• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אני מתקדמת לכיוון היער והאורות והרעש של הפונדק מאחורי משתתקים. זה נותן לי זמן לחשוב אבל מצד שני אין לי שום דבר נוסף שיסיח את דעתי, ואני לא ממש רוצה להתמודד עם זה עכשיו. אני הולכת כמה דקות ללא כיוון או מטרה. תחושה של חוסר מנוחה עולה בתוכי בו זמנית יחד עם הרצון פשוט לשבת ולחשוב על כל הסיטואציה המפוקפקת שאני נמצאת בה עד שאחזור להיות בשליטה על רגשות שלי.

לצערי אני מכירה את עצמי ויודעת שאם אשב עכשיו לא אקום עד הבוקר ואולי גם אז לא. אני מוציאה את המחברת ועט שלט נגעתי בהם מתחילת המשחק ופותחת את הדף האחרון. אני אסתובב ביער ואסמן במפה שלי איפה יש מקבצים של צמחים שימושיים או דברים מעניינים עד הבוקר או עד שאהיה מותשת מספיק כדי לטפס על עץ ולהירדם. אוכל אתמודד עם כל השטויות האלו בבוקר.

OUT
חוכמה:
[dice seed=1278 secure=2e944475_5]7d4[/dice]

ליאור
אז בכך מסתכם המדע להיום? עוד משהו שאתה עושה לפני השינה?

אור- אז גלגל לי ק100.

סול
"אז שמעת עליו? הוא לא ממש אוהב אותי, ואני די מבינה שנכפתי עליו, אבל אני מקווה שזה ישתנה והוא יבין שאני רק רוצה בטובתו" כאילו היא הייתה אמא שלו היא מדברת על זה שהוא די קשוח והוא הובא אליה כשהוא פצוע ונדרש להתחיל לעבוד כבר אז. אתה רואה אותו מהצד השני של הבית, מטפל במילקי הפרה.

"אז פרות למכירה? אין. מצטערת סול, אבל הן עדיין טריות. אם אתה רוצה פרה, אתה יכול לצוד אותן".

ליאור וירין
"ובכן, חבל שזה נכשל, אני אלך לטפל במה שאני רוצה לעשות, לילה טוב" אני אומר ונפרד ממנו.

ירין
בהתחלה אני מחפש את הילה לעניין הצמחים, אבל היא לא נמצאת אז אני לוקח כמה צמחי ברזל ומחפש פינה שקטה ומבודדת יחסית באזור הגילדה, עדיף עם שולחן.
אני מוודא שאין אנשים שמסתכלים ומתחיל להתעסק עם צמח הברזל, אני מכין משחה, מרכז אותו, מנסה לחמם אותו עם אש קלה מהתנור(אם הוא פועל בלילה) ומגוון דרכים אחרות כדי לנסות להבין איך אני יכול להשתמש בו כדי ליצור או לחקור לחשים.
חוכמה אם יש צורך בזה לכך- [dice seed=46387 secure=53b7fe1f_0]7d4 [/dice]

יותם- "יש לך מחברת לחשים? זה לא רע. לחשים אתה יכול לבקש מהחבר'ה פה. אני חושב שלאמיר ורוסט יש, ולהילה, ואולי גם למולי ולמיכל. אין יותר מדי שיש להם."

הילה- אין באמת מה לחפש פה מבחינת צמחים. את מבזבזת את זמנך לשווא... לא. את מוצאת את סול ואור.

ליאור-
אתה ממנה שומרים ללילה. אם זה לא סודי תגיב מחוץ לספויילר מי אלה.

בנוגע למיכל- היא הכניסה את מולי בפרוייקט בסוף (מה נעשה שהבחור נמצא fulltime ליד הנפחיה?). היא מוציאה כמה תרשימים לאור הלפיד בתוך המחסן והם נראים די הגיוניים אם אתה לא בעל יכולת לייצר משהו יותר טוב מבריח צור (יש לכם בכלל צור?). הרישומים הסופיים לא נראים משהו, ואתם צריכים את היכולת לגלף בעץ כמו שצריך כדי שיהיה לכם רובה. ועדיין, עם מולי לצדכם יש לכם מונופול על ייצור הברזל לכל מה שתרצו.

ליל"ט.
אמיר-
אף אחד לא נמצא בלילה ליד התנור חוץ מהשומרים. עדיין, יש גחלת מהמדורה של ארוחת הערב של אור בלילה, אז זה קוסם לך וקל להדלקה מחדש.
אתה מייצר את המשחה די בקלות- תשרוף את צמח הברזל, את האבקה שיוצאת תמהל עם קצת מים ואז תערבב. אתה מורח את המשחה הזו על היד שלך, לראות האם כמו עם התה אתה תהיה קשיח. המשחה אמנם גרמה לך לאבד קצת תחושה ביד, אבל לא את הקואורדינציה. לא משנה למה אתה מרביץ, זה כמעט לא כואב. אפילו טוב יותר- כשאתה מרביץ אתה לא מרגיש מותש. אתה עדיין עייף מזה שאתה לא ישן כמו שצריך, אבל לא מלהתעלל בסביבתך.

META
המשחה הוסיפה לך +2 לחוסן ו+1 לכוח.

סול-
out
כן, זו שעת לילה, אבל אמרתי את זה לאנשים כל כך הרבה שאני מניח שאתה יודע.
in
אתה מתקדם לקחת פרה בלילה. יהיו סיבותיך אשר יהיו לעזור למכרה להשיג מונופול יוקרתי בלי לצפות לתשלום שהוסדר מראש, אתה מגיע לשדה. אתה שם לב להילה ואור.

אור-
אתה מגיע לשדה של הפרות. אולי יצורים עם נזק נמוך ותפוקה גבוהה יעזרו לך להבין? נראה שאתה לא הראשון- נתפסת בשדה הראיה של סול והילה.

אור, סול והילה
אתם תופסים כל אחד את רעיו בשדה הראיה בשדות העשב של הפרות (בטווח של לא יותר מ30 מטר), אבל אתם נושאים את מבטכם לשאלה מעניינת- מה זה respawn בעולם הזה?
עד כמה שיכול להידמות לכם שיש respawn משום מקום, הפרות באזור ממליטות עגלים. זה הרבה פחות מפורט מבחיים האמיתיים, אבל פלא הבריאה אכן קיים. העגלים, ממש כמו בסרטים, מתחילים לקום כמעט מיד ולאכול מהעשב, מתחילים בינתיים לגדול. קיבלתם עובדת חיים, שאלה מעניינת, בשר טרי והרבה יותר מזה.

עוג והילה:
"אני מאוד מצטער, באמת שלא התכוונתי להפריע לדייט רומנטי לאור ירח." אני עונה בציניות וממשיך ללכת לכיוון הפרות. אני בוחן אותן מקרוב ומצדדים שונים, ובוחר את 2 הפרות שנראות לי הכי מתאימות לחליבה. אני מוציא את החבל שלי וקושר אותו מסביב לצווארן, ומוביל אותן אחרי חזרה אל הבית של לוסי.

אור וסול-
אני מיישרת את הגב והשרירים שלי נמתחים, בין אם כדי לרץ או להילחם אין לי מושג, "שינה היא לחלשים," אני מתבדחת ומנסה להפיג המתח באוויר.

ליאור
מתנדבים חבר'ה שלא היו במכרה. אתה מסודר בעניין הזה.

אמיר
המשחה היא מרכיב לחיזוק לחשים שמשפיעים על חוסן וכוח. המשחה תעבור אחרי כמה זמן, כנראה אחרי שתלך לישון תרגיש את היד עוד הפעם.

סול
חכה שם, האיכר בראון- גלגל לי כריזמה בשביל פרה אחץ, ועוד הפעם בשביל פרה שניה. אם אתה רוצה לקחת את שתיהן ביחד זה יהיה -2 לכל אחת מהבדיקות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה