• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

אליפות העיר רונדלגס - התחלנו

אנחנו חייבים להיות קבוצה מנגובשת אם אנחנו רוציעם שהם ינצו.. אבל אני חושב שחלק מהעניין הוא לשחק מהרגע שנפגשנו ולהתגבש תוך כדי ההכנות לתחרות. (אישית למשל אם אהיה מוכן יהיו לי כמה הפתעות חביבות לכ היריבים שלנו)

המבחן בערבית עבר מתחילים ברגע שאני אאשר את דאסטוץ' .
בקשר לרקע - אני מציע לכם ש : כל אחד מכם הגיע לעיר מהסיבה שלו , אתם פניתם אל מקימי התחרות בבקשה להצתרף ובעזרת המקימים הפכתם לקבוצה מאז אותו הרגע כולכם הייתם באותו הפונדק והתעסקתם בלהתקונן ולהתגבש - מכאן תמציאו אתם . זאת ההצעה שלי אתם לא חיבים לקבל אותה

אלה חמשת הצבעים של תיאמת, שכל אחד מהם מייצג דבר שלילי אחר(אדום-דם, שחור-מלחמה, לבן-מוות, ירוק-מלחמות קודש, כחול-גזענות).

ואגב, אנטרקס, אני מצטער אם אני קצת הורס את ההפתעה של הדמות,

אבל דרקוני ארד(וחצאי דרקון ובני דרקון) הם בעלי קשקשים זהובים-חומים עם קצת ירוק וכחול. תסתכל בתמונה כאן.

http://www.d20srd.org/srd/monsters/dragonTrue.htm#bronzeDragon
תלחץ על הציורון של העין.

אני חושב שכדאי שנתחיל בקרוב, אז לשלושת השחקנים שעוד לא הצביעו לשם - יש לכם שני קולות, אתם יכולים להצביע לכל שם שהוצע פה.
אני רק מזכיר:
הדרקון בעל חמשת הראשים - 2 קולות.
פלוגת מחץ הטופר - קול אחד.
הסיף, המטה והלהבה השחורה - קול אחד.

מי דיבר על מתכות בכלל? בהתחלה פלדריק הציע הדרקון בעל חמשת הראשים המתכתיים אבל אף אחד לא היה בעד זה(וחוץ מזה היה אדום, כחול וכתום.. אלה לא מתכות..), אז כדאי שבמקום להגיד מה לדעתך טוב פשוט תצביע, כי באמת המשחק צריך להתחיל בזמן הקרוב.

bakapit אמר/ה:
מי דיבר על מתכות בכלל? בהתחלה פלדריק הציע הדרקון בעל חמשת הראשים המתכתיים אבל אף אחד לא היה בעד זה(וחוץ מזה היה אדום, כחול וכתום.. אלה לא מתכות..), אז כדאי שבמקום להגיד מה לדעתך טוב פשוט תצביע, כי באמת המשחק צריך להתחיל בזמן הקרוב.
אני התכוונתי שאני מצביע לדרקון בעל חמשת הראשים

אוקיי, אז לפי מה שהבנתי המצב הוא כזה:
הדרקון בעל חמשת הראשים - 4 קולות.
פלוגת מחץ הטופר - קול אחד.
הסיף, המטה והלהבה השחורה - קול אחד.
בגלל שדארט בי לא ציין שם אחר אני מניח שהוא הצביע עם שני קולות לדרקון בעל חמשת הראשים, ואנטרקס אמר שאין לו בעיה עם שום שם אז אני מניח שהוא נמנע(ותקנו אותי אם אני טועה). בגלל שלדויטש (או איך שאומרים את השם שלו) יש רק שני קולות הוא כבר לא יכול לגרום לשינוי - הדרקון בעל חמשת הראשים נבחר. עכשיו כל אחד שיבחר צבע ואם הוא רוצה גם כינוי (אני מזכיר, אני "האדום מהיר הלהב").

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה