• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 5 אתגר: 100 פטרונים ב100 ימים

היי, אני שם את האתגר הזה כרגע בצד. יש לי יותר מדי דברים ברקע וליצור הרבה מקצועות שונים הרבה יותר מורכב מליצור הרבה חפצי קסם/דב"שים.

אל תדאגו, עדיין אחזור אליו- אבל כנראה לא אעמוד במסגרת הימים שהצבתי.

למיטב זכרוני הוא גם תורגם במה' 3/3.5 כ"שר עין".
באנגלית קוראים ליצור Beholder (תורגם "בוהה") או Eye Tyrant (תורגם "שר עין"). ממהדורה למהדורה הכינויים האלו מחליפים תפקיד. לפעמים בוהה הוא סוג של שר עין, לפעמים שר עין הוא סוג של בוהה, ולפעמים אלו מילים נרדפות לגמרי.

באנגלית קוראים ליצור Beholder (תורגם "בוהה") או Eye Tyrant (תורגם "שר עין"). ממהדורה למהדורה הכינויים האלו מחליפים תפקיד. לפעמים בוהה הוא סוג של שר עין, לפעמים שר עין הוא סוג של בוהה, ולפעמים אלו מילים נרדפות לגמרי.
תודה על הפיסה נחמדה של לור תרגום עברי 🙂

מיני-הערה שתמיד אני חושב עליה כשאני רואה פטרונים חדשים מוזרים במיוחד:

המחשבה הראשונית לדעתי על פטרונים הייתה "איזה פטרונים עוצמתיים יכולים להעניק לחשים למכשף ולתת לו ת'מה מעניינת עם יכולות מתאימות (וגם מתאימות למוסכמות הז'אנר להם היית מצפה)"

אבל עם כל כתיבה של פטרון נוסף, במיוחד כאלו ששונים מהקודמים, החיפוש אחר סגנונות חדשים ודרכים חדשות לעשות מכשפים מתרחב, עם פטרונים מוזרים יותר ויותר, והדגש על "מי יכול להעניק לחשים" יורד. ככה פטרונים כמו המכונה, אתה או הסופר מגיעים. זה לא רק אצלך, גם לשיטות הגדולות זה ככה, בפאת'פיינדר נתיבי דם ל-sorcerer התחילו מיצורים שבבירור הם קסומים והדם שלהם יעניק כוחות ואז זה התרחב גם לנתיבי דם כמו Imperious שפשוט אומר שאחד מאבותיך היה שליט אדיר, Maestro שאומר שיש לך את הדם של יוצר מדהים או Kobold/Orc שפשוט אומר שאתה... קובולד או אורק, למה שוב זה מאפשר לך להטיל כדור אש או בשר לאבן?

אני חושב שניתן לתרץ את הדברים, בסופו של דבר, אפשר למצוא סיבות למה גם פטרון כמו הסופר או אתה יכולים פתאום להעניק לחשים, אבל אני חושב שכן לשקול את זה אפילו מעט בכתיבת פטרונים יכול לשפר את הפלאף שלהם.

מצטער שנעלמתי. עבודה, מלחמה ודברים בחיים האישיים שלי מאוד התישו אותי ולא יכלתי לחשוב על יצירה של דברים חדשים. עכשיו אני איכשהו חוזר לעצמי. הערפד הוא השראה מהקמפיין הנוכחי שלי, וסוג של "בגרסת בטא" כרגע.

הערפד.
הפטרון שלך הוא ערפד עתיק: גאה, מנומס, מושך, אכזר וצמא-דם. הוא נותן לך חלק מהיכולות שלו, כדי שתוכל לקדם את המטרות שלו בעולם החיים, לפגוע באויבים שלו, או לספק לו טרף טרי ואקזוטי.

לחשי פטרון:
רמה 1: Speak With Animals, Command
רמה 3: Calm Emotions, Spider Climb
רמה 5: Gaseous Form, Life Transferrance
רמה 7: Polymorph, Death Ward
רמה 9: Antilife Shell, Insect Plague (מזמן עטלפים במקום חרקים)

חיים מתוך המוות. ברמה 1, הערפד מלמד אותך איך ליצור חיים מתוך המוות- כמו שערפד אמיתי יוצר. כאשר אתה מוריד יצור חי (לא אל-מת או יציר-כפיים) ל0 נק"פ, אתה יכול להרוג אותו ולקבל נק"פ או נק"פ זמני (לבחירתך) ששווה למתאם הטלת הלחשים שלך, וסיכום קצר של הזכרונות שלו, כאילו הטלת עליו את הלחש Detect Thoughts.

עריכה אחרונה:
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה