• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

לא משתמשים בבורג אחד גדול בשביל כל אמת המים, אלא בצינורות או במשהו שיכול להוביל מים בשיפוע כלפי מטה. בבורג משתמשים בכמה נקודות שבהם הצינורות הם יותר מדי נמוכים וצריך להעלות את המים.

"אפשר גם להשתמש בחוק כלים שלובים, לא? כאילו, אם נחפור תעלה שתוביל את המים קרוב יותר לפה דרך הגבעה (כי אנחנו בשיפוע), נחפור באר לנקודה שאליה הגיעו המים, ואז נוכל לבנות מגדל מים שהוא יותר גבוה מאיתנו ומתחבר ישר למים שהגיעו לגבעה, והמים יזרמו לבאר בלי בעיה. הבעיה היא שאני לא מכיר כל כך את בורג ארכימדס, אז אני לא יודע מה יהיה פשוט יותר לביצוע"

"כמו מה? אם אנחנו רוצים לחיות על משהו חוץ מבשר, ואם אנחנו חושבים על חקלאות אז צריך או להביא את המים לפה, או לה.... להגיע על המים
הצעה חדשה, מי בעד להכשיר אדמה חקלאית ליד הנהר. קרוב ככל הניתן לכאן, ואז ניצור שכר ונסיט את הנהר לטובתנו, מעבר לעובדה שיהיה לנו מים לחקלאות, יהיה לנו גם מנופול על המיים, כל מה שנצטרך זה להכין מגורים ושטח חקלאי שם, והלקציב שומרים על המקום."

out
בגלל שזה יקח שלושה שבועות RL לתכנן את מערכת ההשקיה, אני מריץ.

in
הרעיונות שלכם למערכות ההשקיה לאט לאט נהיים משמעותיים. בעזרת כוחות ההנדסה והפיזיקה אתם משרבטים מה שנראה כמו תוכנית. כוח משולב של אנשים בעלי רקע חקלאי (סאמיר וראשיד), פיזיקאים (לפחות חצי מהאנשים פה) ואחרים בעלי חלק בעניין (מולי, למשל, צריך לדעת בכמה מתכת ועץ משתמשים). למרות שזה לוקח לכם עד תחילת הצהריים לשרבט משהו מוצלח, יכול להיות שיצרתם פלא הנדסי שראוי לתת לו 100. כמה אנשים יצאו לעבודה- בעיקר מי שאין לו מושג קלוש על מה אתם מדברים ועדיף שיבזבז את הזמן בציד או משהו. מיכאל מגיע חזרה עם חבלות עליו והחרב שלו, מרוחה במעט דם, ביד ימין, והוא מדבר בקול רם ומוודא שכולכם שמעתם.

"היום לא מכרו לי מצרכים. הבחור אמר לי שעורבים לא מקבלים תוצרת חקלאית. כשדרשתי שימכרו לי וניסיתי לשכנע אותם בדרכי נועם רדפו אחרי כמה בריונים שלהם וניסו לכסח לי את הצורה כי אני מפריע להם. אל תדאגו, הם בחיים, אבל לא תתפסו אותי לא מגן על עצמי מאנשים מפגרים." הוא מחייך חיוך זחוח, כאילו הוא מתגאה על זה שהוא הצליח לאסוף את כוח הרצון הנדרש להשאיר אותם בחיים. הוא שם על השולחן כמה צנוניות.

"וזה ממי שכן הסכים למכור לי."

"כן, הם לא מכרו לי. עכשיו מילא שיודיעו לי שלא מוכרים אם הם שומרים למישהו או שנגמר להם, אני יודע מתי מסננים אותי. הקטע הוא שהם הודיעו לי שאנחנו לא מקבלים תוצרת חקלאית באופן בוטה וולגרי. עוד שניה הם ירקו על הקרקע כמו בבר של נבלים. זה עוד בקטנה לפני שמנסים להרביץ לך כדי שתתחפף. מזלי שאני חמוש בציוד שהם רק יכולים לחלום עליו או שהייתי יוצא עם פרצוף פחות יפה מזה." הוא מגדיל את החיוך. יכול להיות שאיכשהו, אולי רק במקרה, ייתכן שיש מצב שהוא היה קצת הרבה פוץ. לא מצדיק את התגובה, אבל פוץ.

"אוקי, עצרו את פרויקט המיים, הם לא רוצים למכור לנו? אנחנו לא נמכור להם...
תוציאו הודעה לציידים לחסל את כלל החיות שיש לנו ביער, חיות שאין לנו יכולת להביא את הLOOT שלהם לפה, שישרפו וישמידו מצדי.אנחנו הולכים לעשות מנופל על הבשר, בתור התחלה.
אני רוצה ציוד של 4 אנשים שיעבירו לפה 4 פרות שמצאנו אתמול, את שאר העדר תחסלו ותביאו לנו את מה שניתן לקבל מהם, את הפרות שנביא לפה נהפוך לעדר שלנו,
על הברזל כבר יש לנו מונפול, כנ"ל על ציוד ונשק. כרגע כל מה שאני צריך זה התקפה נוספת על העיירה הזו. אני מבטל עד להודעה חדשה את ברית ההגנה על הירוקים, אתם יכולים להגן על החברים שלכם, אבל במקרה חירום אנחנו נגנן על עצמנו ועל האנשים שחשובוים לנו בלבד, שהירוקים יסדתרו בלי ההגנה שלנו מצדי.
נפחים- תיצרו לנו נשק, יש מצב שזה יגרר לאלימות מגעילה יותר, אנחנו צריכים להיות מוכנים.
דבר אחרון, לא מסתובבים בקבוצות של פחות מ3, ותשיארו לי ולהילה את הנושא של הפליקטה, יכול להיות שנסגור את זה לפני שזה יהיה מסובך מידי.
מתנדבים לקבוצות?

ירין- אני שולח הודעה למקס שאני רוצה להיפגש איתו, בדחיפות.
אור והילה- מוכנים לבוא איתי לפגוש במקס?

ליאור- קולות חצויים בדעתם בנוגע למהלך שלך. השמדה כוללת של היצורים ביער יכולה לגרום להמון בעיות, אפילו מעבר ל"סתם" אסון של חוסר במזון לטווח הארוך. נשק ושריון כבר חולקו לכולם ומולי ורוסט (שלומד גם להיות נפח) מתלוננים על זה ששימוש ברזרבות, שזה כל מה שנשאר ממעט הברזל במכרה בזמן הקצר שכריתם בו לפני שהוא נהרס, הוא נטול הצדקה וגם ככה להגנה עצמית הם מסודרים. ההליכה בשלשות הרבה יותר סבבה אצל אנשים, אבל יש כמה קולות שבוכים על אובדן החופש שלהם (לא שלא מסבירים להם, כן?), ונראה שהסרת החרם לא מעוררת שום סערה- הם מסירים סחר איתכם, אתם מסירים הגנה. fair enough.

ליאור- נשלח.

"ניסונו דיפלומטיה, ואני מזכיר לכם שמקס שלך אנשים שלנו להגן על מכרה מת-ליפול תוך סיכון האנשים שלו!, הוא בטח מוכר שקרים על כך שלא סיפרנו לו שהמכרה עתידה לההירס ושהכל היה תוכנית שלי מהרגע הראשון.

אנחנו ניפגש אם מקס, נשמע מה יש לו להגיד, את הכל. ואם לא תהיה ברירה, אז נצטרך להיות מוכנים לקיום עצמי, אנחנו לא נשמיד את מקורות המזון, פשוט ניצור לנו מקור מזון משלנו, כזה שהירוקים לא יוכלו להשתמש בו, הפרות שנגדל לעצמנו יהיו מקור נהדר לאוכל ולערות בעתיד, גם אם נחליט שלא להשמיד את אוכלוסיית חיות היער, אז אנחנו חיביים לדלל אותה מספיק כדי שהציידים שלהם לא ימצאו מזון.
מקובל?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה