• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
קארים מתחיל לנוע בחזרה למעלה, הוא מקווה למצוא אולי עוד קסם נוזלי או משהו שיכול להרוס את המקום הזה, אבל בשלב הזה הוא עולה בחזרה למעלה ובוחר בדלת הבאה. מקווה שוב לא להיתקל בצרות.

כשהוא פותח את הדלת, קארים מבחין בכמה מיכלים גדולים, מלאים בנוזל כלשהו. לא ברור מה מאוחסן בהם, אבל נראה שמדובר ביריעות של דבר בלתי מזוהה.
בצד השני של החדר, שוכבת דמות חסרת תנועה על מיטה גדולה. לרגע אחד קארים חושב שהיא מתה, אבל תנועה קלה של אחת מידיה מצביעה על כך שהיא רק ישנה.

OUT
מוזמן להטיל התגנבות אם אתה רוצה להתקרב לדמות, ותפיסה בשביל להבין מה יש במיכלים.

לזוועתו של קארים, הוא מבחין בכך שהחתיכות שצפות במיכלים הן... חתיכות עור של דמויי אדם.
לפי מה שהוא רואה, יש מספיק עור בכל המיכלים למספר 'חליפות'. לא ברור למה מרקידי העצמות מחזיקים עור בצורה הזאת.

קארים פונה אל הדלת האחרונה, מתכוון לפתוח אותה לפני שהוא שומע קולות דיבור מבפנים. כנראה שלכאן נכנסו מרקדי העצמות.
"אנחנו לא... בזמן הקרוב. הם עקשנים, אני אומ... נוסיף אות... -בא שלנו", זה מה שקארים מבין מחלקי המשפט שהוא שומע.
"הקיס... שעדיין לא, צרי... -חכות למלחמה הקר... ולהפנות... ביבשת" עונה קול נוסף, צורמני בהרבה.
"שיזד... הקיסר. -רק מעכב או... כשצ... -עבוד על המטר... הרציני..." אומר קול שלישי.
"תכבד את הקיס... הוא היחי... שמעוניין לעז... לנו, אנחנו חייבים לו הר..." עונה לו הקול הראשון.
"עוד מעט נס... את מה שבאנו בשבי... . עזראאול יסי... לנוח ונוכ... לזוז".

ארגנקונאן מניד בראשו למשמע מילותיו של סיאון.
"אולי, אבל לא הייתי מאחל לך לנסות לחזור לאימפריה בידיים ריקות" הוא אומר, מניף את חרבו בשתי ידיו.
מאחוריו, על ספינת הפיראטים, מתקדמים שלושה לוחמים מגודלים, אחוזים קלשונים ורשתות. שניים מהם מתקרבים לאח סיאון, מכים בו בקלשוניהם בעוצמה ואחד מהם אף מנסה למסמר אותו למקומו, נועץ את הקלשון דרך רגלו של סיאון.
השלישי מתקרב אל קפטן הספינה הדוברייני, משליך עליו את רשתו במטרה לתפוס אותו אך מפספס.

ארגנקונאן פונה אל נואל, מהנהן אליו. ברקים מתחילים להבזיק על פני חרבו, מאירים את פניו באור כחול.
"נשק מקולל, שחושל על ידי אלפים ארורים. אבל הוא עושה את העבודה בסופו של דבר" הוא אומר, מניף את חרבו בקשת לעבר הנול, משסע את חזהו.

לפתע מגיח מאחורי חלק מהמטען נער כבן 16, מחזיק בידיו שני גרזנים. הוא צועק בקול ניחר "יא בלאגו לודארי! הצייד האדום לא צועד לבדו!" בעודו עומד על הארגזים, מתכונן להתנפל על הפיראטים.

META
מתגושש 1:
קלשון נגד סיאון, 24 נגד דרג"ש. בפגיעה 12 נזק וסיאון מסומן עד סוף תורו הבא של המתגושש.

מתגושש 2:
מכה ממסמרת נגד סיאון, 28 נגד דרג"ש. בפגיעה 10 נזק וסיאון מסומן, נטוע וסופג 5 נזק מתמשך (הצלה לסיום כל ההשפעות). המתגושש לא יכול לתקוף באמצעות הקלשון כל עוד סיאון נטוע.

ארגנקונאן:
חרב אדירה נגד נואל, 27 נגד דרג"ש. בפגיעה 16 נזק ו5 נזק ברק.

תור סיאון וויז'ינר.

IN
"קדימה ילד! האלים נתנו לנו רוח לחימה ואמונה!" מעודד את הנער האח סיאון, שראה אותו כבר. הוא מנתק את הקלשון ממקומו, ומכה בלוחם שמולו באלת הקרב שלו, מסתכל סביב בחיפוש אחר עמדה טובה להגיע אליה, מבין שכמות האויבים לא תאפשר לו עמדות רבות כאלו- מה שמאתגר את סגנון הלחימה הרגיל שלו.

META
תחילת תור
האח סיאון סופג 5 נזק מתמשך.
פעולה משנית- שליפת נשק
סיאון שולף את אלת הקרב שלו.
פעולה רגילה- כבלי המרדף
כנגד פיראט מתגושש 1 (שאינו האחד שמסמן אותי)
התקפה: 14+11-2=23 נגד דרג"ש.
פגיעה: 1+3+5=9 נזק ואם הפיראט לא יסיים את תורו בסמוך אליי, האח סיאון יכול לפסוע 4 משבצות כפעולה חופשית כל עוד הוא מסיים את הפסיעה קרוב יותר אליו.
פעולה משנית- צעד האמונה
עד שהעמידה מסתיימת, כאשר האח סיאון מתחיל את תורו הוא יכול לפסוע משבצת אחת כפעולה חופשית. תנועה זו לא יכולה להרחיק אותו ממטרת נדר האיבה שלו.
סיום תור
לאח סיאון יש תוסף 2+ לגלגולי הצלה כנגד השפעות שמאטות, מחלישות או נוטעות.
הצלה כנגד נטוע ונזק מתמשך: 8+2=10. הצלחה.
35/61 נק"פ.
אם פיראט מתגושש 1 לא מסיים את תורו בסמוך לסיאון, האח סיאון יכול לפסוע 4 משבצות כפעולה חופשית כל עוד הוא מסיים את הפסיעה קרוב יותר אליו.
עמידת צעד האמונה: כאשר האח סיאון מתחיל את תורו הוא יכול לפסוע משבצת אחת כפעולה חופשית. תנועה זו לא יכולה להרחיק אותו ממטרת נדר האיבה שלו

כוחות מנוצלים: צעד האמונה

קארים לא בטוח בשלב הזה מה יותר אירוני, שמרקידי העצמות אולי בוגדים באימרפיה, או שגם אם הוא היה מסוגל להגיד את זה לאבא שלו כאן ועכשיו, הוא לא היה מאמין לו, וכנראה מוריד לו את הראש.
זה השלב שקארים כועס שהוא לבדו, אבל... אין לו ברירה, הוא יצטרך להאמין באור, ולקוות שהוא יוכל לבצע את המשימה לבדו. הוא נושם עמוק ופותח את הדלת, אם קצת מזל... הוא יוכל לנצח את הקרב הזה מבלי להרים נשק.

כשקארים פותח את הדלת, הדבר הראשון שהוא מבחים בו הוא מעין מסגרת שחורה גדולה, שמגיעה מרצפת החדר, הגדול למדי, עד לתקרה. המסגרת צמודה לקיר החיצוני של החדר, ובמרחק מה ממנה מסודרים כיסאות ושולחנות לצד אח מבוערת.
ליד אחד השולחנות הקרובים לדלת יושבים שני אנשים ואלף, ולצידם עומד מעין גולם מתכת גדול. מול שלושתם מונחות שלוש מסיכות עצם שונות, והדבר מפתיע את קארים - זו הפעם הראשונה שהוא רואה מרקידי עצמות ללא המסיכות שלהם.

השלושה מביטים בקארים ברגע שהוא פותח את הדלת, ונראים מופתעים למדי. אחד מהם מניף את ידו וגולם המתכת מתחיל להתקדם לעבר קארים, נצבע באדום בעודו עושה זאת.

"זה נגמר" אומר קארים. הקל שלו נשמע סמכותי וברור. "האימרפיה יודעת על הבגידה שלכם, בעוד אנחנו מדברים כוהני האימרפיה מנקים את המרתף מאוסף הגופות שלכם, ספינות של הלגיון עוגנות במפרצים של האי ומתמלאים בחיילים, החבר הישנוני שלכם בחדר ליד כבר נלכד, השומרים בכניסה פורקו ועולים באש בעוד אנחנו מדברים, ומרקידי עצמות נוספים ברחבי האימפריה נעצרים ו/או מוצאים להורג." הוא מדבר כמו הקצין שהיה בעודו מדבר עובדות ממוצאות. "אין כל תועלת במאבק, אם לא תיכענו מיד", קארים אומר ומצביע על הגולם "ותשביתו את מכונות המלחמה שלכם, מה שמצפה לכם זה מוות בקרב או הוצאה להורג אחרי שישבו אתכם, הדבר היחידי שמפריד בינכם לבין האינקוזיציורים של גנרל חליפה זה אני." הוא מנסה לגרום למילים להשימע כבדות יותר. "תשתפו פעולה והדבר הגרוע ביותר שמצפה לכם הוא הגלייה לאיים חסרי האל האלו." הוא מציע את הגזר.
META
בלאף 12+14=26 סה"כ

הגולם נעצר כשמרקיד העצמות ששולט בו מוריד את ידו, והצבע האדום אוזל ממנו.
"האימפריה, אתה אומר?" שואל חברו, מטה את ראשו בבלבול מעושה.
"אתה חושב שלא שמנו אמצעי התרעה על האי הזה? היינו יודעים אם הם באמת באים" מוסיף מרקיד העצמות השלישי, מגחך. הם מחזירים את מבטם למרקיד העצמות שעוד לא פצה את פיו, מחכים שידבר.
לאחר כמה דקות, חיוך דק נמתח על פניו של מרקיד העצמות.
"לפחות היית צריך לנסות להיראות כמו מישהו אחר, קארים איבן חליפה. אתה חושב שאנחנו לא יודעים איך אתה נראה? במיוחד אחרי שבכל האימפריה נתלו כרזות מבוקש שלך? יש לך חוצפה ואומץ לעלות לאי הזה, במיוחד אחרי מה שקרה במצודה על גבול מאלטרה. לא הרבה הרגו מרקיד עצמות ונמלטו בלי עונש" הוא אומר.
"מתוך כבוד לאומץ שלך, אני אתן לך בדיוק 5 דקות של יתרון לפני שנתחיל לרדוף אחריך. כדאי שתנצל אותן בחוכמה".

"ואתם באמת חושבים שהאימרפיה לא מסוגלת להתמודד עם אמצעי ההתרעה שלכם?" שואל קארים ." אני פה, ולא צריך להיות סוכן של האימפריה כדי לדעת שלא ציפתם שאגיע לפה, קל וחומר הייתם משאירים הגנה או לפחות לא משארים את כל הדברים שלכם חסרי הגנה." הוא מניד בראשו. "אני תמיד הייתי סוכן של האימפריה באיים האלה, נראה לכם שאבא שלי לא היה מסכן את הבן שלו במטרה להערים עליכם? לגלות את הסוד שלכם? לעצור אתכם קודם?" הוא שואל בתחקור, "כל דבר שעשיתי עד כה, עשיתי בפקודת אבי, גם המעצר שלי וגם הפציעה שלו, הכל כדי לגרום לכם להתעלם מהבן הנאמן של הגנרל, אני חוקר אתכם מהיום שבו הוכרזתי כעריק, ובכל פעם ש"התנגשתי" באימפריה, הייתי שם כדי לדווח על מה שגילתי." קארים משקר במצח נחושה, אבל הוא מנסה לנצל את העובדות לטובתו. "כל האימפריה כל כך עסוקה בלחשוב שאני בוגד שמשתף פעולה עם המורדים ועם האיים, שאף אחד מכם לא היה בכלל חושד שצריך להסתיר ממני את דברי הבגדיה שלכם." הוא מחייך. "זה השלב שדברים מתחילים להסתדר לכם בראש, אתם מבינים שהרגתי את מרקיד העצמות כדי שהאימרפיה תוכל לבדוק את התגובה שלכם, אבל הייתי צריך שיח עם אבא שלי מבלי שאף אחד יוכל לדעת מה היה שם, אז ביימתי את ההתקפה על המצודה. אתם באמת חושבים שהייתי מסוגל לברוח לבד ממשמר הכבוד של גנרל חליפה כשני לא חמוש ובתא מעצר? איך נראה לכם נגרם הפיצוץ שאפשר לי לסגת אם לא בערת עבודה מבפנים? אלוהים אדירים אתם באמת חושבים שחבורת לא יצולחים יכולה הייתה לגנוב ספינת קרב של האימפריה ולהביא אותה לאיים בלי עזרה מבפנים???" קארים אומר ומתחיל לצחוק, "חמש דקות?" הוא שואל, "בעוד חמש דקות אתם תהיו חסרי ידיים ובאזיקים אם אני לא אדאג לשלוח את האות. אספקת הקסם הנוזלי שלכם ממוקשת, ואם יהיה צורך לפוצץ את המקום הזה על כל יושביו כדי לקבור אתכם זה מה שיקרה."

קארים מניד בראשו. "ניצחו אתכם, שיחקתם את המשחק טוב אבל מעולם לא היה לכם סיכוי אמיתי, תסיימו את זה בכבוד בבקשה, אתם מעל לחבורת טיפשים שלא יודעת להבין מתי הם הפסידו."

שני מרקידי העצמות נראים לא בטוחים בעצמם לרגע, וקארים מחייך לעצמו בסיפוק כשהוא רואה את הספק. פעם נוספת, הוא הצליח.
ואז מרקיד העצמות השלישי פותח את פיו.
"אני יכול לחוש דם, אתה יודע? לשלוט בו, לתמרן אותו, וכשהוא נמצא בגוף של אחרים - להרגיש אותו. אני מרגיש את פעימות הלב שלך מאיצות כשאתה משקר" הוא אומר, נשמע מעט... מאוכזב.
"גם אם נשחק את המשחק הקטן שלך, ונניח שהאימפריה בחוץ. אם באמת היית חוקר אותנו כמו שאתה טוען שעשית, היית יודע שכניעה היא לא מוצא קביל בשבילנו. מה עוצר אותנו מלהרוג אותך כ'נקמה אחרונה', אם החיים שלנו לא משנים לנו?". הוא מסמן לגולם לחזור אליו ולהרים אותו, חושף שרגליו משותקות.
"חיינו ניתנו לנו במתנה על ידי הזוכר, שליט שעון החול הנצחי. חיינו זמניים עד שהוא יגאל אותנו, ולכן מותנו לא משנה דבר" ממשיך מרקיד העצמות, מתקרב אל קארים בעזרת הגולם.

קארים מוציא את פח הקסם הנוזלי. "העובדה שיש לכם רק מה להפסיד?" הוא שואל. "אני רואה שאתה אמיץ ומוכן להקריב את עצמך ולמות למען המטרה. ואני רואה ששני החברים שלך מעדיפים לחיות." הוא עונה. "עקרונת הם דבר נפלא, ואנשים דגולים מוכנים למות בשבילם, אני ואנשים פרקטים מעדיפים לחיות. אז קדימה, רוצה לרקוד ולראות איך זה יתקדם? אני מוכן, האימפריה מוכנה, יש לי תחושה שהחברים שלך..." הוא נועץ מבט בשנים האחרים שפקפקו בעצמם. "פחות."

"הם קצת מבולבלים, זה הכל. הם עוד לא חזו באמת המלאה, הנפלאה. היום הזה קרוב, ולכן אין להם ממה לחשוש. כמובן שאני אומר שאתה משקר, ולכן בכל מקרה אנחנו בטוחים" אומר מרקיד העצמות, מפנה את מבטו לעבר חבריו. השניים מהדקים את לסתותיהם ומהנהנים, קמים ממקומם.
"מיכל קסם כזה... מה אתה מתכוון בדיוק לעשות איתו? אם אתה לא מתכוון להשתמש בו, אשמח לקבל אותו בחזרה" אומר קול רביעי. מאחורי קארים, במסדרון, עומדת הדמות הישנה. זו אישה בעלת שיער קצר, שנראה שהעור שלה תלוי עליה די במעוקם.
"אני מציעה לך לקחת את ההצעה של איזמונדאל, לפני שנתחרט עליה" היא אומרת.

"או שכולנו ננסה להסתכל על דברים באור חדש." אומר קארים ומתעל את הקסם הנוזלי. הוא מתחיל לשאוג ב2 קולות בעוד אור בוהק מופץ ממנו בעוצמה, וקולו של העולל בוקע מפיו כשגולת האור נוצרת בידיו. "סורו מפני אורו של העולל, סורו מפני מגינם של החלשים ומדוכאים, סורו מפני שליחו קארים איבן-אל אחד."
ואור יכה בכופרים, וישלח את המדכאים לדרכם
ואלו אשר יעמדו בפניו יכרעו ברך, פן יאבדו עיניהם
ולא יכולו לעמוד בתהילת העולל
וידעו ביום ההוא כי האלים לא זנחו את בני התמותה
ויפלו על פניהם באימה ורעד, שכן עינים להם ולא יראו עוד את השחר.

שמש זעירה נוצרת בידיו של קארים, גדלה וגדלה עד שהיא מאיימת לשרוף את כל המבנה הזה, ואורה יטהר את המוות, עד אחרון המתים.
META
משתמש בקסם הנוזלי ומשתמש בכוח "גולה צורבת"
התקפה נגד קשיחות
התקפה ראשנה: 16
התקפה שנייה 23
התקפה שלישית 28
התקפה רביעית 26

בפגיעה 6+13=19 נזק קורן. והמטרה עיוורת (הצלה לסיום)
בפסוס חצי נזק, והמטרה עיוורת עד לסוף התור הבא שלי.

רגע לפני שהוא מתחיל לתעל את הקסם מרקידי העצמות נזעקים, מנסים לעצור אותו לפני שהכדור שבידו מתפוצץ בהבזק מסמא עיניים, חזק בהרבה מהרגיל.
שני מרקידי העצמות הזוטרים יותר מגששים קדימה בעיוורון, מנסים להבין איפה קארים נמצא. גם מרקידת העצמות שמאחוריו כורעת בכאב במסדרון, אוחזת בראשה.
לעומתם, לא נראה שההתקפה השפיעה על מרקיד העצמות הנכה. הוא ממצמץ מספר פעמים בעיניו ואז מכווץ אותן בכעס לעבר קארים.
"אני חושב שתהיה תוספת נאה לכוחותינו. אולי אפילו תהיה נגוע מוות" הוא מסנן, ואז מכווץ את ידיו לטפרים בכיוון המסדרון.
קארים שומע קול שנשמע כמו בעבוע חזק, כאילו כמות גדולה של נוזל עומדת להשתחרר, ואז הוא נזכר בבריכת הדם שבאחד החדרים הראשונים.

קארים עובר את הדלת ומתחיל לרוץ, עוקף את מרקידת העצמות במסדרון ומגיע לדלת הראשית. נראה שההדף מהפיצוץ הגיע גם לכאן, כי שני השלדים שוכבים בערימת עצמות מחוץ לדלת.

מאחורי קארים פורץ נהר של דם, מתקדם לכיוונו במהירות מאיימת. מלפנים מתקרבים זומבים ושלדים נושאי קשתות, מכוונים אותן על הזד. קארים מבין שאין לו זמן לבזבז - הוא חייב לעוף מהמקום הזה, כמה שיותר מהר.

OUT
אתגר מיומנות! גלגל בדיקות אקרובטיקה או אתלטיקה על מנת להתחמק מהחצים ולרוץ מהר יותר, ובדיקות תפיסה ודת על מנת "לחוש" את הדם מאחוריך ולהתחמק ממנו. עליך להצליח בחמישה סיבובים בשביל לברוח, ובכל סיבוב האויב יטיל בדיקה משלו בשביל לנסות להכשיל אותך. שלושה כשלונות ואתה מפסיד באתגר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה