• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אזור עמק הירדן

סטטוס
נעול לתגובות.
חאוואט אמר/ה:
כל התכונות שלה יהיו של גיבור סארוסי (LD 10).

תכונות מיוחדות:
גרים אף פאם לא יברח.
BODY GAURD

חפצים קסומים (גרים לא יכול לקחת שום חפץ קסום חוץ ממה שכתוב)

מגמתו (חרב דו ידנית)
בחרב יש בוונד ספל "חרב אש". פאם במשחק הקסם יכול להיות מותל ב-IF.

נקודות 260
מה?!?!?!?!?!?!!!? הוא חרא!!!! כדי לי לקחת סתם אולדבלוד רגיל!!! בשביל חרב מסכנה אני צריך להיפתר מWSV, עוד שתי התקפות, +2 ST , ו+2 להצלה??????!?!?!?!?!?
לא אדוני!!!!

(חסר לי רק עוד 160 נק'{שבדרך מאנגליה באים לי עוד כ1600 נק' :wink: }בשביל 3000)נק'

רועי...
מה הקשר של WOODELFS למקדש של קיין?
קיין זהו השם שהDARKELFS משתמשים לאל המלחמה KHORNE. קיין הוא אל רוע, מלחמה והרס. לאלפים שביער אין שום קשר עם האל הזה. הם אמורים להיות טובים לא רעים.
דבר שני אם יש מישהו שהאלפים מהיערות הללו מאמינים בו בתור אל זהו אוריאון ואריאל. שני אלו מגלמים את ההתממשות של רוח היער בגוף.
שני אלו הם הישויות שמובילות את האלפים ביערות ולמעשה הם חיים במרכז היער בתוך העצים העתיקים ביותר של היער, וכאשר יש צורך הם מתעוררים ומקבצים את האלפים סביבם ומובילים אותם להתקפה שתנקה את היער מפולשים

טוב עכשיו לדארק אלפים.

דבר ראשון אין לי עדיין שם לחיל אז אם למהשו יש רעיון שיגיד.
(בנתיים הוא יקרה ##)

## יכול להקנות לכל יחידת בסיס במחיר של 90 נקודות

WS5/BS4/S3/T3/W1/I6/A2/M5/LD10/

ציוד: שתי חרבות, שריון קל, (יש אפשרות לשדרג לשריון קבד ב 8 נקודות)
והנשק שיש ליחידה שבה הוא נקנה.

מיוחד:

ה## נקנה ליחידה ומתפקד בה כחייל רגיל עד שהיחידה מפסידה בזריקת LD ובורחת.
ברגע שהיחידה שבה הוא נמצה בורחת לפני שמגלגלים כמה היחידה ברחה ה## מבצעה השתערות על מפקד היחידה. הקרב בינהם מחושב כרגיל. אם ה## הורג את המפקד של היחידה היחידה מקבלת זרקית LD נוספת שתשתמש ב LD של ה## (הזריקה תקפה גם אם האויב גורם פחד). הזריקה לא יכולה לקבל יותר מ 4-.
אם היחידה מצליחה בזריקה היא נחשבת כאילו לא ברחה וממשיכה להלחם כרגיל עם ה## כמפקדה.

אם אחרי שה## הפך למפקד היחידה מנסה לברוח ה## יסתער על היחידה. ההתקפה של ה## מחושבת כרגיל. על כל חייל שה## הרג מהיחידה היחידה תקבל RE ROLL לזריקת ה LD שבגללה הם הכלו לברוח.
הזריקה אינה מתבתלת על ידי פחד. והמינוס הגדול ביותר שהזרקיה יכולה ליסבול הוא 4.
אם יצור גורם פחד המינוס המרבי של הזריקה יהיה 6.

אם אחרי הגילגולים שניתנו על ידי ה## היחידה עדיין בורחת התיחס אליה כאל יחידה שניתפסה על ידי האויב.המלחמה בין ה## ליחידה דרשו זמן והיחידה לא הצליחה לברוח ונתפסה.

The Purifyer אמר/ה:
רועי...
מה הקשר של WOODELFS למקדש של קיין?
קיין זהו השם שהDARKELFS משתמשים לאל המלחמה KHORNE. קיין הוא אל רוע, מלחמה והרס. לאלפים שביער אין שום קשר עם האל הזה. הם אמורים להיות טובים לא רעים.
דבר שני אם יש מישהו שהאלפים מהיערות הללו מאמינים בו בתור אל זהו אוריאון ואריאל. שני אלו מגלמים את ההתממשות של רוח היער בגוף.
שני אלו הם הישויות שמובילות את האלפים ביערות ולמעשה הם חיים במרכז היער בתוך העצים העתיקים ביותר של היער, וכאשר יש צורך הם מתעוררים ומקבצים את האלפים סביבם ומובילים אותם להתקפה שתנקה את היער מפולשים

לא מדוייק לגמרי...
אריאל ואוריון הם אלפים רגילים...
הם המלך והמלכה של הוודאלפס, בקרב הם הופכים להיות ה aspects של האלים שלהם ולכן הם נראים כך.
אלים של הווד אלפס הם למשל isha אלת הטבע העתיקה שבא מאמינים גם האלפים הרמים (אריאל היא ה aspect שלה) וkurnous שהוא אל היער שאוריון הוא ה aspect שלו...

לא ידעתי שהווד אלפים לא מאמינים בקיין. חשבתי שכל האלים מאמינים בו.
אז החילים האלו ישנו את שמם ביניו של אראיון.

האמת שהשם הקודם הוא גם טוב.
הווד אליפם אינם רואים במקום כמקום קדוש השמירה על המוקום נובאות מזה שהם לא רוצים שאף אחד יסיג את החפץ הקסום שבפנים.
בגלל אוצמתו הרבה ומעדיפים שהוא ישאר קבור שמה.

תאו שאלה אתה בכלל תורח לקרוא את מה שאני כותב ?

יהיו לו את כל התכונות של גיבור סארוסי.
הוא גיבור סארוסי עם לו יש WARD אז יש אם לא אז לא.
עוד דבר הוא יכול לשמש כשומר ראש לסלאן והוא אף פאם לא בורח.
ויש לו חרב עדירה. תמיד החרב הזותי יכולה להטיל את קסם "חרב אש" ופאם במשחק ב IF .
מה שאומר שאתה יכול להיות בטוח שהוא יוכל להשתמש בחרב כחרב אש כשהוא יצתרך אותה.
ועוד דבר אם אתה רוצה שהוא יהיה לורד אני יכול לבנות לכה דמות לורד אבל אתה אמרתה שאתה רוצה גיבור אז בניתי לכה גיבור.

אגב המחיר שלו יקר מידי אני חושב ש 220 יהיה מספיק.

סליחה, רק להבהיר את מה שנועם (tangle) אמר. Isha זאת אלת הטבע של הווד אלפס , וKournos הוא אל הלוחמה הטבעית של הווד אלפס. בקשר לאוריון ואריאל הם לא מהדורה ששית אז תשכחו מהם לעת עתה :cry: .

כך שאם המקדש חשוב לי הוא יהיה של Isha ואם לא אז שיהיה לכל אחד.

אם הוא של קיין אז לפי דעתי האלפים הרמים והאלפים האפלים צריכים לקבל re-roll לזריקת wound כאשר הם 6" ממנו. סתם רעיון כי הוא אל הרג שלהם, כמו הcauldron of blood לדארק אלפס...

יופי אז ככה עכשיו אחרי כל הבונוסים של כל שאר הצבאות עכשיו המזן לצבא שלי.

אז ככה לי נתתי דמות של לורד.

הלורד הזה הוא אלוף שנשלך מתאם מסדר הסורדמאסטרים.

השם שלו הוא "טנטלאס (שם משפחה יותר מאחור)"

WS7/BS6/S4/T3/W3/I7/LD10/M5/A5

מיוחד:

סורדמאסטר אלוף. יכול להשתמש בשתי חרבות גדולות. KILLING BLOW.
(היחוד היחיד של הסורדמטאסטר שיש לו זה שהוא יכול להשתמש בשתי חרבות גדולות שזה נותן לו עוד התקפה)

אקרובטיקה: 1- להתקפות של היריב עליו בקרב מגע.
יכול לשנות את מיקומו בתוך קרב מגע.

חפצים קסומים:

תליון HOTH
חסינות קסם של (2) לו וליחידה שהוא בה.

עד 100 P של חפצים קסומים

280 P דמות + חפץ קסום. תופס LORD אחד.

נ"ב: מצאתי שם הרבה יותר טוב ללוחמים הווד אלפים "FISTS OF ORION "
תגיד אם השם מוצה חן באינכה (אם לא אתה יותר ממזמן לתת להם שם חדש)

השתגעת עם האלף?!?!?! 6 Attacks?!?! בKilling Blow!?!?! אם Wounds 5!?!?!! בS6?!?!? זה יותר טוב מEltharion (עם העיניים) וזה רק עולה +10 נק' יותר! שיעלה 280!

מצטער שאני מתערב. אני אומנם יושב כאן בשקט, אך מבפנים אני שוצף וגועש כמו בריכה שרפי גינת קפץ לתוכה בפוזת פצצה.

למה אתם ממציאים כאלו דמויות חזקות? במקום להמציא דמויות עם מיליון התקפות ופצעים ואחר כך להתווכח על המחיר פשוט תשחקו משחקני ניסון עם הדמות, ותראו את האפקטיביות שלה. 2-3 משחקים ויש לכם הערכה לגבי המחיר.

צתערת אבל המחיר של הדמות הוא כבר 280.
דויד לווהיט ליונס יש S4 . לכל דמות האיי אלפית (חוץ מקוסמים) יש S4 .
לדמות יש W3 .
ו- KILLING BLOW יש לכל האיי אלף שבוחר את יכולת הסורדמאסטר.

אילו התכונות של לורד אלפי רגיל שעולה 120 נקודות:

M5/WS7/BS6/S4/T3/W3/I8/A4/LD10

וזה ב 120 נקודות (אגב עכשיו שבדקתי אני מוסיף עוד אחד ל I של הדמות שלי כדי שיהיה לו I כמו ללורד אלפי)

זה יתן לו כולה עוד התקפה אחת (כמו שני נשקים חד ידניים)
הוא בכלל צריך לעלות 260 נקודות או אפילו פחות אבל אני סמתי אותו על סכום גבוה כדי שלא יצא שהוא לא יהיה הוגן.

איך אפשר חיצור בעל שתי ידיים שמחזיק זוג נשקים שכל אחד מהם זקוק ליד
עלי לבחור או שתי נשקים חד ידניים או חרב אחת דו ידנית

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה