• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אזור עמק הירדן

סטטוס
נעול לתגובות.
כנראה, אני ויואב נגיע לכמה שעות ביום שישי-
מ12:00 - ככה, עד 6 לבערך...
ואולי נחזור בשבת (אם לא נהיה גמורים מעייפות..- אנחנו הולכים לישון אצל ידידה שלי, והולכים איתה - וחברות שלה :wink: ,לאיזה מועדון...)

בכל מקרה כמה דברים:

1. דיר באלק!!! ואני באמת מתכוון לזה דוד- אם החוברת שלי לא חוזרת אלי!!!
2. יש אילו שהם הזמנות לקרב?
אני יכול להיות - ערפדים, ליזרדמן, וגמדים... תבחרו...
וגם איזה גודל....

The Chosen One אמר/ה:
כנראה, אני ויואב נגיע לכמה שעות ביום שישי-
מ12:00 - ככה, עד 6 לבערך...
ואולי נחזור בשבת (אם לא נהיה גמורים מעייפות..- אנחנו הולכים לישון אצל ידידה שלי, והולכים איתה - וחברות שלה :wink: ,לאיזה מועדון...)

בכל מקרה כמה דברים:

1. דיר באלק!!! ואני באמת מתכוון לזה דוד- אם החוברת שלי לא חוזרת אלי!!!
2. יש אילו שהם הזמנות לקרב?
אני יכול להיות - ערפדים, ליזרדמן, וגמדים... תבחרו...
וגם איזה גודל....

תיהייה גמדים כי KING_Louen Leoncoeur אני חושב שהוא ירצה להיתמן בלהפסיד להם ואני תמיד שמח לישמוע על ניצחונות שלהם :arrow:

גמדים מה?.... נשמע מעניין... למרות שאני אישית לא מתחבר לצבא הקצר(פיזית) והרטנוני הזה... (הם צבא מגניב- לא להבין אותי.. אבל הם לא קרובים אלי כל כך)

זה יהיה נחמד לעשות שינוי מהערפד הבלתי מנוצח שלי...

אך- ערפדים מול ברטוניה- איזה כיף! :twisted:
משהו מריח בשר חרוך? איזה יופי- אביר בפחית....
תותחים- כוון... Fire at Will....
(יש עוד... אלף ציטוטים- אבל נשאיר חלק- לאחרי הניצחון.....

TOP אתה יודע מה ההבדל בינך לבין עומרי
עומרי הוא אסטרטג מעולה (הצדעה) וידוע
אתה בכלל לא מוכר באף כנס כך שאין סיבה לפחוד מחייליך

אתה יודע מה אל תפחד מימני אני אוהב ליראות את היריבים שלי משחקים אותה "גיבורים":twisted:

ועומרי אמרתה שאתה משחק מהתקופה של פלדין אז איזה צבא אז שחקתה כי בתקופה ההיא יצאה ה-vc ולליבר לא היה את זה במלאי למכירה אלה רק כצבא שלו אז איזה צבא שיחקתה :?:

שיחקתי את האנדד- הישן...
אך איזה צבא....
כל מה שרצית...
קטפולטות, מרכבות, רוכבים שעוברים דרך קירות ומחסומים...
פלוגה של wraith עם 3w!....
קוסמים שיכולים לבחור קסמים.... אך- עוצמה אמיתית!!!

תאמת אני בהתחלה רציתי לשחק vc אבל אז ראיתי את הwe והם ניראו מדליקים אז קניתי ואז החלתתי לשחק גם גמדים ויכול ליהיות שגם אני ישחק בנוסף לגמדים ולwe את ה-vc הכל תלוי בכמה כסף יהייה לי ואז יהיו שלושה vc בארץ :twisted:

תקשיב לא סתם פיצלו את האנדד, כך אצ הטומב קינגס ואת הוומפייר קאונטס ותאחד אותם.
עכשיו תוסיף להם יחידה של מומיות אם 4 w כל אחת קשיחות וכוח כמו של קרוקסיגור וכו' (רק להפך) ואת היכולת לקחת נשק דו ידני.
לא מספיק? אוקיי תוסיף לזה חיילים שעולים 4 וגורמים פחד (זומבים), גועלים שעולים שמונה אם 4 t ו2 התקפות, תפזר קצת מעל ערפדים עם כוח 7 וקשיחות 6 שכל תור יכול להיות שאתה לא יכול לתקוף אותם והם פוגעים בך אותומטית, באוויר למעלה כריונים אם 3-6 התקפות כל אחד בזמן שהקטפולטות היותר זולות שלהם שהנזק שהכוח שלהם הוא 7 (אז זה היה לכל הקטפולטות ככה) אם אבירים שיכולים לעבור דרך מה שבא להם, רוחות אטרליות אם 3 פציעות ואת הריית' אם שני התקפות כוח 5 שלוש פציעות אטרלי טרור וכו' ווייטים שעושים d3 פציעות כל מכה מרכבות וכמובן איך אפשר לשכוח את נגש, יצור שכל הנתונים שלו הם 7 (נכון יש שני 6 ושמונה) שכשהוא מרביץ הוא מתרפה והוא בוחר חמישה קסמים (שכל אחד מהם פי כמה וכמה חזק ממה שהוא עושה במהדורה הזאצ...) ועדיין לא הגעתי לנקרומנסרים שהכוחות שלהם אז היו שווים +- לכוחות של כאוס לורד כיום....

כמובן שאז כולם היו הרבה יותר חזקים ממה שהם היום והכאוס בכלל (חפץ חמוד כזה שעושה קסם שהורג אוטומטית בלי שום זריקה...) אבל לא סתם פיצלו אותם...

:shock: לא ידעתי שהם היו כל כך חזקים ידעתי שהם היו מאוד חזקים אבל לא עד כדי כך אבל חמוד לסים נגדם emperor dragon לפי מה ששמתי

זה לא הנושא של העץ אז אני אסיים אבל בסך הכל גם הם יכלו לרכוב על דרקון קיסר (היה להם כמעט את כל המפלצות...)
אבל כולם היו הרבה יותר חזקים במהדורה החמישית אז זה לא עד כדי כך חזק...

ולא לשכוח- אז כמו היום- ערפד עם ממוצע ws של 8...
והטלת קסם מוצלח של "hand of dust" הורג במכה, לא משנה כמות "הפציעות" שיש ליצור....
(למרות שבמהדורה הקודמת- הקסם הזה היה הופף את היצור - לwrathe תחת הפיקוד של השחקן אל-מתים- תחשבו לורד של כאוס עם חפצי קסם, רכוב על דרקון, והוא גם במקרה הגנרל שלכם, הופך להיות אל-מת תחת ידו של השחקן היריב!!!! - ושוב- איזו עוצמה...)

throne of power פורסם:
יכול ליהיות שגם אני ישחק בנוסף לגמדים ולwe את ה-vc הכל תלוי בכמה כסף יהייה לי ואז יהיו שלושה vc בארץ ....

אם.. וכשה... ואולי...
אני אחכה.. בטח עד עד אני אטייל לי במזרח עם רעמת שיער ארוכה... אחרי השירות הצבאי....
בכל מקרה- כל עוד ליבר, לא כותב בפורום ולא מגיע לכנסים- אני לא ממש מחשיב אותו לחלק מהקהילה...
"אם אתה לא שם.. אתה לא קיים".... "מי שלא מופיע.. לא משפיע..."
ולסיום- אני השחקן כרגע היחידת של vampire caunts....

ההודעה הזותי הלכת רק למי שמשתתף בקמפין של עמק הירדן

אז ככה לאור הברית החדש בין הווד אלפים לדארק אלפים לבריטונים. הולך להיות איחוד של שני כוחות הקסם הגדולים של הליזרדמנס ושל ההאיי אלפים. שזה מיצ את הצבא ההאיי אלפי הולך לבקש את עזרתם של הליזרדמנס שממוקמים בערי החוף הבריטניות אחרי התבוסה לווד אלפים בלוראין.

עכשיו יש לי שאלה קרב הבא (מפגש הבא שיהיה מתי שהוא) אפשר להמישך ולעסות קרב של בריטונים VS ליזרדמנס. שזה ייצג את הבריטונים מנסים להשיב את ערי החוף שלהם. קרב של ווד אלפים ודארק אלפים VS האיי אלפים שזה ייצג את הברית החדשה של הווד אלפים והדארק אלפים בנסיון להשמיד את ההאיי אלפים.
או שאפשר לשקוח מכל זה ולעסות קרב גדול של האיי אלפים וליזרדמנס VS דארק אלפים ווד אלפים ובריטנים.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה