• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

הילה וסול-
In
אני צוחק "צריך עזרה שם, הדוד משה?" אני אומר.

"בכול מקרה, למה שאתה תיקח את הפרה ראשון? אני לא חושב שבהתחשב בהיכרות שלנו איתך אני רוצה לתת את הפרות הטובות ביותר למשת"פ של שודדים."

אור והילה-
In
"אני לא יודע לגבי רוצח בדם קר, אבל אתה היית עם שודדים בעוד שאמיר היה קשור שם- וזו עובדה. אבל אתה יודע מה, בואו נעשה את זה שווה, נבחר על פי סדר. אני לא באתי לכאן כדי לריב, למרות שאני לא יכול לומר את אותו הדבר על הפרות פה בהתחשב למה שהן עשו לך" אני מציע.

אור וסול-
"ומי מחליט את הסדר, או שאנחנו פשוט הולכים לשחק אבן נייר ומספריים עד שמישהו יפסיד?" זה לילה והמצב רוח שלי לא בדיוק היה נהדר עוד לפני כן אז הציניות שןפעת ממני כמו ממזרקה.

הילה וסול-
In
"אבל אתה לוקח את הפרות הטובות ביותר בחור, כאילו יש לך איזו זכות עלינו. ובפעם האחרונה שבדקתי עם מי שיתפת פעולה- זכות שכזו לא מגיעה לך. אבל אני מוכן לתת לך פרה אחת מהן, נגיד שאתה הראשון שבחר"

עוג והילה:
"יש לך כאן עדר שלם ואני רוצה 2 בודדות, אז זה הגיוני והוגן שאני אקח את אלו שנראות לי טובות יותר מהשאר. תן לי להגיד לך בנוסף שאתה לא בדקת עם מי שיתפתי פעולה, אחרת היית יודע שאני לא חלק מה"שודדים" שאתה מדבר עליהם, לא שהם שודדים מלכתחילה. שאל את אמיר אם אתה רוצה, הוא חבר שלך והוא נתפס על ידם הרבה לפני שפגשתי אותם בפעם הראשונה."

הילה וסול-
In
"נו, אני מנסה להיות הגיוני איתך פה. בנאדם אחד נורמלי לא יכול לקחת יותר משתי פרות בערך, אנחנו לא מובילי עדרים מומחים, זה לא שאנחנו יכולים עכשיו לקחת את כול העדר חזרה." אני אומר.
"אלא אם... כמובן... העדר הזה שייך לנו אחרי שאתה הולך."

עוג והילה:
"תעשה מה שאתה רוצה עם העדר, לא אכפת לי. אם אתה לא יכול להעביר את כל הפרות זו בעיה שלך, לא שלי. אני לוקח את הפרות שלי והולך מכאן, יש לי דברים יותר טובים לעשות."
ירין:
אני מנסה שוב לגרום לשתי הפרות לעקוב אחריי.

הילה וסול-
In
"טוב, אני מניח שאתה גרמת לזה להגיע לכך. אבל היי, אני לא אוהב אותך- ואני לא הולך לתת לך דברים חינם. עכשיו... כמה נקודות חיים אתה חושב שיש לפרה?" אני אומר ומוציא את הקלע שלי. אם הוא מנסה לקחת את הפרות, אני פשוט יורה.

סול והילה-
In
"לתקוף אותך? לא, ממש לא, אני סתם פה בשביל לצוד פרות" אני אומר בחיוך סרקסטי, מוכן לירות "אין לי בעיה לתת לך פרות בלי קרב, פשוט לא את שתי הפרות הטובות ביותר פה. אבל אם אתה רוצה להילחם על זה..."

הילה וסול-
In
״ככול הידוע לי אתה מעביר את הפרות האלו לשודדים. אם הלוסי הזו רוצה פרות, שתבוא לקחת אותן ואני לא הולך לעשות דבר, אבל תמסור לה שלא תשלח את הבריון המצחיק שלה בפעם הבאה בשביל לאיים.״ אני אומר, מושך בכתפיי.

עוג והילה:
"לוסי גרה יחד איתכם בעיר והיא היחידה שיכולה ויודעת להכין גבינות. היא לא יכולה להגיע כי יש לה דברים חשובים יותר לעשות, כמו לעבוד ולהרוויח כסף. על פי מה שאני רואה אתה הוא זה שמאיים עליי עם נשק, אז לך קח את הפרות שלך ותפסיק לעקב אותי. יש אנשים כמוני שמנסים לעשות משהו מועיל למען החברה לשם שינוי."
אני לוקח את הפרות ומנסה להוביל אותן שוב, ונעמד בינן לבין אור על מנת שלא יוכל לפגוע בהן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה