נאגוזודון מתניע את האופנוע ובקול חריקה לוחץ על הגז. הסקיטרמנדר עף עם האופנוע שלו באוויר ונוחת על הקרקע בצליל חבטה. "בוא נראה כמה מהר אתה יכול לנסוע!" הוא אומר ומסובב את היד המכאנית שלו, משלב את החומרים המיוחדים שנמצאים בזרוע שלו עם הדלק ופתע האופנוע טס במהירות כמו גבוהה שיוצאת ממנו אש לבנה.
במהירות שיא האופנוע מגיע אל התחתית של המשאית ונאגוזודון עושה מחליק אל הצד, מוצא את עצמו בתחתית של הרכב. "אולי לא חשבתי על זה עד הסוף" הוא אומר ורעיון עולה במוחו. הוא קופץ על המשאית.
האופנוע יוצא ממתחת לגלגלי המשאית, שנאגוזודון יכול רק לקוות שלא ריסקה אותו. נחמד האופנוע, אולי הוא יצליח לתקן אותו אחר כך. אבל כרגע?
כרגע נאגוזודון מנצל את הנעליים המגנטיות שהוא קנה. מה יותר טוב ממכשיר איתור? להיות אתה בעצמך מכשיר האיתור!
META
בדיקת נהיגה: 15+3 ומשתמש בתוסף של שס בשביל עוד 3+, 21 סך הכל.
משתמש בהיפר בשביל להכפיל את המהירות שלי עד לסוף תורי.
כפעולה עושה האצה ונע את המהירות שלי פעמיים.
כפעולת בונוס מפעיל את המגפיים המגנטיות שלי ונצמד אל התחתית של המשאית.
כפעולת תגובה עם חפץ מתבאס על האופנוע.
במהירות שיא האופנוע מגיע אל התחתית של המשאית ונאגוזודון עושה מחליק אל הצד, מוצא את עצמו בתחתית של הרכב. "אולי לא חשבתי על זה עד הסוף" הוא אומר ורעיון עולה במוחו. הוא קופץ על המשאית.
האופנוע יוצא ממתחת לגלגלי המשאית, שנאגוזודון יכול רק לקוות שלא ריסקה אותו. נחמד האופנוע, אולי הוא יצליח לתקן אותו אחר כך. אבל כרגע?
כרגע נאגוזודון מנצל את הנעליים המגנטיות שהוא קנה. מה יותר טוב ממכשיר איתור? להיות אתה בעצמך מכשיר האיתור!
META
בדיקת נהיגה: 15+3 ומשתמש בתוסף של שס בשביל עוד 3+, 21 סך הכל.
משתמש בהיפר בשביל להכפיל את המהירות שלי עד לסוף תורי.
כפעולה עושה האצה ונע את המהירות שלי פעמיים.
כפעולת בונוס מפעיל את המגפיים המגנטיות שלי ונצמד אל התחתית של המשאית.
כפעולת תגובה עם חפץ מתבאס על האופנוע.