• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

ירין-
אני מקשיבה לדעות של ההגילדה ורואה הזדמנות. אני פונה לדניאל, "תגיד שהתוכנית של ליאור היא פזיזה. שהיא לא לוקחת בחשבון מה שיקרה בטווח הארוך. ארבע פרות לא יכולות להאכיל את כולנו ומאגר המזון שלנו יגמר לפני שהעדר יגדל לכמות מספקת. פלוס יכול להיות שנצטרך את הברזל למשהו יותר שימושי מכלי נשק שכבר יש לנו." או שלדניאל יהיה מספיק תמיכה כדי לסתור החלטה של ליאור או שהוא יחשב כמי שהזהיר מהצרות שליאור יכול להביא. "אם אתה רוצה שישיבו לך אתה צריך לקחת את המנהיגות."

OUT
כריזמה אם צריך:
[dice seed=38245 secure=e07d528b_0]6d4[/dice]

"אני אבוא איתך למקס." אני אומרת לליאור. "גם ככה יש משהו שרציתי לעשות בעיר אחר כך."

עידו-
אני צוחק "כן, כמו SAO, רק שכרגע עוד לא ראיתי את אסונה." אני אומר בחיוך "בכול מקרה, אנחנו עורבי הפלדה, ומשום מה נראה שהגילדה שלנו היא ה-respawn point לכול השחקנים החדשים. בכול מקרה, ברוך הבא!"

"אוקי, מגניב. מצפה לכריך." אני מחייך. בבירור מנסה להסיח את דעתי מהכל.
"אז... עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מצטרף לעורבים? אני מעדיף להיות עם חברים בגילדה מילא, זה הרעיון של גילדות לא?"

עידו- אתה רואה לחש במחברת שלך שאתה לא מזהה. יש עליו סימן בצורת ברק.
הילה-
"נשמע לי שאת מודעת למה שהולך. אני מניח שזה זמן טוב להתחיל."

ליאור- אין עדיין תשובה.

ליאור משלהב את הקהל, מצית אותו במקצת, אבל דניאל, מייצג את הקולות היותר יונים בקרב, מדבר על זה שאסור להיכנס ללחץ בגללם ורצח של חיות לא יספיק. בעזרת עוד הגיון ורגש הוא מצליח להשקיט רוחות מלחמה.

עידו-
״אנחנו עורבי הפלדה, הגילדה הישראלית. יש פה קצת שנאה אלינו בגלל משהו שקרה ממש שהתחיל המשחק עם חבורת הונגרים שהפך להיות מלוכלך, אבל אנחנו אנשים טובים. הגילדה הכי חזקה צבאית פה, ואני ויותם גם חברים. אבל כמו שאתה רואה- לשנאה ולפחד מאיתנו יש מחיר. אני מבטיח להביא לך סושי, כי כריך אין לי, בינתיים דבר פה עם החבר׳ה. אני ממליץ על מיכל, היא די הגאונה שלנו, ושאר החבר׳ה הטובים קצת יוצאים עכשיו. תברר גם על הירוקים בזמנך הפנוי, הגילדה השנייה הכי גדולה באזור.״

אני מגיע, נעמד מאחורה. ״רק שאלה קטנה... איך אנחנו בטוחים שלא נחטוף לינץ׳?״ אני שואל.

"כי זה בדיוק מה שהם לא רוצים להיות, הם טוענים שאנחנו ה"משוגעים" ה"ברברים", ושהם הנאורים, המתורבתים והחכמים, מקס לא ירשה להם לבצע לינץ', כי אז הוא יהפוך למה שהוא טוען שאנחנו, מה שיסכן את המקום שלו בתור מנהיג גילדה למועמד פחות קיצוני. מה גם, שלא אמרתי שנבוא לא מוכנים, אנשים עדיין זוכרים את מה שהיה עם ההונגרים, ואת מתקפת השודדים, הם רואים אותנו מתאמנים בבוקר על מדים מלאים עם נשק שהם יכולים רק לחלום עליו, לתקוף אחד מאיתנו כשהוא לבד על ידי אספסוף זה דבר אחד. אבל כשאנחנו יחד, מאוחדים... אתה יודע למה רודנים חיים? כי הבחור שצריך לזרוק את האבן הראשונה תמיד מפחד לעשות את זה, הוא משאיר את זה לאחרים, לאנשים קל להיות אצלנים ולא להילחם למען מה שהם מאמינים בו אם הוא דורש עבודה קשה מידי או מסוכן.
מה גם שיש לא מעט ירוקים שחיביים לנו, חלקם חברים שלנו, הצלנו את החיים של חלק החברים שלהם שנפגעו במכרה. הם לא ישכחו את זה כל כך מהר."

"לפני שאנחנו מתחילים להתעצבן ולעשות דברים שיכול להיות שנתחרט עליהם, בואו נחשוב על האפשרויות והתוצאות." אני אומר במעט כעס.
אם אנחנו נחשבים כרגע ככזה איום שמנתקים איתנו קשר ומנסים להחרים אותנו, מה גם שזה, ושים לב טוב, כמות מסוימת של אנשים ולא כל הגילדה כאחד, אנחנו נהרוס לנו את השם עם פעולה אגרסיבית.
אם כל הירוקים נגדנו, אז צריך תעמולה וחשיבה הגיונית. או לעזור להם להתקדם בקטנה, להשאיר אותם בפער גדל ולגרום להם להרגיש כאילו אנחנו נותנים להם משהו אמיתי, אם אתה מתעקש ללכת בצורה רמאית ומתחמנת.
אם תגיב בכעס ותעניש את כולם, בין אם זו החלטת רוב הגילדה שלהם או רק גופים מעטים, אנחנו נתרחק מכל מי שכן בעדנו.
אולי עדיף שנשקול את הנושא ברצינות קודם?" אני מסיים.

"אני לא מגיב בכעס, אבל איך נדע שלא מדובר באספסוף בלבד? יכול להיות שכל העניין הזה יסתיים בחיזוק היחסים ביניניו בכך שמקס יעניש את מי שפגעו במייקל, אנחנו באים לשם בטוב, בלי כל רצון לפגוע באף אחד, אבל אנחנו צריכם להראות שאנחנו רציניים, שאנחנו לא גילדה שאם יפגעו באחד מאנשי הצוות שלנו אז אנחנו נבליג אם זה, מי כמוך יודע שאני לא אתן לאף אחד לפגוע בכם, יכולתי לזנוח אותך באותו לילה, ולא צריך להיות גאון כדי לדעת שאני ואתה בעלי דעות מנוגדות בחלק מהמקרים, אבל אתה חלק מהגילדה שאני המנהיג שלה, וגם אם תעמוד פה ותירק לי בפנים בטענה שכל מה שאני עושה זו טעות, אני עדיין יעמוד במילה שלי ואגן אליך.
אנחנו נבוא לשם בטוב, נבקש ממקס לטפל באנשים שלו באותה צורה שאני הייתי צריך לטפל בכם אם המצב היה הפוך. כל מה שאנחנו עושים זה מה שסיכמתי אם מקס מהרגע הראשון, יש לכל גילדה זכות להתלונן על השנייה במקרה של אי צדק. כל מה שאנחנו עושים זה ללכת למורה שלהם ולהתלנון שהתלמידים שלו הרביצו לתלמידים שלנו. אני יחדד ויאמר שגם אם נגלה שמקס נגדנו, אני ממש לא אתחיל במסע הרג של כל הירוקים, בעיקר מהסביה שאני מאמין שרובם בסך הכל רוצים לחיות בשלום, ללא כל אלימות. אבל, אם נגלה שהאספסוף לקח איתו גם את הצד השפוי, אני חושב שזו זכותנו להגן על עצמנו. תגובה נמהרת הייתה לפקוד על כולם לעלות על ציוד ולתקוף את מי שתקף את מיכאל, ואז לשרוף את הבית של מקס. אמרתי שאני חושב שצריך לצוד את החיות כי אנחנו עלולים להיכנס לאמברגו, ואני מעדיף שיהיה לנו האוכל שלו אנו זקוקים עכשיו במחסן ולא אחר כך ביער."

"אני חושב שאתה באמת ממהר מדי. אין בעיות, לכו אתה, הילה, עוג וכל מי שתרצה שיבוא. אבל להחליט עכשיו שהולך להיות אמברגו ושיחרימו אותנו ו'סוף-העולם-מגיע-בואו-נעשה-דברים-מהר' זה עלול לפגוע. גילדות אחרות ואנשים אחרים ייראו את ה"פאניקה" שאנחנו נכנסים לתוכה, ויתחיל מעין מירוץ חימוש שכנראה רק ייפגע בשני הצדדים, כשבעצם הכל היה יכול להיות אי הבנה. לכו עכשיו לברר את הפרטים, ואחרי שתדברו איתו תחליט מה שתחליט."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה