• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אתה מגלה שאף על פי שזו צניחה חופשית, הגעת למדינה לא חופשית, מוציאים אותך להורג בעוון קפיצה בצניחה חופשית. כמו כן, רגע לפני שאתה מגיע לקרקע אתה רואה שהשופטים לא מתרשמים במיוחד מהקפיצה שלך, ונותנים לך ציונים שליליים.

אני מנסה לשחזר הודעות שנעלמו בשדרוג השרת.

אתה מחליט שאתה תשחזר את ההודעות, לא משנה מה. אתה מתחיל בחיפוש שלך אחריהן, אך הפונדק ממשיך לטעון כי ההודעות מעולם לא היו קיימות, ועם זאת... עדים מספרים כי משהו העלים אותם, ואתה מתחיל להתעמק בשרת המת- אך כאשר אתה מגלה כי מישהו מונע ממך את הגישה אליו דרך האינטרנט- אתה מבין כי אין מנוס מלהגיע למיקום הפיזי שלו.

יש שיאמרו כי הגשמים שהכו בישראל בימים האחרונים לא הרשימו אותם במיוחד, לא מספיקים להיקרא סערה, אך אף אחד מהם לא היה במקום בו אתה היית. נראה כי השמיים עצמם צרחו עליך לא להיכנס אל המרתף בו השרת המת היה. אך אתה יודע יותר טוב, ואתה נכנס.

אתה מוצא את השרתים, ומתחיל לחפש אחר ההודעות, אך ככול שאתה מחפש עוד לגבי הידע האבוד... אתה מגלה דברים הרבה יותר נוראיים. ישויות נשכחות, שהשם שלהן כה נורא שקוראים להם בכינויים בלבד. המחסומים שבעבר הפרידו בין הישויות האלו לאנשים התמימים נשארו מאחורה מאז שנכנסת למקום הזה. יצור מלא קשקשים שעל פי הסיפורים לעולם לא יוכל עוד לחזור, שהספרים מכנים "מלך הנקם". אתה באת לחפש אחרי כמה הודעות פשוטות מהמשחק מוות עגום, אך אתה מגלה אמת מרה הרבה יותר. אתה חייב לספר את זה למישהו, העולם חייב לדעת, לפני שיהיה מאוחר מידי...

...

ביום שבת בצהריים, הגיע מטופל חדש לאברבנאל.

===

אני מנסה להכין קוספליי טוב.

היחידה מוקמת,נכנסת למכונות כביסה כדי לחלץ אנשים ו...כל אנשי היחידה נתקעים בתוך המכונות.

אני מנסה לחזור בזמן ולהרוג את היטלר כדי שהשואה ומלחמת העולם השנייה לא יתקיימו.

אתה הורג את היטלר אבל עכשיו אתה מגלה שהשפם שלו מזויף ואתה לובש אותו וכולם חושבים שאתה היטלר והורגים גם אותך

אני מנסה לשלוח יונה לקצה השני של הבית שלי

אתה שולח יונה לקצה השני של הבית שלך, אבל אז אתה קולט שאתה לא בצד הראשון של הבית שלך, אלא בשטחי ציד לא חוקיים באפריקה. צייד יורה ביונה ובורח. אתה מתחיל לרדוף אחריו, ובדרך אתה נופל ושני ענפים נתקעים לך בראש ואתה מתכסה בבוץ שהוא לגמרי במקרה בצבע של פרוות אייל. בהצלחה.

אני מנסה להרוג את הצייד (מחלל מתים) על ידי זה שאני אקפיא אותו בקוביית קרח ענקית ואז ארסק את הקובייה לרסיסים.

אתה בטעות שולח צבי הנינג'ה לפיצה.

אני מנסה למדוד את האורך והרוחב של עכבר מעבדה בסנטימטרים ואז להשוות אותם עם מספר הפעמים שאכלתי שעועית ירוקה בבית של חבר שלי.

אתה מצליח,והערוץ מצליח,ממש מצליח.כשאתה כמעט עוקף את פיודיפאיי,הוא מאשים אותך בהעתקה ותובע אותך במיליארד דולר.אפשר להרוויח מיוטיוב,אבל לא מיליארד דולר...

אני מנסה לזרוק נוקיה על בטון בלי שהוא ייסדק.

בדרך לא דרך אתה שובר אותם, והמוכר דורש שתשלם עליהם.

אני מנסה למחות את הנוקיה וכל זכר לה מהקוסמוס.

אתה מגלה את האמת לאמיתה - נוקיה היא האווטר בן זממנו של שאבניגורת, העז בעלת אלף הצאצאים, מה שהיא עושה לך אחרי שאתה מגלה את זה אינו יכול להיות מתואר במילים אנושיות. כמו הצרחות שלך.

אני מנסה להזמין אייפון דרך המרשתת

אתה מזמין,וכעבטו כשנה מגיעה חבילה.את פותחת את החבילה,ומגלה אייפון.כשאת משתמשת בו הוא מתפוצץ לך באוזן והורג אותך.התבלבלו במשלוח בינך לבין ראש ארגון טרור...

אני מנסה לחשמל טרוריסט.

אתה מגלה ילד קטן בן 5 שמחופש לאבן עם מחשב נייד ליד ומיטה עם מנורת לילה קטנה, כשהוא רואה אותך הוא מזמין פיצה ושניכם אוכלים רק שהוא הזמין לך פיצה עם פטריות בטעם של גרביים והוא אוכל פיצה עם זיתים משובחים

אני מנסה לדבר לעצמי

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה