• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Star Wars D20 Campaign

The oldman אמר/ה:
הפורופ ההוא מיועד לסיפורים, כן יותר מדובר על הצעות לרעיונות המשכיים.

הייתי תולה את העלילה סביב החונכת שלהם. זו דמות מפתח שהם אמורים לסמוך עלייה ורק טבעי שהם יקבלו משימות ממנה. אבל חייב להיות טויסט כדי שזה לא יהיה נדוש. ייתכן שהיא רוצה להצטרף ל sith, ייתכן שיש לה אגנד'ה עצמאית. ייתכן שהיא שליחה סודית של הג'די ועלייה למצוא טכנולוגיה שתציל את היקום אבל אז היא מתה ומורישה את המשימה לתלמידים שלה.
וכיו"ב

יש לך את הhook שצריך בשביל להתחיל, עכשיו רק נשאר לקבוע מה המטרות של המאסטרית ואז לשלב בזה את השחקנים, בין אם הם צריכים לגלות שהיא בוגדת או שהם ימלאו חלק חיוני בהצלת המסדר וכיו"ב.

רעיונות מצויינים, אבל יעזור לי אם אנשים יוכלו להמשיך להציע, ממש קשה לי לחשוב כרגע, רעיונות למשימות צדדיות יהיה מאוד נחמד...

ווי ליונהארט, רעיון פנטסטי, ח"ח על ההברקה, זו מסגרת מצויינת לעבוד איתה. יש סיכוי שאתה מעתיק אותה ושולח לי בפרטי ומוחק לאחר מכן את ההודעה שרשמת? היות ואהבתי את הרעיון אבל אני חושש שהשחקנים שלי עלולים לבקר יום אחד בפורום ולראות את ההודעה. מה שלא סביר שיקרה אבל אני לא לוקח סיכון.

ואגב, בקשר לסיבה שכולם רוצים את הכוכב, הייתי ממליץ על איזשהו משאב נדיר, ליצור אנרגיה או כלי נשק, כפי שאמרת, אבל כל מסלול המיכשולים נראה לי מעט לא במקום (ובסופו של דבר, אם אתה עובר את המסלול, אתה לא מקבל מספיק אספקה שיכולה להטות את כף המוזנאים, רק נשק אישי, לא?).

אולי, במקו זאת, ידובר על גבישים שתושבי הפלנטה רואים כקדושים, אבל גורמים מסוימים ינסו לקחת אותם בכל זאת, ואולי גם לתת לג'דיי לנהל משא ומתן, כדי לקבל חלק מהגבישים בהשאלה, למשל (וכאן דווקא אולי "מסלול המיכשולים" או מבחן אחר יתאימו, כדי לבחון האם "הרוחות הקדושות" שורות עם הג'דיי ומסכימות להשאיל להם חלק מן הגבישים)

היי רגע רגע.. מישהו אמר שאני הולך להשתמש ברעיון כפי שהוא? גם לי לא נראה המסלול מכשולים הזה.. רק פירסמתי את הרעיון שנשלח אליי.. אני כמובן הולך לעצב אותו לכדי התאמה לשחקני ולעולם ולרצונותי - הרעיון הכללי של המסגרת פשוט ניראה לי בסיס טוב לעבוד איתו - וזה בדיוק הקטע, לעבוד איתו ולא להריץ אותו כמו שהוא.

pitfiend אמר/ה:
היי רגע רגע.. מישהו אמר שאני הולך להשתמש ברעיון כפי שהוא? גם לי לא נראה המסלול מכשולים הזה.. רק פירסמתי את הרעיון שנשלח אליי.. אני כמובן הולך לעצב אותו לכדי התאמה לשחקני ולעולם ולרצונותי - הרעיון הכללי של המסגרת פשוט ניראה לי בסיס טוב לעבוד איתו - וזה בדיוק הקטע, לעבוד איתו ולא להריץ אותו כמו שהוא.

לא אמרתי שאתה הולך לעבוד אם הרעיון כמות שהוא;
רק ניסיתי לתת אולי עוד כמה הצעות בקשר לאיך לפתח את הרעיון.

אני התכוונתי בערך למשהו כזה, שהכוכב צופן בחובו מקור אנרגיה או משאב נדיר, ולתושבי הכוכב אין מושג על זה כי הם פרימיטיבים או כי הם פשוט לא יודעים. הם יודעים שהם יכולים להכין מזה נשקים/תכשיטים/סדינים...
הם שולחים את הג'דיי להביא כי זה ממש מסוכן- וזה גם מבחן וגם ניצול הזדמנות.
אבל הקטע עם אמונה זה בהחלט שיפור טוב.

די כבר!!! אמרתי בלי הצעות על תקופות, התקופה נקבעה וכבר התחלנו לשחק... אני לא אוהב את תקופת the new jedi academy היא מסריחה...

בכל מקרה, אני רוצה לנצל את ההזדמנות להודות אישית לליונאהרט על הרעיון, פיתחתי אותו והתחלתי להריץ אותו היום - היה מאוד מוצלח וממש מרתק - אני אתן סיקור של מאורעות הפגישה בעץ שפתחתי בפורום 'משחקים מקוונים ורשומות משחקים שולחניים' שמספר את מהלך המערכה שאני מריץ בימים אלו:
https://www.pundak.co.il/forums/threads/4819

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה