• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כוחם של אלפים - עץ משחק (PF2) [4/4]

נושא
יומן
מאקנה מקשיבה בשקט לראהאזיק מתלונן, ומחכה שהוא מסיים לפני שאומרת, "חמישה מטבעות לאפרוח. ואם עוד מילה אחת תצא מהבחור הזה המחיר יעלה לשישה מטבעות."
לראהאזיק קצת קשה לומר אם האפרוחים שהוא מסתכל עליהם כוללים זכרים ונקבות, בגילאים האלה אין יותר מדי הבדל בין המינים.

"אין לי בעיה לקנות את ששת האפרוחים במחיר הזה אם תעני לכמה שאלות שלנו." סיקיניק אומרת, מכיוון שמידע טוב תמיד שווה יותר ממטבעות זהב, ובלי לחכות לתשובה היא מפרטת את השאלות שלה, "שאלות כמו, מאיפה קיבלת את האפרוחים האלו ומה מיוחד בהם כל-כך? מישהו כבר קנה ממך אפרוחים כאלו ואיפה אפשר למצוא אותו במקרה ונרצה עוד? ואיך מטפלים באפרוחים האלו?"

הסוחרת נאנחת, אך מחליטה שעדיף לה לענות על השאלות של סיקיניק מאשר לאבד לקוחות פוטנציאליים. היא עונה קצר ולעניין: "אני קונה אותם מציידים שמוצאים אותם בג'ונגל. הם מיוחדים כי הם נדירים. קנו ממני אפרוחים, אבל אני ממש לא מתכוונת לחשוף פרטים על הלקוחות שלי. וכדי לטפל בהם, פשוט תנו להם גרגרים לאכול, ותדאגו שהם נשארים מחוממים ויבשים, במיוחד בתקופה הגשומה הזאת." היא עונה בטון חסר רגש אבל בבירור מנסה למהר את העסקה.

מאקנה מהרהרת בעניין לכמה רגעים, ואז אומרת "גם אם הייתי מספרת לכם את המידע שאתם רוצים, זה כנראה כבר מאוחר מדי - הטיפוסים שנוטים לקנות את התרנגולות הללו עושים זאת בדרך כלל בכדי להגיש אותן בארוחת הערב." היא מספרת לכם בניצוץ של כנות שאינו נפוץ בקרב סוחרים, בוודאי כשהייתה יכולה לסחוט מכם כסף. "ואם כבר מדברים, מה גורם לחבורת צעירים שכמוכם להתעניין כל כך בחיות הללו?"

"יש להן יכולות מיוחדות." סיקיניק עונה בכנות לשאלה כשהיא מספרת למוכרת מה גורם לה להתעניין באפרוחים, אך ברור לכולם שהיא מסתירה משהו.
לאחר שהיא מסיימת לדבר, סיקיניק מאבדת עניין במוכרת ומתקרבת לאפרוחים כדי לבחון אותם מקרוב, נותנת לאחרים הזדמנות לשאול את השאלות שיש להם לפני שהם ישלימו את העסקה.

"הנה, 30 מטבעות זהב טבין ותקילין." אומר ראהאזיק, עדיין אוחז בכלוב התרנגולות "ואם יהיה לך עוד אחד תגידי לנו ונשלם עליו טוב" הוא מניח 30 מטבעות על השולחן, לא מסיר את הידיים מהתרנגולות לרגע. "אני לוקח לפחות שתיים מהן, שיהיה ברור." הוא אומר לחבורה.

דיבוקו, שנותר מאחור לאורך כל הזמן הזה, משתופף קדימה ומחייך לציפורים הקטנות. 'כן, בטח, מה שתרצה'. אם לומר את האמת, עסקים הם לא הצד החזק של מתבגר שחי ביישוב קהילתי של דרואידים - אבל חיות הוא מבין.
הוא יורד על ברך אחת, ומתחיל להשמיע קולות ציוץ עדינים בעזרת הלשון שלו, כמעט בלתי נשמעים - מתיידד עם הגוזלים בזה אחר זה ומבטיח שלא יעלמו להם או יצאו לשוטט ברגע של סקרנות מבלי להודיע ל'אמא' הזמנית שלהם, דיבוקו.
Meta

מטיל Tame על כל אחד מהגוזלים. הם צריכים להצליח בהצלת רצון בד''ק 17 או שהאטיטיוד שלהם משתפר למשך דקה אחת. מאחר שדיבוקו יכול לעשות את זה תוך כדי הליכה, הוא יכול להמשיך ולנסות לשמר את ה'קשר' עם הציפורים תוך כדי הליכה.
בנוסף לכך, גלגול טבע כדי לגלות עליהם עוד פרטים במבט מקרוב
1+4=5 (כשלון קריטי)

מאקנה לוקחת את המטבעות ולא אומרת מילה נוספת, מביטה בכם בעוד אתם מתרחקים מהדוכן שלה עם התרנגולות.
דיבוקו מפעיל את קסמיו על האפרוחים, ונראה שהיצורים הקטנים מתחממים אליו במהירות ומצייצים בשמחה. מבחינתו של דיבוקו הם נראים מרוצים.

בזמן שאתם עוברים ליד הדוכן של הסוחר סיידו שוב, הוא מנופף אליך בחיוך. "אה, ידידי הצעיר, בוא הנה, בוא הנה! חשבתי על יצור מצויין שאני בטוח שתרצה לרכוש!" הוא מניח על הדוכן עציץ בו שתול צמח, אך במבט נוסף אתה מזהה שהצמח הוא יצור חי עם פרצוף וידיים. היצור נראה קצת מבולבל ולא בדיוק מבין איפה הוא. "זהו לשי, רוח טבעית בתוך גוף צמחי. הלשי הספציפי הזה מניב עלים בעלי סגולות... מעניינות, כאשר אתה מעשן אותם במקטורת." הוא מסביר בחיוך מסתורי.

META
כל מי שמטפל בתרנגולות מעבר לדיבוקו מוזמן לגלגל טבע

קאי לא מבינה יותר מידי בחיות, אבל היא שמעה דברים פה ושם על הרבה דברים. אבא שלה תמיד לימד אותה שידע הוא כוח, והיא תמיד אהבה לדעת דברים.
לעיתים זה סוד קמוס, לעיתים זה מידע על תרנוגלת מגוחכת.
META
ידע טרובדרוי =17 סה"כ

למרות שדיבוקו טוען שהכל בסדר עם האפרוחים, קאי מבחינה שהם בקושי זזים ורועדים בקופסה שלהם - הם כנראה קופאים מקור, וצריך לשמור עליהם חמים.

סיקיניק רואה המון דוכנים בשוק שתופסים את עיניה. המראות הצבעוניים הללו זרים לה, אך מרהיבים ומרתקים. היא רואה דוכנים שמוכרים מוצרים אלכימיים, שיקויים, מגילות, קמעות קסומים, ועוד דוכנים שנראה שמוכרים דברים יותר מפוקפקים. היא בטוחה שהיא יכולה לצאת למסע קניות קטן ולהצטייד בחפצים מעניינים.

קאי מפלפלת בעיניים אחרי שהיא רואה את ההתנהלות של דיבוקו עם האפרוחים. "אתה מנסה להרוג אותם?" היא שואלת בכעס מוסווה. ומושכת בד מאחר חברי הקבוצה. "הם קופאות מקור וצריך לשמור עליהן חמות, לא לקחת אותן בכלוב מבלי לדאוג להן."

"נשמע מעניין" עונה ראהאזיק. "כמה אתה רוצה על הלשי הזה?" הוא שואל אותו, מהמהם נעימה שקטה ונכון להתמקח קצת על הלשי הזה. זו הפעם הראשונה שהוא מנסה להתמקח, אמנם...
ראהאזיק מרוצה מזה שקאי פורשת את השמיכה על האפרוחים, אבל לו בעצמו אין הרבה מושג מה לעשות איתם. לזהות את החיות זה דבר אחד, אבל לדעת איך לטפל בהן זה שונה לגמרי.
טבע 10.

"אני טובה בדברים יקרים." עונה קאי תשובה מתחמקת, היא עצמה לא בטוחה איך היא יודעת על הדברים האלה משהו, אין שום סיכוי שאבא שלה אמר לה ללמוד את הנושא באחד השיעורים הפרטייים, אולי זה בגלל שהייתה תוכנית להבריח כאלה? היא לא בטוחה

"אני אשגיח על הגוזלים בינתיים", אומר ראהאזיק ולוקח את הכלוב, "צריך לשמור עליהם מגנבים." . הוא מסתכל על הגוזלים ולוחש להם "תהיו גוזלים טובים ושקטים, שלא יקחו אתכם", הוא אומר, מסתיר את הכלוב עם השמיכה מתחת לבגד.
meta
אמפתיה לחיות 20

"שני מטבעות זהב, בדיוק כמו התרנגולת." סיידו עונה. לאחר שאתה משלם, החיוך שלו מתרחב בהרבה. "טוב לעשות איתך עסקים, ידידי הצעיר! אנא, חזור שוב בעתיד." הוא מעביר לך את העציץ עם הצמח, שמביט בך במבט מבולבל - בוודאי תאלץ להסביר לו מה קורה בהמשך.

ראהאזיק עוזב אתכם לכמה דקות אל תוך השוק וחוזר עם צמח בעציץ, אך זהו לא צמח רגיל - יש לו פנים אנושיים. נראה שזהו סוג של לשי, רוח טבעית בתוך גוף צמחי. הוא לוקח יחד איתו את כלוב האפרוחים ומרגיע אותם, ולאט לאט הם נרדמים תחת חום השמיכה.
לאחר שעמדתם במשימתכם הראשונה בהצלחה, אתם עושים את דרככם חזרה אל כותלי בית הספר. אתם מגיעים חזרה בשעת צהריים מאוחרת, ומוצאים את אסי וחייברם יושבים מחוץ למעונות, מנצלים את יום החופש שלהם ואת ההפסקה הרגעית מהגשמים לשחק משחק לוח כלשהו עם חיילים מגולפים מעץ. חייברם לוקח דקה ארוכה לחשוב על המהלך שלו, מזיז את אחד החיילים ומחייך באכזריות. בתגובה, אסי פשוט מגחכת ומחווה בידה - הלחש שלה מזיז שניים מהחיילים בכוחות עצמם ומפיל את החייל של חייברם. "ניצחתי. שוב." אסי אומרת ומעבירה יד בשיערה. חייברם מגלגל עיניים, ואז מבחין בכם מתקרבים. "אה, הבשר הטרי שלנו חוזר! הצלחתם להציל לנו כמה אפרוחים?" הוא שואל.

"ישר כוח! בכנות, לא האמנתי שתצליחו, בשר חדש." חייברם מחייך. "ביסולה תגיע לכאן מאוחר יותר, תוכלו לשמור על התרנגולות בינתיים?"
"כל הכבוד, חברים! עשיתם עבודה מצויינת." אסי מצטרפת למחמאות. "מחר בבוקר תתחילו את המשימה השנייה שלכם - תהיו מוכנים עם הזריחה. הו, וסיקיניק, איילן חיפשה אותך מקודם - היא מחכה לך בחדר שלה."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה