• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

out
סול הודיע על פרישה. זה מכובד להודיע על פרישה כשאי אפשר לשחק, ויש לו מקום לחזור אליו אם הוא ישנה את דעתו. אני מאמין שאתם תקבלו אותו טוב במקרה הזה. במקומו נכנס לזירה nextorl.

in

ליאור
יש לכם אגם שממנו אתם לוקחים מים. לצערכם, האגם נמצא מתחת לעיירה במשהו כמו 10 מטר בשיפוע נמוך. זה לא יהיה בלתי אפשרי לייצר אמת מים, אבל תצטרכו את בורג הארכימדס.

סול (כי עדיין חייבים לו משהו)
כן.

בוקר:
אתם קמים בבוקר לעוד שגרה- אוכל, אימון ואז מתחילים לעבוד באמת. כמה מכם הלכו לישון מאוחר וכמה מכם עשו לילה לבן. הם לא נראים ערניים במיוחד, אבל הם ישרדו לילה אחד בלי שינה.

עכשיו, מישהו רוצה לארגן משהו באסיפת הבוקר?

כמו כן, שימו לב שבדלת יש מישהו (והמישהו הזה הוא נקסטורל שלנו). אתם רוצים להגיד לו שלום?

בפתח נמצא בחור צעיר, בן 16 בערך. רזה, עם בלורית שחורה ופלאפית למדי. "יו." אני מרים את היד שלי לשלום, "למישהו יש מושג איפה אני משיג קווסטים במשחק הזה?" אני שואל באנגלית תוך כדי שאני נכנס לפונדק.

"בוקר טוב לכולם." אני אומר אחרי שסיימנו את מטלות הבוקר.
"אני רוצה להעלות הצעה לדיון, כי זה הליך שהולך להיות ארוך, מייגע, יש סיכוי לא רע שזה לא יעבוד. אבל אם זה כן. אז יהיו לנו פה מים זורמים. הרעיון העיקירי הוא לשאוב מים מהאגם. אנחנו נעשה את זה בעיקר באמצעות בורג ארכימדס, מה שאומר שנצטרך כלים וציוד להכנת הבורג, לחפור לנו מאגר מים אישי פה בגילדה. ואם מישהו יהיה בעניין ויחשוף שיש לו ידע באינסלטציה, אני אשמח שהוא יכין לנו צינורות... אנחנו נצטרך לעבוד יחד בשביל זה, כולנו. אבל אם נצליח, יהיה לנו יתרון גדול על שאר האנשים, מה שאומר שיותר אנשים ירצו להיות עורבים, מה שאומר יותר כוח אדם, והפיכה של משימות כאלה בעתיד לפשוטות יותר. אני מעלה את ההצעה להצבעה, הקול שלי בעד, מי בעד? ומי נגד?, כמו כן, אני רוצה להציע את הילה לאחראית הפרויקט הזה."
OUT
כריזמה למקרה הצורך
[dice seed=44744 secure=242eef1d_0]6d4[/dice]

IN
כשנקסטרול נכנס- אני מביט בו, "זה לא בדיוק עובד ככה כאן." אני אומר באנגלית. "בחיי שהייתי שמח להעביר לך הרצאה על המשחק הזה ועל כמה היה טעות לקנות אותו, אבל כרגע אנחנו... קצת באמצע דיון... מה שמך דרך אגב?"

"נקסטרול... מאיפה השם הזה מוכר לי...."(הרי ירין אמר שאנחנו משחקים את עצמנו. ושברגע שמישהו יציין שהיה לו משתמש בפונדק אז נוכל לעלות את זה לדיון) אני עובר לעברית "זה לא כינוי של מישהו מפורם הפונדק?"
OUT
אני חושש שבקצב הזה אנחנו נמצא את עצמנו משחקים משחק תפקידים בתוך משחק תפקידים...

"יאפ. זה אני." אני אומר בעברית ומחייך, "נחמד למצוא את עצמי עם חנונים כמוני." אני מעביר יד בבלורית השיער שלי. "הספקתי לשמוע משהו על הצבעה?" אני שואל, מנסה לקלוט מה הולך כאן. לאן לעזאזל נקלעתי.

In
"עידו!" אני צועק לעידו שהוא נכנס, מושך מבטים "גם אתה כאן הא?" אני שואל ומזנק ממקומי ללחוץ את היד לחברי משכבר הימים.

ואז אני נזכר שיש דיון ואומר לעידו בקול חלש "אני אסביר לך הכול עוד רגע אחי", ואז מסתובב. "למה אנחנו צריכים להעלות מים מהאגם עם בורג ארכימדס, פשוט נשים אותו ברשימת הציוד שלנו ואז אין לנו בעיות לסחוב אותו חוץ ממשקל. אפשר לסחוב ככה כמויות של מים בדליים בלי סכנה שזה יישפך בדרך מהאגם עד לפה."

"בורג ארכימדס יהיה יעיל אם נתחיל לעסוק בחקלאות, אבל כרגע, חוץ מזה שנשוויץ שיש לנו קצת ובטווח הארוך רק נבזבז משאבים על ליצור אותו במקום לסחוב בעצמנו, אני לא רואה תוצאה לפרויקט" אני אומר

"הולי… " אני צועק כשאני רואה את אור. לאחר מכן, אני פשוט מתיישב בצד. מחכה שהם יסיימו את הדיון שלהם. הם מנסים להקים כאן חברה? אני חושב לעצמי שזה מוזר מעט. אבך היי, כל אחד וחווית המשחק שלו. מודה שאני מעדיף את החוויה הפשוטה, של לעשות קווסטים ולכסח מפלצות. וגם קצת קשה לי לחשוב על הרעיון של ליצור פה חיים. החיים שלי בעולם האמיתי הם אחלה. גם אם אני רב עם ההורים שלי כל כמה זמן. כאילו, מי לא?
תוך כדי שהמחשבות מתרוצצות לי בראש, אני מסתכל על התפריט. בודק את כל האפשרויות. כשאני רואה שאין כפתור התנתקות אני מניח שזו פקודה קולית או משהו.

"זה באמת תלוי במרחק של האגם מאיתנו, אם הוא במרחק חמש דקות הליכה אז כל הזמן והאנרגיה שנשקיע בהכנת אמת מים לא ישתלם אבל אם אנחנו מבזבזים עשרים דקות רק כדי להביא דלי מסכן של מים עדיף כבר להכין אחת. פלוס, לא תכננו על לגדל צמחים?"

אני מנופף לעידו לשלום ומחייך, מסמן לו שאני אדבר איתו עוד מעט,"אני בעד הרעיון, הוא נשמע לא רע, אם באמת מאגר המים נמצא יחסית רחוק מפה. אם הוא קרוב אז באמת אין טעם. אני אפילו מוכן להציע את עצמי בתור אחראי או משנה לאחראי, אם מיומנות השכלה עוזרת במשהו".

"נגד. אני חושב שאנחנו יכולים כרגע לעשות דברים הרבה יותר חשובים בשלב הזה של המשחק. העדר פרות שמצאנו אתמול בלילה חשוב שנאבטח אותו כשלנו, לעבד את הברזל שהשגנו. חקלאות כדאי לעשות מוקדם במשחק כי ייקח לזה קצת זמן, עם זה אני מסכים, אבל אני חושב שיש דברים יותר מועילים לעשות ברגע זה" אני אומר.

"אין לי ידע בנושא, אבל זה עדר די גדול, אנחנו נצטרך הרבה אנשים לדעתי. אני מניח שכדאי שמישהו שיותר מבין בגידור, פרות, או טיפול בחיות יטפל בזה. יש לנו מושבניק או קיבוצניק בקהל?" אני שואל את החברים בגילדה.

ליאור-
out
רעיון טוב בנוגע למשחק תפקידים! אתה מארגן עכשיו קוביות לסשן לחבר'ה.

הילה- האגם נמצא במרחק של 5-10 דקות הליכה. זה מחוץ לעיירה והאגם נמוך מכם באיזה 20 מטר בשיפוע, אבל בורג ארכימדס אולי לא יהיה הדבר הכי יעיל. מצד שני, זה פיתרון למים פה ועכשיו כשתסיימו עם הבורג.

אור- שתיקה. אין קיבוצניקים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה