• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

הילה וסול-
In
"גיבור הפרות הא? מזל שיש לפרות האלו גם עדר" אני אומר ומתחיל לירות על הפרות הקרובות לשלומי אבנים בשביל לעצבן אותן. אם הן יתרגזו מספיק, העדר יחזור לדרוס.

זריזות-
[dice seed=36998 secure=eb12cbba_1]6d4[/dice]
[dice seed=51204 secure=e80c1ee7_4]6d4[/dice]

אור, סול והילה (שלישיית הפרות)
למרות שנפגעו כמה פרות, סול נכנס בהרואיות במהירות ומבצע מחוות הגנה. היא לחלוטין לא משמעותית בשבילכם בני האנוש, אבל היא גורמת לפרות להרגיש בטוחות יותר איתו.

הילה וסול-
In
אני מסתכל על 'מחוות ההגנה' הזו, בא להגיד משהו רציני ולהמשיך בהצגה, ופשוט נקרע מצחוק באמצע.
"עשית לי את הלילה סול, אבל אם אתה כול כך רוצה את 2 הפרות האלו אני אתן לך אותן. הייתי צריך לצחוק קצת. אל תדאג, למרות שאני יודע שאתה מת שאני אהרוג אותך ויהיה עוד טיעון מפגר לטובת התאוריה המטומטמת שלך ש'עורבי הפלדה הם רוצחים', אתה לא תהיה האדם הראשון שאני אהרוג במשחק." אני ממשיך לצחוק.

"לא חשבתי שתלך עם זה כול כך רחוק, ברצינות, אפילו הילה קלטה באמצע כמה הטיעונים שלי חסרי משמעות ברגע שעלה ה'אבן נייר ומספריים'." אני צוחק.

"בכול מקרה, בואו נסכם את השיחה הזו. לך יש מחברת לחשים ואתה יכול להטיל לחשים, לוסי היא היחידה בעיר שיודעת להכין גבינה ומוצריו- למרות שאני מפקפק בהצהרה הזו- ולך תקוע מקל בתחת שמונע ממך לראות שצוחקים עליך. תודה על המידע יקירי, ובהצלחה עם העדר. אני אדאג לדבר עם הלוסי הזו ולהפריך את השקרים שתספר עליי, אבל אל תגזים כמו תמיד סבבה? אני לא רוצה להיקרע מצחוק באמצע."

אני מחזיר את הקלע לציוד שלי ומניח את הידיים שלי מאחורי הראש "איזה מן שם מוזר זה סול..." אני אומר לעצמי והולך להישען לי על העץ.

זה היה כיף, וזה כול מה שהייתי צריך, אני פונה לשלוח הודעות צ'אט בזמן שסול ילך משם.

ירין-
אני שולח הודעה פרטית ללוסי, אותה אני מזהה לפי המיקום (הבית שהילה הייתה בו קודם- סול אמר שהילה מכירה את לוסי). ההודעה נרשמת באנגלית, כי אני יודע שהירוקים הם רובם דוברי אנגלית [למרות שאני עצלן מידי בשביל לתרגם]-
"יו, זה אור עורב הפלדה מאחורי ההודעה הזו. אל תיבהלי, אני יודע שאת מסתובבת עם בחור בשם סול שיש לו כמה רעיונות משוגעים בראש בנוגע אלינו, אבל אנחנו אנשים טובים, ו. בכול מקרה, אני אגש לעניין.
סול פה מביא לך כמה פרות, אבל חשדתי בו ועיכבתי את הגעתו בעקבות שיתוף פעולה קודם שלו עם קבוצת שודדים אותו ראיתי במו עיניי. אבל בשביל ליישר את ההדורים, ולכסות על הסיפור שיהיה מוגזם מעל ומעבר שסול יספר עליי, אני אדאג אישית שתקבלי כמה פרות שיישמרו במיוחד בשבילך אצל עורבי הפלדה. אם תרצי אפשר לשבת גם לשתות משהו ולדבר כמו בני אדם, אבל היי אני לא לוחץ- אני לא יודע איזה דברים סול אמר עלינו שיכולים להפחיד אותך בנוגע לזה.
ואם את ישנה, אני מניח שתראי את ההודעה בבוקר.

בתודה, אור."

ירין, הילה, אמיר, ליאור-
In
אני שולח הודעה בקבוצה הכוללת אותי, אמיר, דניאל, הילה וליאור.
"היי, כנראה תראו את זה בבוקר, אבל אם מישהו ער יהיה נחמד אם הוא יראה את זה.
בכול מקרה, אני והילה פה מצאנו מקום מלא בפרות- מהן אפשר להפיק בשר וכמובן לחלוב אותן. אני מניח שנרצה לעשות משהו בנושא העדר הזה לפני שמישהו אחר ייקח בעלות על המקום.
בנוסף, שתיים-שלוש פרות יישמרו פה בשביל חברה של הירוקים בשם לוסי. קצת אשמתי, אבל די חשדתי בסול שגם נמצא פה ובשליחות להביא לה פרות- ואני לא רוצה שזה יהרוס את היחסים בין הירוקים שלוסי חברה בהם אלינו, וגם היא יודעת כיצד לייצר גבינות מחלב פרות- אז אולי אפשר לדבר איתה על לקנות את הידע הזה. בכול מקרה אני חושב שצריך לשמור איתה על יחסים טובים.

אגב, סול הבחור ששונא אותנו השיג לחשים, למקרה שתיתקלו בו בתוך עוד קבוצת שודדים- שתדעו למה הבחור מסוגל"

ירין הילה, אור ואמיר
"חדשות מעניינות. ועלה במוחי רעיון קטן, לדעכתם הפרות האלה מספיק חזקות חדי לגרור דברים כמו מחרשה?"

אור
"דווח לי מה הוא אמר ומה היה שם, הוא דיבר על תקרית המכרה?

ירין
את המים אנחנו מביאים מנהר/אגם נכון? מה המרחק שלו לגילדה, ומה תוואי השטח בינו לבינינו (הרים/גבעות או שטוח? במידה ויש שיפוע, הוא לכיון העיר או לכיוון הנהנר?"

עוג והילה:
"שלומי. השם שלי הוא שלומי. "סול" הוא רק כינוי. אתה יכול לספר ללוסי מה שאתה רוצה, זה לא ענייני. ושקרים? צר לי לאכזב אותך, אבל לא יכולת לטעות יותר כשחשבת אותי קקדוש מעונה שמסתובב בעולם ומפיץ שנאה כלפיכם. אני לא מחפש אנשים להסית נגדיכם, למעשה, אני לא חושב שאי-פעם הייתה לי את ההיזדמנות. אני חושב שאתם אלו עם מקל תקוע בתחת. אתם הופכים כל אחד שמסרב לכם לאויב שלכם ומנסים להשמיד אותו בשנייה שאומרים לכם "לא". אם מסתכלים על התמונה הגדולה, אני בן-ברית גדול של הגילדה שלכם: עזרתי בשיפוצים של הבסיס, לא סיפרתי שום מידע על הגילדה שלכם לאף אחד, והצלחתי למנוע מאלו שאתה קורא להם שודדים להוציא את אמיר להורג. אני יודע שהמושג "הכרת תודה" חדש לכם, אבל אשמח אם תרדו לי מהגב, כי אתם סתם רודפים אותי בלי שום סיבה.
ירין:
אני יכול סוף-כל-סוף להוביל את הפרות ללוסי?

סול והילה-
In
"אני אגיד את זה מנקודת המבט שלי- ראיתי אותך מנסה ליצור כאוס בגילדה שלנו בהזדמנות הראשונה שהייתה לך במקום לעזוב בשקט, אני ראיתי אותך עם השודדים, אני לא ראיתי אותך עוזר לאף אחד באסון היום, אני ראיתי אותך מאשים אותנו בהיותנו רוצחים בכול הזדמנות שיש לך. הכרת תודה? על זה שהזזת כמה קרשים? מה אנחנו קייטנה?" אני אומר.

"אני לא רואה בכול אחד אויב- אבל אני רואה בך אויב. ומטרה טובה להוציא עליה את כול הלחץ מהימים של ארמוריקה, אבל בעיקר אויב."

אמיר, הילה, ירין וליאור-
In
(ההודעות נשלחות בצ'אט הקבוצתי, אבל ברור למי אני מגיב)
"לילה לבן? לא ציפיתי לזה"
אמיר- "לא ראיתי שהוא החזיק בלחשים, אבל הוא שלף מחברת לחשים בשלב מסוים. אני לא יודע מה הוא יכול לעשות איתה, אבל הוא יודע לעשות איתה משהו"
ליאור- "הן היו חזקות מספיק בשביל לדרוס אותו בצורה די אכזרית ברגע שהן התעצבנו, אני חושב שמחרשה יכולה להיות אפשרית".

ליאור-
In
"הוא שם בשביל להביא פרות לחברת הירוקים לוסי ההיא, שנראה שהילה גם מכירה כי הוא פנה אליה בשלב מסוים בשביל להוכיח את אמיתות דבריו. האשמתי אותו בשיתוף פעולה עם שודדים, והיה קצת בלאגן, קצת אשמתי אבל הייתי צריך לשחרר קצת את הלחץ מהימים האחרונים והוא ממש מרגיז אותי. הוא לא אמר שום דבר על המכרה, למרות שכן עלה הנושא עליו- שהזכרתי שהוא לא ראיתי אותו במכרה."

הילה וסול-
In
"תחזור לגילדה שלך ותשמע מהחברים שלך. הידיים שלי שאתה מתעקש כול כך שנוטפות מדמן של בתולות הצילו היום כמה מהחברים הטובים שלך, ולא רק שלי. אבל זה לא אמור להיות אני שמספר לך על זה. תגלה לבד, אולי אתה תהיה זה שבסוף יצטרך להביע הבעת תודה כלפינו." אני אומר בקול רציני, מופתע מזה שאתה לא ידעת בעצמך על הנושא.

ליאור-
In
"הוא לא הבין על מה דיברתי בנוגע למכרה, אמרתי שהצלנו את חברי הגילדה שלו ושישאל את אנשי הגילדה שלו מה בדיוק קרה אם הוא רוצה את שאר המידע."

גילדה (אמיר, הילה, ירין ואור)
מה אם נחרוש לנו שביל מהנחל לפונדק? אני מתכוון לאמת מים, אתם יודעים, ואז אפשר ליצור נתיב של מים זורמים אצלנו בפונדק, ואם יהיה לנו עוד קצת מתכת וכוח אדם, מי יודע... אולי יהיה לנו גם ברזים ודברים כאלה. אני חשוב שקראתי פעם מה העיקרון של הדברים האלה ולחץ מים

אור
אז זה די ברור. הוא צריך למות. אבל לא עכשיו, נחכה לשעת כושר, כל מה שאנחנו צריכים זה שאמיר יסכים להאשים אותו בפגייעה, אני אדרוש את ממקס להעניש את מי שפגע בעורבים, ואם מה שעשינו הצליח, הוא לא יכול להרשות לעצמו שלא לנשק לנו את כפות הרגלים.

הילה וסול-
In
"דבר לאנשי הגילדה שלך. אני לא סומך עליך ואתה לא אמור לסמוך עליי, ואם כמה שאני רוצה שתדע את האמת- אני מעדיף את המצב הזה חסר שינוי לרגע זה. אולי בעתיד נגיע לשיתוף פעולה, מי יודע, אבל לא כרגע. אני בטוח שתוכל לתפוס מישהו בצ'אט שיספר לך על הנושא, ומקסימום מחר בבוקר תדע, זה באמת כבר לא חשוב." אני אומר ומגלגל עיניים "אין לך פרות להוביל במקרה? תשאל אולי את לוסי ההיא."

'אויב אידיאולוג או בן ברית חשוד? את זה אני אתן לגורל להחליט' אני חושב לעצמי, שותק.

אמיר, הילה, ירין, ליאור-
In
"100 ארמוריקים שמיכל יודעת משהו בנושא" אני שולח, מחייך לעצמי מעט תוך כדי.

ליאור-
In
"גם לפאנאטים יש שימוש. העובדה שהוא שונא אותנו נותנת לנו דרך מגוחכת להציג כול טענה עלינו באמצעות השוואה אליו. הוא לא פוגע בנו, לא כרגע. להרוג אותו רק יגרום לאנשים ששמעו אותו להתחיל באמת להאמין. יש לחכות עם זה לטעמי- ואני לא יכול לראות בזמן הקרוב סיבה טובה שהמוות שלנו יעזור לנו יותר מזה שהוא חי." אני כותב ושולח.

ליאור-
In
"הסתות מטופשות בגלוי עדיפות על הסתות רציניות בסתר. מותו של סול יכול להביא גלים בעקבות הפעולות שהוא כבר ביצע שיגדילו את הבעיה הספציפית הזו. כול עוד הוא לבד ומסיט בלי שום הוכחות אמתיות- אנחנו צריכים פשוט לשמור שהוא הקלף היחיד שנגדנו במשחק."

גילדה-
"לכל היותר אפשר להשתמש בבורג ארכימדס כדי להעלות את המים."

כל הדיבור הזה על מים זורמים גורמים לי להתהות אם הברזל פה גם יהיה מגנטי ללא השדה המגנטי של כדור הארץ ואם כן אז כמה קשה זה יהיה להכין דינמו. לא כזה קשה אם מעבדת הפיזיקה נותנת בר למדידה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה