• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אתה כובש את העולם הלא נכון ומגלה שזה עולם של חפרפרות ושאין בו שום תועלת.

אני מנסה לפרוץ לעוד אתר ומקווה לטוב כמו בפעם שעברה (!)

היקום מוחק אותך מהקיום כי אתה חוזר על עצמך.

אני מנסה ללמוד יפנית.

אתה מחליק ונתקל עם האף בפינה של הבריכה, ממש כואב... ועוד מישהו מלמעלה שניסה לקפוץ לבריכה גם לא שם לב שקפצת מקודם כשאתה במיים נאנק מכאבים קופץ לך על הגב ומעקם לך את הרגל על קרקעית הבריכה. בשלב הזה אתה מתחיל לצרוח מכאבים אבל אתה נמצא בתוך המים ככה שאתה מתחיל להיחנק. המים ממלאים לך את הריאות ואתה מתחיל לאבד הכרה ולטבוע, בזמן הזה המציל גם קופץ לתוך הבריכה אבל הוא מחליק באותה צורה נשארו כמה אנשים למעלה שמצלמים את מה שמתרחש לטלפון ומעלים את זה לאינטרנט לא באמת איכפת להם מכם. המוות הכי מוזר בעולם.

אני מזמין מעלית.

בטעות במקום ללחוץ על הכפתור אתה הזמנתה מעלית באיבי ועכשיו יש לך חוב עצום.

אני מנסה להיכשל במשהו.

פיינקייק? כמו פנקייק או פיקניק?
אתה מצליח אבל אתה מגלה שיש בפנקייק תרד. איכסה תרד.

אני מנסה לחסל בעצמי חצי קילו מלפפונים חמוצים כשאני רוכב על תלת אופן בכביש החוף כשרודפת אחרי מכונית משטרה מסוממת שנוסעת בזיג זג ועושה סלטות באוויר (לפעמים) כשהם צועקים (בקול רם מאוד) תעצור בצד ילדון צהלון

אתה מתבלבל במדינה ומגיע לכנס אייקון באלגיריה. (אופס)

אני מנסה להתנקש במורה למתמטיקה שלי (לגמרי בחירה רנדומלית של מורים)

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה