• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
(נחושה זה ליד בית שמש.אני גר שם :))
אתה שותה המון דם,בגלל שאתה ערפד,אבל אז המון זועם עם קלשונים ולפידים בוערים תופס אותך ושורף אותך חי(או מת,כי אתה כבר ערפד).

אני מנסה להגיע לירח על מטאטא מעופף.

אז אתה לוקח כמה עשרות מחשבים,מחבר אותם לחשמל בשביל להיות לידם 24 שעות ביממה,וככה מהקרינה לקבל סרטן(תוך כדי שאתה בפונדק),אבל אתה מתחשמל.באסה.

אני מנסה להתנקש באובמה.

הממשלה האמריקאית ידעה שאתה הולך לעשות את זה על ידי דפוס הגלישה שלך באינטרנט: הם עוצרים אותך.

אני מנסה לבנות גורד שחקים בעזרת מסטיקים.

אתה עוקב אחריו שנים, עד שלבסוף אתה מצליח לאתר אותו, אבל אז הוא נושך אותך ואתה נדבק בלייקינטרופיה ונשעה חד קרן ורוד בלתי נראה, שלא יכול להסתכל על עצמו כדי לדעת באיזה צבע הוא

אני קורא כל ספר שטאקיזיס מוזכרת בו

שורפים אותך ואת הגופה שלך משליכים לנהר כי הפרעת להם בשנת הצהריים

אני מנסה למצמץ

המגדל הבודד ממש מתעצבן,ותופס אותך באמצע הסלואו מושן.הוא זורק אותך לעדר של אורקים זועמים ורעבים.להבא אל תפציץ אותי!

אני מנסה להתנקש בדונאלד טראמפ עם אקדח רועש במיוחד.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה