• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אזור עמק הירדן

סטטוס
נעול לתגובות.
דויד הוא סוורד מאסטר (רק שתדע הסורד מאסטרים בעיקרון משתמשים בחרבות שלהם ביד אחת בלבד, רק שהם לא מימנים מספיק בשימור תנופה כדי להשתמש בחרבות בשתי הידיים)
בעיקרון הוא פשות כיבל 2+ לפרופיל שלו (אחת שהוספתי ישירות לפרופיל, ואחת מהחרבות)
וזה כל התכונות בפרופיל שלו הן של לורד האיי אלפי רגיל שעולה 120 נקודות. (125 ליתר דיוק)
הוספתי לו אתה היכולת של הסוורד מאסטר ששווה 40 נקודות (וזה מה שנותן לו KILLING BLOW ) וגם עוד יכולת של אקרובטיקה כי הוא צריך להיות מאוד גמיש (סוורד מאסטרים מתעמנים כל החיים שלהם באומנות לחימה דומה לקטנג פו כי היא משלבת לחימה בנשק עם לחימה בלי נשק, אמיתי מהספר)

חוואט; העיניין בחרבות דו ידניות.. הם... שהם דו ידניות -כלומר משתמשים בהם בשתי ידיים.. (אי אפשר להשתמש במגן...)

אם אתה רוצה פשוט תן לו את היכולת של הסורדמאסטר +עוד התקפה,2,3 כמה שתחליט...

עכשיו- היכולת הזאת באה מובנת+ התליון
וחוץ מזה הוא יכול לקחת חפצי קסם- זה עושה אותו ללורד ש"כאילו" יכול לקחת 150-175 נק' של חפצי קסם -לא לגמרי "לא הגיוני"- אבל הוא צריך לעלות בהתאם ואולי אפילו להיות לורד וגיבור ביחד...

Crozius Arcanum! כתב:
מצטער שאני מתערב. ...

אז אל.

כמו שאני מעיר הרבה (הרבה) פעמים לאנשים כאן בפורום.. אם אין לך ביקורת בונה להעיר... אז תשאיר את העוקצנות/ציניות ("סלאש" בדיחות רפי גינת...) לעצמך.

WH ובעתם כל משחק אחר (כמו שכבר אמרתי בעבר) נועד לכיף...
אם אם רוצים לבנות דמות עם אלף w ומיליון A , שיבנו... יגיעו למסקנה שזה לא מאוזן ולא כיף... תאמין לי הם יפסיקו.. (כנ"ל לגבי הקמפיין "רוחות של מלחמה")
ואגב- אם לכל אחד יש דמות "מיוחדת"- הוא גם צריך להגן עליה...
כך למשל את יואב (the purifyer) יש לו דמות מיוחדת שנושאת את שם הכינוי שלו.. שהיא נמצאת רק בעלילה.. הוא לא רצה להכניס אותה למשחק- בשביל שהיא לא תיפגע...
גם אלף הכי אדיר שחוואט יעשה יכול בטעות (או לא :twisted: בטעות...) לההרג ע"י מכת "מוציא להורג" פשוט של הדארק אלפס... או לחילופים להבלע על ידי ענק...

טוב אז ככה אם כולם אומרים אני אוריד את היכולת שלו עם שתי החרבות.
אבל אז הוא גם יעלה 220. (זה המחיר של החפץ + סוורד מאסטר + מחיר בסיס של לורד אלפי + יכולת אקרובטיקה)
ואגב הדבר היחידה שלדמות הזותי יש שללורד רגיל של ההאי אלפים אין ואני חוזר זה מספר ההתקפות.
אני חושב שאני אתן לו A6 (זה יותר בשתיים ממה שיש ללורד רגיל של האלפים)
והוא יעלה 280 נקודות.
שזה יהיה
120=מחיר בסיס ללורד
40=מחיר ליכולת סוורדמאסטר
50= בשביל החפץ (בספר הצבא החפץ מופיאה כבנר ומחירו 40 נקודות האלתי את המחיר כדי שיהיה חפץ קסום)
יכולת אקרובטיקה=30
שיפורים=20 (אני מתקבן לפלוסים של השתי התקפות)

כל הכבוד על השינויים, עכשיו הוא יותר הגיוני אבל 20 נק' לעוד 2 attacks זה דבר מוגזם. לי יש חפץ קסם שנותן +2 A ועולה 50. ולדארק אלפס יש skill שנותן +1 A והוא עולה 25+. אז סחטיין על הלורד אבל עוד A אחד עולה 25. אתה רוצה 2? שיעלה 50. ככה gw חישבו A לאלפים בשתי מקרים הנ"ל.

דבר ראשון הדמות איך שכתבתי אותה ושפנלס אמר שהיא הגיונית היא בדיוק הדמות שכתבתי בהתחלה (אין לי מוסג ממה נבהלתם).

עוד דבר ארך הנקודות של הדמות ישתנה ל 310.

עכשיו דויד אני אבנה לכה דמות (אתה יכול לבנות לכה דמות אבל אני אכניס בה את השינויים שלי אם יהיה צריך)
בכל מקרה לא ממליץ לכה כי כבר יש לכה דמות שאני עובד אליה.
אה ואגב אין לכה שום בונוס מיוחד של WS מהקרב נגד הדארק אלפים.
אם אני אראה לנכון (ואני כבר ככה רואה את זה לכנון) אני אתן לו WS נוסף.
אבל שום דמות לא תקבל שום בונוסים סתם ככה על השתתפות בקרב.

עכשיו נועם בנג'י רק רציתי לדעת אם אתם מרוצים מהבונוסים שלכם.

אגב הסיבה שבנג'י כיבל גם דמות וגם יחידה כבונוס זה כי זה מסתדר עלילתית.
כל השאר יקבלו עוד בונוס עוד שלושה מפגשים.

ותאו אני אבנה לכה בפאם השלישית דמות חדשה שאולי תוהב יותר.

והינה הצאה לדמות נוספת בשבילכה.

הוא יהיה אולד בלד

הוא לא יברח
כל יחידת סארוסים שהוא מנהיג תהיה עקשנית
BODY GAURD
והוא גם יהיה סארוס גדול וחזק לכן יהיו לו W5.

אבל הוא גם יעלה בהתאם.

דויד הנה התכונות הראשוניות של הדמות שלכה

כל הפרופיל שלה יהיה של לורד בריטוני.

חוקים מיוחדים:

הדמות לא בורחת אף פאם.

כל יחידת אבירים שהדמות מנהיגה נהית עקשנית.

חפצים קסומים:

1) רומך קסום (אין שם)

3+ S באת הסתערות.

2) שריון הסרטים (שריון שאליו קשורים כ 600 סרטים עם תפילות מכל עלמות בריטוניה)

1+ SV. אפשרות ל RE ROLL של זריקות שריון

3) חרב (אין שם)

לחרב יש בוונד ספל "חרב אש" מספרית קסמי האש.
אפשר להתיל את הקסם כל תור בתור הקסמים. פאם במשחק בתור הקסמים של השחקן אפשר להתיל את הקסם ב IF . החרב גם מקבלת RE ROLL אחד בתור לפגיעה ולפציעה מהתקפות של החרב (לא התקפותיה של חרב האש).

הדמות רוחבת על היפוגריף (אין שם שוב)

WS5/BS0/S6/T5/W5/I5/A5/LD7/M7/

זהו עכשיו הדמות הזותי צריכה לעלות בסיבות ה 650 נקודות (ולדעתי תיתפוס גם לורד וגם גיבור)

תאו ובכלל כולם המפגש הבא של עמק הירדן יהיה או אצלי ברמות או אצל תאו בעין גב.
הקרבות בו יהיו 1)אני נגד דויד. 2)תאו נגד דויד. 3)ונועם נגד בנ'גי.

הרעיון שהדארק אלפים אמרו לליזרדמנס שהם פשות רוצים שהם ירדו על בריטוניה (הם לא אומרים להם שזותי תהיה הסכה כדי שהם יכולו פשות לצעוד לתוך לוריון) ההאי אלפים יורדו כבר על חופיה של בריטוניה ועכשיו מותקפים על ידי הבריטנים שלא יודעים מאיפו צצו ההאיי אלפים והם מבולבלים לגמרי. הליזרדמנס מן הסתם ילחמו נגד הבריטונים כדי שיהיו עסוקים בהם ולא יהיה להם מספיק כוח כדי להלחם גם בכוחות הדארק אלפים שצועדים ללוריון. הווד אלפים לאומת זות הבינו כבר שהכוחות הדארק אלפים נמצאים בשחונה בגללם (הם לא יודעים על המקדש) ושולחים חילים (גם כי הם ביחסים טובים עם בריטוניה) כדי לערוב ולתקוף את הכוח הדארק אלפי בנסיון לעקבו עד שהבריטונים יגמרו לתפל בליזרדמנס ויכלו לתפל גם בדארק אלפים.

WS5 להיפוגריף?!?!?!?!?!?!?!!!?!!??! :shock: :evil: :shock: !?!?!?!?!?!?!
לסטגאדון יש 3 וכך גם לקרנוסאורוס אז איך להיפוגרף יש 5??!?!!?!?!?!?!?!?!?

איזה שאלה לא עניתי ?

אגב היפוגריף לא רוצה לצער אותכה אבל זה בדיוק קופי של הגריפין.
(אני זוכר מהספר של בריטוניה של יש היפוגריף ובספר ההאיי אלפי שי גריפו ושניהם קופי)

אולי הם ניראים דומים אבל הם לא אותו דבר!!!!!!!!!!! :evil:
זה כמו שתגיד קרוק ואולדבלוד רגיל הם אותו דבר בגלל שהם ניראים אותו דבר!!!!

נ.ב
המפגש של הקמפיין אולי יהייה אצלי בשישי שבת הבאים(20\21 לפברואר)

תאו לפי מה שכתוב (אני מתקבן WS S T I LD וכו...) הם זהים לחלותין (לגריפין יש יותר S ולהיפוגריף יש יותר התקפות. לפחות ככה אני חושב)

תאו, רועי...
חלאס, באמת תתכתבו על כל הנושאים הללו בפרטי או בטלפון.
אומנם סבבה יש לכם קמפיין אבל לא צריך להציף את העץ הזה או בכלל באלף הודעות סתמיות שהם ויכוח ביניכם.
זה סתם מציף את העץ הזה ועקב כך את כל המערכת... השניים שלושה הדפים האחרונים הם כמעט רק וויכוחים בינכם, תעשו את זה בטלפון זה יהיה פי אלף יותר מהיר ונוח. תאמינו לי.

קחו לדוגמה אותי ואת עמרי, עם הקמפיין "רוחות של מלחמה". אנחנו מדברים על זה רק בטלפון, אין בכלל "דיבורים" בינינו בפורום, בשביל זה יש הודעות פרטיות או אמצעים יותר נוחים-טלפון

עם אמורים להיות רק שלוש משחקים אז אני מציע שזה יהיה רק יום אחד
ואני מקווה שכולם יגיעו (זה אומר גם אותך אסף)

מן הסתם גם אני יבאו. (אסף אני באמת אשאל אותו)
והמפגש היא אמור להיות יום אחד (כמו מפגשי ה DND ).
והמפגש יהיה אצלי (תאו המפגש DND יהיה אצלכה).
המפגש יתחיל ב 11 בבוקר (אני חושב שזותי שעה טובה לכולם ?)
ויהיה עד 7-8 בערב (תלוי במה יותר נוח לאנשים)
הקרב הראשון יהיה בני לבין דויד
הקרב השני נועם נגד בנג'י
הקרב השלישי דויד נגד תאו
ואגב דויד לא אמרתה לי עדיין מה אתה חושב על הרעיונות לדמות שלכה שכתבתי אז תגיד לי במסנגר או משהו מה אתה חושב ומה אתה רוצה בשבילו.

לא הבנתי משהוא הוא קום?
עד דבר הקרבות יערכו בין 1000 ל2000 נקודות
רועי אתה לא תוכל להכניס את הדרקון (חוק ה25% של מפלצות בצבא)

דבר ראשון דויד אין חוק כזה.

דבר שני ביקשו מאיתנו להפסיק לדבר על נושאים כאלו בפורום. להשאיר את הדיונים האלו למסנגר או הודעות פרתיות.

דבר שלישי הדמות שלכה מוכנה

WS7/BS3/S4/T4/I6/A4/M4/W3/LD10

ציוד: מפורט בחפצים קסומים.

מיוחד:
לא בורח אף פאם גם אם היחידה שלו בורחת.

כל יחידת אבירים שהוא בפיקודה נהית עקשנית.

פאם בקרב יכול להשתמש בקריאת האלמה. הקריאת האלמה תעבוד רק אם בירכת האלמה עדיין תקפה על אבירי בריטוניה. כל יחידה ב 12 נהית חסינה לפסיכו לתרו אחד.
כל יחידת אבירים שמושפעת על ידי הקריאה גם מקבלת שלושה RE ROLL שנשמרים עד סוף התור.

חפצים קסומים:

שריון הסרטים: 1+ SV . לכל זריקות השריון RE ROLL.

חרב (אין שם): בוונד ספל "חרב אש". פאם במשחק הקסם יכול להיות מותל במכום רגיל בIF.
RE ROLL לזריקת התלה של הקסם בתור. (הזריקות של החרב לא של חרב האש)

רומך (אין שם): 3+ S בעת הסתערות.

סרט תפילה (סרט תפילה מאחת מאלמות בריטוניה. נחתב בדיו מוזהב על בד אדום ונקשר גם לחרבו וגם לרומכו של האביר): נותן RE ROLL אחד לזריקת פציעה ואחד לזריקת פגיעה בתור.

בהמת רחיבה:

היפוגריף (אין שם)

WS5/BS0/S6/T5/W4/I4/A5/LD7/M6

ההיפוגריף מאוד נאמן לפול בהיר להב ואם פול ימות הגריפין ישאר להלחם בלי שום זריקת LD.

עלות בנקודות של פול הגריפין והחפצים:660 נקודות תופס גם גיבור וגם לורד.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה