• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Star Wars D20 Campaign

למה אתה לא הולך לפורום "מלחמת הכוכבים" של 'תפוז'? הם יותר בקיאים בהלכות "מלחמת הכוכבים" מחצי יושבי הפורום ואין ספק שהם יכולים לתרום לך מניסיונם. ואם לא, האם אתה
יכול להסביר מה זה "שומר ג'די" ולהרחיב על המצב בשטח בשביל אלה שלא צפו בפרק השני
של "מלחמת הכוכבים" ולא צופים בערוץ קרטון?

הלדין אמר/ה:
למה אתה לא הולך לפורום "מלחמת הכוכבים" של 'תפוז'? הם יותר בקיאים בהלכות "מלחמת הכוכבים" מחצי יושבי הפורום ואין ספק שהם יכולים לתרום לך מניסיונם. ואם לא, האם אתה
יכול להסביר מה זה "שומר ג'די" ולהרחיב על המצב בשטח בשביל אלה שלא צפו בפרק השני
של "מלחמת הכוכבים" ולא צופים בערוץ קרטון?

אני מעדיף שלא להרוס לאלו שתרם צפו בסרט.
תודה על העצה, לא ידעתי שקיים פורום כזה עד עכשיו...

Jedi Guardian הם למעשה הצד הלוחמני במסדר אבירי הג'די: אותו מסדר של נזירים-לוחמים המגינים על הגאלקסיה מפני זוועות היקום ואפלת הסית' שהוא הצד השני שלהם, כוחותיהם המיסטיים מעניקים להם את היכולת לעשות דברים מעל ומעבר לכל דמיון, ונשקם האגדי "חרב האור" (Light Saber) יכול לחתוך דרך כל חומר ומסוגל להטות את פגיעותיהם של מטחי הליזר...

ישנם כמה סוגים של ג'די, ה Jedi Guardian הוא הלוחם מבינם העושה שימוש ב"כוח" (אותו כוח מיסטי שסובב סביב הכל ונמצא בכולנו) בכדי להילחם למען שמירת השלום ברפובליקה... ישנם סוגים שונים של ג'די שתפקידם לשמש כמתווכים, חוקרים, שגרירים וכו'...

המקצוע הזה נשמע כסותר את תפיסת המקצוע הכללית של הג'דיי. ככלות הכל, חרב האור היא סמל סטטוס של הג'דיי והיא חסרת חשיבות מעבר לזה היות וכל אחד יכול להפעיל חרב אור אף
על פי שהיחידים שעושים את זה הם אבירי ג'דיי (אלא כן יש בחרב רכיב כלשהו שמגיב רק לכח).
מעניין מה יקרה אם אבירי הג'דיי יגלו ששכירי חרב החליטו להתחזות ל-'סייפי ג'דיי' ולזכות בכל הכיבודים שזוכים הג'דיי בנוסף לביצוע משימות עבור אדוניהם הנסתרים. או סתם אנשים אשר החליטו לראות אם חרבות האור מגיבות גם לאנשים רגילים וגנבו חרב אור ממאסטר ג'דיי בכיר.

הלדין אמר/ה:
המקצוע הזה נשמע כסותר את תפיסת המקצוע הכללית של הג'דיי. ככלות הכל, חרב האור היא סמל סטטוס של הג'דיי והיא חסרת חשיבות מעבר לזה היות וכל אחד יכול להפעיל חרב אור אף
על פי שהיחידים שעושים את זה הם אבירי ג'דיי (אלא כן יש בחרב רכיב כלשהו שמגיב רק לכח).
מעניין מה יקרה אם אבירי הג'דיי יגלו ששכירי חרב החליטו להתחזות ל-'סייפי ג'דיי' ולזכות בכל הכיבודים שזוכים הג'דיי בנוסף לביצוע משימות עבור אדוניהם הנסתרים. או סתם אנשים אשר החליטו לראות אם חרבות האור מגיבות גם לאנשים רגילים וגנבו חרב אור ממאסטר ג'דיי בכיר.

בזה אתה למעשה טועה.. פרט ראשון הוא שסוד בניית החרב ידוע רק לאבירי הג'די. דבר שני הוא שיש צורך להגיע לשלמות עם החרב בכדי לבצע את המהלכים אותם מבצעים הג'די בסרטים... נסה אתה לעדוף מטח שלם של קרני לייזר שנשלח לעברך בדיוק המיירבי בעזרת חרבך בלבד ובמהירות שכזו! מלבד זאת שהשימוש בחרב והמיומנות בה מגיעה רק אחרי שנים רבות של אימונים, רק הג'די יכולים לעשות בה שימוש נכון ומיירבי - הדבר מתבטא במשחק בהגברת הנזק הנגרם ע"י חרב-אור במהלך העלייה בדרגות (2ק8, 3ק8, 4ק8...).

חרבות אור הן לא משחק ילדים, הן יכולות לכאוב...

