• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אזור עמק הירדן

סטטוס
נעול לתגובות.
אין להם עץ כזה :wink: נכון חבל כי עם היה להם הם לא היו כל הזמן רושמים את הדברים האלה בכל עץ בפורום טוב אז אני יפתח בישבללם :wink:

שום יצור חכם לא משנה דעות בפיתאומיות (רק צבועים) למה שהליזרדמן יסכימו לזה אחרי שהאלפים המתרוממים הרגו להם את הסלאן (אין היגיון)

דבר ראשון הם אילו שתקפו את האלפים. דבר שני הם אמרו להם את מה שהדארק אלפים רוצים להסיג. והם הסכימו.

הווד אלפים הותקפו על ידי הדארק אלפים והרגו אותם. אבל הם עדיין בברית עכשיו.

אילו היו שני קרבות שונים.
אחד ליזרדמנס תוקפים האיי אלפים
והשני דארק אלפים ץוקפים ווד אלפים

בקמפיין הזה (שלא כמו "רוחות") האלפים שלי, שומרי היערות, עדיין לא הפסידו קרב. היה לי major victory מול דארק אלפס וMassacre מול היי אלפס. אכן, נראה כי אני האלף הכי חזק (ואני אפילו לא לובש שריון!).

בנג'י אתה מאיר לי על ספאם :lol: . אגב אף אחד לא אמר לי פו מה הוא חושב על הרעיון לקרב הבא.

והקרב הזה יתקיים מחוץ ללוראין כי שמה לווד אלפים יש יתרון בלתי מנוצח. (המון עצים)
ככה שלי ולתאו גם יהיה סיכוי.

האמת אני יודע. אבל בעמק הירדן יש חמישה שחקנים ושלושה מהם משחקים את הטובים אחד נטרלים (ווד אלפים) ואחד רעים (דארק אלפים) אז אין ברירה אלה קצת לשבש את העמים כדי שזה לא יהיה לינץ' ענק על הדארק אלפים.

אז?
למי אכפת?
אם הם רוצים שבקמפיין שלהם זה יהיה ככה זאת זכותם המלאה.
כשאתה בא לשחק אם השחקן שנגדך הוא עם כמו האימפריה אתה לא תשחק נגדו בגלל זה?

tangelwoogd אמר/ה:
אז?
למי אכפת?
אם הם רוצים שבקמפיין שלהם זה יהיה ככה זאת זכותם המלאה.
כשאתה בא לשחק אם השחקן שנגדך הוא עם כמו האימפריה אתה לא תשחק נגדו בגלל זה?

אבל שחחתה שהם עוסים עלילה לקמפיין שלהם אז מה שעסיתי זה עצות יעול עם הם כבר עוסים עלילה אז עכשיו הבנתה אותי :wink:

טוב יופי עכשיו שזה מסוכם שיהיה קרב במפגש הבא רק צרחים להסכים על חוקים.
אני בעיקרון חשבתי ככה
הדארק אלפים והווד אלפים מוצאים את הנשק הקדשו של קיין מהמקדש (אולי נעסה גם קרב על זה לפני הקרב הגדול) והם מתחילים לצעוד לאבר החוף. בדרך הם פוגשים בכוחותיו המרוסקים של פול בהיר להב שנסוג לפנים הארץ. השלושה מחליתים לחבור כוחות הבריטונים כדי לשחרר את ערי החוף והווד אלפים והדארק אלפים כדי להגיעה לנגרף. ההאיי אלפים נסוגים לערי החוף שמה הם קורתים ברית עם הליזרדמנס. הקרב יהיה כמה קילומטרים מערי החוף. אם הליזרדמנס וההאיי אלפים ינצחו הם יתפסו וישמידו (או יקחו לעצמם :twisted: ) את החפץ. אם הווד אלפים הדארק אלפים והבריטונים ינצחו הם יתקדמו אל ערי החוף וינסו לצור עליהן כדי להסיג גישה לנמלים.

בריטוניה 2000 (כי הם אילו ששולטים באיזורי הגישה למחוז)
ווד אלפים 1500
דארק אלפים 1500

האיי אלפים 2000
ליזרדמנס 3000 (כי הם אילו שכבר מבוססים באיזור החוף)

טוב עכשיו נותרה רק הסכמה שלכם אז תגידו אם אתם מסכימים (לא כמו פאם שאברה שלא אמרתם כלום)

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה