• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אני משתיק את הקולות עם דפיקה חזקה על השולחן.
"אתם מקשיבים למה שאתם אומרים? אתם נשמעים כמו היהודים באירופה, מעדיפים לחכות, להבליג,לקוות שזה יגמר. זה אף פעם לא נגמר."
אני עולה על השולחן ומביט בכולם "אתם יודעים מה אני רואה? אני רואה את המשפחה שלי,החברים שלי, הגילדה שלי! האנשים שנשבעתי להגן עליהם עד טיפת דמי האחרונה."
"אני לא אמרתי שנצא ונשחוט את הירוקים, לא הצעתי לצאת למלחמה עם איש, כל מה שאני רוצה שנעשה זה את הברור מעליו: להתלונן לאחראי.
גם אם היינו עכשיו מחוץ לעולם הזה, ואדם אחר היה מכה אתכם/שודד אתכם/מאיים עליכם. לא הייתם פונים למנהל שלו/המפקד שלו או לגוף החוקי הממונה על כך?
כל מה שאני רוצה לעשות זה לפנות למקס ולדרוש ממנו לתת הסברים. אני רוצה לקחת איתי את אור והילה, מאחר והם הסגן שלי והשגרירה שלנו אצל הירוקים.
אני לא רוצה שנגיע למלחמה, ואין טעם בשפיכות דמים. אבל החובה שלי בתור המנהיג שלכם זה לטפל בדברים מסוג זה בדרך הטובה ביותר, אני מבקש שתיתנו בי את האמון שלכם, כמו שנתתם לי אותו כל פעם בעבר, האם אכזבתי אתכם אי פעם?
ולחברי שחושבים שיש פיתרון אחר, אני בהחלט פתוח להצעות. אבל אתם לא יכולים להגיד שדרך אחת גרועה וחסרת סיכוי בלי להציע דרך אחרת.
כל מה שאני מבקש זה את האמון שלכם."

כריזמה
[dice seed=1666 secure=06a9e7dd_0]6d4[/dice]

"אז בואו נקרא להם הנה" אני אומר "נראה מה תהיה התגובה שלהם. אין צורך לשלוח אותנו כשליחים ולסמוך עלינו, שכול הגילדה יכולה להיות כאן ולראות את המשא ומתן. ואם הם יסרבו, זה אומר לנו הרבה דברים עליהם".

"אני לא נגד שליחים, אבל אני חושב שעם מה שקרה במכרה ומה שאנחנו רואים שהם עושים עכשיו- לתת להם לעשות עוד החלטות זו כנראה הדרך הכי מהירה לפרק את גילדת הירוקים. אנחנו יכולים לצפות במנהיג הירוקים בוחר באפשרות הלא נכונה בכול פעם שהוא עושה משהו. בואו ניתן לירוקים לראות בעצמם למה כדאי להם לחבור אלינו."

"נעשה את זה במרכז העיר, בשטח ניטרלי, כך שלא יהיה להם תירוץ לא לבוא לראות אותנו וכולם יוכלו לראות מה קורה, כך שלא יאשימו אותנו בדברים שלא עשינו."

השליח, רוסט, יוצא לדרך אחרי שאין בעיות. הוא מסרב להיכנע לחמקנות של מקס, שכל אחד מכם שומע באופן אישי. בסופו של יום, עם חציפות ונחישות בלבד, הוא מסדר פגישה בשביל כמה שאתם רק רוצים להביא. אתם יכולים לנחש שהיו פה איומים, כי מקס אמר מתקן את עצמו כל פעם מחדש, והתנאים יפים מאוד.

"כל מי שרוצה מוזמן להיות שם. אבל אנחנו נשמור על תרבות דיון ולא נרד לרמה נמוכה. מקובל? ועל מנת להתכונן לגורע מכל. תגיעו חמושים, לא בצורה מחשידה, אלא אם הציוד שאתם תמיד הייתם מסתובבים איתו... פשוט אל תהפכו את זה ליום ללא נשק."

בכל ההמולה, אני בינתיים "מחליק" החוצה. מתחיל להסתובב באזור, מחפש מקום נוח ושקט לנסות בו את הלחש שלי. לגלות איך מטילים אותו, אפילו לקרוא קצת מהתפריט. בטח יש שם משהו חשוב. אני עדיין לא מאמין לאור, אין סיכוי הרי שיכלאו אותנו במשחק. הוא בטח עבד עלי או משהו. ככל שהזמן עובר אבל, החששות מתחזקים והספק מתגבש. האם ייתכן שזה באמת קרה?
טוב, זה לא הדבר הכי גרוע שיש. אבל זה בהחלט דפוק. ולפי מה שהוא אמר שעברו כבר כמה ימים פה, אע"פ שבעולם האמיתי עברו רק שעתיים במקרה הטוב, כמה פוטנציאל יש למקום הזה...

אני מתלבשת בבגדים רגילים ולא במדי הגילדה. סביר להניח שאני אשחק את תפקיד שוכנת השלום שם, אז אני מעדיפה להראות ניטרלית ככל האפשר כדי להלקח ברצינות. אני לוקחת את הפגיון שלי ומחביאה אותו במקום אשר הוא לא יראה בקלות אך לי תהיה גישה מהירה אליו.

ליאור

"יש לנו רזרבות מאחורה. הם מצויידים מספיק טוב כדי שהם יוכלו להגן על הבית".

עידו-
לפני שמספיקים לצאת אתה מטיל את הלחש שלך. בקול רועם אתה מוציא קליע ברק שכמעט מפוצץ אותך, אבל חורך במקום זה את הקרקע.

החבורה יוצאת- רוב האנשים יצאו, אבל יש גם אנשים מאחורה. אני אשמח לדעת האם אור ויותם יוצאים או לא.

לאנשי המפגש לוקח זמן להתאגד, אבל ברור לכם שאתם לא היחידים שניצלו את הזכות להביא כמה אנשים שרוצים. יותר משלושים ירוקים נמצאים שם, רובם המכריע משתמשים בטקטיקה הכי ישנה בספר של איכרים- נראים מפחידים וחמושים בציוד "רביעי המסוכן" שלהם, אבל הם לא באמת קשוחים. הם לא מסתכלים עליכם בחביבות. אי הסדר עומד להתחיל כשדיונים עם מילים קשות כמעט מתגלגלות על לשונם של שני הצדדים.

שימו לב לדבר הבא- כל אחד מכם רשאי לגלגל כריזמה כדי לשכנע את ההמון בדיבור או בחוכמה כדי להשתמש בלוגיקה (שדורשת ד"ק גבוה יותר), אך כל גלגול שלכם יקונטר בגלגול מקביל.

"באנו לקבל תשובות, אחד מהאנשים שלנו הותקף על ידי האנשים שלכם, אני רוצה לדעת מי עשה את זה, אני בטוח שמדובר בלא יותר מאספסוף של קיצוניים שלא מייצגים את כלל הירוקים, ואני מניח שמדובר באי הבנה, הרי אין כל סיבה לתקוף אותנו, את מי שהיו שם שהשודדים תקפו והדפו אותם בגופם, או את אלו שהיו הראשונים לתת טיפול רפואי ולהציל את הפצועים ממכרה הברזל, בחיי שאם זה היה נגמר רק במילים קשות הייתי מבליג, אבל ברגע שמרימים יד על אחד האנשים שלי, אני לא יכול להישאר בשקט, כמו שאני לא יכול להישאר בשקט עם אחד האנשים שלי היה מרים יד שלא בצדק על כל אחד אחר, ואני מניח שמקס עושה ככל יכולתו כדי להנהיג אתכם בצורה מכובדת, ובדין צודק, כמו שאני מנהיג את האנשים שלי."
כרימה
[dice seed=25119 secure=67e92b02_0]6d4[/dice]

אני עומד בצד ומתבונן. אין טעם לנסות לסחוף אנשים כרגע.
אספסוף יכול להישאר בשליטה רק על ידי המנהיגים, לא על ידי אנשים חדשים שחושבים שהם סוחפים מספיק.
אבל אני לא סתם מתבונן. אני צופה בעיקר במקס. כדי להכיר את ההתנהלות של גילדת הירוקים, צריך להבין איך הראש שלהם פועל. אני צופה בכל מהלך שלו, כל פעם שהוא שותק, כל פעם שהוא מרפה מהשליטה שלו באנשיו, כל פעם שהוא צועק עליהם, או על הגילדה שלנו.
כן, ככה מנצחים במשחקי מוחות.

OUT
לגלגל חוכמה, אני מניח?

אני עומד לא מקדימה, אבל בהחלט בולט. לובש מדים של עורבי הפלדה, מסתובב בקרבת האנשים המאיימים בקבוצה שלנו, ובעיקר מחייך- ביטחון עצמי זה הדבר העיקרי שאנחנו צריכים לשדר כרגע. מידי פעם אני זורק אבן לאוויר ביד שלי ותופס אותה במהירות, תצוגה זה הדבר הכי חשוב במפגשים דיפלומטיים שכאלו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה