• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Dark Tides - Star Wars D20 Campaign

סטטוס
נעול לתגובות.

pitfiend

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
כאמור זהו פורום רשומות משחקים שולחניים בנוסף להיותו פורום משחקים מקוונים.
רשומות המערכה "Dark Tides" בשיטת מלחמת הכוכבים ק20 שאני מריץ לשחקני בימים אלו יעודכנו כאן כאשר תישרה עלי המוזה.

חשוב לציין בתרם התחיל כי העץ מכיל ספויילרים לסרטי מלחמות הכוכבים למיניהם ובעיקר לסרט השני. אולם אנשים שאינם בקיעים בסרטים יכולים לקרוא בכל זאת על אחריותם ולהיווכח שדאגתי להסביר כל מושג ומושג שעולה.
------------------------
הקדמה ותקציר הסרט השני:
Long time ago
in a galaxi far far away
*מוזיקת הפתיחה לסרטי מלחמת הכוכבים לתקופותיהם*

זהו זמן אפל לגאלקסיה, הרפובליקה הבין גלקטית נמצאת בשיאו של משבר חריף עם קבוצת בדלנים המבקשת להיפרד ממנה ולהפוך לקונפדרצית כוכבים עצמאית. הרוזן דוקו, לשעבר חבר במסדר הג'די (אותם לוחמים אגדתיים שנשבעו להגן על שלום הרפובליקה ועושים שימוש באותה עוצמה מיסטית הידועה בשם "הכוח" בכדי להשיג את הבלתי יאומן) וראש הבדלנים הרתיח את הגאלקסיה למרד גלוי ברפובליקה. הרפובליקה אישרה את הצעד הבלתי יעשה - את בנייתו של צבא אדיר שיסייע לאבירי הג'די בהחזרת השלום לגאלקסיה. השליט העליון פאלפטין קיבל לידיו את מושכות הכוח של הסנאט שאישר את מרותו המוחלטת בעת חירום זו. אי שם בכוכב הלכת הנשכח קאמינו נבנה בעשור האחרון ללא ידיעת איש צבא משובטים נרחב שמטרתו במפתיע הייתה לשרת את הרפובליקה. מבלי לשאול שאלות רבות נשלח צבא המושבטים לסייע בעד אבירי הג'די במערכה כנגד צבאות הדרואידים של הבדלנים בג'יאונוסיס שם הם רושמים ניצחון לרפובליקה. דוקו נמלט אומנם משדה הקרב וממשיך במסעו לגייס תמיכה בקרב אלפי מערכות כוכבים נוספות למרד הנוראי...

פגישה ראשונה:
היות ושני שחקני בחרו להיות Jedi Guardians (מקצוע לוחמני של אבירי הג'די) ולכל תלמיד פאדוואן (ג'די מתלמד) יש מאסטר, יחד עם השחקנים חיברתי סיפור בו המורה של אחד מהם - שאדור קאן-אורב - נהרג במהלך הקרבות על ג'יאנוסיס (שדה הקרב הראשון של מלחמת המשובטים) מה שהפסיק את לימודיו של התלמיד וחייב את מועצת הג'די למצוא לכך פתרון מיידי, הם זימנו את מאסרית לנדרה-קאי (המאסטרית של השחקן השני) שהיא ג'די חושנית ומיומנת, למקדש הג'די בכוכב הליבה של הרפובליקה ומרכז הסנאט - קוראסנט, וביקשו ממנה לקחת על עצמה את הכשרתו של השחקן הראשון בנוסף לשחקן השני שהיא כבר מכשירה, מצב זה נוצר עקב מותו הפתאומי של שאדאר קאן-אורב בג'יאונוסיס והוא מקרה ייחודי.
לאחר מכן יצאה לנדרה-קאי בליווי שני תלמידיה הפאדוואנים (השחקנים) למשימת אבטחה קצרה לחייו של הסנטור אורן-פרי טא, מייצגו של ריילות' כוכב הבית של גזע הטווילק בסנאט הבין גלאקטי. אורן-פרי טא:
http://www.starwars.com/databank/character/ornfreetaa/index.html
אך בהגיעם להאנגר (Hanger - מקום העגינה והאחסון של ספינות חלל) - מלכודת ערמומית שפיטתה את לנדרה-קאי לתוך מעלית חשודה סגרה אותה בתוכה והעלתה אותה לקומה ה13, מותירה את הג'די הצעירים ועוד 3 שומרי רפובליקה לבדם לשמור על הסנטור השמן בהאנגר עצמו - מתוך ארגזי המתכת סביבם יצאו לפתע מן המארב
חבויים בתוך ארגזי הפלדה מסביב 9 דרואידי באקטה אוטומטה סידרה B1 או בשמם המקוצר 'דרואידי קרב':
http://www.starwars.com/databank/droid/battledroid/index.html
הדרואידים - שנשלחו ע"י הבדלנים דרשו שהסנטור יועבר לידם, אך הג'די ושומורי הרפובליקה סרבו וקרב החל, חרבות אור נשלפו (לקרוא בקול מתכתי: "oh oh, Jedi with them" "roger roger") ומטחי יריות לייזר פרצו לאוויר, שומר רפובליקה אחד נפל מפגיעה קטלנית אך כל דרואידי הקרב נפלו במהרה לחרבות האור/עוצמת הכוח/מטחי הלייזר של הנוכחים בהאנגר.
לאחר הקרב הופיעה שנית לנדרה-קאי שהצליחה לפלס דרכה מטה דרך פיר המעלית ולחתוך בעזרת חרב האור שלה את דלת הקומה, ולהיפגש שנית עם תלמידיה.
לאחר שליוו את מעבורת הסנטור עם ספינת סיור של הג'די אל מחוץ לאטמוספרה של קוראסנט שבו הדמויות למקדש הג'די לאימונים קלים (אחד השחקנים נילחם והפסיד לאחת המתלמדות החייזריות במקום). הדמויות זכו לרגעים מעטים לפגוש בכמה מהמפורסמים שבאבירי הג'די, כמו מייס וידו מהמועצה ובמאסטר לומינארה והתלמידה שלה באריס.

איזה חלק יקחו אבירי ג'די צעירים אלו במלחמת המשובטים המגיעה עתה לשיאה? אילו כוחות אפלים ממתינים בחשכה? ומה יהיה סופה של הרפובליקה?
"Hard to see the future is, always changing"
- Master Yoda
-------------------------------------------------------------------------------------
במהלך סיקור המאורעות הייתי שמח לקבל רעיונות והמלצות להמשך...
פיטפינד - Dark Lord of the Sith

Dark Tides Continue
הפרק השני של המערכה הורץ היום, אני רוצה להודות אישית לליונאהרט שתרם את הרעיון שלו לעיצוב מאורעות הפגישה, תודתי האישית.
-------------------------------------------------------------------------------------
מאסטר לנדרה-קאי ושני תלמידיה הפאדוואנים (דמויות השחקן) עמדו זקוף באולם מועצת הג'די. מאסטר קס-אדי ומאסטר יודה קיבלו את פניהם. מאסטר קס-אדי מגזע הcerean הטיל על לנדרה-קאי ושני תלמידיה הפאדוואנים לצאת מיד לכוכב טוריגאן המרוחק והנידח על מנת לפתור סכסוך בין שני גזעים פרימטיביים החיים על פני הכוכב הקטן.
"to Turigan you shall go, this dispute you must stop" סיכם מאסטר יודה.

מאוחר יותר גילו הדמויות כי זה זמן רב שמה הרפובליקה עין על טוריגאן וסקרה את מהלך האירועים שם, ולאחרונה סכסוך אלים החל להתפתח בין שני הגזעים הפרמיטיביים החיים בו. השליט העליון של הרפובליקה - פאלפאטין, ביקש אישית ממועצת הג'די לשלוח שגרירים מבינם לפתור את המריבה, כשומרי השלום בגלאקסיה - הג'די נענו בחיוב.

הדמויות יצאו בלווית 3 טייסים (טייס ראשי, נווטת וטכנאי ספינה) ודרואיד פרוטוקול אחד בספינת חלל דיפלומטית של הג'די (כמו הספינה בה הגיעו אובי-ואן וקואיי גון לספינת פדרצית המסחר בתחילת "אימת הפאנטום"). הם נחטו בשלום בכוכב טוריגאן שנתגלה ככוכב עמוס בג'ונגלים טרופיים ולחים. הם הגיעו לכפר של בני הטראלי, הגזע הצמחוני והאינטיליגנטי שביקש את סיוע הרפובליקה בקרב (הטראלי ניראים כאנשים ירוקים עור, הם אמפיביים ועורם כמו גומי, הלחיים שלהם שמוטות וכתמים לבנים מכסים את עורם). בלאז'ן, מנהיגם של הטראלי קיבל בפנים יפות את שגרירי הג'די וביקש מהם לסייע לו לסיים את מאבק הדמים בינם לבין הקראן, הקראן הם גזע דמוי אנוש - לטאתי כחול עור, וקרניבורי (אוכל בשר). הם מתפללים לטענתם של הטראלי לאלים אפלים.

בלאז'ן סיפר למאסטר לנדרה-קאי ולתלמידיה כי השאמאן העליון של הקראן "זימן" בעזרתה של המכשפה המקומית את לוחמי האבן יורקי האש של האלים האפלים ואת מקדש האופל הספירלי שלהם למרכז הג'ונגל והדבר היטה את תוצאות המלחמה.

הגיבורים יצאו לחקור בספינתם, וגילו את מקדש האופל, שהיה למעשה ספינת ליבה עגולה של פדרציית המסחר (סיעה של הבדלנים) שנחטה במרכז הג'ונגל.
טנק-קרבי של צבא הדוראידים של הבדלנים יירט את ספינת הג'די והפילה לתוך הג'ונגל!
הג'די ומתלוויהם מיהרו לארוז ולעזוב את הספינה הפגועה אך כוחות תגבורת של צבא הדרואידים ("לוחמי האבן יורקי האש") הגיע למקום, והגיבורים מצאו עצמם בקרב על הספינה מול שני תריסר דרואידי קרב (באקטה אוטומטה סידרה B1) ושישה לוחמי קראן (אנשי לטאה כחולי עור חמושים בגרזנים) כשאחד מהקראנים יושב על גבי טרצ'ר (מאין ולוסירפטור - דינוזאור המשמש כיצור רכיבה לקראן).
הג'די הצליחו לעדוף את הדרואידים ולחסל את הקראן ונמלטו מן הספינה, אך כוחות האויב היו רבים והם נעדפו אל הג'ונגלים, הטכנאי נותר בספינה לתפעל את התותח לכפות על הדמויות, אך פלוגת דרואידי קרב פרצה לתוך הספינה דרך הגשר ולפי הזעקות בקשר ניראה כי הטכנאי חוסל במקום.
בתום הקרב נסוגו הג'די והטייסים מוכי היגון (ממות הטכנאי) אל הג'ונגלים, מותירים כ-8 דרואידי קרב להשתלט על הספינה.

ציוד התקשורת והמכ"ם של הספינה עוד עבדו - ואם רק יוכלו הג'די לבטל את מכשיר שיבוש התקשורת של הפדרציה בספינת הליבה הם יוכלו להזעיק תגבורת מהרפובליקה. כעת הם לבדם בג'ונגל באמצע שטח אויב...
זו הפגישה על רגל אחת..
מה דעתכם? אני באמת מצפה לתגובות...

למען האמת בדיוק חתכתי וורידים ואני עוד מעט הולך לשתות נוזל לניקוי אסלות

סתם מנסה להפעיל על פיטפינד לחץ :evil: . ושידע שחוסר הענותו להקשיב לעצותי, יעלה לו בתבוסה משפילה כנגד הביסטמן שלי.

עריכה: ושידע שעקב זה שהוא גרם לי לערוך הודעה, יעלה לו wedgie אחד לכשנפגש

מישהו העז להזכיר את שמי הפרטי בהודעה...
אני במחתרת, אז בבקשה להימנע מנקיבה בשמות - אני פיטפינד, או פיט...
שמי הפרטי הוא שמו למעשה של הגוף הפונדקאי שלי עלי אדמות בו אני משתמש להפיץ הרס ושינאה ברבים..

נ.ב - תיראו, טייסי Rogue Squadron הם דבר נחמד לכשעצמו, אבל בפעם הקודמת שניסיתי להריץ בה מערכה של מלחמת הכוכבים ק20 אז שיחקנו בתקופה המיידית של לאחר המרד (כשנה לאחר השמדת כוכב המוות השני) ולמרות שהשחקנים נורא נהנו (וקיטרו לי מאז שהם רוצים לשחק במערכה נוספת) אני הפסקתי את ההמערכה לאחר 3 הרפתקות בלבד, בגלל שאני עצמי לא נהנה מהתקופה הזאת - יותר מדי מד"ב עושה לי רע, אני זקוק לאבירי הג'די ולסית' ולדרואידים בשביל לעשות את כל המשחק יותר פנטזיה, ורק אז אני נהנה - בגלל זה אני מעדיף את תקופת ה clone wars.

אולי עוד מישהו רוצה להביע את דעתו? אולי למישהו יש רעיון חדש?

Dark Tides continue
הפרק השני של המערכה ממשיך היום ומגיע לשיאים אפלים חדשים...
כוחות הדרואידים בתנועה שעה שלנדרה-קאי ותלמידיה הפאדוואנים מפלסים דרכם בג'ונגלים. טנקי-קרב של דרואידי הבקטוייד אוטומטה סידרה B1 שועטים בין העצים ורחפות כבדות נושאות חילות של הפדרציה חולפות על פני גיבורנו במסתור בדרכם לחזית הקרב נגד גזע הטראלי.
בהחלטה אמיצה מחליטים בני החבורה לפנות אל ספינת הליבה של הפדרציה בכדי להשמיד את משבש התיקשורת של הבדלנים ולשדר קריעת מצוקה לרפובליקה.
בדרכם חולפים לנדרה-קאי, תלמידיה ושני הטייסים שאיתם על פני מקדש עתיק ומקומי. הם מבחינים כי המקדש נשמר ע"י טנק-קרב של הפדרציה ושישה דרואידי קרב המאיישים אותו.
במהלך מבריק משתמש אחד מהג'די הצעירים במיומנותו בכדי לחדד את חושי הקרב שלו ונעזר ברובה לייזר מאחד מהטייסים בכדי לצלוף במדוייק בדרואיד שניצב בראש פיר הכניסה לטנק. תלמיד ג'די אחר נעזר "בכוח" בכדי להעיף את שאר הדרואידים מעל הטנק, ולנדרה-קאי מזנקת לתוך הטנק עצמו דרך הפיר הפתוח ומחסלת את כל שאר צוות הבקטויד בתוך הטנק.
לאחר מכן נשאר אחד מהתלמידים הצעירים ושני הטייסים בכדי לתפעל ולפרוץ את מערכות הטנק. שעה שמאסטר לנדרה-קאי ותלמידה הפאדוואן השני נכנסים לתוך המקדש הנטוש בכדי לגלות על מה שמרו הדרואידים.

בתוך המקדש שמוביל אותם לתוך האדמה הם מגלים התפצלויות רבות. ומחליטים עצמם להתפצל. דרכו של התלמיד הצעיר מובילה אותו לחדר מלא נרות דולקים וריח קטורת חזק. במרכז החדר הוא פוגש בדמות עטויית גלימות אדומות כדם שמתגלה כאישה כחולת עור ועיניים(מגזע חייזרי לא ידוע) שככל הניראה שולטת "בכוח".
לאחר שיחה קצרה בה מנבאת האישה בגלימות האדומות כי הדרך בא בוחר הג'די הצעיר תביא לבסוף למותו (היא מתייחסת כאן להשמדת מסדר הג'די בעתיד) ומציינת שרק זה שידע לבחור את הדרך לעוצמה יוכל לשרוד (כאן היא מראה לו חזיונות בהם הוא מת בידי המשובטים שאמורים היו להגן על הרפובליקה ולהיות בני הברית של הג'די, וגם חזיון בו אדם החובש קסדה מוזהבת ולבוש בשחור - שידו הימנית מתכתית - משמיד בעזרת חרב אור אדומה את אבירי הג'די אחד אחד).
אז הוא מחליט לעצור את הדמות ושולף את חרבו אך קול מוכר נשמע מאפלת החדר, ומקרן הולוגרפי דמוי עכביש ממתכת מופיע עליו מוקרנת ההולוגרמה של הרוזן דוקו, ראש הבדלנים וג'די לשעבר שעבר כביכול לצד האפל. דוקו מנסה לשכנע את הג'די הצעיר כי מטרותיו הן נעלות והוא נלחם למען השלום והאיזון בגלאקסיה אך הג'די מסרב להאמין, דוקו מפציר בתלמיד הצעיר להניח את נשקו ולחבור אליו לפני שיהיה מאוחר מדי עבורו וכשזה מסרב להתפטות הוא מודיע לג'די הצעיר שאם יהיה עליו הוא ישמיד את כל אשר יעמוד בדרכו.
האישה בגלימות האדומות שולפת לפתע חרב אור אדומה ומתכוננת למאבק, אך היא לא נעה ממקומה, הג'די כבר להוט להילחם אך אינו רשאי לפי הקוד של המסדר להיות הראשון שיתקוף. הוא עומד במבחן בסבלנות על אף שהאישה בגלימות האדומות מכנה אותו חלש ומנבאת לו עתיד שחור.
לבסוף מחליטה הנביאה האפלה לוותר. התלמיד הצעיר טוען בפניה כי הוא בא להביא שלום לכוכב והיא צוחקת בפניו ואומרת שמעטה האפלה ירד על כל הג'די והם נאיביים וטיפשים - שהוא עצמו אינו מבין על מה הוא מדבר (ובכך רומזת על כוונותיה של הרפובליקה לכוכב), היא מכריזה כי הוא חלש ובחר בדרך שתביא למותו - שהיא עצמה תמצא גם היא את מותה ובעתיד רק אחד מהם יזכה להמשיך לחיות גם אם לזמן קצר, אך הג'די הצעיר תרם אסף מספיק עוצמה ויכולת (וזעם) להביס אותה. ואז היא סוגרת את חרב האור שלה ונעלמת בענן עשן... נבואה נוספת נתנה האישה המסתורית - שייתכן וגם הוא וגם מאסטר לנדרה-קאי יתקשו למצוא את דרכם החוצה עתה מן המקדש, אם ימצאו אותה אי פעם...
מי היא האישה המסתורית באדום? מה הקשר בינה לבין הרוזן דוקו? מה עושה צבא הדרואידים בכוכב טוריגאן ולמה הוא כל כך חשוב?
מסך האפלה ירד על הג'די שכן הם לא יכולים עדיין לראות מבעד לשקרים ולמזימות שסביבם, מי הטוב ומי הרע? לפעמים זה לא תמיד כל כך שחור ולבן כפי שזה נראה כלפי חוץ...

Icel אמר/ה:
תגיד... השתמשת בחומרים מהסדרה המצויירת של clone wars?
זאת לא אשאז במקרה, נכון (נו אז מה אם סקייוורק העיף אותה לעזאזל)?

לא זאת לא אסאג' ונטרס, זאת דמות שעיצבתי בעצמי - למרות שאני בהחלט מתכוון להכניס את אסאג' בשלב מאוחר יותר וגם את גנרל גרוויוס (שהופיע לראשונה בפרק 20 של הסידרה).
אסאג' דרך אגב לא מתה ע"י אנאקין בסידרה - זה רק ניראה ככה, לפי המידע שמפורסם עליה במקורות רישמיים של חברות לוקאס למיניהן היא ניצלה מהקרב ביבין 4 והמשיכה לשרת את דוקו עד לחיסולה ע"י אובי-ואן קנובי בארמון שלה בראטאטאק...

אכן החומר על גנרל גרוויוס מועט - את המירב אני שואב מפיסות מידע ותמונות על הרשת:

זה המידע הכי מפורט ואמין (ורישמי) שהצלחתי למצוא -
http://www.starwars.com/databank/character/generalgrievous/index.html

וזו התמונה הממוחשבת שלו כפי שהוא יופיע בה בסרט השלישי (כן כן - הוא יופיע בסרט השלישי!) -
http://www.starwarz.com/clonewarseu/news/index.shtml#03112004
(יש ללחוץ על התמונה של האיש-דרואיד בלבן להגדלה)

ממה שיש לי אני אבנה כמה סצינות חביבות במיוחד :twisted:

עריכה: ניראה שIcel מצא מידע שלא היה בראשותי..

זה באותו מקום. פשוט החומר שלך לקוח מכניסה "הסרט" ושלי מכניסה "היקום המורכב" שנמצא לידו, באותו עמוד.

הינה עוד תמונה נחמדה שלו:
bts_bg.jpg

bts_bg.jpg

ספויילר:

לא ממש ראיתי אף פעם את הסדרה אבל נאי מקווה שאתם לא מדברים על מי שאני חושב.
מישהו שגולש הרבה באתרים של STAR WARS סיפר לי שבכמעט 100% הרשע בסרט השלישי יהיה רובוט סית' שילכם בקטע מסויים אם 4 (!) חרבות אור בו זמנית.
אני אישית חושב שזה מאוד מאוד מטומטם (גם כי בסרט הראשון אמרו שה"כוח" יכול להיות רק ביצורים חיין וגם כי נמאס כבר מהקטע שלרשע חייב להיות משהו מגניב בחרב אור)
מישהו שמע על זה משהו?

tangelwoogd אמר/ה:
ספויילר:

לא ממש ראיתי אף פעם את הסדרה אבל נאי מקווה שאתם לא מדברים על מי שאני חושב.
מישהו שגולש הרבה באתרים של STAR WARS סיפר לי שבכמעט 100% הרשע בסרט השלישי יהיה רובוט סית' שילכם בקטע מסויים אם 4 (!) חרבות אור בו זמנית.
אני אישית חושב שזה מאוד מאוד מטומטם (גם כי בסרט הראשון אמרו שה"כוח" יכול להיות רק ביצורים חיין וגם כי נמאס כבר מהקטע שלרשע חייב להיות משהו מגניב בחרב אור)
מישהו שמע על זה משהו?

כן כן.. זה גנרל גרוויוס שאנחנו מדברים עליו - והוא לא רובוט! הוא רק חצי דרואיד וחצי יצור חי. הוא הורג כל ג'די בקרב נגדו ולוקח מהם את חרבות האור שלהם, ככה שיש לו אוסף של חרבות אור בחגורה והוא משתמש בהן להביס את הג'די האחרים - הוא נלחם עם 3 חרבות בו זמנית כיוון שהוא מחזיק אחת בכל יד ואחת ברגל (הוא מסוגל להילחם באיזון מושלם על רגל אחת).

התמונות שהראנו - זה הבחור, אני לא בטוח שהוא סית' דרך אגב. אני לא בטוח שאפילו יש לו יכולות "בכוח" הוא פשוט יודע להשתמש בחרבות אור (שלשם שינוי לא אדומות!).

ואם כבר הגבת אז למה לא אמרת משהו על הפגישה האחרונה שהרצתי?

אם הוא רק משתמש בחרבות אז זה בסדר (אבל למה הוא נלחם כמו קוף?)

ואם כבר הגבת אז למה לא אמרת משהו על הפגישה האחרונה שהרצתי?

לא מבין למה אתה מתעצבן, בכל העמוד האחרון יש שיחה על הנושא שעליו דיברת שאתה בעצמך חלק ממנה (עיקרי) שלא קשורה להרפתקה שלך.

אני חשוב שאת לא צריך לערב את הדמויות האלה בהרפקתה שלך, אני אישית סולד מהן, וחושב שהן רק יכולות להזיק.
בסך הכל נשמע טוב עד עכשיו, למרות שיש קצת אווירה של יותר מידי, כלומר הם מוצאים פתאום את המקדש הזה ואת האישה ואת דוקו ואת כל האנדרואידים והכל באיזה כוכב נידח ומוזר, אני הייתי ממליץ לך להאט קצת את הקצב, הקטע אם העשן גם די הפריע לי והוא לא נראה כמו קטע כל כך מתאים לאופי של הסדרה.
מצד שני די אהבתי את הנבואות וכו' די נחמדות.
כמו שכתבת שמגיעים לשיאים אפלים, נראה לי שאתה ממהר מידי לחשוף פרטים על העלילה הראשית יותר, אני הייתי מוציא אותם קצת מהקטעים "החשובים" יותר ומחזיר אותם למשימה הראשית שהם באו בשבילה לכוכב.

בסך הכל אני מתרשם לטובה (תמיד רציתי לעשות מערכה של star wars) ונשמע די טוב המשך כך.

א. בקשר לגריבנוס: הוא לא סית', הוא לא משתמש בכוח. בגלל שהוא חצי דרואיד יש לו רפלקסים מצויינים שמאפשרים לו להשתמש בחרבות אור. כל כך טובים- למען האמת- שהוא יכול להשתמש ב-3 בבת אחת, בניגוד ליצורים אורגניים לגמרי שהשיא שלהם זה 2.

ב. בקשר למשחק: אני לא חושב שהוא מעמיס יותר מידי. מ"כ נועד להיות אופרת חלל אפית, ולכן הכמויות האדירות- הרבה דרואידים, הרבה אירועים. להכניס את השחקנים ללחץ. לתת להם להרגיש שהכל נופל על הכתפיים שלהם.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה