• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
קארים מנסה לפתוח את הדלת וכמעט שובר את גבו מהמאמץ, וגם דרך החלון הוא לא מגלה הצלחה רבה. לאחר זמן מה הוא שומע צעדים מתקרבים, והם לא נשמעים כמו אלו של שלד.
כשקארים רץ להתחבא בין השברים, הוא מגלה מי מתקרב - שלוש דמויות שמשוחחות ביניהן בשקט, עטויות גלימות סגולות ומסכות שלדיות.
מרקדי עצמות. באיים.

"מה אתה מציע בדיוק?" שואל אחד היארלים, והשני ממהר להוסיף "ומה אתה רוצה? אנשים? בסיס? תעמולה?".

הנער מהנהן ולופת את גרזני הקרב שלו.
"זה בדיוק מה שבאתי לעשות - לא לשבת על התחת ולהסתתר" הוא אומר.

כשהפיראטים מדברים, ויז'ינר חושב שהוא מבחין במשהו קצת מוזר. המבטא שלהם בעייתי ומזכיר לו את תושבי המושבות המהגרים שהגיעו מהמערב, ומשהו בהתנהגות שלהם פשוט נראה לו חשוד.

קארים נושם עמוק לכמה רגעים ומחדש את הכוחות שלו. כרגע הוא מחכה, ממתין לראות מה קורה בשטח ואיך דברים יתקדמו, הוא ינוע מעט לאחור כדי לחפש מחסה לתצפת ממנו, בתקווה שאיש לא יבחין

עריכה אחרונה:
ויז'ינר מזדעף למשמע דבריהם הבוטים ''אתה מזלזל בכוח העם המלטריאני, בתור אדם שמרוויח את מחייתו מלהיות יתוש על אוזנו המחודדת של האויב ומצפה להרוויח יותר מאשר חבטה מוחצת מלמעלה. כוחנו נמצא במספרינו - אם יקומו כולם כאיש אחד, לאלפים לא יוותר אלא לעבור למגננה, ושם, על רגליהם האחוריות, נוכל להביס אותם.''

הוא צועד צעד קדימה, ידו נקמצת לאגרוף ורק אצבע שלוחה מזדקרת ורוטטת ''לא באנו לכאן כדי להיעזר בפחדנים, דבר בכנות ובישירות, או שניקח את ספינתך וניתן אותה לשודד ים הראוי לשמו. מה יש לך להציע לנו?"

Meta
17+6=23 איום

"אתה מאיים עליי? אני לא בטוח שזה צעד נבון לעשות כשאתה מחפש בעלי ברית, מאלטריאני" אומר האורק, לא מתרשם במיוחד מהאיום של ויז'ינר.
"המספרים שלכם? אני חושב שאף פעם לא ראית דיוויזיה אלפית אמיתית, במלוא כוחה. לא היית מעולם במערב, ולכן אני סולח לדבריך, במיטחד לאור העובדה ששנינו באותו צד" הוא ממשיך, מסמן בידו לפיראט נוסף להצטרף אליהם.
"מה שהוא נושא איתו? אלו שרשראות היראה של בני שבטי, שהאלפים שלחו לי כמזכרת - מולחמות לגוש חסר צורה. הם מחקו אויבים רבים מספור, ולא יהססו לעשות לנו את אותו השבר. אז סלח לי כשאני שואל שאלה הגיונית ומצפה שלא תענו לי ב'העם המאלטריאני יתקומם וינצח את האויב האלפי'" אומר האורק בעודו מצביע על גוש הברזל שמחזיק הפיראט.

קפטן הספינה, שנמצא יחסית מאחורה, תוקע את מרפקו במותנו של האח סיאון.
"הם נהיו הרבה פתאום, לא?" הוא תוהה.

שלושת מרקדי העצמות מתקבצים מול הדלת, מלחששים לעצמם כמה מילים ופותחים אותה במשב רוח עז, מלווה בסירחון מחליא של מוות. הם נכנסים פנימה, לא טורחים לסגור את הדלת מאחוריהם, אבל אחד מהם מחווה בידו לפני שהוא נכנס ושני שלדים גדולים יוצאים מתוך המבנה, עומדים לשמור מבחוץ.

עריכה אחרונה:
קארים נע מעט אחורה מהמחבוא שלו, הוא אוסף מעט זוהמה ומנצל את הפציעות שלו ואת הציוד הישן שלו ומנסה גם לכלכך את עצמו, בתקווה שבהרים של גופות, אף אחד לא יבחין גם בבחור חי שמסתובב באיזור, בעיקר מאחר והוא לבוש כמו אחד מאנשי האיים.
הוא ינסה לצלוע לתוך המבנה, מנסה לשמר על הבעה מתה ולא לחשוב יותר מידי, בתקווה שהשלדים לא מסוגלים לזהות שהוא יצור חי ולא סתם זומבי שמתסובב במקום.
META
בלאף אני מניח, 16+14=30 סה"כ

קארים צולע לעבר השלדים, נוהם ובוהה באוויר. השלדים אפילו לא טורחים להביט בו, מאפשרים לו לעבור ללא הפרעה.

בפנים, קארים נכנס למבואה קטנה, שממנה יוצא מסדרון ארוך ואפל, בו הכוכבים מהווים את מקור האור היחיד מבעד לחלונות הצרים. במבואה מצויר סמל אחד גדול, שלא דומה לאף סמל אלפי שראה בעבר - שעון חול שיוצאים ממנו שורשים ומראשו צומחת צמרת.
כשהוא נכנס למסדרון קארים מבחין בארבע דלתות זהות לחלוטין בצדדיו, ובדלת נוספת בקצהו. אין סימן למקום שאליו הלכו מרקדי העצמות.

"אבל עדיין, זה לא נראה לך מוזר?" מתעקש הקפטן. "הם רק רוצים להעביר נקודה, ואולי הם עובדים עם אירגנסטון" מתערב אחד מהמלחים בשיחה, מושך את כתפיו באי וודאות.

"באתם להאשים ולהציע פתרונות לא ישימים? לא תשיגו ככה בעלי ברית בחיים, מאלטריאני" אומר הפיראט, נד בראשו באכזבה.
"אנשיך כשלו במלחמה הגדולה, כמו שאנשיי כשלו בקרבות הרבים שהתחוללו במולדתי בימי 'המצוד הגדול'. יש לנו הזדמנות לכרות ברית מדוכאים שתפיל את האימפריה, ואולי אני אוכל לעזור לכם אפילו יותר ממה שחשבתם" הוא ממשיך, מסמן לשני פיראטים נוספים להצטרף אליהם.
"יש לי קשרים עם השבטים המעטים שעוד נותרו ביבשת הישנה. רובם עובדים עם הגמדים, משרתים במצודות האבן העצומות שלהם כנגד האלפים, אבל חלקם עדיין מסתובבים חופשי. אם נצליח להשיג ספינות נוספות נוכל להביא אותם לכאן, לתקוף את האלפים מהעורף" אומר האורק.
"אני ארגנקונאן, מאחרוני שבט קרמיניאולו הגאה, אני חושב שראוי שתציגו גם אתם את עצמכם לפני שנמשיך".

קארים ממהר להביט על הסמל כדי שאולי יכול לשחזר אותו מאוחר יותר, ומתחיל להבין שהחבר של האויב שלו הוא לא בהכרח חבר.
לא מפתיע, אבא שלו תמיד היה עסוק בלהסתכל על דברים רחוקים מבלי לשים לב לקצה האף שלו.
הוא מתקרב לדלת הקרובה אליו ביותר ומנסה להבחין במשהו, אם הוא לא יצליח הוא ינסה לפתוח אותה, לאט.

IN
"אלו שעובדים לצידנו, ביודעין או שלא ביודעין, אינם מטרתנו. אלו שידם לוחצת את היד החוטאת של האלפים, שצדים על פני האיים בניצול החולשה, אלו האנשים אותם אנו מחפשים. כך הוא רצוני, האח סיאון, בשם הרצון של קלסינדרה" אומר האח סיאון בנחישות, ממקד במטרה לשמה הקבוצה הפחות דיפלומטית הגיעה- ומכיר בזה שסט המיומנויות שלהם נועד למשימות מעט אחרות.

"איננו רוצים לתכנן התקפה כזו, לא לבדנו. אין לנו צורך ביותר מיצירת קשר בין הגמדים לבין מאלטרה ליום פקודה, ועד ליום זה מטרתנו היא הסרת ההפרעות לכך. האם תוכל לכוון אותנו לעבר ההפרעות- אותם פיראטים שכבודם טבע לפני עשרות שנים במצולות ים? או שאינך יעיל כפי שדבריך טוענים?" שואל אותו האח סיאון בצורה חותכת.

קארים מצליח לפתוח את הדלת בשקט, ולא מאמין למראה עיניו.
החדר כמעט ריק, מלבד בריכת זכוכית ואובסידיאן כהה, מלאה בדם. קארים לא ראה מעולם כמות כזו, והוא לא רוצה אפילו לחשוב מה היה כרוך באגירת כמות גדולה כל כך של הנוזל.
לצד הבריכה עומדים מספר מיכלים ריקים, שבאחד מהם נוצץ נוזל אדמדם-כסוף - קסם טהור. קארים לא בטוח למה הוא נמצא שם, אבל מיכלים זהים בגודל ובצורה שעומדים לצידו, ריקים, מעידים על כך שהוא לא היה היחיד.

"בוודאי. אם תוכלו להיפטר מהפיראטים האלו מה טוב, וכבר הצבעתי לכם על המיקום שלהם. נוכל ללוות אתגם לשם, אם זה מה שאתם רוצים" אומר ארגנקונאן, ובהינף יד נוסף שלו עוד שני פיראטים קופצים לסיפון.
"אלו שניים מהנווטים הטובים שלי. הם יוכלו להדריך אתכם ישירות לשם" הוא מוסיף.

"אתה עומד לתקוף כבר, או שאתה מחכה קודם לעוד חברים שיקפצו לנו לספינה?" נואל שואל, עייף מהשיחה ונשען על הפטיש שלו. "אם אתם רוצים מכות, תקבלו מכות, כן? או שתפסיקו לעמוד לנו על הספינה. אנחנו לא רוצים שהיא תשקע מהמשקל של כולכם, כן?"

"אני מציע לכם לפתוח פה סניף של המסדר, לקבל תרומות ומשאבים ממנו. המשוואה פשוטה יחסית - אנחנו משקיעים כסף, מקבלים השפעה." אומר סומניוס, חוכך בדעתו. "אבל יהיה נחמד אם תעשו לי איזו טובה בשביל שאני אעזור לכם לקדם את כל הטוב הזה... יש לי איזה חבר כאן שהסתבך קצת בטעות עם אחד הכהנים, ועומדים לעשות לו משפט. הייתי שמח אם הוא היה יוצא מהמשפט הזה בסדר, בלי שטינות מהעבר ישפיעו לרעה על ההליך ההוגן."

"מי זה חבר שלך? האחד שבמקרה כל האיים הוזמנו למשפט שלו?" שואל אחד היארלים.
"הוא גרם להרבה מתח, לשווא. הרבה חשבו שהאלפים הם האויב אחרי מה שהוא אמר וחסמו את ההתפתחות של המסחר עימם, מבלי שיראו מכך דבר. אנחנו נקדם בברכה השקעות מהיבשת, אבל לא נירק בפניהם של שותפי הסחר שלנו בכך שנחון את אויבם" אומר השני.
"לכל היותר נוכל להימנע מהחלטה" מוסיף הראשון.

כשהוא פותח את הדלת הבאה, קארים מגלה גרם מדרגות צר שמתפתל מהחדר מטה, לצידי פיר עמוק. בקירות הפיר ישנן גומחות רבות, כולן מלאות במה שנראה כמו קופסאות עץ ואבן גדולות למדי.

"אה, וחשבתי שלא נגיע לשלב הזה לעולם" אומר האורק בציניות, אך אין שום סימן לשעשוע בפניו.
"בעולם אחר אני חושב שהיינו מסתדרים טוב יותר, אבל לצערי אנחנו בעולם הזה, בו אין לנו ברירה" הוא מוסיף, שולף את חרבו הגדולה מנדנה.
מספר קרסים וחבלים נזרקים מהספינה השניה, מעגנים את שתי הספינות זו לזו.
"אסור שתברחו לנו. הבוסים לא יאהבו את זה" אומר ארגנקונאן, מכין את עצמו לקרב.

OUT
יוזמה!

"בוסים, אה?" נואל מרים את פטישו, נראה מסוקרן. הוא מקווה שזה יהיה קרב כיף. המגן שלו כבר על זרועו. "היינו בסבלנות בשבילכם, נראה לי פייר שתגידו מי הבוסים האלה, כן?" הוא שואל בחיוך.
META
יוזמה 9

כשקארים יורד למטה, ואחרי עשרות רבות של גומחות, הוא מבין מה הוא רואה - מאות על גבי מאות קברים, או לפחות ארונות קבורה, שנמצאים במעמקי הפיר. הוא לא יודע כמה בדיוק יש שם, אבל קאגים מבין דבר אחד בבהירות רבה - עם מרקידי העצמות על האי, מדובר בצבא עצום.

בתחתית הפיר קארים שומע רשרושים, ונוכח לראות כי מספר זומבים מפטרלים ועוסקים בחפירת גומחות חדשות ובהעמקת הפיר. כרגע הם לא מבחינים בו, למזלו. חלקם מכוסים בפסי האנרגיה הסגולה דראה מקודם בנגוע המוות.

"בוודאי, לא אסתיר זאת מכם לאחר המאמץ הכבד" אומר ארגנקונאן, מחייך קלות.
"מדובר באלפים, אלא מי? באדמירל העליון שלהם, ליתר דיוק'.

קארים לוחש תפילה לאלים, ואז מנסה למצוא דרך לתחום את המקום הזה או להרוס אותו. או לכל הפחות לחפש דרך להרוס את כל הגופות כאן ולמנוע את האפשרות להחזיר אותן.
הוא כבר גרם להרס עם קסם נוזלי פעם אחת, מעניין מה הוא יוכל לעשות עם קסם נוזלי וכוח אלוהי.

נראה שאם יצליח לגרום למקום לקרוס, או לפחות לסתום את הפתח אליו, הדבר יקשה משמעותית על הקמת הצבא לתחיה.
מלבד האופציה הזו, קארים יכול לנסות לשבור או להרוס כמה שיותר גופות, אבל זה ייקח לו זמן רב מאוד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה