• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אזור עמק הירדן

סטטוס
נעול לתגובות.
ה 6,6,6 הרגו את שלושת הדמויות שלכה (היו לכה שם 5 אבירי גביעה חיים)
זה היה פוקס שיכל לצת לי גם עם דמות לורד רגילה עם סוורד מאסטר.
ואגב בו נשמור את הדיון הזה להודעות פרטיות או מסנגר או כל דבר אחר כי אנחנו די מציפים את הפורום.

הליונס לא הרגו לי איש לזכרוני הטוב

שלך לי הודע אם יש לך תלונות
ושלך לי גם את הטבלה של אפשרויות של הכנסת לוחמים לקרב אצל ההי אלפס

הפלה הפלא ניצחתה אותי עכשיו נכנסתי לאתר של GW ומה גיליתי ש היו לך 5 יחידות נדירות במקום 2 בקרב של 2000
זה כמו שאני יכניס עד 4 יחידות גריל ניטס סופריו כמו שהכנתי אותם

אני דורש קרב חוזר והפעם כמו שצריך מובן או ש-----------------> :bones:

תדברו בטלפון!!!
לאף אחד כאן בפורום לא אכפת כמה הוואיט ליונס הרגו לך!

ואגב אולי פשוט תוותרו על דמויות מיוחדות?
אני לא חושב שיש לכם מספיק נסיון בשביל לעשות דמות חוקית- עובדה אם לאון צודק...
וזה יחסוך לכם הרבה מאוד ריבים.

תחשוב שאם הם לא היו כותבים את הזבל שלהם כאן אז בעץ המידע על WHFB היו עכשיו 49 עמודים מלאים בזבל במקום 27.

סליחה סליחה סליחה
זה שאני ודויד מציפים את הפורום (באמת עכשיו נמשיך בטלפון סליחה)
לא אומר שאתם יכולים להעשים אותנו בכל דבר רע בפורום הזה.
אני לא זוחר שאני הצפתי את עץ המידע של וורהאמר יותר מכל אדם אחר בפורום או כל עץ אחר הריבים (המפגרים) שלנו נמצאים רק בעץ עמק הירדן.

אחרי הקרב האחרון (בעקבות מה שדויד אמר) חישבתי מחדש את ארך הנקודות של הדמות שלי שיעלה ל 320.

ההתפתחויות האחרונות בקמפין כבר נרשמו אצלי ואני עוד מאת ארשום אותן פו (אחרי שאני אגמור לבנות את העלילה לקרבות האחרונים)

עוד דבר בנג'י נועם אם יוצא לכם אולי תנסו להלחם זה מול זה ולבדוק את היחידות החדשות שלכם (כי לא בדקתם אותן במפגש)

אגב ולדמות הדארק אלפית אני מוריד את העלות ל-60 נקודות.

דבר אחרון וחביבי יש לי שאלה ל SHADOWFAX. אם אני רוצה להעלות את הקמפין (בשלב מסוים) לאתר הוא צריך להיות בדוחות קרב ?

Lionhart אמר/ה:
לא, הוא סתם ניצל את ההזדמנות לרדת על העץ של פנטזי.
לא, אמיר לא יורד על העץ של פנטזי. הוא מתקומם, ובצדק, על כמות הדיאלוגים המיותרים, שבהחלט ניתן היה לנהל אותם בפורום פרטי, שאנחנו רואים בפורום בזמן האחרון.
ואני מצטרף אליו במחאה. די לדיונים המיותרים.

לי אין בעיה אם זה שמאשימים אותי בזה שאני מנהל דיונים ארוכים. כי אני יודע שאני לא בסדר ואני באמת אפסיק (הבנתי את המסר).
אבל להתחיל להעליל עלינו שאנחנו הצפנו את העץ של פנטזי זה ממש חוצפה (אני לא הצפתי את העץ של פנטזי יותר מכל בן אדם אחר בפורום)

אוקי, אני אשער שבעץ פנטזיה הצפתם משהו כמו 4-5 דפים.
אבל בכל דיון על פנטזיה אתה ודוד ותאו מתווכחים על "הבולת פרור" שלכם וזה נמא. קחו לדוגמא את העץ של מונטגומרי. למה? למה להציף?

מי מעמק הירדן מגיע לרעות????????
בנתיים מי שמגיע לידיעתי זה אני נועם בנג'י ותאו יש עד מישהו????
מי שבטוח בא שירשום מי שאולי שלא ירשום

וואו.. מהצפון הרחוק... אתם באים?!
ועוד לישוב בתוך הקו הירוק? (אתם צריכים לראות.. אני מוחה דימעה של אושר...)

אגב... דיר באלק אתם (דוד) לא מחזיר לי את החוברת של הברטונים...

בכל מקרה - לענייניו:
שמעתי שאתם נפגשים שישבת בעין גב... זה נכון?

כי יש מצב שאני ויואב נהיה בסביבה...

זה אכן יכול ליהייות......אבל.....יש סיכוי שאני לא יוכל לארגן את זה......כי אני אולי נוסע....אבל עם כן אז זה יהייה אצלי בשישבת האלו מ12 בצהריים עד יום שבת בערב

אז זהו........אני צריך לדעת כמה אנשים באים......תגידו לי בשביל שאני ידע כמה מזרנים להביא
יש מפגש......הוא יתחיל בסביבות 12:00 אל תמהרו לבוא כי יש שם כל מיני דברים שאני צריך לסדר.
אז לבינתיים(עם האחראית על המועדון לא תתעצבן) יש מפגש שישי שבת.....
עם בכל זאת לא יהייה מפגש אז יש בעיה, אני לא נמצא, אני בטיול בנגב אז אני לא יהייה מחובר
אז שמישהו יתקשר אלי ויכתוב בפורום עם יש או אין, המ"ס של הסלולרי שלי:
055658039

ונקווה לטוב

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה