• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
על המיקרוגל אתה רואה הודעה:
"רגע! מה זה? האייפון שלך משתדרג לסמסונג גלקסי נוט 7!"
בום.

אני מנסה לחמם את עצמי במיקרוגל

המיקרוגל מסתכל עליך בחושניות ואתה רואה בעיניים שלו שהוא רוצה אותך, אז אלפים שגרים במיקרוגל היותר קדוש סוחבים אותך למיקרגול בחזרה

אני מנסה לאחסן את עצמי בארון

כל האלפים והגמדים מהמקרר מצטרפים לדת שלך, והם מקימים טקס קדוש שכל המאמינים צריכים להיכנס ביחד למכונת כביסה ולהפעיל אותה.
על הסבון הייתה תגית של גולגולת וזוג עצמות.
איש מהמאמינים לא שרד.

אני מנסה לחמם מקרר במיקרוגל מאוד גדול.

הפלפלים תוקפניים מדי בניגוד לאגבניות אז כל המטבח שלך נהרס.

מנסה לנקות את כל הבלאגן במטבח אחרי כל תותחי העגבניות, תותחי הפלפל,הגמדים הקדושים שגרים במקרר, האלפים שליטי המיקרוגל, מכונת כביסה וכו'... בעזרת שואב אבק!

שואב האבק מתפוצץ בדיוק כשהתקרבת אליו כדי לבדוק עוד כמה מקום יש בו, וגזע נעלה הרבה יותר ומסוכן הרבה יותר, כל כך נוראי שאפילו אין לו שם, שסוגד לשואבי אבק, מחליט לרדוף אחריך ולאמלל אותך.

אני מנסה להפנות את השיחה מהמטבח הזה למשהו אחר

טראמפ,שידוע כבו אדם עם התקפי זעם,מתעצבן עליך ויורה עליך את כל פצצות האטום של ארה"ב.כשהתקף הזעם חולף,הוא חותם איתך על הסכם שלום,אבל כבר מאוחר מדי.הפצצות מגיעות למטרה.

אני מנסה לרמות בבחירות בארצות הברית כדי שקלינטון תנצח.

אני מגיע והורג אותך כי אני מתנגד לדעות שלך

אני מנסה להרוג כל מי שבוחר בקלינטון

הכרוז קורא אחרי שקול התופים נמוג "הוא רימה!!!"

אני מנסה לתת לטראמפ לעשות את שלו ולראות עד כמה התוצאות נוראיות

אתה מגלה זן חדש של מדוזות בניסיון, אחד ממש שעיר. הן לוקחות אותך למצודה התת-ימית שלהן ומכתירות אותך לשליט שלהן לנצח נצחים בזכות זה שהצלחת להיפטר מכל השיער.
אחרי חמש דקות אתה מת מחוסר חמצן.

אני מנסה לעשות צניחה חופשית.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה