Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
הבאגים מכילים דברים בסגנון colision עם העולם, התנהגות מוזרה של יצורים, exploits לברזל ופלדה ותיקון הקסמות. אם אתה רוצה לקבל את הבאגים, תצטרך לפרוץ את התוכנה.
"כן, ואני שונא את זה. וכאילו שזה לא מספיק, גם אתה מתחיל עם זה. נו בחייך, חברים קרובים, לא בהכרח אתה ואני, מסתירים פה אחד מהשני דברים כאילו הם אויבים או משהו, זה נראה לך הגיוני? לי בהחלט לא."
פיסת המידע על האוכף היא דווקא די מעניינת, מאחר שהיא אומרת שליאור מתכנן ללכת ממרחק רב. מאחר שאני מפקפקת שהוא מהסוג שילך להרפתקאות בעצמו, וביחד עם הערה שלו קודם על זה שהוא סידר הסכמי סחר אני יכולה רק להניח שמי שזה לא יהיה שהוא סוחר איתו נמצא במרחק שאפשר לעבור על גב סוס בערך ברבע יום בהתחשב בכך שהוא לא עזב אתמול אך שהוא עדיין הספיק ללכת, לחזור ולדבר עם האנשים שם ולהספיק למסיבה. אם אני מניחה שהוא עקב אחרי דרכים סלולות, ומאחר שהוא הלך על סוס זו הנחה סבירה, אני יכולה פשוט להסתכל על המפה ולראות איפה יש התיישבות או עיירה ליד שביל סלול במרחק רבע יום רכיבה לכל היותר על גב סוס. אולי אלך לבקר שם בעצמי, אשאל שאלות, אזרע קצת כאוס.
כשאני מדברת עם שאר האנשים אני חוזרת על השמועות שהאחרים סיפרו לי לגבי האנשים שאני לא מכירה בנוסף לכך שלסול יש חרב ארוכה מפלדה קרה. אולי האחרים מכירים אותם, וזה נותן לי להראות כאילו אני יודעת הרבה על מה שקורה.
אני בודקת מה השעה. אם זה לא מאוחר מדי אני הולכת לחפש את דניאל. אם זה כן או שהוא עזב אני מחפשת את עידו.
חוכמה למקרה שצריך כדי לאתר את ההתיישבות על המפה:
[dice seed=3856 secure=4aa03af3_0]7d4[/dice]
אז... מה אתה בדיוק מנסה לפרוץ עוד הפעם? תוכנה זה קוד גדול שמחולק לכמה חלקים.
הילה
ההיטמעות שלך נותנת לך להיתפס כאישה בעלת הרבה סודות שיכולה להרשות לעצמה להוציא כמה, אבל גם כמי שלא תשמור סוד למשך הרבה זמן. דניאל כבר לא במסיבה, אבל עידו פה.
את מוצאת בקלות את ההתיישבות. אין דרכים סלולות בין העיירות, אבל קיים שביל עפר.
"כן אז פגשתי כאן את מארק צוקרברג. אתה יודע, המייסד של פייסבוק." אני אומר, שומר על פרצוף פוקר. "זה הוא, שם." אני מצביע לעבר אחד הירוקים, אחד רחוק שקשה לראות בדיוק איך הוא נראה, אבל הוא בהחלט מזכיר קצת את צוקרברג. "אז הוא יבוא למסיבה. מספיק טוב בשביל סוד?"
"אתה מבין למה התכוונתי", אני נאנח,"לא באמת הפריע לי שאתה לא מגלה לי מי מגיע למסיבה, סתם התלוננתי, כהרגלי. למרות שאני באמת סקרן לראות את צוקרברג, אז אני מקווה שלא התחלת גם לשקר", אני מגחך.
אם זה קוד ענק של כל המשחק, אני מחפש את הקוד של הנתונים שלי, ומנסה לראות אם אני יכול לשנות ערכים.
במידה ואני יכול רק לשחק עם קוד של חפצים דוממים, אני מחפש את הרשמיה שמכילה את המספר הסידורי של חפצים, ומנסה לראות אם אני יכול להשתמש בקוד כדי להעתיק חפץ מהקוד לעולם. במידה וכן, אני מתחיל בקטן ויוצר מחברת לחשים.
"ג׳יזס קרייסט, אני באמת היחיד פה שאכפת לו מכולם? הרגע סיימתי לתכנן עם פרד איך לפתח את החקלאות בצורה יעילה יותר. אוח, על מי אני עובד. אני מקווה שלפחות אתה טוב במשחקים האלה, שתהיה לי בן ברית יעיל ותוכל להגן עליי מפני המזימות של השאר."
אז זה go big or go home....
אני מנסה לשלוף נשק אגדי מתוך הרשימה, לא מדבר על עתק בעל כוח אין סופי, אלא על נשק בטיר בסביבות הרמה אחת/שתיים מהטיר הכי גבוה, עדיפות לאחד שעושה משהו חוץ מהתקפות רגיליות (יכולות מיוחדות וכאלה.)
"למה לספר לו על הונדיגו?" אני שואל את הילה, מתעלם לחלוטין מאזהרתו של יותם. "שיגלה קצת בעצמו. מה הכיף אם אנחנו נספר לו הכל? אם הוא יידע על הונדיגו הוא יתחיל להזהר ממנו, וזה לא יהיה כיף."