• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

Blizzard WWI08 - Diablo 3

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Icel
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לוק - ספארטאקוס אמר/ה:
מעניין אם וויזארדס לוקחים חלק גם בפיתוח של דיאבלו III כמו במשחק הקודם. (מקור לידיעה: http://search.ign.com/products?query=diablo+2 :shock: :D ).
(אני גיליתי רק עכשיו), אם כן זה כנראה יהיה ע"פי חוקי מהדורה רביעית. :cry:

לא דיאבלו 1 וגם לא 2 היו לפי חוקי מו"ד באף גירסא. המקור שלך לא אמין.
 
לוק - ספארטאקוס אמר/ה:
מעניין אם וויזארדס לוקחים חלק גם בפיתוח של דיאבלו III כמו במשחק הקודם. (מקור לידיעה: http://search.ign.com/products?query=diablo+2 :shock: :D ).
(אני גיליתי רק עכשיו), אם כן זה כנראה יהיה ע"פי חוקי מהדורה רביעית. :cry:
או שקראת לא נכון או שהאתר הזה מטומטם. אין שום זכר למו"ד באף משחק של דיאבלו, או באף משחק אחר של בליזארד.
מה שכן, הוציאו חוברות משחק של דיאבלו למה' 3.
 
טעות בקישור:
http://pc.ign.com/objects/854/854367.html

All 24 Minutes of The Diablo II game cinematics digitally re-mastered for enhanced picture qualitt on your dvd video player in widescreen format; view storyboards & listen to audio commentary from the Diablo II cinematics team; original cinematic trailer also included; The complete Diablo II game on three custom collector's edition cd-roms; collector's edition game manual signed by the Diablo II development team; exclusive Diablo II pencil and paper rpg designed by wizards of the coast based on ad & d rules ; over 60 minutes of wickedly atmospheric original music from the game.

אבל אני לא בטוח למה מתכוונים.
 
אני מניח שהכוונה שמכשפי החוף עיצבו משחק שולחן המבוסס על דיאבלו. שיטת המשחק של דיאבלו לא קשורה לחלוטין למו"ד - על כל פנים, לא יותר מששיטת fantasy heartbreaker ממוצעת.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה
Top