כדאי שאני אלך לדאוג לאותן ארנבות" קראנג מביט לעבר קבוצת עצים קרובה המסמלת את תחילתו של יער קטן, מתכונן להיכנס לשם לטובת הציד.

שירו מתיישב ליד הענפים, מנסה לעזור לוירניק עם האש, אבל העצים רטובים מדי, בדיוק כפי שהצלופח אמר.
לאחר מכן הוא פותח את תיקו, שולף משם קלף מגולגל. הוא פותח את הקלף, מתחיל לעיין במה שכתוב בתוכו בריכוז בזמן שהוא ממלמל לעצמו בשקט. הוא שולף חתיכת קלף אחרת ומתחיל לרשום עליה, לא פוסק מהקריאה.

"קראנג, אוכל להצטרף אליך בעוד כמה רגעים לציד, אם תרצה. אני גם מאמין שבטוח יותר להסתובב כאן בזוגות" שירו אומר לחצי האורק, מסיט לרגע את מבטו מהקלף.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה