מימון ההמון למשחק תפקידים שמבוסס על סדרת ספרי הקריאה (לנוער?) של Dungeon crawling Carl יצא לדרך וזוכה להצלחה אדירה עם בערך חמש מיליון דולר שגויסו - יש גם משחק קלפים, אבל רוב התמיכות זה למשחק התפקידים.
המשחק והספרים נראים משעשעים, קצת כמו משחקי הרעב משולב עם פורטנייט ואולי עוד רפרנסים שאני לא מכיר. מהדוגמית קריאה באמזון עשה לי חשק לקרוא גם את הספרים.
לא התעמקתי במכאניקה של משחק התפקידים אבל נראה מאוד צבעוני. נראה שאפשר או לשחק במבוכים שמבוססים על הספרים או ליצור משל עצמך.
www.backerkit.com

המשחק והספרים נראים משעשעים, קצת כמו משחקי הרעב משולב עם פורטנייט ואולי עוד רפרנסים שאני לא מכיר. מהדוגמית קריאה באמזון עשה לי חשק לקרוא גם את הספרים.
לא התעמקתי במכאניקה של משחק התפקידים אבל נראה מאוד צבעוני. נראה שאפשר או לשחק במבוכים שמבוססים על הספרים או ליצור משל עצמך.
Dungeon Crawler Carl RPG + Unstoppable Project Update: NEEEEW ACHIEVEMENT! BACKERS TO THE FRONT
HELLOOO CRAWLERS! Today's stats are absolutely INCREDIBLE. You've all made this the most funded gaming campaign of all time on BackerKit and the #3 most funded campaign of an...