קודם כל ברוך הבא לתחביב הטוב בעולם.
לדעתי לפני שאתה קונה ספר שיטה כזה או אחר, מומלץ קודם כל להתנסות במשחק חד פעמי בשיטה בשביל לראות האם הת'מה הכללית מתאימה לך.
אתה יכול למצוא משחקי חד"פ בשלל שיטות בכנסים או לעיתים באופן מקוון.
הכנס הקרוב ביותר שיש לנו הוא פסטיבל אייקון
הפסטיבל למדע בדיוני, פנטזיה ומשחקי תפקידים. 23-22 וה-26 בספטמבר, סינמטק תל אביב ומתחם אשכול הפיס.
2021.iconfestival.org.il
אם אני זוכר נכון השנה בפסטיבל יהיו משחקים מקוונים (כך שהשיחה והמשחק מתקיימים בעזרת דיסקורד או פלטפורמת מקוונת אחרת ) ופיזיים, תיקח בחשבון ששתי החוויות דיי שונות אז אם לא נהנית מאחת יכול להיות שהשנייה יותר תתאים לך.
במידה ובעייתי לך להשתתף בפסטיבל הקרוב, אתה יכול לעקוב אחר אבירי החוף בפייסבוק, לעיתים הם מארגנים משחקים מקוונים או כנסים קטנים משלהם שבהם רצים משחקי מו"ד 5 שמתאימים למתחילים.
אבירי החוף-ליגת ההרפתקנים בישראל. 670 לייקים. משחקים מאורגנים במהדורה חמישית של מבוכים ודרקונים בישראל
www.facebook.com
אם אתה רוצה לצלול למים לפני שאתה מתנסה במשחק חד פעמי, יש שני שיטות שאני הייתי ממליץ לך לעקוב אחריהן.
הראשונה היא חרבות וכשפים
חרבות וכשפים. 752 לייקים · 6 מדברים על כך. הערכה למתחיל היא שער הכניסה לתחביב משחקי התפקידים, מיו�
www.facebook.com
הערכה למתחיל (הקופסא האדומה) מאוד פשוטה ומכילה את כל מה שאתה צריך כדי לשחק (רק תצטרך לקבץ כמה שחקנים).
השנייה היא עולמות פראיים במערכה של פאת'פיינדר. כלומר השיטה "עולמות פראיים" שמותאמת לעולם המערכה שפורסם עבור השיטה פאת'פיינדר. התרגום של השיטה הזו נמצא לקראת סיום עד כמה שידוע לי ובקרוב מאוד יתחילו את מימון ההמון. הסיבה שאני ממליץ עליה היא שזו שיטה יחסית פשוטה שמאפשרת לחוות את החוויה של משחק מבוכים ודרקונים רגיל בלי הצורך להתעמק ולקרוא עשרות עמודים.