זהו חברים, הזמן אזל - אני צריך רעיון מוצק שיראה לי מתאים לפתוח איתו את המערכה בעבור שני ג'די מגיני הרפובליקה הגלקטית בתקופת מלחמת המשובטים ואני צריך אותו עכשיו... אחד מהשחקנים פנה אליי והציע לי להיפגש מחר (יום חמישי) בערב אבל עוד אין לי מה להריץ!

צל-אש אמר/ה:
לא נעים לי להגיד, אבל זה די טפשי להכריז על מערכה כשאין לך רעיון, ולסמוך על חברי הפורום...

דבר ראשון אני לא נוהג לבנות מערכות שלמות ורק אז להציע לחברים שלי לשחק בהן.. אני קודם אוסף חברים, מעלה רעיון ומברר מה ניראה להם. למשל איך הייתי יכול לדעת ששניהם יבקשו לשחק אבירי ג'די? בלי המידע הזה לא הייתי יכול לבנות כלום.

יש לי מחסום יצירתי אוקיי? אל תתקוף אותי בבקשה, אני מנסה לחשוב, אבל ההברקה עוד לא הגיעה - לפעמים היא אף פעם לא מגיעה, ולכן אני צריך אתכם.

אני רואה שאתם צריכים כיוון.
א. העובדה שיש שני אנשים בעלי התואר "סית'" לא אומר שאין אחרים שמשתמשים בכוחותיו של הצד האפל. קח לדוגמה את המתנקשת מהסדרה המצוירת.
ב. הסדרה המצוירת עושה כבוד לטרילוגיה הראשונה.

=====

רעיונות - משימות קלות לפדואנים:
לך על איסוף מידע, משימות ריגול ותנועה שקטה. מה שנקרא זחילת מבוכים- עם חידות, פאזלים וכמה קרבות פשוטים מול היצורים הפחות נחמדים בגלקסיה.

רעיונות - משימות לאבירי ג'דאי:
אחרי שהם אספו את כל המידע הזה תן להם פלוגת שיבוטים משלהם ואיזה שדה קרב על כוכב מרוחק. בתוך הקרב אפשר להכניס מרדפים בעקבות סוכניהם של הסית' או של שבטי הסחר, קרבות מדליקים עם רחבות אור והרבה הרבה רובוטים.

רעיונות - נבלים:
ראית את פרק 20 של הסדרה המצוירת? הפרק עם הרובוט הקטלני שנלחם עם 3 חרבות אור בבת אחת? הינה רעיון אחד.
אולי מצאו דרך להעניק לרובוט את היכולת לשלוט בכוח. ג'דאי ששהסתכלו אל העתיד והחליטו לערוק במטרה להציל את עורם. השחקנים יכולים לשחק ציידי עריקים, להביא לצדק את סוכני הרפובליקה שעברו צדדים.
לצוד נסיך סחר גדול ובעל השפעה שעומד מאחוריה פעילותה של יחידה עילית של סייבורגים (שילוב רובוט-אדם), כל אחד מהם יותר קטלני מהשני.

מספיק, לא?

צל-אש אמר/ה:
לא נעים לי להגיד, אבל זה די טפשי להכריז על מערכה כשאין לך רעיון, ולסמוך על חברי הפורום...

[אמממ, למה? או בקיצור, אולי הביקורת נכונה, אבל תכתוב ביקורת בונה ולא הורסת, אם אין לך איך לעזור לא צריך להפריע.]

ולגופו של עניין,
מה עם אימון באקדמיה? אולי דווקא במקום פעילות פיזית (קרבות) טהורה, תתן להם סדרה של מבחנים נפשיים/מורליים כדי לבחון את האמונה שלהם...
האם להציל את עצמם או לסכן את עצמם כדי להציל חפים מפשע?
דבקות במשימה

נ.ב. כן, אני יודע שהסשן היה היום.. איך היה?
נ.ב.2. דיסקליימר, הידע שלי במלחמת הכוכבים מוגבל.

יש בהודעה שלי הרבה ביקורת הורסת, אבל גם ביקורת בונה.
אני באמת מצטער אם פגעתי בשד, אבל לא התכוונתי להזיק (למה נדמה לי שיש עשרות הודאות כאלו כל יום?)

The oldman אמר/ה:
צל-אש אמר/ה:

[אמממ, למה? או בקיצור, אולי הביקורת נכונה, אבל תכתוב ביקורת בונה ולא הורסת, אם אין לך איך לעזור לא צריך להפריע.]

ולגופו של עניין,
מה עם אימון באקדמיה? אולי דווקא במקום פעילות פיזית (קרבות) טהורה, תתן להם סדרה של מבחנים נפשיים/מורליים כדי לבחון את האמונה שלהם...
האם להציל את עצמם או לסכן את עצמם כדי להציל חפים מפשע?
דבקות במשימה

נ.ב. כן, אני יודע שהסשן היה היום.. איך היה?
נ.ב.2. דיסקליימר, הידע שלי במלחמת הכוכבים מוגבל.

איך היה? לא היה... ביטלתי מחוסר רעיונות, כן גם זה קורה, לא מצאתי מה להריץ - איך זה יכול לקרות לי אה חבר'ה? פעם הייתי שולף רעיונות מהמותן...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה