Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
"ראשית, אני מכיר את האדם היחיד בעיר שיודע ויכול להכין גבינה ומוצרי חלב אחרים. שנית, אתם רוצחים בדם קר. לא משנה משת"פ של מי אתה חושב שאני, אתם החבר'ה הרעים בסיפור הזה."
In
"אני לא יודע לגבי רוצח בדם קר, אבל אתה היית עם שודדים בעוד שאמיר היה קשור שם- וזו עובדה. אבל אתה יודע מה, בואו נעשה את זה שווה, נבחר על פי סדר. אני לא באתי לכאן כדי לריב, למרות שאני לא יכול לומר את אותו הדבר על הפרות פה בהתחשב למה שהן עשו לך" אני מציע.
"ומי מחליט את הסדר, או שאנחנו פשוט הולכים לשחק אבן נייר ומספריים עד שמישהו יפסיד?" זה לילה והמצב רוח שלי לא בדיוק היה נהדר עוד לפני כן אז הציניות שןפעת ממני כמו ממזרקה.
In
"אבל אתה לוקח את הפרות הטובות ביותר בחור, כאילו יש לך איזו זכות עלינו. ובפעם האחרונה שבדקתי עם מי שיתפת פעולה- זכות שכזו לא מגיעה לך. אבל אני מוכן לתת לך פרה אחת מהן, נגיד שאתה הראשון שבחר"
"יש לך כאן עדר שלם ואני רוצה 2 בודדות, אז זה הגיוני והוגן שאני אקח את אלו שנראות לי טובות יותר מהשאר. תן לי להגיד לך בנוסף שאתה לא בדקת עם מי שיתפתי פעולה, אחרת היית יודע שאני לא חלק מה"שודדים" שאתה מדבר עליהם, לא שהם שודדים מלכתחילה. שאל את אמיר אם אתה רוצה, הוא חבר שלך והוא נתפס על ידם הרבה לפני שפגשתי אותם בפעם הראשונה."
In
"נו, אני מנסה להיות הגיוני איתך פה. בנאדם אחד נורמלי לא יכול לקחת יותר משתי פרות בערך, אנחנו לא מובילי עדרים מומחים, זה לא שאנחנו יכולים עכשיו לקחת את כול העדר חזרה." אני אומר.
"אלא אם... כמובן... העדר הזה שייך לנו אחרי שאתה הולך."
"תעשה מה שאתה רוצה עם העדר, לא אכפת לי. אם אתה לא יכול להעביר את כל הפרות זו בעיה שלך, לא שלי. אני לוקח את הפרות שלי והולך מכאן, יש לי דברים יותר טובים לעשות."
In
"טוב, אני מניח שאתה גרמת לזה להגיע לכך. אבל היי, אני לא אוהב אותך- ואני לא הולך לתת לך דברים חינם. עכשיו... כמה נקודות חיים אתה חושב שיש לפרה?" אני אומר ומוציא את הקלע שלי. אם הוא מנסה לקחת את הפרות, אני פשוט יורה.
אני מוציא את החנית ומחברת הלחשים שלי. "חשבתי שאתה לא רוצה לריב. אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה? לא הייתי ממליץ לך להגיע גם לרמה של שקרן וצבוע, המוניטין שלכם מספיק נמוך ממילא."
In
"לתקוף אותך? לא, ממש לא, אני סתם פה בשביל לצוד פרות" אני אומר בחיוך סרקסטי, מוכן לירות "אין לי בעיה לתת לך פרות בלי קרב, פשוט לא את שתי הפרות הטובות ביותר פה. אבל אם אתה רוצה להילחם על זה..."
"סבבה." אני אומר ומצביע על 2 הפרות שבחרתי מקודם, "אלו שתי הפרות הגרועות ביותר בעדר, ללא תפוקת חלב טובה, אי-אפשר לשלוט בהן והן רזות מכל השאר. עכשיו לא אמורה להיות לך שום בעיה."
In
"אין בעיה, אז אני אהרוג אותן ברשותך. בשר פרה זה חומר גלם טעים, ואני אשמח להתאמן בכישורי כקלע. אם בא לך, אתה יכול לקחת אפילו את הבשר, האימון מספיק לי" אני אומר.
In
״ככול הידוע לי אתה מעביר את הפרות האלו לשודדים. אם הלוסי הזו רוצה פרות, שתבוא לקחת אותן ואני לא הולך לעשות דבר, אבל תמסור לה שלא תשלח את הבריון המצחיק שלה בפעם הבאה בשביל לאיים.״ אני אומר, מושך בכתפיי.
"לוסי גרה יחד איתכם בעיר והיא היחידה שיכולה ויודעת להכין גבינות. היא לא יכולה להגיע כי יש לה דברים חשובים יותר לעשות, כמו לעבוד ולהרוויח כסף. על פי מה שאני רואה אתה הוא זה שמאיים עליי עם נשק, אז לך קח את הפרות שלך ותפסיק לעקב אותי. יש אנשים כמוני שמנסים לעשות משהו מועיל למען החברה לשם שינוי."
אני לוקח את הפרות ומנסה להוביל אותן שוב, ונעמד בינן לבין אור על מנת שלא יוכל לפגוע בהן.