• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

עידו-
"יש לך נקודה," אני צוחקת ואז מנופפת לשלום והולכת לדבר עם אנשיo, "טוב אז ניפגש אחר כך, תהנה מהמסיבה."

ירין-
אני הולכת לדבר עם אחראי הלוגיסטיקה.

out
הייתי בסופש חוץ לבית ולפני זה הייתי סתם עצלן. תסלחו לי על חוסר תגובה.

in

פונדק
הריקודים שאור הרים ממשיכים לאחר שליאור מסיים. שיחה על נושא רציני שכזה מעלה את העונש שמגיע לבחור על הטרדה מינית של שיכורה וניסיון לתפוס הזדמנות. ממלמל לעצמו, השריף שלנו צועק גם הוא על הבחור, אך נעצר כשאחת מהירוקות מתחילה בהטפה על כמה שזה פגע. למרות שייתכן שהיא מגזימה מעט, ליבה אכן במקום הנכון, ואנשים נמצאים בצד שלה. הריקודים לא ממשיכים יותר מדי, אך אנשים מאמינים שאם הם יחייכו, הם יוכלו להרגיע מעט את עצמם, וכמה עדיין ממשיכים לרקוד. אנשים שיכורים מתחילים לפנות הביתה.

ליאור
אתה לא יודע איך. ייתכן שאי אפשר לייצר אותן.
"אף אחד שאני מכיר."

יותם
"כן, הא?" הוא נשאר שקט, נחרד מעט כשהוא מבין מה גודל הנזק שהיה יכול להיות פה. לאחר שהכל נרגע קצת, הוא מזמין אותך לביתו, שם תוכלו לדבר ביותר פרטיות על העניין.

הילה
הבחור המסכן קיבל עבודה שהוא חשב שתהיה טובה, אבל הוא צריך לרשום כל פעם שמישהו לוקח תפוח. הוא לא נמצא יותר מדי נפשית במסיבה, ותצטרכי ליזום איתו שיחה.

ירין
אני מחפש את דניאל, כשאני מוצא אותו בסוף, אני מציג את עצמי שוב. ליתר בטחון. "הי." אני מחייך, "אני עידו, אם אתה לא זוכר, בחור חדש וכזה. אקיצר, רציתי להציע ככה שתבוא אלינו אחרי שהמסיבה תסתיים, להמשיך אותה. מה דעתך?"

עידו
"יש לי קצת זמן, ואני אשמח לבוא. רק מי זה אנחנו שאתה מדבר עליהם?"

הילה
"אל תדאגי לי, אני לגמרי בחיים... פיזית, לפחות. מה את צריכה ממני?"

יותם
הבית שלו, הנמצא באמצע החוות, אינו מרשים למדי- סביר להניח שהוא בא לא מזמן ולכן ניתן לו בית קטן עם חוות חיטה לא רצינית. הוא מוציא לכם מים ומסדר לשניכם מקום לשבת.

"עכשיו, על מה דיברנו?"

ירין-
אני שמה הבעת פנים נעלבת בצורה מוגזמת, "זה כואב כשאתה מניח שידברו איתך רק בשביל משהו," זה לא שהוא טועה, אבל יש לי תחושה שהוא לא מדבר על הדברים שאני רוצה ממנו, "שמעתי שמינו אותך לתפקיד לא מזמן, אז רציתי לראות איך אתה מסתדר. אני יודעת כמה זה קשה להתמודד עם דבר כזה גדול." עם קצת מזל הוא יספר לי על העבודה שלו או יתן לי הזדמנות לייעץ לו, ואחרי כמה עצות טובות הוא כבר יבוא אלי עם דברים. דבש תופס יותר זבובים מחומץ וכל זה.

יותם
"אני יכול, פחות או יותר. אבל זה מקום לא ישר ועד עכשיו לא ירד גשם וצמחים גדלים יפה מאוד. לפחות אנחנו לא מגדלים עצי דקל." הוא אומר בשעשוע.

"מה שאנשים מגדלים כרגע- צנוניות, חיטה, תפוחי אדמה וכרובים, זה גידול טוב ומשביע. בהתחשב בסחר נוכל גם להחליף עם עיירות. ועם קצת טכנולוגיה ועקרונות חקלאות אולי נוכל לגדל יותר. הבעיה הגדולה היא שכל צמח שונה במהות גידולו, הכנתו ותוצרו. יש כמה דברים שאפשר לעבוד עליהם ביחד. פרות, למשל, מייצרות דשן, והן ניזונות משאריות של הירקות. זה טוב לכולם, אבל יש מונופול על הפרות.יותר פרות אומרות יותר דשן ויותר גידול, וכמובן גם יותר חלב."

הילה
"אני הבחור שאחראי לזה שאת יכולה לקבל משהו ש'לא קיים' ואף אחד לא ידבר, אנשים אוהבים להתחנף לאנשים כמוני. לא שאני סובל, כן? העבודה לא קלה, אבל השוחד שמקבלים הוא גדול. בכל מקרה, ליאור אומר לי מה לסמן ואני מטפל בכל מה שבא לו. מקצועות, כמויות, בתים, עוד שניה הוא ירצה שאני אספור כל כפתור על כל בגד בעיר. אבל מספיק לדבר עליי. מה איתך? את מתחברת לאנשים חזקים ולאישה חזקה עוד יותר, נחמדה לכולם ונלחמת לעזרת הטוב. מה הקאץ' שלך?"

עידו
"אין בעיה. אם אתה רוצה, אתה גם מוזמן לבית שלי."

ירין-
In
אני עוצר את רומפן מלשתות בשלב מסוים, כי הוא מתחיל לשבור דברים. אני שולח אותו להיות ליד לוסי, שאנשים יקשרו ביניהם, ומקווה שאף אחד לא יעצבן אותו. אני הולך לדבר עם ה-SJW, מעניין אותי לדעת מי היא. אני מקווה רק שאני לא אעשה לה Trigger. ה-meme מהאינטרנט עולה בראשי ומשעשע אותי, אבל הוא מעט מטושטש, ואני מרגיש מעט ריקנות בלב- העולם האמתי, אני מתחיל לשכוח אותו.

זה לא העניין, כרגע אני צריך להתמקד בעולם בו אני נמצא.

ירין-
אני צוחקת קלות ומרימה את ידי כאילו אני נכנעת, "עלית עלי. אני רכלנית ואוהבת לדעת מה קורה סביבי." אני מתייחסת לכל העניין כלא עניין גדול ואף כחצי בדיחה. אם לא אתה לא מתייחס למשהו ברצינות אנשים אחרים נוטים להניח שזה לא כזה חשוב, "חוץ מזה, זו מערכת יחסים סימביוטית, אני עוזרת לאנשים להשיג מה שהם רוצים, הם מספרים לי דברים מעניינים ומדי פעם עושים לי טובות קטנות. ולוסי נחמדה ומשחדת אותי עם מאפים."

אני מושכת בכתפי ומשיטה יד לעברו ללחיצת יד, "יש משהו שתרצה עזרה איתו או שאתה בסדר עכשיו להיות חברים לרכילות?"

כריזמה:
[dice seed=51782 secure=a9589d9b_0]6d4[/dice]

ירין
אני מחכה שכולם ילכו ועוזר לנקות, אחרי זה אני בודק מול דניאל אם יש אנשים שועשים שמירה הלילה, "אנחנו צריכים חברה שיעשו פטרולים בלילה, רק כדי לוודא שלא קורות שטויות."
אחרי זה אני יוצא הבייתה.

אור
לוסי כבר מזמן מחוץ למסיבה. לקחו אותה הביתה, והיא כנראה עד עכשיו נמצאת במקום בטוח עם אנשים שהיא יכולה לסמוך עליהם. טוב, חוץ מהילה, שנמצאת פה, אבל אתה יודע.

הבחורה שותה קצת, ורואה שאתה רוצה לדבר איתה. היא מתחילה לדבר לפנייך.

"אז... היי?"

יותם
"יש מקום טבעי לפרות. כל זמן שלא ניקח יותר מדי, הבנתי שהן מתרבות באופן חד מיני. יהיה קל למדי לטפל בעסק הזה. הבעיה היא להשיג מישהו שירגיע פרות כמו שצריך. צריך לנצח את לוסי בזה אם רוצים הרבה פרות, אחרי הכל. אנחנו לא יכולים לתת לה לעשות הכל תמיד, זה לחץ עליה"

עידו
גלגל לי כריזמה!

הילה
"חברים לרכלנות זה תמיד נחמד. אז, ממה שאני יודע על אנשים חשובים, אנשים שונאים כל כך את מקס שהוא שוקל לברוח, למיכאל יש אספקה של רעלים וסולומון מצא חרב ארוכה מפלדה קרה. אגב, אנשים רוצים לראות את דניאל וליאור או דניאל ומקס כזוג, שמעת על השטות הזו?" הוא מצחקק קלות.

"אבל אם את רוצה משהו באמת טוב, דניאל וליאור שלחו ילד למוות שלו. אמרו לו על איזו חרב בהר או שטות שכזו. זה לא חדשות, אבל אם תעלי את הילד לנושא היום, אולי תוכלי לערער את השלטון של ליאור ולהביא מישהו שאולי פחות אכפת לו מכמה מלפפונים קצרו בארבע אחר הצהריים".

ליאור
דניאל בבירור שתה במסיבה הזו כהוגן. הוא יכול לעזור לנקות קצת, אבל הבחור לא מסוגל להחזיק קו מחשבה ליותר מכמה דקות. כל אחד והאלכוהול שלו.

"פטרולים מחר. שינה היום." הוא אומר לך בזמן שהוא עולה לישון בפונדק. סאמיר מארגן לו ולעוד כמה חבר'ה דליים למקרה שיש להם רעיונות מצחיקים לרצפה, וראשיד מרתיח מים כדי להכין תה. אתה שומע מוזיקה רגועה, אבל אף אחד לא מנגן.

עידו
אתה מסמר הערב- אתה לא מתפרץ למילים של מישהו, הוא בסך הכל אומר משהו פחות חשוב ממה שאתה אומר נקודה. אתה לא הדבר הכי חשוב בשיחה, אתה השיחה עצמה. ובגלל זה אתה מכיר אנשים ומוציא מהם סודות. אתה מתחבב על השומרים, שיכולים לעזור לך אם צריך בתחום השיפוט שלהם, מכיר כמה חקלאים, ומשיג שלושה סודות משמעותיים שאתה יכול להגיד אותם ולנצל אותם בשביל מטרות אישיות או כדי לדעת סודות של אחרים ולהגיב להם בהתאם. בנוסף עלית דרגה בשכנוע.

ליאור
"אתה אוהב את זה? לחש חדש נותן לי לשים מוזיקה בלי מאנה. רק פעלולון קטן וחביב." ראשיד אומר. "אבל הוא לא בספר לחשים שלי או משהו, ואין לי מושג איך קיבלתי אותו. אני פשוט יודע שהוא שם. אולי אני אדע מתישהו?"

יותם
"אם אנחנו רוצים להיות בטוחים, אפשר להחליף את הגידולים כל פעם- האדמה נהיית בעייתית אם אתה מגדל אותו הדבר יותר מדי. אפשר גם לגדל באופן אינטנסיבי, למרות שאנחנו לא בטוחים כמה זמן נהיה פה וזה עלול לנשוך אותנו בתחת. וכמובן, אפשר לגדל מה שיש עכשיו, אולי פה אפשר לגדל מאתיים שנה חיטה ולא קורה כלום?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה