ועדיין יכול להיות שהמאפיונרים הם הלורקרים ונדפקנו לחלוטין, למרות שאני מקווה שלא.
הערה: אני לא יוכל היום להגיב הרבה, אומר מראש
הערה: אני לא יוכל היום להגיב הרבה, אומר מראש
גאלאן אמר/ה:ננעל למהלך הלילה (כן, יכולתי לנעול בלי להגיב. אבל איפה הכיף בזה?)
Dark sith אמר/ה:אלרדין-
קינג בכלל לא תקף את דארקמו הכי הרבה, הנימוק שלו לגיטימי לחלוטין כמו שלך. מי ש״תקף״ (שוחח, או איך שלא תקרא לזה) הוא גאלאן והוא בנתיים לא הצביע לו.
בנגע לדיון שהמאפיונרים השתילו, לא סביר שזה קרה, עדיין אסור להם לדבר אז הם לא יכולים לתכנן שום דיון (אלא אם כן הם קינג וגאלאן, אם כן, נדפקנו. אבל אני בנתיים מאמין שלא).
(מצטער שאני לא מכחיל, אני כותב כרגע מהאייפוד).
אלדרין אמר/ה:דארק,
תקרא את ההודעה שלי שוב בעיון.
1.לכן אמרתי לא לקפוץ עלי.אני לא טוען באופן מוחלט שזה קינג.
2.גם מאפיונר אחד יכול ליצור דיון מושתל,למה לא?
3. אולי המאפיונר פשוט ניצל את ההזדמנות וניתב את ההאשמות למשהו רציני הרבה יותר.
4.אני רוצה להבהיר,אני כן חושד בדארקמו.אבל פחות מקודם.
5.''אלא אם הם קינג וגאלאן'' - המ... אם שני שחקנים כמוהם מאפיונרים אנחנו בצרות,אבל זה מתחיל להישמע לי הגיוני.
tiger אמר/ה:rui, המאפיונרים ידעו מי השותפים שלהם כבר ביום הראשון נכון?
יאללה, עמית, להתגונן.גאלאן אמר/ה:כן, הוא מחק. הוא אמר משפט ממונטי פייתון, ו"עמית, יא בוגד" או משפט בסגנון.
Dark sith אמר/ה:לא מזיז לך שהשוטר מת, שגאלאן מת
עמית, פרסמת את ההודעה הבאה:King Revange אמר/ה:יאללה, עמית, להתגונן.גאלאן אמר/ה:כן, הוא מחק. הוא אמר משפט ממונטי פייתון, ו"עמית, יא בוגד" או משפט בסגנון.
וזה רק מחזק את החשד שלי כנגדך. "הצבעתי לדארקמו, למה לכם לחשוד בי?"amitf0123 אמר/ה:ו..............אכלנו אותה.
צריך להתחיל לחשוב עכשיו, למה רצחו דווקא את גאלאן, אני ממליץ לסרוק את העץ, לחפש את האנשים שתמכו בדארקמו, או לא השתתפו בדיון איתו בכלל, סביר להניח שמי שהצביע לדארקמו כנראה לא מאפיונר(כי למה להצביע לחבר המאפיונר שלך?), זה כרגע כיוון החקירה הכי טוב שלנו.
בדיוק. ברגע שנודע שהוא השוטר, שינית כיוון והתחלת לשחות עם הזרם. לאורך כל העמודים האחרונים אתה מנסה לטשטש את זה כמה שיותר, ורק לספר איך שדיברתם ואיך שזה נורא שהוא נפגע.Dark sith אמר/ה:חוזר לקינג.
זה הרי מגוחך. גאלאן ואני רבנו, עד כמה שאני יודע.
בטח. אני חושב שאתה ועמית הם שני המאפיונרים הנותרים.Dark sith אמר/ה:מפריע לך שאני מגן על עמית?
מעניין שבתוך מבנה ההודעה סידרת את הפנייה לטייגר באמצע. זה רק מבלבל ולא מוסיף. הרוב פשוט מחלקים את ההודעה לפי חשודים. ואנחנו שוב חוזרים, בהודעה שלך, למשפטי ה"מאפיונר לא היה עושה את זה". עכשיו, כשגאלאן לא בסביבה [זה לא אמור לשנות אבל מעיד על איזו התרוממות רוח אצלך], אפשר להשתמש חופשי ב"מאפיונר מתנהג X".Dark sith אמר/ה:אני רוצה בשלב זה להגיב להודעה של טייגר.
השאלה הזאת היית נובית מידי למישהו שכבר שיחק במאפיה, היא מאירה אצלי נורה אדומה (למה שמישהו ישאל את השאלה הזאתי? הוא כנראה יודע את התשובה אליה. היא מסירה ממנו חשד, כי איזה מאפיונר ישאל את זה?)
זאת שאלה של נוב כי אני נוב. זאת המאפייה הראשונה שלי. אין לי זמן לקרוא את שאר התגובות ואני אחזור למחשב כנראה מחר, מצטער שאני לא אוכל להגיב.Dark sith אמר/ה:אני רוצה בשלב זה להגיב להודעה של טייגר.
השאלה הזאת היית נובית מידי למישהו שכבר שיחק במאפיה, היא מאירה אצלי נורה אדומה (למה שמישהו ישאל את השאלה הזאתי? הוא כנראה יודע את התשובה אליה. היא מסירה ממנו חשד, כי איזה מאפיונר ישאל את זה?)
2MUCH אמר/ה:הנושא הבא שאני רוצה להעלות לסדר היום הוא הלורקרים. כרגע לדעתי הלורקרים הם דינרבלו, אלדרין (די גבולי) וטיגר. אני לא צריך להזכיר לכם שוב למה לורקריות היא שיטה נהדרת למאפיונר.