• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
קארים מצליח, בקושי רב, להיזכר באגדה עתיקה ששמע פעם באיים. האגדה דיברה על הנביא הראשון של אלי החיים באיים, שהיה מוקף כולו בהילה קדושה. האגדה סיפרה על כך שהצליח להקים שבט מאסופת מנודים, שודדים ואנשים בודדים. האגדה לא הזכירה את השבט שהוקם בזכות הנביא, ורבים פקפקו באמינותה.

"מה מחפש העולל במקום הזה? האלים נטשו את אנשיי כבר מזמן, הותירו פתח למחללי הקודש להגיע לכאן" אומר הקול, ומול עיניו של קארים מתגשמת דמות ערפילית מהאוויר. הדמות נראית כמו רוח רפאים, אבל לא בדיוק - היא פחות עכורה,וזוהרת באור לבן.
הדמות הערפילית לובשת צורה של אדם צנום, אדרת פרווה דובריינית על כתפיו. שערו הארוך מתנופף ברוח לא קיימת, ופניו חסרות את הצלקות הנפוצות כל כך אצל לוחמים. על ראשו הוא חובש נזר מוזהב ודק, שבמרכזו אבן ספיר בודדת.
"לשם מה באת לכאן, קארים בנו של אף אחד? באת לשדוד את קברי? להוסיף את נשמתי לצבאות המתים?"

באתי כי אני רוצה לכפר על המעשים שלי, ובשביל זה אני צריך לאחד מחדש את השבטים. הוא מתקשר, הם הבית שלי, האנשים שם הם העם שלי, ואני פשעתי וחטאתי נגדם. הוא פותח את המחשבות שלו בפני הבבואה, כמעט מנסה לתת לה לראות את הזכרונות והעבר שלו. העולל נתן לי את ברכתו לעשות זאת, ואת כוחו.

META
האח סיאון מדמם.
IN
האח סיאון נחתך על ידי החנית, אבל זה לא מעניין את האח סיאון, שרואה את המטרה. הוא נע בזריזות בין שלושת הלוחמים שמאגפים אותו, ואז מניף את הסמל הקדוש שלו, ואור בוהק מסנוור את עיניהם, כאשר האח סיאון נעלם כלא היה. כאשר הוא מופיע, הוא רחוק מהם, נע במהירות על טבעית וקדושה, ורץ לכיוון הקרס האחרון, עומד בין ארגזי צידה נמוכים, ורק מחכה לנתק את הקרס במהירות מן הספינה.

מבטו מסתכל אל עבר נואל והקרב שלו כנגד מנהיג האויבים, וסיאון רק מחכה לראות את דמו של החוטא נשפך- גם אם הוא לא בטוח שהנשק שלו יעשה זאת.

META
פעולה חופשית- צעד האמונה
האח סיאון פוסע בתחילת תורו ל-G38.
פעולת תנועה- זוהר מסיח דעת
האח סיאון נעשה בלתי נראה ונע את מהירותו ל-E32, ובסוף התנועה הוא חוזר להיות נראה.
פעולת תנועה- תנועה
האח סיאון נע ל-D28 (משבצת מטען, תוואי שטח קשה).
פעולה משנית- נדר איבה
כנגד ארגנקונאן.
30/61 נק"פ, מדמם.
נדר האיבה: ארגנקונאן.
צעד האמונה (עמידה): כאשר האח סיאון מתחיל את תורו הוא יכול לפסוע משבצת אחת כפעולה חופשית. תנועה זו לא יכולה להרחיק אותו ממטרת נדר האיבה שלו.

כוחות התקלות מנוצלים: זוהר מסיח דעת, מרגל מתגנב.
כוחות יומיים מנוצלים: מגפיים של תנועה זריזה- יומי, צעד האמונה.
נקודת פעולה מנוצלת.

העולל הוא אולי היחיד. תמיד היה קשה לו עם שפיכות דמים, אבל האחרים... הם נהיו מרוחקים. האיים נמצאים בצרה שקשה לי להאמין שהעולל לבדו יוכל להציל אותם ממנה אומר הקול, וקארים מרגיש איך השליטה בגופו שבה אליו.
אתה אדם כנה, זאת אומר. האיים לא אוחדו מאז הצאצא האחרון שלי, אבל יש לך את ברכתי במאמץ זה הוא ממשיך.

"אני מחפש את הכתר כדי לאחד אותם." אומר קארים בקול, "האם תוכל לעזור לי? נראה שאתה מסוגל להרחיק את המתים של מרקידי העצמות מהמקום הזה, אני מפחד לחשוב מה הם יעשו אם הם ימצאו את הכתר."

אתה מתכוון לנזר שלי? הוא שואל, מצביע על הנזר הדק שהוא חובש.
לפחות הוא היה שלי, פעם. הפכו אותו לכתר שעובר בירושה, ובפעם האחרונה שתפקדתי כשומר של אנשיי הוא היה מונח בקברו של מאחד האיים הראשון והאחרון, במרכז האי הזה. אני חושש שהם עלולים לשים את ידיהם עליו תוך זמן קצר, אם הם לא עשו זאת עד עכשיו.

קארים מהנהן, "זה החשש שלי." הוא אומר, "האם תוכל לסייע לי להשיג אותו? נראה שאתה מצליח לגרש את האלמתים, קיוותי שאני לבדי אוכל לבצע את המשימה הזו, אבל נראה שאני לומד מחדש עד כמה אני מוגבל ומה החסרונות שלי." הוא עונה.

אוכל לקנות לך זמן קצר בלבד, ולא אוכל לגרש לחלוטין את התועבות שטורדות את מנוחת המתים. נוכחותם בעולם הזה מחוזקת ביותר מכוח הרצון שלהם. רק הקבר הזה מחזיק מספיק מנוכחותי בשביל להרחיק אותם לחלוטין משטחו הוא אומר, מרים את עיניו לתקרת הקבר.
קרב אחרון, הא? לא הייתי לוחם בחיי, לפחות לא במובן המקובל. אבל אם אצליח לסייע במעשה אחד אחרון - הכל היה שווה את זה. לא אנטוש את אנשיי, גם לא אחרי מאות שנים.

ויז'ינר מהנהן בהערכה כשהוא רואה מה נואל עושה. זה כנראה יציל להם את החיים. הוא בועט בקרס שמולו, מתגלגל לשפת הספינה, וצועק פקודה במלטריאנית כדי לסמן לנער אוחז-הגרזינים לחקות אותו
meta
פעולה רגילה - לנתק קרס
פעולה משנית - צעד ממריץ, פוסע משבצת אחת ומרפא 11 נק"פ, חזרה למלא
פעולת תנועה - מורה לנער המלטריאני להתקרב לD27, הוא סופג מזדמנת מהחובל שסמוך אליו.

החובלים ממשיכים להחליף מהלומות עם יריביהם בכל רחבי הסיפון, ואחד מהם מצליח לערוף את ראשו של אחד המלחים הדובריינים,
דבר שגורר את חברו לתקוף אותו באלימות בכדי לגרום לו לשלם על מה שעשה.
החובל הסמוך לנער המאלטריאני מנסה לפגוע בו כשהוא זז לצידו, אך מתיז שבבי עץ כשחרבו פוגשת את הסיפון. חובל נוסף מתרומם מהמקום בו הוא שרוע על הסיפון ומתקדם אל נואל, נחוש למצוא את ההזדמנות לנקום בו.
אחד הסגנים הקרובים לויז'ינר מנסה לפגוע במאלטריאני, מזהה את הסכנה שהאיש וקשתו מציבים לחבריו, אך הזקן מסיט אותה בקלות בקשתו.
שאר החובלים מתאמצים לפגוע בקולו ונודרה, אך רק האחרון סופג שריטה שטחית למדי שגורמת לו לחשוף שיניים בחיוך מלגלג.
META
חובל 3:
סימיטר נגד ויז'ינר - 16 נגד דרג"ש, פספוס.

תור נואל.

לא תוכל לשאת אותי, לצערי. אני מעוגן למקום הזה, ואם כוחות התועבה שהשתלטו על האי שלי יסולקו או יוחלשו אוכל לנוע בו בחופשיות. כרגע אני כבול לכאן הוא אומר במלנכוליות, בוהה במרחק.
לא ראיתי את הים כבר חודשים. אף דוברייני לא יכול להתכחש למשיכה שהים מייצר אצלו, גם אחרי המוות.

"אני מבין." אומר קארים בצער.
"אני מקווה שאוכל לחזור ולשחרר אותך מכאן, הקרבת יותר מידי בשביל האייים מכדי להישאר פה לבד ולא להמשיך הלאה. הלוואי והעולל יזהר עליך עוד פעם." הוא אומר ופונה לצאת. "אחל לי בהצלחה, אני מקווה שניפגש שוב בצד השני." הוא אומר ויוצא, מתעד לעבר המקום בו הכתר אמור להיות.

נואל נוהם, מתעלם מהכאב. הוא התכוון לתקוף את מטילי החניתות- אבל חרבו המחשמלת של ארגנקונאן תפסה את תשומת לבו. "אתה רוצה לרקוד?" הוא שואל, חושף שיניים. "כדי לרקוד צריך לזוז גם אחורה, כן?" הוא מתנפל על הפיראט, מכה אחר מכה, חבטה אחר חבטה, הוא מנצל כל הזדמנות שיש לו. כל רגע של חוסר תשומת לב.
"תנתק ת'קרס כבר, בן מחצית!" הוא שואג בין מכה למכה אל ארסטוביץ', שומר את הכוח האמיתי שלו למכה עוצמתית.
META
נואל מדמם.
פעולה משנית: בלתי ניתן לעצירה- 10 נק"פ זמני.
פעולה רגילה- Bedeviling Assault על ארגנקונאן. 22 נגד דרג"ש. בפגיעה 13 נזק. בלי קשר לאם פגע או פספס- הוא מסומן, ופעם בסיבוב כשבן ברית פוגע בו עםם התקפת קפא"פ, נואל יכול לבצע התקפת קפא"פ בסיסית עם יתרון קרבי נגד ארגנקונאן כפעולה חופשית.
נקודת פעולה- הכנת פעולה. לכשינתקו את הקרס האחרון.

הנביא מניף את ידו לאות פרידה, נעלם מעיני קארים. הזד לא מרגיש שינוי כשהוא עולה במדרגות, אבל ברגע שהוא יוצא מאזור אחוזת הקבר הוא מבחין שהאלמתים מתרחקים ממנו, כאילו מפנים לו נתיב. כשקארים הולך לעבר מרכז האי, איפה שככל הנראה הכתר נמצא והמקום ממנו בקעו ההבזקים שראה קודם לכן, הוא רואה דמות ערטילאית שמגרשת את האלמתים העקשניים יותר. הנביא שומר על הבטחתו.

לאחר זמן מה קארים מטפס אל העיר העליונה, היכן שהארמון ומרכזי השלטון שכנו. הוא מבחין בהיעדר שמירה על החורבות החיצוניות, מסיבה לא ברורה, בזמן שהוא מתקרב אל הריסות היכל היארלים הגדול.
קארים שומע קולות עמומים אך לא רואה עדיין דבר, שוקל האם עליו להסתכן בחשיפה ולנסות להציץ.

OUT
גלגל לי התגנבות במידה ואתה מנסה להציץ ותפיסה בשביל לשמוע מה נאמר.

מטח כידונים מגיע בעקבות צעקתו של נואל, כשמטילי הכידונים מרכזים את מאמציהם במטרות הקרובות אל הקרס האחרון. כל הכידונים מפספסים את מטרותיהם, ננעצים בסיפון, מלבד אחד שפוגע באח סיאון בקול חבטה מחליא.
שניים מהפיראטים מסתערים לעבר הנזיר, אחד מהם כמעט מחליק על הסיפון בעשותו כן, מפספס את האח סיאון, בעוד חברו נועץ את חרבו בידו של הנזיר, מוסיף לפצעיו הקיימים.

ארסטביץ' מנופף הידו לנואל ואז מביט בנער, שמהנהן גם הוא בחזרה ומנחית את אחד מגרזניו על החבל האחרון, מבתק אותו בקול קריעה חד. שתי הספינות מתחילות להתרחק זו מזו בגלל הזרמים, משאירות לפיראטים זמן קצר לניסיון ההשתלטות שלהם.
מטיל כידונים אחד נופל מהמגדל עליו הוא עומד מחיציו של ארסטביץ', ופיראט נוסף מובס בידי אחד המלחים הנותרים. המלח השני נע לעבר אחד החובלים, מאגף אותו עם נואל ומותיר בו שריטה מדממת.

בעוד נודרה ממשיך להחליף מהלומות עם החובל שמולו, קולו מחייך חיוך אדום מדם לעבר נואל. שמח על הפרצה שהלה הותיר לו כנגד ארגנקונאן. מכת להב מעוקל אחת היא כל מה שנדרש בשביל להסב את תשומת ליבו של האורק לקולו ולהותיר אותו פתוח בפני נואל.
בינתיים, קפטן הספינה נע בין שני הפיראטים המגודלים שמקיפים אותו, מנצל את המרווח שנפתח בין הספינות בכדי לדחוף את אחד מהם למים ולהיות מוכן לסכל את עלייתו מחדש. חברו מכה בדוברייני בכוח, גורם לנשימה להיעתק מראותיו, מקווה לאפשר למתגושש נוסף לקפוץ בין המרווח. המתגושש אכן מנסה, אבל נופל בקול שכשוך רם למים.

ארגנקונאן, שנראה עצבני לראשונה בקרב, מניף את חרבו המאיימת לעבר קולו, מפיל אותו לרצפה במכה ניצחת וכמעט גורם לו לאבד את הכרתו. הוא כבר לא מביט בהם ברחמים, כאילו הוא מצטער על מעשיו, והבעת פניו מביעה שני דברים - ריכוז ונחישות.

META
מטיל כידונים 3:
כידון נגד האח סיאון - 12 נגד דרג"ש, פספוס.

מטיל כידונים 4:
כידון נגד האח סיאון - 1 טבעי נגד דרג"ש, פספוס.

מטיל כידונים 8:
כידון נגד האח סיאון - 25 נגד דרג"ש, בפגיעה 5 נזק.

פיראט 3:
חרב נגד האח סיאון - 15 נגד דרג"ש, פספוס.

פיראט 6:
חרב נגד האח סיאון - 25 נגד דרג"ש, בפגיעה 5 נזק.

תור האח סיאון וויז'ינר.

נואל נאחז בגדר הספינה, מלופף את רגליו סביבה כדי לשמור על יציבותו כשהוא מכה בכל כוחו בספינת הפיראטים ברגע שהקרסים מתנתקים, מנסה לגרום לה להתהפך.

META
תגובה מיידית: כשהקרס האחרון מנותק, נואל תוקף את הספינה ומעיף אותה לאחור. 19 באתלטיקה. הספינה היריבה נדחפת 2 משבצות נוספות מעבר לכמות המשבצות שהיא מתרחקת מהספינה ברגיל.

לא נותר הרבה מההיכל החרב - שער אבן גדול, שמוביל לאמפיתאטרון רחב ידיים, שככל הנראה נועד להכיל את נציגי האיים הרבים. בקצה ההיכל מוצב כס אבן גדול, מכוסה טחב והרוס בחלקו, שעליו יושב אדם עטוי בגלימות ומסיכת עצם. מרקיד עצמות.
קארים מבחין בחפץ שהוא מחזיק בידו - כתר מתכת גדול, שמזכיר בצורתו את הנזר שחבש הנביא. ככל הנראה עברו עליו שינויים במהלך השנים, ככל ששבט הדולפין התחזק.
הכתר משחרר הבזק סגול חזק, אותו לוכד מרקד העצמות במכשיר קטן שהוא מחזיק בידו. כתפיו שחוחות והוא מניח את המכשיר לצידו בעייפות.
את הכס מקיפים מספר שלדים וזומבים, ולצידו של מרקיד העצמות עומד לוחם עטוי שריון מכוסה רונות, שאניצי עשן יוצאים ממנו.
לא נראה שהם הבחינו בינתיים בקארים, אבל לא ייקח זמן רב עד שאחד מהם ירים את עיניו.

חזרה