• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

אליפות העיר רונדלגס - התחלנו

בקצב הזה המשחק לעולם לא יתחיל.. :(
אני "האדום מהיר הלהב", פלדריק הוא "הכחול מחץ הברק", אנטרקס הוא "הכתום", דארט בי הוא "בעל האוב השחור", ודויטש עוד לא כתב. אז גוד, באמת כדאי להתחיל לזרז את המשחק הזה.

כאן דויטש מדבר

אני נורא מצטער שאני לא מגיב, אבל אין לי אנטרנט כרגע. אני מקווה שזה יסתדר בימים הקרובים.
אל תהרגו אותי. אני עוד אצטרף. חכו חכו לנינג'ה המדהימה שלי.

אנטרקס אמר שלא אכפת לו מהשם.. אבל אם אי אפשר להצביע לאותו השם פעמיים אז ההצבעה של דארט בי מתבטלת, המצב הוא שני קולות לדרקון בעל חמשת הראשים, קול לפלוגת מחץ הטופר וקול להסייף המטה והלהבה השחורה.
אנטרקס, אתה יודע עוד כמה זמן יהיה לדויטש אינטרנט? אני פשוט כבר חושב שהגיע הזמן להתחיל.

מבחינתי הכי טוב זה להתחיל עכשיו - נפגשנו בפונדק והחלטנו למצוא חבר חמישי לקבוצה ולהצטרף לתחרות. בינתיים אנחנו מדברים ואחרי זה דויטש יצטרף.

מתחילים!!!!!!!!!!!
in
אתם יושבים בפונדק , נפגשתם לפני כ30 דקות וכל מה שמקימי התחרות ביקשו הוא שתקירו זה את זה ותבחרו שם
out
שכל אחד יכתוב מעט על עצמו ותתיעצו על השם כאילו אתם בתוך המשחק

חצי האלף, הידוע בשם טארג הקברן עטוף היגון, או בשם הזירה שלו בעל האוב השחור, מתיישב בקצה השולחן כשהוא מסתכל על חבריו לקבוצה. לידו עומדים שני שומרי ראשו הנאמנים ימין ,ושמאל (איזה שמות מקורים) טארג עטוף בגלימה שחורה, ומתחתיה שריון עור בלוי שנראה שעבר הרבה מאוד בחייו של החצי אלף. גופו כמאת לא נראה מתחת לגלימותיו העבות ,אך על כתפו ישנה מזכרת לקרב ישן בצורת צלקת נוראית. על גבו של טארג ישנה חרבו הנוראית פורסטנהול אשר עשויה מקרח טהור, ויכולה ע"פ השמועות להקפיא דרקון לבן.
כאשר כולם משתתקים טארג מתחיל את השיחה במילים "מי אתם ?"
out
טארג הוא מהפכן לשעבר שנבגד ע"י חבריו וכאת מחפש דרך להתחיל חיים חדשים

IN:
"אני פקוארל הולימיאון, מבית הספר ללוחמה של נקסאל" אומר פקוארל ברוב חשיבות עצמית, תוך שהוא בוחן את השפעת דבריו על הסובבים. "ממה שהבנתי צריך לבחור שם לתחרות, יש למישהו רעיונות?".
OUT:
מראה: לפקוארל יש שיער שחור קצר ועיניים בצבע כחול בוהק. הוא לובש מכנסיים שחורים נקיים וחולצה מבריקה ומצוחצחת באדום וכסף, עליה סיכה שעליה סמל של שתי חרבות מונחות בצורת איקס.הוא נמוך ורזה. יש לו גלימה וכפפות וגם עליהן מופיע סמל החרבות.

in
צ'יגו נעים להכיר אתכם.
אני מוציא מקטרת קטנה ומדליק אותה "הם נישמעים כל כך מהודרים.."הוא חושב לעצמו
out
צ'יגו לובש בגדים כהים וסביב צאוורו ישנו כיסוי לפנים אך מסיבה שאינה ברורה לכם הם לא סביב פניו.
לצי'גו יש שער שחור, וקעקוע של ינשוף אדום על לחי שמאל.
יש לו סייף על הגב וחרב קצרה בצד ימין.

למרבה הפלא,מתחת לשריון הכבד למראה,מסתתר אלף צעיר ושרירי.עיניו ירוקות כהות עמוקות
ושערו שחור ארוך.על גבו חרב אדירה בעלת עיטורים בצורת אש צהובה-אדומה כתומה.
על שריונו מתנוסס סימלו של קורד.מבטו נראה נחוש,ונראה שהוא נהנה מכל רגע.הוא פותח בדיבור בכל
בטוח ואומר:"נעים להכיר:טוביליאס חצי-אלף בפי בני האדם,וטוביליאס חצי-אדם בפי האלפים"
הוא מצחקק מעט ואומר:"אני מציא שם של יצור רב עוצמה אך פיקח,כגון דרקון או טיטאן,או אולי אפילו מלאך חמה!"
הוא מוסיף בהיתלהבות,ניכר אליו שהוא אדם חם.

IN:
"כן.." פקוארל חושב לרגע ואז עונה. "השם יהיה הדרקון בעל חמשת הראשים", ושנייה לאחר מכן מוסיף "מה אתם אומרים?". ניכר שפקוארל לא רגיל לעבוד בקבוצה בה לכל אחד יש מעמד שווה.

"לי אין בעיה אם השם שהצעת" אומר טארג. ואז מוציא מגלימותיו העבות נד מלא ביין מארץ מולדתו ומתחיל לשתות בתאווה, וכאשר הוא מסיים הוא פונה אל שאר חברי הצוות " כמובן שצריך שכול אחד יהיה אחד מהראשים, אני אבחר בשם הזירה שלי בעל האוב השחור" .

טוביליאס קם,מרים את כוסו ואומר:"אני מסכים,הדרקון בעל שלושת הראשים.אני אהיה "הכחול מחץ הברק"
אומר בגאווה והתלהבות.שריון החזה שלו מקרקש.הוא ממלא את כוסו ואומר:"לחיי הדרקון בעל חמשת הראשים!

בחוץ:

לא נראה לי שהיינו אמורים להגיע לזה כל-כך מהר,אבל מילא.

OUT:
גוד, לפי מה שכתבת נפגשנו לפני 30 דקות.. מן הסתם אנחנו מכירים את השמות אחד של השני, והכרות מעמיקה יותר אפשר לעשות אחר כך.
פלדריק, אם לא הייתי מציע את זה עכשיו היינו סתם מבזבזים המון זמן בלחשוב על שם טוב.
IN:
"תפקיד? בוא נראה.. אממ.." הוא חושב ארוכות, נהנה מהעובדה שכולם מסתכלים עליו, "האדום מהיר הלהב נשמע לדעתי מתאים, ואתם תחשבו כמוני ברגע שתראו אותי לוחם" בהנחה שתספיקו לראות את הסייף שלי זז, הוא מוסיף בליבו, אני אמור להיעזר באנשים האלה בקרב?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה